חחח שכונהMitelka כתב:המשחק נגד אולימפיאקוס בוטל לבקשת היוונים. במקום זה מכבי תשחק נגד פרומתיאוס.
אין שידור.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חחח שכונהMitelka כתב:המשחק נגד אולימפיאקוס בוטל לבקשת היוונים. במקום זה מכבי תשחק נגד פרומתיאוס.
אין שידור.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אם הייתי צריך לנחש, מכבי ביקשה מהחברים באולימפיאקוס לעשות טובה ולהודיע שהם מעדיפים לבטל כי מכבי פחדה מביזיון… שברור לכולנו שהיה מתרחש בסבירות גבוהה מאד.A.Parker כתב:מה הסיבה? גילו שמכבי לא מאתגרת מספיק?
עוד מכה בהכנה של הקבוצה.
WendelA כתב:ידוע משהו על שידורים מטורניר יאנקופולוס?
TAYO כתב:אם הייתי צריך לנחש, מכבי ביקשה מהחברים באולימפיאקוס לעשות טובה ולהודיע שהם מעדיפים לבטל כי מכבי פחדה מביזיון… שברור לכולנו שהיה מתרחש בסבירות גבוהה מאד.A.Parker כתב:מה הסיבה? גילו שמכבי לא מאתגרת מספיק?
עוד מכה בהכנה של הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אכן יהיה שידור, וודאיגל גל כתב:זה טורניר שמשודר כל שנה
מאמין שיהיה בספורט 5
ספוילר לגארד המחליף שיוזעק לדגל באמצע העונה ויכריז שהוא בשל.itai7 כתב:משעשע
גל גל כתב:אני מתחיל לחשוש שלא יהיה שידור בספורט 5
בטוח יהיה שידור באינטרנט איפה שהוא
אבל ספורט 5 משדרים טורניר הכנה של הפועל חולון בקפריסין ובנתיים אין את המשחקים האלו בלוח שידורים.
itai7 כתב:גל גל כתב:אני מתחיל לחשוש שלא יהיה שידור בספורט 5
אבל ספורט 5 משדרים טורניר הכנה של הפועל חולון בקפריסין ובנתיים אין את המשחקים האלו בלוח שידורים.
ואם לא יהיה שידור אז?
עדיף ככה, ככה הפורום לא יכנס לפאניקה הקבועה של תחילת עונה
מי בפאניקה? לא מעט אנשים כאן יפלו מהכסא אם מכבי תצליח לנצח אפילו חצי מהמשחקים שלה עד דצמבר… אני אישית מהמר על שליש במקרה הטוב.itai7 כתב:גל גל כתב:אני מתחיל לחשוש שלא יהיה שידור בספורט 5
ואם לא יהיה שידור אז?
עדיף ככה, ככה הפורום לא יכנס לפאניקה הקבועה של תחילת עונה
my man כתב:קבוקלו שוב פנוי..רק אומר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים