30 יוני 2012, 20:25
שמוליק כתב:שחף כתב:מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.
האמת? אני מסמפט את רנדל למרות הפציעות. הוא טוב מאליהו בעמדה 4.
30 יוני 2012, 20:25
Mta_atic כתב:שמוליק כתב:שחף כתב:מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.
בראיין רנדל ?
זה יהיה בדיחה התקפית ברמת יורוליג...
30 יוני 2012, 20:26
30 יוני 2012, 20:28
yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
30 יוני 2012, 20:29
שמוליק כתב:עדיין, הוא שחקן מצוין. לוחם, חכם.....וזהו.
30 יוני 2012, 20:30
שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
שלא יוביל. אם פרמר או מקאלב יגיעו , ה 20K שישלמו לו יאזנו מעט את התקציב
30 יוני 2012, 20:30
שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
30 יוני 2012, 20:31
30 יוני 2012, 20:37
Dperk כתב:שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
פארמר ומקאלב מגיעים אליי הביתה עוד שעה לעשות ספונג'ה, אח"כ הם יילכו לחתום במכבי, ואז אני ובתקווה גם אתה נתעורר מהחלום.
30 יוני 2012, 20:40
30 יוני 2012, 20:47
30 יוני 2012, 20:48
חנו'ש כתב:Dperk כתב:שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
פארמר ומקאלב מגיעים אליי הביתה עוד שעה לעשות ספונג'ה, אח"כ הם יילכו לחתום במכבי, ואז אני ובתקווה גם אתה נתעורר מהחלום.
אני הייתי ממליצה לך דווקא על דריק.
הבנאדם מעולה בפאנלים....
30 יוני 2012, 20:50
Dperk כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
הבנאדם מעולה בפאנלים....
חחח לדריק אני לא אתן לנקות, אם דריק מגיע אני אפילו אנקה את הבית לכבודו.
30 יוני 2012, 20:52
er79 כתב:שמוליק, סגור: אם פרמאר או מקאלב פה, אני מבטיח לך שכמעט כל אחד פה יסתפק ברנדל בעמדה 4 (כמחליף לאליהו, כן? לא צריך להיסחף)
30 יוני 2012, 20:54
30 יוני 2012, 20:55
Dperk כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
הבנאדם מעולה בפאנלים....
חחח לדריק אני לא אתן לנקות, אם דריק מגיע אני אפילו אנקה את הבית לכבודו.
30 יוני 2012, 21:04
שמוליק כתב:שחף כתב:מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.
30 יוני 2012, 21:06
Dperk כתב:שמוליק כתב:yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.
30 יוני 2012, 21:13
felix_r כתב:החתמה גדולה בקרוב:
30 יוני 2012, 21:22
אתה מזכיר לי את כל הנשים ששוכרות מנקה לבית ואז מנקות את הבית לפני בשביל שהיא לא תחשוב שהבית מלוכלך