המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הכל נכון מאוד.עידן כתב:שמוליק כתב:אגב, האליפות הדגישה עד כמה פייק כהן מיותר גם ברמת האופנס של ליגת ווינר, שאחלה פניני, מנקו וסורקין, שאת יפתח זיו צריך להשאיל לגליל ושבלאט, מדר ונאנו גינסבורג צריכים להיות כאן בעונה הבאה. זוסמן לא.
1) פניני, מנקו וסורקין זה בסדר בתור ברירת מחדל כי צריך ישראלים. לא יותר מזה. לא הייתי מגדיר את זה "אחלה" זה בטוח. זיו לא צריך להיות פה, לא משנה באיזו דרך (האליפות לא הדגישה את זה כי הוא לא שיחק שם).
2) בלאט קצת יותר טוב מהשמות שלמעלה, לא בטוח שבהרבה. מדר לא צפוי להגיע לפה, דיברנו על זה כבר. ימשיך לדעתי לשנה שלישית בפרטיזן או נבא.
3) גינזבורג פשוט לא. בבקשה לא. אם קטש למרבה הצער ייכשל, צריך להביא לשם שינוי מאמן בעל שיעור קומה, ולא עוד מאמן בינוני שיוביל אותנו משום מקום לשום מקום.
מדר שווה חוזה של 500 אלף וצפונה ובעיקר מצפה להחזיק עמדה מעל 15 דקות למשחק. מכבי לא תיתן לו את זה לדעתי… יעדיפו זרים בסכומים האלה. נדמה לי שהאחרון שזכה למעמד כזה היה אליהו?Rampel כתב:הכל נכון מאוד.עידן כתב:שמוליק כתב:אגב, האליפות הדגישה עד כמה פייק כהן מיותר גם ברמת האופנס של ליגת ווינר, שאחלה פניני, מנקו וסורקין, שאת יפתח זיו צריך להשאיל לגליל ושבלאט, מדר ונאנו גינסבורג צריכים להיות כאן בעונה הבאה. זוסמן לא.
1) פניני, מנקו וסורקין זה בסדר בתור ברירת מחדל כי צריך ישראלים. לא יותר מזה. לא הייתי מגדיר את זה "אחלה" זה בטוח. זיו לא צריך להיות פה, לא משנה באיזו דרך (האליפות לא הדגישה את זה כי הוא לא שיחק שם).
2) בלאט קצת יותר טוב מהשמות שלמעלה, לא בטוח שבהרבה. מדר לא צפוי להגיע לפה, דיברנו על זה כבר. ימשיך לדעתי לשנה שלישית בפרטיזן או נבא.
3) גינזבורג פשוט לא. בבקשה לא. אם קטש למרבה הצער ייכשל, צריך להביא לשם שינוי מאמן בעל שיעור קומה, ולא עוד מאמן בינוני שיוביל אותנו משום מקום לשום מקום.
לגבי מדר, מכבי כן צריכה לשאוף להביא אותו ולבחון את הנושא בכל קיץ, כולל בקיץ הקרוב ששם יש עניינים של אופציה וכן NBA או לא NBA. כשזה יתאפשר צריך לעשות את המקסימום כדי שהוא יהיה פה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Rampel כתב:הכל נכון מאוד.עידן כתב:שמוליק כתב:אגב, האליפות הדגישה עד כמה פייק כהן מיותר גם ברמת האופנס של ליגת ווינר, שאחלה פניני, מנקו וסורקין, שאת יפתח זיו צריך להשאיל לגליל ושבלאט, מדר ונאנו גינסבורג צריכים להיות כאן בעונה הבאה. זוסמן לא.
לגבי מדר, מכבי כן צריכה לשאוף להביא אותו ולבחון את הנושא בכל קיץ, כולל בקיץ הקרוב ששם יש עניינים של אופציה וכן NBA או לא NBA. כשזה יתאפשר צריך לעשות את המקסימום כדי שהוא יהיה פה.
עידן כתב:Rampel כתב:הכל נכון מאוד.עידן כתב:שמוליק כתב:אגב, האליפות הדגישה עד כמה פייק כהן מיותר גם ברמת האופנס של ליגת ווינר, שאחלה פניני, מנקו וסורקין, שאת יפתח זיו צריך להשאיל לגליל ושבלאט, מדר ונאנו גינסבורג צריכים להיות כאן בעונה הבאה. זוסמן לא.
זה יעלה הרבה מאוד כסף+הבטחה למעמד בכיר והרבה דקות יורוליג, כמו ש-TAYO כתב. האם מדר שווה לעשות בשבילו את זה כדי שהוא יהיה פה? ואללה, לא בטוח. נראה אחרי העונה הקרובה.
ובכל מקרה אני לא מאמין שזה יקרה. לא חושב שהוא ירצה לבוא לפה.
עידן כתב:מילוס כתב:עידן כתב:שמוליק כתב:אגב, האליפות הדגישה עד כמה פייק כהן מיותר גם ברמת האופנס של ליגת ווינר, שאחלה פניני, מנקו וסורקין, שאת יפתח זיו צריך להשאיל לגליל ושבלאט, מדר ונאנו גינסבורג צריכים להיות כאן בעונה הבאה. זוסמן לא.
מסכים עם כל מה שעידן כתב פה, לגמרי.
