ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 18:48

misha כתב:
חנו'ש כתב:ברוך שובך מישה... :rose
איך היה במילואים??

באתי רק לביקור קצר, יש עוד שבוע של סבל :suicide1

באסה...
לא נורא, אתה תשרוד את זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2012, 18:51

misha כתב:
yellowaura כתב:http://www.nytimes.com/2012/06/29/sports/basketball/nba-draft-tyshawn-taylor-of-kansas-obtained-by-nets.html?_r=3

שימו לב

Even with Taylor, the Nets will have just six players on the roster for next season. That total will soon drop to five. Jordan Farmar intends to opt out of his contract by Saturday night, according to a close associate.

מתוך ניו יורק טיימס...

אנשים סתם מפתחים ציפיות לגביו (והולכים להתאכזב). הוא בשיא הקריירה, נתן אולי עונה הכי טובה שלו ב-NBA ולא היה יוצא מאופציה של 4.25 מיליון מובטחים אם לא היה בטוח שיקבל יותר בקבוצה אחרת. בשביל שהוא יחשוב לבוא לפה מכבי צריכה לתת לו חוזה של בערך פי 2 ממה ששילמנו לארויו (וגם אז לא בטוח). מישהו באמת רואה את הנהלת מכבי מבזבזת חצי מתקציב השחקנים על בנאדם אחד?

לגבי עונת המלפפונים - כן מאכזב ןמדאיג עד עכשיו אבל עוד מוקדם ודברים יכולים להשתנות די מהר עם כמה החתמות (למשל, הצטרפות של הלפרין ולאנדסברג למצב הישראלים, הפתעה בגזרת הזרים וכו'). מאמין שבחודש הבא הדברים יזוזו יותר מהר. קצת מזכיר לי את הקיץ של לפני שנתיים עם סופו ופרקינס.

זה לא פי שתים. 4.25 מיליון דולר שלו ב NBA זה ברוטו, שנטו זה יוצא 2-2.5 מיליון, בדיוק כמו שנתנו לארויו בזמנו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2012, 18:52

קודי כתב:http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1744206

בלאט מדבר על מצב לא פשוט אבל בטוח שיצאו ממנו בעוד פדרמן הילד ממשיך להיות זחוח.

זה לא זחיחות, אלא אולי התכחשות למציאות, או אף גרוע יותר זריעת חול בעיניי האוהדים. הרי לא יכול להיות שבמצב שיש היום, הוא עוד טוען שציפינו והתכוננו להכל, ושהמצב שלנו
טוב יותר ממה שהיה באוגוסט שנה שעברה... :thumbdown :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 18:53

jol9 כתב:

זה לא זחיחות, אלא אולי התכחשות למציאות, או אף גרוע יותר זריעת חול בעיניי האוהדים. הרי לא יכול להיות שבמצב שיש היום, הוא עוד טוען שציפינו והתכוננו להכל, ושהמצב שלנו

דני פדרמן חי בסרט!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 30 יוני 2012, 18:57

felix_r כתב:
misha כתב:
yellowaura כתב:http://www.nytimes.com/2012/06/29/sports/basketball/nba-draft-tyshawn-taylor-of-kansas-obtained-by-nets.html?_r=3

שימו לב

Even with Taylor, the Nets will have just six players on the roster for next season. That total will soon drop to five. Jordan Farmar intends to opt out of his contract by Saturday night, according to a close associate.

מתוך ניו יורק טיימס...

אנשים סתם מפתחים ציפיות לגביו (והולכים להתאכזב). הוא בשיא הקריירה, נתן אולי עונה הכי טובה שלו ב-NBA ולא היה יוצא מאופציה של 4.25 מיליון מובטחים אם לא היה בטוח שיקבל יותר בקבוצה אחרת. בשביל שהוא יחשוב לבוא לפה מכבי צריכה לתת לו חוזה של בערך פי 2 ממה ששילמנו לארויו (וגם אז לא בטוח). מישהו באמת רואה את הנהלת מכבי מבזבזת חצי מתקציב השחקנים על בנאדם אחד?

