11 אוקטובר 2022, 17:02
ישראל בספורט נחשבת אירופה מכמה סיבול ובעיקר ביטחונית אבל אני נאלץ להסכים, המרחק זאת הבעיה הכי גדולה ולדעי גם היחידה שתעמוד בין זה לבין צירוף קבוצה מהאמירויותעידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:Emirates Airlines הציעה ליורוליג להיות הספונסר הראשי של הטורניר תמורת 50-60 מיליון דולר. לשם השוואה, טורקיש איירליינס משלמת עכשיו 10 מיליון דולר.
יכול לתת דחיפה כלכלית אדירה לקבוצות. רק צריך לראות שזה לא מותנה בהוספת קבוצה משם.
אני מהמר שזו אכן ההתנייה, אחרת אני לא רואה סיבה ליורוליג לא לקחת את זה בשתי ידיים עוד אתמול.
הוספת קבוצה משם בעייתית בעיקר בגלל המרחקים שיצטרכו לעבור רוב הקבוצות. למכבי זה דווקא קרוב.
בלי קשר למרחקים, להוסיף קבוצה משם לליגה אירופאית (וסלחו לי על הבדיחה שישראל לא חלק מאירופה) זה די מגוחך.
בגדול אני מסכים איתך, אבל מצד שני, אני לא חושב שיש הבדל גדול לעומת ישראל. גם ישראל וגם איחוד האמירויות נמצאות במה שמוגדר היום "המזרח התיכון".
אם ישראל יכולה לשחק באירופה, למה הם לא, אם זה לא עניין של מרחק?
11 אוקטובר 2022, 17:03
בשביל 40 מיליון יורו ישברו סטטוס קווA.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:יכול לתת דחיפה כלכלית אדירה לקבוצות. רק צריך לראות שזה לא מותנה בהוספת קבוצה משם.
אני מהמר שזו אכן ההתנייה, אחרת אני לא רואה סיבה ליורוליג לא לקחת את זה בשתי ידיים עוד אתמול.
הוספת קבוצה משם בעייתית בעיקר בגלל המרחקים שיצטרכו לעבור רוב הקבוצות. למכבי זה דווקא קרוב.
בלי קשר למרחקים, להוסיף קבוצה משם לליגה אירופאית (וסלחו לי על הבדיחה שישראל לא חלק מאירופה) זה די מגוחך.
בגדול אני מסכים איתך, אבל מצד שני, אני לא חושב שיש הבדל גדול לעומת ישראל. גם ישראל וגם איחוד האמירויות נמצאות במה שמוגדר היום "המזרח התיכון".
אני לא מומחה ביחסים בינ"ל, אבל נראה לי שישראל ממשתתפת כבר עשרות שנים (אולי מרגע השתתפותה) בתחרויות אירופאיות. זה נכון לגבי האירווזיון ובענפי ספורט נוספים.
פה מדובר על שבירת סטטוס קוו, במסגרת ספציפית וכשברור לגמרי מה הגורם שמוביל לכך.
11 אוקטובר 2022, 17:32
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:יכול לתת דחיפה כלכלית אדירה לקבוצות. רק צריך לראות שזה לא מותנה בהוספת קבוצה משם.
אני לא מומחה ביחסים בינ"ל, אבל נראה לי שישראל ממשתתפת כבר עשרות שנים (אולי מרגע השתתפותה) בתחרויות אירופאיות. זה נכון לגבי האירווזיון ובענפי ספורט נוספים.
פה מדובר על שבירת סטטוס קוו, במסגרת ספציפית וכשברור לגמרי מה הגורם שמוביל לכך.
11 אוקטובר 2022, 17:38
Shay_uzan כתב:ישראל בספורט נחשבת אירופה מכמה סיבול ובעיקר ביטחונית אבל אני נאלץ להסכים, המרחק זאת הבעיה הכי גדולה ולדעי גם היחידה שתעמוד בין זה לבין צירוף קבוצה מהאמירויותעידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:יכול לתת דחיפה כלכלית אדירה לקבוצות. רק צריך לראות שזה לא מותנה בהוספת קבוצה משם.
מדובר על 8 שעות טיסה לחלק מהקבוצות וגם למכבי מדובר בטיסה לא כזאת קצרה, בעולם שביורוליג יש שבוע כפול וליגות מקומיות. לא רואה מצב שקבוצה מספרד תצטרך לשחק בליגה ואז לטוס 8 שעות לכל כיוון. או מצב בה קבוצה תצטרך לשחק בליגה, לטוס 6 שעות, אז לטוס שוב ליעד אחר קרוב ככל שיהיה ואז לחזור לביתם.
