המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קלגל גל כתב:אנדר אובר ווילבקין 16.5 נקודות
אני אומר אובר
סקוטי זה אהבה בלב, ואהבה לעולם לא נכשלת, אז מהמר אנדר. רבע ראשון נתפס השריר, יורד לנוח עד המחזור הבא.גל גל כתב:אנדר אובר ווילבקין 16.5 נקודות
אני אומר אובר
Jack55 כתב:כמה נקודות לקראת המשחק :
1. דווקא בעיניי אחד השחקנים החשובים ביותר עבור מכבי למשחק הזה הוא אוסטין הולינס, אנחנו נהייה חייבים אותו חד בעיקר בהגנה, הוא חד משמעית מסוגל לנעול את ווילבקין וזה יהיה סופר קריטי (אני עדיין לא מעכל שאני אומר ששחקן שלנו צריך לשמור את סקוטי)
2. בוקר וג׳קירי הם שני ריבאונדרים לא רעים, לכן נצטרך פוקוס מהגבוהים שלנו בריבאונד ושיהיו מאוד פיזיים עם שניהם
3. לקולסון יהיה מצ׳אפ מאוד מעניין עם הייז ופייר, נקווה להמשך ביכולת שלו מהמשחק הקודם
Jack55 כתב:כמה נקודות לקראת המשחק :
1. דווקא בעיניי אחד השחקנים החשובים ביותר עבור מכבי למשחק הזה הוא אוסטין הולינס, אנחנו נהייה חייבים אותו חד בעיקר בהגנה, הוא חד משמעית מסוגל לנעול את ווילבקין וזה יהיה סופר קריטי (אני עדיין לא מעכל שאני אומר ששחקן שלנו צריך לשמור את סקוטי)
2. בוקר וג׳קירי הם שני ריבאונדרים לא רעים, לכן נצטרך פוקוס מהגבוהים שלנו בריבאונד ושיהיו מאוד פיזיים עם שניהם
3. לקולסון יהיה מצ׳אפ מאוד מעניין עם הייז ופייר, נקווה להמשך ביכולת שלו מהמשחק הקודם
גל גל כתב:Jack55 כתב:כמה נקודות לקראת המשחק :
לא חושב שלמכבי יהיה בעיה בריבאונד בהמשך העונה
זה היה משהו נקודתי
ניבו ריבאונדר טוב מאוד
מרטין גם
קולסון
יש כלים. לדעתי זה היה נקודתי נגד זלגיריס אבל בוא נראה
לפי מה ששמעתי היום הוא אמור לשחק בשישיMTA2311 כתב:Jack55 כתב:כמה נקודות לקראת המשחק :
הולינס כשיר בכלל?
felix_r כתב:בעונה שעברה גם כן ניצחנו את המשחק הראשון בנקודה. אחר כך הפסדנו שני משחקים. נראה אם השנה זה יהיה שונה
מילאנו? המשחק הבא אחרי פנר זה מונאקו בבית ואז וילרבאן בבית.גל גל כתב:felix_r כתב:בעונה שעברה גם כן ניצחנו את המשחק הראשון בנקודה. אחר כך הפסדנו שני משחקים. נראה אם השנה זה יהיה שונה
האמת כמו שזה נראה
אנחנו בדרך להפסיד שני משחקים
פנר ומילאנו
אחרי זה צריכים לנצח 2 וילרבאן ופאו בבית
ניצחון מחר יכול להיות סופר קריטי, וזה לגמרי אפשריגל גל כתב:felix_r כתב:בעונה שעברה גם כן ניצחנו את המשחק הראשון בנקודה. אחר כך הפסדנו שני משחקים. נראה אם השנה זה יהיה שונה
האמת כמו שזה נראה
פנר ומילאנו
שמואל1 כתב:מילאנו? המשחק הבא אחרי פנר זה מונאקו בבית ואז וילרבאן בבית.גל גל כתב:felix_r כתב:בעונה שעברה גם כן ניצחנו את המשחק הראשון בנקודה. אחר כך הפסדנו שני משחקים. נראה אם השנה זה יהיה שונה
האמת כמו שזה נראה
פנר ומילאנו
Mitelka כתב:אמרתי כבר שקטש התעקש על הולינס כי ראה בו ״סטופר הגנתי״ שחסר לקבוצה. אלו המילים שלו בראיון אצל האוזמן.
יעלה ויבוא הבחור להיות הסטופר ההגנתי מול סקוטי ווילבקיין. בואו נראה אותו.
A.Parker כתב:Mitelka כתב:אמרתי כבר שקטש התעקש על הולינס כי ראה בו ״סטופר הגנתי״ שחסר לקבוצה. אלו המילים שלו בראיון אצל האוזמן.
יעלה ויבוא הבחור להיות הסטופר ההגנתי מול סקוטי ווילבקיין. בואו נראה אותו.
אגב, לא דובר על זה כמעט במשחקים האחרונים, אבל בולדווין שומר מטורף. לפעמים הוא קצת מאבד את השחקן שלו שנע ללא כדור, אבל באופן כללי הוא מפעיל לחץ בלתי פוסק, נצמד לגופיה של היריב וכופה איבודים.
מבחינתי הוא השחקן שצריך לשמור על סקוטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים