המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:הלפרין זה אותו מקרה כמו של זוסמן.
מקרי ראש לא קלים, שגם אם תתן להם 30 דקות למשחק הם לא יהפכו למובילים.
סורקין זה שונה. טל בורשטיין זה שונה.
Shay_uzan כתב:עזבו את זה, מה המצב של הנבחרת במוקדמות כרגע? יש סיכוי מעשי לעבור?
כי אחרי הכל הנבחרת איכזבה הרבה לפנח הערב
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אחדשיודע כתב:גיא כתב:הלפרין זה אותו מקרה כמו של זוסמן.
אתה אף פעם לא תוכל לדעת. כי בגילאים צעירים הם דווקא נראה שחקנים שיוכלו להוביל, בייחוד הלפרין.
סורקין ובורשטיין? לא גדלו במכבי. ולבורשטיין לא הייתה מזיקה עוד שנה מחוץ למכבי.
גיא כתב:אחדשיודע כתב:גיא כתב:הלפרין זה אותו מקרה כמו של זוסמן.
אתה אף פעם לא תוכל לדעת. כי בגילאים צעירים הם דווקא נראה שחקנים שיוכלו להוביל, בייחוד הלפרין.
סורקין ובורשטיין? לא גדלו במכבי. ולבורשטיין לא הייתה מזיקה עוד שנה מחוץ למכבי.
הלפרין לא רצה להוביל. מה הוא עשה ביוון? כמה משחקים באמת טובים הוא נתן בנבחרת ישראל?
זה דברים שרואים לדעתי מההתחלה. מיקי רצה להוביל, ג׳מצי, שפר, בטח קטש. גודס.
אחדשיודע כתב:איך זה משהו אחר? זה קשור זה בזה.
מכבי מחזיקה אצלה שחקנים בגילאים צעירים ולא נותנת להם לשחק/להוביל. אז איך יתפתחו לשחקנים מובילים? אם הם רוצים לשמור שחקנים אצלם ובכל זאת לפתח אותם, הם צריכים להקים קבוצת בת ולתת להם את המפתחות להוביל אותה בגיל צעיר. אין להם קבוצת בת? שישאילו אותם. כי לתת לשחקן בן 18-20 להוביל את מכבי זה לא מעשי. אלא אם יצוץ פה איזה דונצ׳יץ׳.
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:איך זה משהו אחר? זה קשור זה בזה.
מכבי מחזיקה אצלה שחקנים בגילאים צעירים ולא נותנת להם לשחק/להוביל. אז איך יתפתחו לשחקנים מובילים? אם הם רוצים לשמור שחקנים אצלם ובכל זאת לפתח אותם, הם צריכים להקים קבוצת בת ולתת להם את המפתחות להוביל אותה בגיל צעיר. אין להם קבוצת בת? שישאילו אותם. כי לתת לשחקן בן 18-20 להוביל את מכבי זה לא מעשי. אלא אם יצוץ פה איזה דונצ׳יץ׳.
לא חושב שזה מה שמעצב שחקן כשחקן מוביל/משנה. יש לזה חלק מסויים כמובן, אבל הרבה מזה הוא תוצר של כישרון ואופי.
A.Parker כתב:סתם דוגמא: יותם חנוכי, שחקן צעיר ומוכשר שכבר כמה שנים באחת החממות הטובות בארץ. מעבר לאם הוא ישתפר וכמה התפתח, הוא סיגל לעצמו אופי של שחקן מוביל?
גם דברת קיבל תפקיד משמעותי מאוד בראשון ובהמשך די נבלע.