לגבי עונת המלפפונים - כן מאכזב ןמדאיג עד עכשיו אבל עוד מוקדם ודברים יכולים להשתנות די מהר עם כמה החתמות (למשל, הצטרפות של הלפרין ולאנדסברג למצב הישראלים, הפתעה בגזרת הזרים וכו'). מאמין שבחודש הבא הדברים יזוזו יותר מהר. קצת מזכיר לי את הקיץ של לפני שנתיים עם סופו ופרקינס.

זה לא פי שתים. 4.25 מיליון דולר שלו ב NBA זה ברוטו, שנטו זה יוצא 2-2.5 מיליון, בדיוק כמו שנתנו לארויו בזמנו

התכוונתי שכדי שהוא יעזוב את NBA לטובת אירופה, אתה לא רק צריך להשוות את מה שהוא הרוויח שם אלא גם לתת לו יותר. סביב 5 מיליון הוא יקבל שם בלי בעיה בעונה הבאה, בשביל שיעזוב נצטרך באמת להשקיע ולדעתי זה לא יקרה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מתAMסרת » 30 יוני 2012, 19:10

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

דני פדרמן חי בסרט!!

או שהוא חי בסרט ומנותק מהמציאות, או שהוא רוצה להרגיע את האוהדים - מה שאומר שהוא חושב שהאוהדים מטומטמים.
בשני המקרים הוא יוצא לא טוב !
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יוני 2012, 19:20

שמעתי את גור שלף לפני כמה ימים ברדיו והוא אומר שהמצב לא פשוט כי אין כסף להחזיק שחקנים .

הוא אמר שלא משנה מי יחתום יש לקבוצה מאמן כמו בלאט וזה יסתדר. יש לבלאט תיק כבד על הראש מסתבר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 19:23

yarinsaky כתב:שמעתי את גור שלף לפני כמה ימים ברדיו והוא אומר שהמצב לא פשוט כי אין כסף להחזיק שחקנים .

הוא אמר שלא משנה מי יחתום יש לקבוצה מאמן כמו בלאט וזה יסתדר. יש לבלאט תיק כבד על הראש מסתבר.

האמונה העיוורת ביכולתו של בלאט להוציא מים מהסלע עוד תעלה לנו ביוקר.
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2012, 19:26

Dperk כתב:
yarinsaky כתב:שמעתי את גור שלף לפני כמה ימים ברדיו והוא אומר שהמצב לא פשוט כי אין כסף להחזיק שחקנים .

זה לא אמונה עיוורת, זה הפלת האחריות עליו. לכולם יהיה מאוד נוח להאשים את בלאט, כשהקבוצה תיכשל השנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 19:27

misha כתב:

שימו לב

מתוך ניו יורק טיימס...

האמת לא אני מפתח ציפיות... (גם לא מטורף עליו)

הסיכוי שהוא יחזור נמוך ביותר. הוא ויתר על 4.25 מיליון דולר לא בשביל ללכת למכבי אלא במטרה למצוא חוזה ארוך טווח בנ.ב.א מה שמראה שהוא לא @#$@# לכיוון של מכבי. הוא תמיד דיבר על זה שהוא אמריקאי 100% והחיים שלו בארה"ב... אבל הוא נחמד ומקצוען ולא סגר דלתות. הוא יהיה במכבי רק תמורת סכום גבוהה מאוד ובמקרה ולא יקבל חוזה א"ט בנ.ב.א .
ובכלל אני מעדיף את מקאלב (שגם הסיכוי להביא אותו נמוך).
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 30 יוני 2012, 19:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יוני 2012, 19:27

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:

זה לא אמונה עיוורת, זה הפלת האחריות עליו. לכולם יהיה מאוד נוח להאשים את בלאט, כשהקבוצה תיכשל השנה.

יפה אמרת, לזה כיוונתי בדיוק.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 19:30

MTA2311 כתב:
Dperk כתב:

אם ככה אז הם באמת חושבים שהאוהדים מטומטמים כולם.
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 19:32

