ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 אוגוסט 2022, 16:18

אחדשיודע כתב:1) מינוי גודס
2) קביעת משחקי אימון מול קבוצות/נבחרות חלשות
3) טיסות קונקשן עם תיירים למשחקים רשמיים

סה״כ עבודה יפה של האיגוד. מניח שזה רק קצה הקרחון...
יכולת לעצור בראשון, המאמן הכי פח שיכלו לבחור, אני במקום גרשון יורד על 4 ומתחנן לקטש שיקח אותי בחזרה

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 אוגוסט 2022, 16:58

לגבי מצבה של בנבחרת, יש 5 משחקים נוספים לכל קבוצה, גרמניה ופינלנד ראשונות עם 6 נצחונות והפסד, סלובניה עם 5-2 וישראל עם 3-4
שבדיה ואסטוניה עם 2-5
אם לא היה לנו מאמן עם ראש תפוח אדמה יכולנו להיות היום ב6-1 אבל זה לא המצב

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 26 אוגוסט 2022, 20:41

Shay_uzan כתב:לגבי מצבה של בנבחרת, יש 5 משחקים נוספים לכל קבוצה, גרמניה ופינלנד ראשונות עם 6 נצחונות והפסד, סלובניה עם 5-2 וישראל עם 3-4
שבדיה ואסטוניה עם 2-5
אם לא היה לנו מאמן עם ראש תפוח אדמה יכולנו להיות היום ב6-1 אבל זה לא המצב

זה גמור. הפער גדול, גודס מאמן חלש, הנבחרת שלנו חלשה, וסלובניה שאותה אנחנו אמורים לעקוף כדי לסיים במקום השלישי משחקת בחלון הזה עם דונצ'יץ'.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 26 אוגוסט 2022, 20:58

הסיפור היה נראה לי גמור גם לפני המשחק הזה, הפאשלות נעשו בחלון שעבר מול פולין וגרמניה סוג ז'. אני מקווה שיצליחו להסיק מסקנות מההפסד לפינים, כי המשחק מולם בשבוע הבא הרבה יותר מעניין. מצד שני, כמו שאמרתם, גודס.. לא יודע כמה ציפיות יכולות להיות.
מילוס

הודעהעל ידי עידן » 26 אוגוסט 2022, 21:14

מילוס כתב:הסיפור היה נראה לי גמור גם לפני המשחק הזה, הפאשלות נעשו בחלון שעבר מול פולין וגרמניה סוג ז'. אני מקווה שיצליחו להסיק מסקנות מההפסד לפינים, כי המשחק מולם בשבוע הבא הרבה יותר מעניין. מצד שני, כמו שאמרתם, גודס.. לא יודע כמה ציפיות יכולות להיות.

אין ציפיות. עם איך שהנבחרת הזו נראית, נצטרך התעלות (של אבדיה ו/או כמה שחקנים נוספים) בשביל בכלל להעפיל מהבית באליפות אירופה.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 26 אוגוסט 2022, 21:23

אז דור זהב ו-4 טורנירי-על רצופים ב-U20, ובסוף באות אימפריות כמו הסקנדינביות ומשאירות לנו אבק.. לא קול.
מילוס

הודעהעל ידי Rampel » 26 אוגוסט 2022, 22:10

מילוס כתב:הסיפור היה נראה לי גמור גם לפני המשחק הזה, הפאשלות נעשו בחלון שעבר מול פולין וגרמניה סוג ז'. אני מקווה שיצליחו להסיק מסקנות מההפסד לפינים, כי המשחק מולם בשבוע הבא הרבה יותר מעניין. מצד שני, כמו שאמרתם, גודס.. לא יודע כמה ציפיות יכולות להיות.

כל המשוכות האלו, כולל הפינים, הן משוכות שלגמרי היה אפשר וצריך לעבור. "דור זהב" או לא - חלק ענק מזה על גודס. האיש פשוט מאמן לא טוב.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אוגוסט 2022, 04:35

Rampel כתב:

כל המשוכות האלו, כולל הפינים, הן משוכות שלגמרי היה אפשר וצריך לעבור. "דור זהב" או לא - חלק ענק מזה על גודס. האיש פשוט מאמן לא טוב.

