ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2012, 21:23

Dperk כתב:

אתה מזכיר לי את כל הנשים ששוכרות מנקה לבית ואז מנקות את הבית לפני בשביל שהיא לא תחשוב שהבית מלוכלך :laugh2

אם לומר לך את האמת אמא תמיד מנקה ואני מוצא תירוץ להיעדר מהבית. אם אני כבר מנקה צריך לצעוק עליי הרבה לפניי. ככה שאם אני מוכן לנקות את הבית זה אומר שקורה משהו מאוד מאוד מיוחד :bigsmile3

אני האחרונה שתגיד לך שזה לא בסדר :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 21:25

jol9 כתב:
Dperk כתב:
שמוליק כתב:
yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.

שלא יוביל. אם פרמר או מקאלב יגיעו , ה 20K שישלמו לו יאזנו מעט את התקציב

פארמר ומקאלב מגיעים אליי הביתה עוד שעה לעשות ספונג'ה, אח"כ הם יילכו לחתום במכבי, ואז אני ובתקווה גם אתה נתעורר מהחלום.

שניהם??? :clap2

כמה הם לוקחים לשעה? אשתי בדיוק מחפשת עזרה בבית...

בחלום הבטחתי לשלם להם באג"ח סורי והם הסכימו, ככה שאני בטוח שגם אתם יכולים לעמוד בדרישות שלהם.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 21:31

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:

אתה מזכיר לי את כל הנשים ששוכרות מנקה לבית ואז מנקות את הבית לפני בשביל שהיא לא תחשוב שהבית מלוכלך :laugh2

אם לומר לך את האמת אמא תמיד מנקה ואני מוצא תירוץ להיעדר מהבית. אם אני כבר מנקה צריך לצעוק עליי הרבה לפניי. ככה שאם אני מוכן לנקות את הבית זה אומר שקורה משהו מאוד מאוד מיוחד :bigsmile3

אני האחרונה שתגיד לך שזה לא בסדר :nono

גם את ככה? טוב לדעת שאני לא היחיד, זה מרכך את הרגשות אשמה :)
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2012, 21:35

Dperk כתב:
jol9 כתב:
Dperk כתב:
שמוליק כתב:
yarinsaky כתב:גם אני מספמט אותו, אבל הוא לא 4 מוביל בשביל מכבי .הייתה לו עונה בינונית לגמרי בירושלים , אגב.

שלא יוביל. אם פרמר או מקאלב יגיעו , ה 20K שישלמו לו יאזנו מעט את התקציב

פארמר ומקאלב מגיעים אליי הביתה עוד שעה לעשות ספונג'ה, אח"כ הם יילכו לחתום במכבי, ואז אני ובתקווה גם אתה נתעורר מהחלום.

שניהם??? :clap2

כמה הם לוקחים לשעה? אשתי בדיוק מחפשת עזרה בבית...

בחלום הבטחתי לשלם להם באג"ח סורי והם הסכימו, ככה שאני בטוח שגם אתם יכולים לעמוד בדרישות שלהם.

אג"ח סורי... שווה הרבה כמו המניות של נוקיה בערך.
החבר'ה האלה לא מי יודע כמה חכמים אם הם הסכימו לזה. זה בערך כמו הסיכוי לראות את שניהם במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 21:38

אג"ח סורי... שווה הרבה כמו המניות של נוקיה בערך.
החבר'ה האלה לא מי יודע כמה חכמים אם הם הסכימו לזה. זה בערך כמו הסיכוי לראות את שניהם במכבי.

אמרתי לך שזה היה חלום :grin :grin :grin :grin :grin
חבל שהבחור שבגללו התחיל כל הקטע עדיין לא קלט את זה.
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2012, 23:06

לא ידעתי איפה לשאול..
מה היה ב-20 באוקטובר 2011? מישהו חתם? משחק מסויים?

עריכה: לא משנה, היה משחק פתיחת היורוליג נגד מילאנו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 05:12

בצער רב אפשר לשכוח מפרמאר, למי שפינטז (כולל אותי). נשאר בנטס.

http://www.nj.com/nets/index.ssf/2012/0 ... armar.html
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יולי 2012, 05:27

לפי ישראל היום לא בטוח שמכבי תשקיע את הכסף שנחסף מלאנגפורד על עמדה 2 דווקא, אלא אולי על עמדה 4 עם קנר מדלי.
אני מקווה שישקיעו את הסכום הזה בכלל ולא יחסכו חלק ממנו. לא תמיד מה שמציעים לשחקן מסויים מושקע אוטמטית באחר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 05:30

זו תהיה טעות. מירב הכסף צריך להיות מנוצל כרגע על גארד זר ועל סנטר זר. שחקן בעמדה 4 יכול מבחינתי גם להיות מישהו צעיר וזול, שבלאט ילטש. קנר מדלי יבוא על חשבון רכש טוב יותר בעמדות חשובות יותר. נותר רק לקוות שלאבי סגל או מי שכתב את זה אין שמץ של מושג על מה הוא מדבר.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2012, 05:32

yarinsaky כתב:לפי ישראל היום לא בטוח שמכבי תשקיע את הכסף שנחסף מלאנגפורד על עמדה 2 דווקא, אלא אולי על עמדה 4 עם קנר מדלי.
אני מקווה שישקיעו את הסכום הזה בכלל ולא יחסכו חלק ממנו. לא תמיד מה שמציעים לשחקן מסויים מושקע אוטמטית באחר.

