07 אוקטובר 2022, 11:43
felix_r כתב:felix_r כתב:למה היליארד לא שיחק במחצית השניה?
מישהו יכול לענות? ראיתי רק את המחצית השנייה ולא יודע אם היה משהו במחצית הראשונה שבגללה היליארד סופסל בהמשך
07 אוקטובר 2022, 11:55
היה מצויין במחצית הראשונה, במיוחד ברבע השני שמכבי דשדשה בו והיליארד החזיק את מכבי בעניינים, כולל סל יפה על הבאזר של המחצית.felix_r כתב:felix_r כתב:למה היליארד לא שיחק במחצית השניה?
מישהו יכול לענות? ראיתי רק את המחצית השנייה ולא יודע אם היה משהו במחצית הראשונה שבגללה היליארד סופסל בהמשך
07 אוקטובר 2022, 12:07
felix_r כתב:felix_r כתב:למה היליארד לא שיחק במחצית השניה?
07 אוקטובר 2022, 13:11
MTA2311 כתב:מכבע בעצם החליפה תלות אבסולוטית בסקוטי לתלות אבסולוטית בבראון.
קטש עדיין הבעיה הכי גדולה בסגל הזה. לא ברמה כרגע.
07 אוקטובר 2022, 13:16
שמואל1 כתב:היה מצויין במחצית הראשונה, במיוחד ברבע השני שמכבי דשדשה בו והיליארד החזיק את מכבי בעניינים, כולל סל יפה על הבאזר של המחצית.felix_r כתב:felix_r כתב:למה היליארד לא שיחק במחצית השניה?
מדוע לא שיחק כלל בחצי השני (עד שבולדווים יצא ב 5 עבירות? רק קטש יודע.
07 אוקטובר 2022, 13:17
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מכבע בעצם החליפה תלות אבסולוטית בסקוטי לתלות אבסולוטית בבראון.
נכון מאוד. ולחשוב שאוונס כבר היה פה בחוזה זול וויתרו עליו.
בהצלחה עם 30+ דקות בערב ביורוליג ועם זיו כרכז הבכיר בליגה.
07 אוקטובר 2022, 13:19
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מכבע בעצם החליפה תלות אבסולוטית בסקוטי לתלות אבסולוטית בבראון.
בשביל מה הביאו את הולינס אני לא מצליח להבין את זה
07 אוקטובר 2022, 13:26
לא חושב שצריך להביא רכז בקליבר הזה לקו אחורי שכבר כולל שחקנים דומיננטיים כמו בראון ובולדווין.מרסר כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מכבע בעצם החליפה תלות אבסולוטית בסקוטי לתלות אבסולוטית בבראון.
לא מובן בכלל אבל אפשר עוד לשנות להביא רכז, וונימאיקר לדעתי פנוי בלאט מכיר אותו ויכול לשכנע אותו לבוא זה ישנה את העונה לדעתי, עוד רכז יורוליג ברמה גבוהה שיוריד את התלות מבראון.
07 אוקטובר 2022, 13:31
07 אוקטובר 2022, 13:47
גל גל כתב:מה עדיף רכז מנהל משחק או מישהו קומבו גארד לדעתכם ?
סגנון של אוונס
צריך מישהו שיודע לשמור חזק כי זו הסיבה שהביאו את הולינס לפה.
07 אוקטובר 2022, 13:50
MTA2311 כתב:גל גל כתב:מה עדיף רכז מנהל משחק או מישהו קומבו גארד לדעתכם ?
סגנון של אוונס
צריך מישהו שיודע לשמור חזק כי זו הסיבה שהביאו את הולינס לפה.
צריך מישהו שיוכל להוריד מבראון את העומס בניהול המשחק. בולדווין נגיד כנראה פחות כזה.
קטש אמר שהוא התעקש על הולינס בגלל ההגנה, אז למה הוא לא שיחק אתמול? הוא היה מרוצה מההגנה?
