המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:הוא קבע היום שיא אסיסטים (11) ו400 אסיסטים ביורוליג
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מפתיע שהשיא לא של שאראסעידן כתב:Shay_uzan כתב:הוא קבע היום שיא אסיסטים (11) ו400 אסיסטים ביורוליג
הוא השווה שיא מועדון ששייך ליוגב אוחיון, שגם הוא מסר 11 אסיסטים בניצחון נגד..ז'לגיריס. אבל אם מישהו מסוגל לשבור את השיא הזה בעתיד הקרוב, זה לגמרי נראה כמו בראון.
בליגה זה יהיה קשה יותר, שיא המועדון ככל הידוע לי הוא 16 אסיסטים של ביינום.
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:סוף סוף רכז אירופאי אמיתי.
אומנם הוא עם אזרחות ספרדי ומשחק חכם (יודע שהתכוונת לראיית משחק שלו) אבל אירופאי הוא לא, לא שיש לי תלונות, רכז נהדר בלי קשר למדינת הולדתו
אני זוכר את המשחק הזה של יוגי, הוא שיחק נהדר באותו ערב, מלא אסיסטים היו לו מהעונשיןשמואל1 כתב:מפתיע שהשיא לא של שאראסעידן כתב:Shay_uzan כתב:הוא קבע היום שיא אסיסטים (11) ו400 אסיסטים ביורוליג
הוא השווה שיא מועדון ששייך ליוגב אוחיון, שגם הוא מסר 11 אסיסטים בניצחון נגד..ז'לגיריס. אבל אם מישהו מסוגל לשבור את השיא הזה בעתיד הקרוב, זה לגמרי נראה כמו בראון.
בליגה זה יהיה קשה יותר, שיא המועדון ככל הידוע לי הוא 16 אסיסטים של ביינום.
Jack55 כתב:למי שעדיין לא קלט, אלה המספרים שהוא מעמיד ביורוליג אחריי 5 מחזורים :
15.6 נק', 4 ריב', 7.6 אס', 0.6 חטיפות ומדד 18.6
מספרים מדהימים, הוא בשיא שלו וזה רק הולך להשתפר
היום נתן את המשחק הכי טוב שלו עד עכשיו עם 22 נק', 9 אס', 2 חטיפות, 6 ריבאונדים ומדד 33 (מועמד מוביל לMVP של המחזור)
לא שם פה אף רכז אחר באירופה במקומו.Jack55 כתב:למי שעדיין לא קלט, אלה המספרים שהוא מעמיד ביורוליג אחריי 5 מחזורים :
15.6 נק', 4 ריב', 7.6 אס', 0.6 חטיפות ומדד 18.6
מספרים מדהימים, הוא בשיא שלו וזה רק הולך להשתפר
היום נתן את המשחק הכי טוב שלו עד עכשיו עם 22 נק', 9 אס', 2 חטיפות, 6 ריבאונדים ומדד 33 (מועמד מוביל לMVP של המחזור)
אדם כתב:הדמיון זה לאריאל מקדונלד מהתחלה אני אומר את זה.
שקט נפשי קצב אישי ,בעולם משלו לא נבהל ולא נלחץ.
MTA2311 כתב:טופ 5 במפעל. הזייה שהוא פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־25 אורחים