+1
באמת נראה לי עדיף להחליף אותו עוד לפני אליפות העולם

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מרסר » 27 אוגוסט 2022, 12:40

קבלת ההחלטות בספורט כאן מושפעת הרבה מהתקשורת, כול מיני פרשנים שבאורך פלא נהפכים גם לסוכנים בגלל שהם חברים של אותם מאמנים/ שחקנים דוחפים אותם בשידורים לכול מני תפקידים וקבוצות, אני רואה המון כדורסל גם בליגה שלנו ואין שידור שאין איזה פרשן בעיקר שלף ורסקין עם השאלות הקבועות מה הוא לא שווה יורוליג, מה הוא לא יכול לאמן את מכבי ?
מרסר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 אוגוסט 2022, 03:44

ג'ונדי ודוברת לא נרשמו למחר מול שבדיה, גודס עדיין על הקווים

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Rampel » 28 אוגוסט 2022, 11:44

לאחר שנופה לקראת המשחק מול שבדיה: ג'ון דיברתולומיאו שוקל את עתידו בנבחרת ישראל

https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr104068

נגרע בצדק מהסגל. השרירים שהוא עושה עכשיו כל כך מיותרים. הוא לא היה צריך להיות בסיטואציה הזו בכלל והיו צריכים לחשוב על מתאזרח איכותי שבאמת יכול לתרום. רצוי גבוה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2022, 12:10

אז גם זיו וגם ג'ונדי נופו.
אחלה סגל ישראלי יש למכבי. אפילו לנבחרת לא מספיק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 28 אוגוסט 2022, 12:37

שמואל1 כתב:אז גם זיו וגם ג'ונדי נופו.
זה ששניהם לא צריכים להיות פה זה ברור לחלוטין. גם ג'ייק לא, למרות הביקוש שלו בנבחרת, שגם זה מכורח המציאות העגומה של הקו הקדמי של הנבחרת.
אם היה מתאזרח גבוה נורמלי ולליף הייתה מילה (או רצון) והיה חלק מהנחברת הזו, גם ג'ייק לא היה בסגל.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי ankram » 28 אוגוסט 2022, 13:24

Rampel כתב:

נגרע בצדק מהסגל. השרירים שהוא עושה עכשיו כל כך מיותרים. הוא לא היה צריך להיות בסיטואציה הזו בכלל והיו צריכים לחשוב על מתאזרח איכותי שבאמת יכול לתרום. רצוי גבוה.

אני דווקא מבין אותו , דחה את כל התכניות שלו הקיץ , בדר"כ לא מביאים מתאזרח לנבחרת אם אין בו שימוש רציני , אחר כך שיבואו בטענות למתאזרחים שלא רוצים לשמש כשחקני אימונים לצברים שלנו בקיץ.
לא עושים דבר כזה למתאזרח ועוד אחד שמעולם לא עשה בעיות והתייצב מתי שקראו לו
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Mitelka » 28 אוגוסט 2022, 13:42

שמואל1 כתב:אז גם זיו וגם ג'ונדי נופו.
עדיין מנקו וסורקין שחקני חמישייה. והשאר? או נ.ב.א כמו אבדיה או אירופה רבתי כמו זוס, מדר ובלאט.

בסוף אין פה באמת ישראלים טובים בליגה. זה המצב להיום.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Rampel » 28 אוגוסט 2022, 13:54

ankram כתב:
Rampel כתב:

אני דווקא מבין אותו , דחה את כל התכניות שלו הקיץ , בדר"כ לא מביאים מתאזרח לנבחרת אם אין בו שימוש רציני , אחר כך שיבואו בטענות למתאזרחים שלא רוצים לשמש כשחקני אימונים לצברים שלנו בקיץ.
לא עושים דבר כזה למתאזרח ועוד אחד שמעולם לא עשה בעיות והתייצב מתי שקראו לו
לא אמרתי שאני לא מבין אותו. אמרתי שהסיטואציה מיותרת והיא באחריות האיגוד בכלל וגודס והצוות שלו בפרט.

זו סיטואציה שהיה צריך להימנע ממנה, בדיוק מהסיבה שציינת, בכך שפשוט לא היו מזמנים אותו מלכתחילה. עשו טעות דומה גם עם היידיגר בחלון פברואר.
גודס חושב שהגארדים הצברים בסגל איכותיים יותר? לגיטימי. אז אל תזמן מתאזרח גארד ותדחוף את האיגוד למצוא מתאזרח גבוה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 28 אוגוסט 2022, 15:05

הסגל הישראלי הכי טוב שמכבי יכולה להעמיד תיאורטית זה מדר, בלאט, זוס, סורקין, גינת וליף

בשביל להביא את גינת וליף עשו מה שאפשר והעמידו הצעות גבוהות, אבל הראשון בחר ביריבה והשני העדיף להישאר בסין

בלאט, זוס ומדר עם חוזים בקבוצות יורוליג ולמכבי לא ממש היה מה לעשות עם זה וכמובן שסורקין אצלנו