ואלנסיה החתימו את דולמן כנראה במקום מדלי...הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים ?

לגבי פארמר , מישהו באמת האמין שיש סיכוי שהוא יגיע העונה ? אם יגיע למכבי בעתיד זה יהיה אחרי גיל 30...

לגבי הכסף שנחסך מאי החתמת לאנגפורד , הדבר הכי נכון זה להשקיע אותו בשחקן לעמדה 1 . אם בהנהלה מאמינים שהיקמן יוכל להוביל אותנו בעמדה 1 אז כנראה שהם באמת ובתמים מאמינים שבלאט הוא המשיח....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יולי 2012, 05:35

האמת שכן נראה לי שמכבי חושבים שרוקי יוביל אותנו בעמדה 1 ושבלאט הוא המשיח.
נראה לי סביר לגמרי שרוקי ועוד איזה קומבו גארד של 700 אלף דולר או פחות יהיו צמד כזה סטייל פ"פ של לפני שנתיים והחלומות לראות כאן רכז של מיליונים הם חלומות באספמיה.
( זה גם מה שהימרתי שיקרה לפני חודש )
אבל תמיד אפשר לפנזט עד שמקבלים את המציאות, זה כל הכיף. כך זה כל קיץ . :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2012, 06:07

yarinsaky כתב:האמת שכן נראה לי שמכבי חושבים שרוקי יוביל אותנו בעמדה 1 ושבלאט הוא המשיח.
נראה לי סביר לגמרי שרוקי ועוד איזה קומבו גארד של 700 אלף דולר או פחות יהיו צמד כזה סטייל פ"פ של לפני שנתיים והחלומות לראות כאן רכז של מיליונים הם חלומות באספמיה.
( זה גם מה שהימרתי שיקרה לפני חודש )
אבל תמיד אפשר לפנזט עד שמקבלים את המציאות, זה כל הכיף. כך זה כל קיץ . :)

זה גם מה שאני חושב...
צמד תאומים זול שכזה + יותם/לנדסברג ובטח איזה רכז ישראלי כמו מורן רוט. זה יהיה הקו האחורי של מכבי לדעתי.
התאום השני יכול להיות כל אחד. ממש לא הייתי בונה על איזשהו שם מוכר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2012, 06:51

yarinsaky כתב:לפי ישראל היום לא בטוח שמכבי תשקיע את הכסף שנחסף מלאנגפורד על עמדה 2 דווקא, אלא אולי על עמדה 4 עם קנר מדלי.

קיינר מדלי כבר דחה את מכבי בסופר-נימוס ואמר שהוא מעדיף להישאר בספרד בגלל עניינים כמו דרכון ומשפחה..צריכים לעזוב כבר את השם הזה
''ישראל היום'' עושים עכשיו את מה שוואלה עושים בזה שהם נדבקים לשם שהם העלו רק בגלל שהם העלו אותו

אם הוא באמת יגיע בסוף(והוא לא יגיע לפי דעתי)זה יצטרך להיות בשביל משהו מטורף שלא בטוח בגלל שהוא שווה אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 06:52

Holiday_Armadillo כתב:

קיינר מדלי כבר דחה את מכבי בסופר-נימוס ואמר שהוא מעדיף להישאר בספרד בגלל עניינים כמו דרכון ומשפחה..צריכים לעזוב כבר את השם הזה
''ישראל היום'' עושים עכשיו את מה שוואלה עושים בזה שהם נדבקים לשם שהם העלו רק בגלל שהם העלו אותו

אם הוא באמת יגיע בסוף(והוא לא יגיע לפי דעתי)זה יצטרך להיות בשביל משהו מטורף שלא בטוח בגלל שהוא שווה אותו

אם דולמן, קיינר מדלי ובאניץ' לא יגיעו, מי נשאר? פופס?
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2012, 06:54

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וליצ'קוביץ'?
הוא פנוי והייתי רוצה שיגיע אבל הוא שחקן שברמה שלו הוא יותר מסביר-מינוס אז אין מצב שהוא יגיע(תראו מה עשיתם לי!!!!)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 06:55

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וליצ'קוביץ'?
הוא פנוי והייתי רוצה שיגיע אבל הוא שחקן שברמה שלו הוא יותר מסביר-מינוס אז אין מצב שהוא יגיע(תראו מה עשיתם לי!!!!)