רק אוסיף לגבי גודס, שבאמת שאני לא מבין מה הופך אותו למאמן טוב (גם בירושלים, מכבי, ראשלצ והנבחרת חושבים ככה, מסתבר..). בפועל נכשל בגדול בכל מקום, חוץ מהבלחה עם ראשון והאליפות האקראית השנה (עם קבוצה שהוא לא בנה). מצד שני, השנה גם הוריד ליגה את ראשון ואת הנבחרת.. אפס כריזמה, כדורסל אפור ומתיש, אפס בבניית קבוצה, אפס בניהול משחק, אפס בניהול סגל, עד העונה אפס בהישגים. אז מה כן? לב טוב זה מספיק כדי לקבל ג'ובים כאלו?
גודס מאמן גרוע, אבל הוא לא הבעיה העיקרית בנבחרת. הייתי אומר שהוא הבעיה העיקרית אם היינו עולים שלב בכל אליפויות אירופה הקודמות ב-15 (או 20?) השנים האחרונות. בפועל, העפלת שלב היא היוצאת מן הכלל כך נראה.
האחרון שהעפיל שלב היה אדלשטיין ב-2015 (וב-2017 היו קריאות דומות נגדו שהוא מאמן איום ונורא), ומאמן כמו צביקה שרף (שאני לא חושב שיש עוררין על כך שהוא כמה וכמה רמות טובות מעל גודס) נכשל באותה מידה כמו גודס בטורנירים האחרונים שלו עם הנבחרת.
Rampel כתב:אם ננו סיים היום בצ'כיה, הוא זה שצריך לקבל את הנבחרת.
אפשר להתווכח על ההתאמה שלו לרמת יורוליג (העונה האחרונה שלו הייתה לא טובה לדעתי. נראה מה הוא יעשה העונה ביורוקאפ), אבל אין ספק שברמת נבחרות הוא עשה קסמים עם צ'כיה.
גם עם צ'כיה זה לא קרה מיד וזה כנראה יהיה תהליך. אבל כל עוד לא נראה את האנטי כדורסל האומלל הזה שראינו מגודס הקיץ, כל דבר יהיה התקדמות.
מילוס כתב:Rampel כתב:אם ננו סיים היום בצ'כיה, הוא זה שצריך לקבל את הנבחרת.
אפשר להתווכח על ההתאמה שלו לרמת יורוליג (העונה האחרונה שלו הייתה לא טובה לדעתי. נראה מה הוא יעשה העונה ביורוקאפ), אבל אין ספק שברמת נבחרות הוא עשה קסמים עם צ'כיה.
גם עם צ'כיה זה לא קרה מיד וזה כנראה יהיה תהליך. אבל כל עוד לא נראה את האנטי כדורסל האומלל הזה שראינו מגודס הקיץ, כל דבר יהיה התקדמות.
צריך לקבל את הנבחרת - זה מבחינת רזומה ואיכויות מקצועיות?
כי בכדורסל פה הסקיל הכי חשוב זה קשרים במקומות הנכונים.
Rampel כתב:אם ננו סיים היום בצ'כיה, הוא זה שצריך לקבל את הנבחרת.
מילוס כתב:עובדתית, צודק.
מצד שני, חומר הגלם שהנבחרות הצעירות סיפקו לבוגרת בקדנציות קודמות היה כ"כ גרוע, שלפעמים עדיף למאמן בבוגרת להמשיך לסחוט לימונים כמו טפירו, הלפרין, אליהו ופניני מאשר לנסות לעשות תהליך עם כלמני מונגולואידים ברמת רומניה ב'.
כיום, לשם שינוי, יש חומר גלם לא רע. הקושי יהיה למצוא מאמן שבכלל יודע לבנות ולנווט תהליך כזה, וגם יהיה מוכן להתחייב לטווח-ארוך.
לגבי ננו, סיפר לפני כמה שבועות שדי מיצה את צ'כיה. לא בטוח שיהיו לו אופציות טובות יותר מישראל (אם בכלל ישקלו אותו).
מילוס כתב:2013 היתה סבירה יחסית, על הנייר, בלי אפסייד ובלי דור המשך. ב-2017 הברכיים של כספי כבר התנדנדו, ולא היה שחקן אחר שמישהו היה שם ג'יטונים שיהיה שחקן משמעותי מחוץ לישראל (אולי דוסון, גם זה נגמר מהר).
אני פחות מדבר על רמת סגל ויותר על הפוטנציאל, שהיום הוא גבוה בהמון לדעתי (וכמו שאתה אומר, זה יעבוד רק עם תוכנית מסודרת ורצינית לכמה קמפיינים קדימה). מתאזרח מדוייק (סנטר\פ"פ) וטוב בהרבה מהאוול (עדיין, בשיאו, שחקן ליגה סביר+), אבדיה ומדר של עוד שנתיים-שלוש עלולים להיות עניין רציני (יחסית לאירופה), דוברת\גלעד כהן\יעקב יכולים להיות מיוחדים, סורקין\זוסמן כמשלימים.
יש עם מה לעבוד, ובניגוד ל-2013, שאם מדברים על תהליך - היה את כספי + חבורת סבירים ומוגבלים, כל אחד מסיבותיו, עם דור צעיר כמעט ולא קיים (גינת\מנקו\קולשוב היו הטופ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Shay_uzan ו־21 אורחים