אחד הדברים שאני הכי שונאת זה כל החישובים של רואי החשבון כאן שמנסים לחלק את התקציב ולחשוב לא הולך כל הכסף.
אבל מה לעשות?? השיעמום והמצב הנהדר שאנו נמצאים בו הפיל גם אותי והתחלתי לעשות גם חישובים בראש לגבי כמה כסף מהתקציב יש למכבי לשחקנים הבכירים שהיא עוד צריכה.
ועליתי על דבר מדהים,
אם מכבי מחתימה בסה"כ 2 ישראלים על חוזים קטנטנים של 200 אלף ו-300 אלף (נניח חוזים הגיוניים למורן רוט ולאנדסברג/טיוס), מכבי בעצם זורקת בברוטו מליון דולר!! על פאקינג 2 שחקנים משלימים לקופליג.
בהתחשב בזה שתקציב השחקנים של מכבי הוא בקושי 9 מיליון, מדובר על אחוז לא שפוי מהתקציב שלה על שחקנים מאוד לא חשובים.
אם נוסיף לזה את הלפרין שיכול לקחת לבדו ממכבי עוד מיליון דולר בברוטו (וזה עוד לא כולל את התשלומים למס הכנסה) ואת החוזים של אליהו ופניני שבברוטו שווים קצת פחות מ-2.5 מיליון, זה נותן תקציב ישראלים בלבד של כ-4.5 מיליון דולר על 5 שחקנים שלפחות 3 מתוכם הם שחקנים משלימים בלבד במקרה הטוב ועציצים במקרה הרע.
נוסיף לזה את החוזים של 3 הזרים שכבר חתומים/מסוכמים במכבי - סמית כ-500 אלף (675 בברוטו), גרגמל כ-550 אלף (740 בברוטו) והיקמן כ-350 אלף (475 בברוטו).
סה"כ כ-1.890 מיליון.
מה שמשאיר לנו קצת יותר מ-2.5 מיליון על העמדות הכי חשובות שנותר למלא - גארד "כוכב" סנטר בכיר ועוד פורוורד.
זה בממוצע כ-830 אלף דולר ברוטו לשחקן, כ-620 אלף בנטו.
איזה שחקנים אפשר להביא בסכומים כאלה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יוני 2012, 19:55

מעניין באמת בכמה מכבי קיצצה הקיץ את תקציב השחקנים .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2012, 20:14

אני לא רואה טעם בהבאה של מורן רוט אם מכבי מביאה את הלפרין.
שחף

הודעהעל ידי gandya » 30 יוני 2012, 20:15

felix_r כתב:
שחף כתב:אני לא מתלהב מגורדון ובאופן כללי לא מהרעיון של להביא תחליף בסגנון זהה לשחקן שעוזב, אבלייתכן שהשם הבא ברשימה המהוללת של הפדרמנים יהיה איזה קיצ'ן או בנקס.

אל תדאג, גם גורדון עצמו לא מתלהב ממך (הכוונה למכבי). כששחקן בא מצסקא המשכורות של מכבי נראות לא כמו דמי כיס.
לא רואה אותו מגיע.

לגורדון יש בעיה קטנה.. הוא אמור לספק נקודות, ולאבד מעט כדורים/יחסית למספר האסיסטים, הבעיה היא שהוא איבד העונה הרבה, וקלע ממש מעט.. המחיר של גורדון בשוק כיום בשום פנים אינו מעל למיליון דולר, הוא יהיה כאן אני מניח בפחות(תמורת עוד חוזה מצחיק, ומקפצה לקראת העונה הבאה, בתקווה שישפר במכבי קצת את המספרים). אני אגב חושב שפוטנציאל יש לבחור, הוא יחד עם ריקי, ואיזה לבן שיעשה סדר בצבע, יכול לעבוד לא רע..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 30 יוני 2012, 20:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 20:17

שחף כתב:אני לא רואה טעם בהבאה של מורן רוט אם מכבי מביאה את הלפרין.

אבל לפי מה שאומרים, יהיו למכבי לפחות 5 ישראלים.
2 יש (בתקווה שאליהו נשאר), צריך עוד 3.
נניח שהלפרין יהיה אחד מהם, זה משאיר מקום לעוד שניים שיהיו לדעתי 2 מתוך השלישייה - רוט/לאנדסברג/טיוס.
כל שניים מתוך השלישייה הנ"ל לא תהיה זולה יותר מהנחת היסוד שלי (כמיליון דולר בברוטו).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמוליק » 30 יוני 2012, 20:21

שחף כתב:מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.

האמת? אני מסמפט את רנדל למרות הפציעות. הוא טוב מאליהו בעמדה 4.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 יוני 2012, 20:24

גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 30 יוני 2012, 20:24

yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.

כך זה כאשר אתה שבוע פצוע, שבוע משחק..
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים