המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:מצד אחד הסגל הזה לא מדהים אבל מצד שני יש בו גם לא מעט כישרון
פוטנציאלית חמישייה של מדר בלאט זוסמן אבדיה וסורקין אמורה וצריכה להיות חמישייה יחסית ברמה גבוהה, בפועל אתמול החמישייה הזאת התפרקה ברבע האחרון מול שבדיה וגמרה את המשחק
בעיניי 2 הבעיות העיקריות בסגל הזה הן שחסר עוד איזה סקורר משובח מעמדות הגארדים והבעיה השניה היא שחסר איזה גבוה דומיננטי ואתלטי, ומזה אנחנו תמיד סובלים לצערי
לא פלא שהחמישייה הזאת התפרקה.
למה אבדיה מרכז כאשר בלאט על הפרקט? החוזק של בלאט הוא בריכוז המשחק, אז למה אבדיה מתעקש להחזיק את הכדור אצלו? ואיפה המאמן שיגיד לו מה לעשות?
למה אבדיה לא מונה את הכדור מאותו השבדי האלמוני שפעם אחר פעם קלע עליו סלים? לא צריכים להגיע עד NBA כדי ללמוד , שאם אתה לא יכול לעצור שחקן כלשהו עם הכדור, פשוט תישאר צמוד אליו ותמנע ממנו לקבל את הכדור. את זה מלמדים בילדים ב', לא צריך לנסוע לארה"ב בשביל זה.
מה שאבדיה למד ב-NBA זה את הדבר היחיד שהיה עדיף שלא ילמד - יהירות.
אבל כל השנים אנחנו שומעים שהמאמנים של אבדיה אשמים. פעם זה יאניס, פעם זה גודס, פעם זה ווס אנסלד ג'וניור, פעם זה נמר הכסף ופעם זה ווסטברוק שהתחפש למאמן.
אני מבין שגם כשהוא יהיה בן 35 אנחנו נמשיך לשמוע איך 20 המאמנים לאורך הקריירה שלו פספסו אותו וחבל על הפוטנציאל.
A.Parker כתב:עידן כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:מצד אחד הסגל הזה לא מדהים אבל מצד שני יש בו גם לא מעט כישרון
פוטנציאלית חמישייה של מדר בלאט זוסמן אבדיה וסורקין אמורה וצריכה להיות חמישייה יחסית ברמה גבוהה, בפועל אתמול החמישייה הזאת התפרקה ברבע האחרון מול שבדיה וגמרה את המשחק
בעיניי 2 הבעיות העיקריות בסגל הזה הן שחסר עוד איזה סקורר משובח מעמדות הגארדים והבעיה השניה היא שחסר איזה גבוה דומיננטי ואתלטי, ומזה אנחנו תמיד סובלים לצערי
לא פלא שהחמישייה הזאת התפרקה.
למה אבדיה מרכז כאשר בלאט על הפרקט? החוזק של בלאט הוא בריכוז המשחק, אז למה אבדיה מתעקש להחזיק את הכדור אצלו? ואיפה המאמן שיגיד לו מה לעשות?
למה אבדיה לא מונה את הכדור מאותו השבדי האלמוני שפעם אחר פעם קלע עליו סלים? לא צריכים להגיע עד NBA כדי ללמוד , שאם אתה לא יכול לעצור שחקן כלשהו עם הכדור, פשוט תישאר צמוד אליו ותמנע ממנו לקבל את הכדור. את זה מלמדים בילדים ב', לא צריך לנסוע לארה"ב בשביל זה.
מה שאבדיה למד ב-NBA זה את הדבר היחיד שהיה עדיף שלא ילמד - יהירות.
אבל כל השנים אנחנו שומעים שהמאמנים של אבדיה אשמים. פעם זה יאניס, פעם זה גודס, פעם זה ווס אנסלד ג'וניור, פעם זה נמר הכסף ופעם זה ווסטברוק שהתחפש למאמן.
אני מבין שגם כשהוא יהיה בן 35 אנחנו נמשיך לשמוע איך 20 המאמנים לאורך הקריירה שלו פספסו אותו וחבל על הפוטנציאל.
שכחת להוסיף לרשימה את צילה, הגננת שלו בטרום חובה.
אם היא היתה מתעצלת פחות ומשקיעה יותר בפיתוח המוטוריקה העדינה שלו, הוא היה קלעי הרבה יותר איכותי.
צריך לעשות הכל על מנת להגיע למטרה הזאת
Shay_uzan כתב:מה שיפה בבית של ישראל זה שכל הנבחרות שקולות אחת לשניה (בעוצמתן) אולי נוציא את צכיה, כל הנבחרות בדירוג שפיבא עצמה עשתה מדורגות אחת אחרי השניה ברמתן.
אבל אחרי השבוע האחרון אני לא רואה את ישראל מנצחת נבחרות שמתחת לרמתה אז בטח שלא נבחרות ברמתה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Shay_uzan כתב:יור הפועל חולון יוצא נגד מדר כי הוא משמיע ביקורת (מרומזת) על התנהלות גודס.
אני רוצה להפנות את אותו דפוק לראיון של גודס בסיום המשחק מול שוודיה שבוא הוא יצא נגד השחקנים והפיל עליהם הכל ואמר שהם לא מחוברים אחד לשני, מדר הגיב לו כי הוא עלה מיד אחריו והוא אמר שדווקא עם עצמם השחקנים מסתדרים.
גודס מביש ויור חולון כנראה עצוב שנתקע עם הדבר הזה לעונה הבאה, שמאמן לא יצא נגד השחקנים שלו ואז השחקנים לא יצאו נגדו.
גם מאמן לא אמור לצאת ככה כל שחקנים שלו. המראיינת ציטטה את גודס יוצא נגד החברים שלו ושאלה את מדר מה דעתו, וואלה נתן תשובה הרבה יותר מכובדת ממה שמר תפוח אדמה אמר. מאמן נבחרת שאומר תחזיקו אותי לפני שאני מעיף פה את כל השחקנים בשידור לא אמור לקבל הגנה על ידי אותם שחקניםMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:יור הפועל חולון יוצא נגד מדר כי הוא משמיע ביקורת (מרומזת) על התנהלות גודס.
אני רוצה להפנות את אותו דפוק לראיון של גודס בסיום המשחק מול שוודיה שבוא הוא יצא נגד השחקנים והפיל עליהם הכל ואמר שהם לא מחוברים אחד לשני, מדר הגיב לו כי הוא עלה מיד אחריו והוא אמר שדווקא עם עצמם השחקנים מסתדרים.
גודס מביש ויור חולון כנראה עצוב שנתקע עם הדבר הזה לעונה הבאה, שמאמן לא יצא נגד השחקנים שלו ואז השחקנים לא יצאו נגדו.
אין סרט כזה ששחקן מגיב לדברים של המאמן, גם אם מדובר בגודס.
Shay_uzan כתב:גם מאמן לא אמור לצאת ככה כל שחקנים שלו. המראיינת ציטטה את גודס יוצא נגד החברים שלו ושאלה את מדר מה דעתו, וואלה נתן תשובה הרבה יותר מכובדת ממה שמר תפוח אדמה אמר. מאמן נבחרת שאומר תחזיקו אותי לפני שאני מעיף פה את כל השחקנים בשידור לא אמור לקבל הגנה על ידי אותם שחקניםMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:יור הפועל חולון יוצא נגד מדר כי הוא משמיע ביקורת (מרומזת) על התנהלות גודס.
אין סרט כזה ששחקן מגיב לדברים של המאמן, גם אם מדובר בגודס.
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /skywxv8xiזופר אבדיה: "לדני אין תמיכה מהמאמן ומהחברים שלו בנבחרת, רציתי שישחק בסרביה"
אביו של פורוורד נבחרת ישראל דיבר בתקשורת הסרבית והעביר ביקורת: "שמו את כל האחריות על הכתפיים של ילד בן 21 והשחקנים הוותיקים לא עוזרים לו. חבל שהוא לא בנבחרת סרביה, שם משחקים כדורסל. הוא היה יכול לזכות במדליות ולשחק באולימפיאדה"
עכשיו גם הוא יוצא על גודס... סופריז סופריזאחדשיודע כתב:התלבטתי בין ת׳רד אבדיה לת׳רד הזהhttps://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /skywxv8xiזופר אבדיה: "לדני אין תמיכה מהמאמן ומהחברים שלו בנבחרת, רציתי שישחק בסרביה"
אביו של פורוורד נבחרת ישראל דיבר בתקשורת הסרבית והעביר ביקורת: "שמו את כל האחריות על הכתפיים של ילד בן 21 והשחקנים הוותיקים לא עוזרים לו. חבל שהוא לא בנבחרת סרביה, שם משחקים כדורסל. הוא היה יכול לזכות במדליות ולשחק באולימפיאדה"
בתכל׳ס לא יותר מידי דברים שלא שמענו כבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo ו־36 אורחים