אחח הפסימיות... בסוף טיוס ואליהו יחלקו את עמדה 4 (גם אני נדבקתי).
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2012, 06:57

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וליצ'קוביץ'?

אחח הפסימיות... בסוף טיוס ואליהו יחלקו את עמדה 4 (גם אני נדבקתי).

לא אופתע
אני לא מצפה לרגע שעונת המלפפונים הזאת תתהפך ונקבל שחקנים טובים בכל העמדות(רכז,שוטינג,PF,סנטר)או אפילו בחצי מהעמדות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 07:03

Holiday_Armadillo כתב:
לא אופתע
אני לא מצפה לרגע שעונת המלפפונים הזאת תתהפך ונקבל שחקנים טובים בכל העמדות(רכז,שוטינג,PF,סנטר)או אפילו בחצי מהעמדות

נכון. שחקן טוב מאוד בעמדה אחת יהיה סוג של הפתעה לטובה למרות שלדעתי זה מה שיקרה בסוף. ההנהלה תביא כוכב אחד, לצידו אוסף של שחקנים לא מוכחים ב300 אלף דולר ותחשוב שנסתפק בזה.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2012, 07:15

Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לא אופתע

נכון. שחקן טוב מאוד בעמדה אחת יהיה סוג של הפתעה לטובה למרות שלדעתי זה מה שיקרה בסוף. ההנהלה תביא כוכב אחד, לצידו אוסף של שחקנים לא מוכחים ב300 אלף דולר ותחשוב שנסתפק בזה.

תשמע, אנחנו מכבי אז אני לא מצפה שכל הקבוצה תהיה מורכבת משחקני-על או אפילו 8 שחקנים של 800K+
אני אף פעם לא מתעצבנת שמחתימים שחקן של 300K כי סכומים ושמות לא עושים עליי רושם..אז למה אני מעוצבנת ופסימית? כי לפני שנה השוק היה זוועה, השנה השוק נהדר ויש הרבה שחקנים שאפשר\היה אפשר להביא וזה לא נעשה מסיבות שבאמת לא ברורות לי..אז גם לי מתחיל להישרף הפיוז(ואתה חדש אבל אני מהאופטימיים ללא תקנה פה)

למה כשהתקשורת האדומה ומלאת השנאה יורדת על מכבי ההנהלה ישר קופצת לדום ועושה כל מה שהתקשורת רוצה אבל כשלאוהדי מכבי כואב באמת אז לא עושים כלום והעיקר שנקנה מנויים?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 08:12

Holiday_Armadillo כתב:
Dperk כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
לא אופתע

תשמע, אנחנו מכבי אז אני לא מצפה שכל הקבוצה תהיה מורכבת משחקני-על או אפילו 8 שחקנים של 800K+
אני אף פעם לא מתעצבנת שמחתימים שחקן של 300K כי סכומים ושמות לא עושים עליי רושם..אז למה אני מעוצבנת ופסימית? כי לפני שנה השוק היה זוועה, השנה השוק נהדר ויש הרבה שחקנים שאפשר\היה אפשר להביא וזה לא נעשה מסיבות שבאמת לא ברורות לי..אז גם לי מתחיל להישרף הפיוז(ואתה חדש אבל אני מהאופטימיים ללא תקנה פה)

למה כשהתקשורת האדומה ומלאת השנאה יורדת על מכבי ההנהלה ישר קופצת לדום ועושה כל מה שהתקשורת רוצה אבל כשלאוהדי מכבי כואב באמת אז לא עושים כלום והעיקר שנקנה מנויים?

הנטייה של דני פדרמן למתוח מו"מ כמו מסטיק כנראה שולחת שחקנים לזרועות קבוצות אחרות.
ברור שאין ציפיות שנתחרה בצסק"א מבחינת סגל, אבל כמה כבר אפשר לפגוע בהימורים גדולים כמו פארגו או היקמן? בעונה שעברה היה את לנגפורד וסופו כשחקנים שסומנו בתחילת העונה כשייכים לטופ האירופי. אז שלפחות יהיו שניים כאלה גם העונה.

אני גם משתדל להיות אופטימי, ואולי זה יעבור כשאני אהיה פחות חדש, למרות שאני קורא פה כבר הרבה שנים. לדעתי אם מרגישים שבאמת אין הכל שחור ואין סיבה לאופטימיות צריך לקום ולעשות מעשה.

למה לא מתייחסים אלינו? אולי כי לא מאמינים שבאמת נשבור את הכלים, אולי כי אנחנו לא עושים מספיק רעש, אולי מבחינתם לשים כסף מהבית זה יהרג ובל יעבור.
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, עידן ו־34 אורחים