07 אוקטובר 2022, 14:36
07 אוקטובר 2022, 15:25
felix_r כתב:למה היליארד לא שיחק במחצית השניה?
07 אוקטובר 2022, 15:56
מקאדו 3 כתב:אני חושב שהבעיה היא יותר חמורה בקו הקדמי , כשה 4 שלך בינתיים נראה לא קשור לענף ו 2 סנטרים אנדרסייזרים ביחס לגבוהי היורוליג פלוס העובדה שהם בעלי אותו סגנון משחק אז כל גבוה סביר יעשה צחוק מהקו הקדמי הזה , חסר איזה 4 5 עם משחק פוסט טוב מישהו שיתן את האופציה למשחק פנים בהתקפה עומדת ולא סתם עוד דאנקיסט כמו פויטרס וניבו שהוא בכלל גבוה ממוצע לליגת הגמדים בארץ .
07 אוקטובר 2022, 15:57
A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:אני חושב שהבעיה היא יותר חמורה בקו הקדמי , כשה 4 שלך בינתיים נראה לא קשור לענף ו 2 סנטרים אנדרסייזרים ביחס לגבוהי היורוליג פלוס העובדה שהם בעלי אותו סגנון משחק אז כל גבוה סביר יעשה צחוק מהקו הקדמי הזה , חסר איזה 4 5 עם משחק פוסט טוב מישהו שיתן את האופציה למשחק פנים בהתקפה עומדת ולא סתם עוד דאנקיסט כמו פויטרס וניבו שהוא בכלל גבוה ממוצע לליגת הגמדים בארץ .
בינתיים הצבע סתום לגמרי ותוקע את כל ההתקפה (מפתיע)
07 אוקטובר 2022, 15:57
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מכבע בעצם החליפה תלות אבסולוטית בסקוטי לתלות אבסולוטית בבראון.
07 אוקטובר 2022, 16:02
גל גל כתב:A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:אני חושב שהבעיה היא יותר חמורה בקו הקדמי , כשה 4 שלך בינתיים נראה לא קשור לענף ו 2 סנטרים אנדרסייזרים ביחס לגבוהי היורוליג פלוס העובדה שהם בעלי אותו סגנון משחק אז כל גבוה סביר יעשה צחוק מהקו הקדמי הזה , חסר איזה 4 5 עם משחק פוסט טוב מישהו שיתן את האופציה למשחק פנים בהתקפה עומדת ולא סתם עוד דאנקיסט כמו פויטרס וניבו שהוא בכלל גבוה ממוצע לליגת הגמדים בארץ .
קולסון משחק טוב מאוד בפוסט.
צריך להוריד אותו לשם יותר.
07 אוקטובר 2022, 16:03
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:מקאדו 3 כתב:אני חושב שהבעיה היא יותר חמורה בקו הקדמי , כשה 4 שלך בינתיים נראה לא קשור לענף ו 2 סנטרים אנדרסייזרים ביחס לגבוהי היורוליג פלוס העובדה שהם בעלי אותו סגנון משחק אז כל גבוה סביר יעשה צחוק מהקו הקדמי הזה , חסר איזה 4 5 עם משחק פוסט טוב מישהו שיתן את האופציה למשחק פנים בהתקפה עומדת ולא סתם עוד דאנקיסט כמו פויטרס וניבו שהוא בכלל גבוה ממוצע לליגת הגמדים בארץ .
קולסון משחק טוב מאוד בפוסט.
צריך להוריד אותו לשם יותר.
הבעיה ששני הסנטרים (שקטש משחק איתם ביחד לא מעט) משחקים כמעט רק בתוך הצבע. לא שאין להם משחק פוסט. כמו שאמרו פה כשהוחתמו - הם דומים מידי בסגנון. אונאקו היה יושב פה בול. גם נותן מענה לסנטרים גדולים בהגנה וגם יודע לשחק מחוץ לצבע בהתקפה (קליעה, אסיסטים וכ'ו).