מעבר לשמות האלה אני באמת לא רואה ישראלי אחר בנבחרת שעדיף על אחד מהישראלים שיש לנו, היחידים (והם לא בנבחרת) הם אולי לנדסברג וטיוס אבל גם הם כנראה שלא היו רלוונטיים הקיץ

אז תכלס הקיץ הזה באמת היה דיי בעייתי בגזרת הישראלים, לפחות ניסו לעשות מה שיכלו בשביל לשפר את המצב, לצערנו זה לא צלח

מה שכן מעודד זה שיש לא מעט ישראלים צעירים שנראה שיתפתחו להיות שחקנים מעולים וזה נותן תקווה לעתיד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 אוגוסט 2022, 15:27

זימנו אותי בלי שגודס ירצה בגלל להשתמש בו, אז בשביל מה
אגב למה שלא יתאמן עם מכבי? מה זאת ההחלטה ההזויה הזאת

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 אוגוסט 2022, 15:33

בנושא המתאזרח...
ראשי הכדורסל הישראלי היו שמחים לאזרח זרים שישדרגו את הנבחרת, האינטרס ברור, אבל לפחות באופן רשמי הם מעדיפים לא להציף את הנושא בעיתוי הזה, רגע לפני אליפות אירופה. "הסגל שיוצא לטורניר הוא מצוין, אני לא חושב שזה רלוונטי בשלב הזה", אומר יו"ר האיגוד עמירם הלוי. "זה נכון שהדבר קיים כמעט בכל מדינות אירופה, אבל אף איש מקצוע בנבחרת לא ביקש שנאזרח שחקן נוסף, ואני שמח על כך. היו הצלחות בנושא וגם כישלונות, אם בעתיד ירצו ויצטרכו, הכול יכול להיות".
שתי הדוגמאות הנ"ל דווקא לא תלושות מהמציאות. אם מחפשים הצדקה או קשר בסיסי לישראל, אז תומאס שיחק כאן במשך ארבע שנים, וג'ונסון פותח את עונתו הרביעית בארץ, ואפילו ניסה לצום ביום כיפור כדי להתחבר ליהדות. "יש לנו נבחרת מצוינת ושחקנים נהדרים, ואני סומך עליהם בעיניים עצומות", מצהיר יו"ר הוועדה המקצועית באיגוד, עמוס פרישמן. "כשתיגמר אליפות אירופה נשב, נדבר, נסיק מסקנות ונבדוק כל דבר לעומק. נבחרת ישראל זו לא חלטורה, זה משהו שצריך לדון בו ולא בשליפה".
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... s#autoplay

באיגוד כרגיל ישנים בעמידה. עוד ארגון ספורט כושל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2022, 15:41

אחדשיודע כתב:בנושא המתאזרח...
ראשי הכדורסל הישראלי היו שמחים לאזרח זרים שישדרגו את הנבחרת, האינטרס ברור, אבל לפחות באופן רשמי הם מעדיפים לא להציף את הנושא בעיתוי הזה, רגע לפני אליפות אירופה. "הסגל שיוצא לטורניר הוא מצוין, אני לא חושב שזה רלוונטי בשלב הזה", אומר יו"ר האיגוד עמירם הלוי. "זה נכון שהדבר קיים כמעט בכל מדינות אירופה, אבל אף איש מקצוע בנבחרת לא ביקש שנאזרח שחקן נוסף, ואני שמח על כך. היו הצלחות בנושא וגם כישלונות, אם בעתיד ירצו ויצטרכו, הכול יכול להיות".
שתי הדוגמאות הנ"ל דווקא לא תלושות מהמציאות. אם מחפשים הצדקה או קשר בסיסי לישראל, אז תומאס שיחק כאן במשך ארבע שנים, וג'ונסון פותח את עונתו הרביעית בארץ, ואפילו ניסה לצום ביום כיפור כדי להתחבר ליהדות. "יש לנו נבחרת מצוינת ושחקנים נהדרים, ואני סומך עליהם בעיניים עצומות", מצהיר יו"ר הוועדה המקצועית באיגוד, עמוס פרישמן. "כשתיגמר אליפות אירופה נשב, נדבר, נסיק מסקנות ונבדוק כל דבר לעומק. נבחרת ישראל זו לא חלטורה, זה משהו שצריך לדון בו ולא בשליפה".
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... s#autoplay

באיגוד כרגיל ישנים בעמידה. עוד ארגון ספורט כושל.
וספרד עם קו אחורי ברמת יורוליג מאזרחת את לורנזו בראון שמעולם לא שיחק על אדמת ספרד...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv ו־49 אורחים