where is the love? כתב:אני מקווה שיחתימו את קולסון, אבל השאלה לאיזה עמדה... האם 3 או 4 ? האם היליארד 2 או 3 ?
קולסון הוא שלוש. יותר מזה, יש אתרים אמריקאים, בהם הוא רשום כשוטינג גארד. לכן אני מאוד מקווה שאם יבוא, אז לעמדה שלוש, ולא ארבע (למרות שבמקרה חרום הוא יכול לתת דקות בעמדה ארבע)
אם מגיע להחליף את ריינולדס, אני חי עם זה בשלום. פשוט צריך לזכור שהמחליף של זיזיץ צריך לתת מדד 15 ממוצע למשחק לפחות כדי שלא תהיה ירידה ברמה בעמדה הזו. פויתרס הוא שחקן משלים בעמדה הזו.
TAYO כתב:אם מגיע להחליף את ריינולדס, אני חי עם זה בשלום. פשוט צריך לזכור שהמחליף של זיזיץ צריך לתת מדד 15 ממוצע למשחק לפחות כדי שלא תהיה ירידה ברמה בעמדה הזו. פויתרס הוא שחקן משלים בעמדה הזו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ההשוואה היא לא נכונה, מזה משנה מה המדד שלו, כשאתה משנה שיטת משחק ולא משחק גב לסל עם הסנטר הוא בעיקר צריך לשמור טוב ולקחת ריבאונדים.
פויטרס... פעם החזקתי ממנו פחות, אבל הוא השתפר אצל פסקוואל. פעם עשה רק דאנקים, היום הוא שם זריקות חופשיות מחצי המרחק. שחקן הגנה וריבאונדר אקטיבי. אבל הוא חייב לשחק בציוות עם שחקן שקולע טוב מבחוץ. הוא כן יודע לנוע טוב בפיק-אנד-רול, אבל זה כבר תלוי בסוג הרכז שיהיה לנו. תשמע, אני לא יודע אם הוא שווה 800 אלף, כי הוא לא סנטר שהמשחק יהיה בנוי עליו. אבל לאור השמות שעולים, הוא לא רע בכלל, כי הוא שחקן שהשיא עוד לפניו
TAYO כתב:אם מגיע להחליף את ריינולדס, אני חי עם זה בשלום. פשוט צריך לזכור שהמחליף של זיזיץ צריך לתת מדד 15 ממוצע למשחק לפחות כדי שלא תהיה ירידה ברמה בעמדה הזו. פויתרס הוא שחקן משלים בעמדה הזו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ההשוואה היא לא נכונה, מזה משנה מה המדד שלו, כשאתה משנה שיטת משחק ולא משחק גב לסל עם הסנטר הוא בעיקר צריך לשמור טוב ולקחת ריבאונדים.
דווקא המדד מאד רלוונטי… אמנם הוא לא חייב לקלוע מעל 12 נקודות למשחק כמו זיזיץ אבל הוא יהיה חייב להשפיע איכשהו על המשחק… יותר זריקות מבחוץ? אחלה, יותר ריבאונד התקפה.
אומנם זה רק סירטון היילייטס אבל חפרתי עליו כבר בכל סירטון אפשרי וראיתי שזה ממש לא שחקן שאין לו פוסט אפ , אולי זה לא סופו אבל למשל כאן יש לו כמה מובים יפים מאוד גם כשהוא מקבל את הכדור עם הגב לסל , ביחד עם מרטין שגם הוא יודע לשחק עם הגב לסל זה לא שלמכבי אם מתעלמים מהנחיתות שאי אפשר לדעת כמה תיהיה משמעותית בגובה אין בכלל משחק פוסט , פה יש כמה מהלכי פוסט לא רעים שלו https://www.youtube.com/watch?v=95vypcqdAsY
אני מחזיק מפויטרס, חושב שזאת החתמה טובה מאוד. הוא אתלט , נייד ויודע לנוע למקומות הנכונים וגם עם פחות חסרונות בולטים מאשר ניבו למשל . מה שכן אם זוכר נכון היה מסתבך לפעמים בבעיית עבירות.
Jack55 כתב:אלכס פוית'רס להט היום עם 24 נקודות (10 מ-12 לשתיים), 8 ריב', 5 אס', 3 חטיפות, 3 חסימות ו-38 נקודות מדד יעילות בניצחון חוף השנהב 80:91 על אוגנדה
Jack55 כתב:אלכס פוית'רס להט היום עם 24 נקודות (10 מ-12 לשתיים), 8 ריב', 5 אס', 3 חטיפות, 3 חסימות ו-38 נקודות מדד יעילות בניצחון חוף השנהב 80:91 על אוגנדה
אחלה פויתרס ההחתמה כנראה האהובה עלי בקיץ אבל בואו לא ניסחף הוא שיחק נגד אוגנדה שרוב השחקנים שלה הם שחקנים לא מקצועניים בכלל. השחקן היחיד באוגנדה ברמה זה איש וויניגרט והשאר או לא מקצוענים או על הסף של לא מקצועניים.
Cobra כתב:אחלה פויתרס ההחתמה כנראה האהובה עלי בקיץ אבל בואו לא ניסחף הוא שיחק נגד אוגנדה שרוב השחקנים שלה הם שחקנים לא מקצועניים בכלל. השחקן היחיד באוגנדה ברמה זה איש וויניגרט והשאר או לא מקצוענים או על הסף של לא מקצועניים.
בלי קשר להופעה הזאת, חושב שזאת החתמה ממש אנדרייטד שלא העריכו אותה מספיק במהלך הקיץ בעיניי הוא סנטר מעולה ובמכבי כשיקבל במה מרכזית יכול לתת עונת פריצה