זה לא כמו בNBA ששם בשביל 4 שעות טיסה הם כבר נוסעים ל4 משחקים
11 אוקטובר 2022, 18:37
11 אוקטובר 2022, 18:48
omerk כתב:לא בטוח בכלל שזה מותנה בהוספת קבוצה. יכול להיות שזה פשוט צעד שנועד להגביר את המותג והליגיטימיות של האמירויות בעולם, כמו הרבה חסויות ספורט אחרות שהם נותנים.
מה שכן, הסכום קצת תמוה. זה כמו שאני ארצה פריט במכירה פומבית, אציע עליו 1000 שח וההצעה הבאה אחרי תהיה 6000.. זה לא הגיוני. בטוח יהיו שם בקשות מיוחדות (אבל לא קבוצה לדעתי, לא בשנים הקרובות בכל אופן)
12 אוקטובר 2022, 07:43
עידן כתב:Shay_uzan כתב:ישראל בספורט נחשבת אירופה מכמה סיבול ובעיקר ביטחונית אבל אני נאלץ להסכים, המרחק זאת הבעיה הכי גדולה ולדעי גם היחידה שתעמוד בין זה לבין צירוף קבוצה מהאמירויותעידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:
מדובר על 8 שעות טיסה לחלק מהקבוצות וגם למכבי מדובר בטיסה לא כזאת קצרה, בעולם שביורוליג יש שבוע כפול וליגות מקומיות. לא רואה מצב שקבוצה מספרד תצטרך לשחק בליגה ואז לטוס 8 שעות לכל כיוון. או מצב בה קבוצה תצטרך לשחק בליגה, לטוס 6 שעות, אז לטוס שוב ליעד אחר קרוב ככל שיהיה ואז לחזור לביתם.
זה לא כמו בNBA ששם בשביל 4 שעות טיסה הם כבר נוסעים ל4 משחקים
למה למכבי זו לא טיסה קצרה? שלוש שעות וחצי טיסה לאמירויות. לדעתי פחות זמן טיסה מאשר לרוב שאר המשתתפות ביורוליג באירופה.
12 אוקטובר 2022, 21:16
12 אוקטובר 2022, 22:05
13 אוקטובר 2022, 21:34
13 אוקטובר 2022, 21:36
יכול להיות שמכבי נתנה לוילדוזה הצעה נמוכה יותר בידיעה שיש עוד פיצוי לשלם לבאסקוניה אבל וילדוזה העדיף את ההצעה הגבוהה יותר של הכוכב במחשבה שהסכסוך עם באסקוניה יכול להיפתר ללא פיצוי?מרסר כתב:בסקוניה עושה שרירים לגבי החתימה של וילדוזה בכוכב האדום וטוענת: הזכויות על השחקן הן שלנו
https://twitter.com/EuroFeedBasket/stat ... lAam0VD8Qg
13 אוקטובר 2022, 21:41
TAYO כתב:יכול להיות שמכבי נתנה לוילדוזה הצעה נמוכה יותר בידיעה שיש עוד פיצוי לשלם לבאסקוניה אבל וילדוזה העדיף את ההצעה הגבוהה יותר של הכוכב במחשבה שהסכסוך עם באסקוניה יכול להיפתר ללא פיצוי?מרסר כתב:בסקוניה עושה שרירים לגבי החתימה של וילדוזה בכוכב האדום וטוענת: הזכויות על השחקן הן שלנו
https://twitter.com/EuroFeedBasket/stat ... lAam0VD8Qg
Sent from my iPhone using Tapatalk
15 אוקטובר 2022, 18:48
15 אוקטובר 2022, 19:05
15 אוקטובר 2022, 19:07
נכון, אבל הם עדיין צריכים רכזגל גל כתב:שחקן מצויין
15 אוקטובר 2022, 21:31
15 אוקטובר 2022, 22:11
קלאסי שריאל קופצים עליו עכשיו בכל מחירitai7 כתב:פיירה הנרי שוחרר מיוסטון, מעניין לאן ילך
15 אוקטובר 2022, 22:32
itai7 כתב:פיירה הנרי שוחרר מיוסטון, מעניין לאן ילך
16 אוקטובר 2022, 08:49
חוזה לשנתיים, 600 אלף דולר לעונהJack55 כתב:שאנון אוואנס קרוב לחתימה בריאל מדריד
הגארד של ריאל בטיס עשוי לחזק את מצבת הגארדים של הבלאנקוס
16 אוקטובר 2022, 11:14
Jack55 כתב:חוזה לשנתיים, 600 אלף דולר לעונהJack55 כתב:שאנון אוואנס קרוב לחתימה בריאל מדריד
הגארד של ריאל בטיס עשוי לחזק את מצבת הגארדים של הבלאנקוס
with 1.2 million euros for each season