שורה תחתונה: נבחרת ישראל 4-1 תחת גודס בחמשת משחקים רשמיים האחרונים, כאשר כל ההפסדים מיותרים והניצחון היחידי שלנו מול אסטוניה, הגיע הזמן להעיף אותו, זה לא מאוחר מידיShay_uzan כתב:רואה את המשחק, אני אחרי מחצית אחת, תגידו מה שתגידו זה פשוט מאמן שלא יודע מה לעשות עם השחקנים שלו
לא הבנתי את הרספקט שגינת קיבל, הוא אחראי לרוב הנקודות הראשונות של הפינים ובעיקר חירב (הפלוס מינוס הכי נמוך בנבחרת), בלאט (ראיתי את הסוף) לא שיחק בסוף למרות שהוא פתח טוב ובלי קשר בקושי שיחק, סורקיו לא פתח, דני סופסל אחרי כל החטאה שלו (ובמחצית, שאגב במחצחת הראשונה, יכול להבין את הזריקה מרחוק שלו, 32 שניות לסוף, לא היה שחקן בעמדת זריקה, יש הצדקה), גונדי סותם חורים למרות שהוא שווה יותר מזה, לא זוכר את לוי במחצית הראשונה ושלא נדבר שהיה לו 0 יצרתיות בהגנה, יש לישראל שחקני הגנה מצויינים, לא קונה את זה שמרקנן עם כל כך הרבה נקודות במחצית והפינים זורקים שלשות כמו משוגעים, אתם באמת אומרים לי שלגודס לא היה פיתרון אחד להאט אותו? למצוא שחקן הגנה שלא יעזוב אותו? אם עם מרקנן (ויש כבוד למרקנן) אנחנו מסתבכים מה יהיה באליפות אירופה?
הנבחרת פתחה טוב ובטעות הראשונה של הנבחרת נראה כיאלו המוח של גודס נכנס לאטרף ומתחיל לזרוק שטויות לאוויר ועד שמשהו הלך טוב לא בדיוק ניסו ללמוד את זה ולהבין מה עושים הלאה אלא ישר לחזור לכאוס שלא הלך.
מתנצל, אולי הנבחרת סוכסכה עם קטש אבל אני לא קונה את זה שהמאמן היחידי שמצאו (בלי שום דילמות אגב) הוא כזה שלא לומד אחרי הפעם הראשונה וממשיך להשים שחקן נמוך על הוצאת כדור בבייסלין. למה גינזבורג מאמן את צכיה וגודס את ישראל, איך לא מצאו מאמן סביר שיאמן את הנבחרת.
יודעים מה, בואו נסתכל על זה ככה, הכי שיטחי, חלוקת הדקות:
•עם כל אהבתי למדר, למה הוא קיבל 28 דקות ובלאט 17? מה פיספסתי? בלאט פתח מצויין ובמיוחד שאפשר לשחק עם שניהם ביחד.
•למה כהן ופניני 20 דקות כל אחד ולוי מנגד 17, הוא היה טוב יותר משניהם בפער.
•אם המאמן חושב שגונדי שווה רק 3 דקות? אז אל תזמנו אותו לנבחרת. אני לא אוהב כ"כ את זלמנסון אבל שאין לך פיתרון בצבע, הוא לא שווה שיתוף? הוא עדיין שחקן טוב. שוב, אם זה ככה, תחסוך ממנו את הטיסה ואל תזמן אותו לנבחרת.
איזה חוסר תגובה למצב של השחקנים שלך בשטח... אתה מצפה מדני להיות פרפקט מצד אחד (פלוס מינוס ששם אותו במקום טוב באמצע) כי הוא הכוכב אבל גינת ששיחק זוועה לו מותר לעשות מה שבא לו ולמכור את המשחק כי אתה מצפה ממנו לפחות?
עזבו בוא נסתכל עוד יותר פשוט, למה סורקין למען השם לא בחמישיה וכהן כן? סורקין הוא השחקן אחד החשובים בנבחרת, גם אם זה מענייני ריווח ושלשות בשביל דני, דני וסורקין חייבים לשחק ביחד כי אין מספיק דקות לשניהם בנפרד ובמיוחד שדני יודע להפעיל טוב סנטרים אתלטים ומסיבים, אם אני משחק מול ישראל אני מעדיף שכהן יביס אותי בשלשות מאשר שדני וסורקין יהיו בצבע.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
MTA2311 כתב:באיזה שלב מפסיקים לדבר על ענייני בטחון עצמי ומתחילים להבין שהוא פשוט שחקן כדורסל לא מספיק טוב?
שואל בשביל חבר
אבדיהאחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:באיזה שלב מפסיקים לדבר על ענייני בטחון עצמי ומתחילים להבין שהוא פשוט שחקן כדורסל לא מספיק טוב?
שואל בשביל חבר
על מי החבר מדבר
מילוס כתב:איך לעזאזל גודס קיבל את הנבחרת? יש מישהו שהאמין שהוא האיש הכי מתאים להרים אותה? ע"ס מה כ"כ מאמינים בו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר, משה ו־38 אורחים