המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נכון! בכלל, היורוליג השנה הולכת להיות משוגעת… הכל צמוד ואיכותי. מכבי לצערנו לא שם.Jack55 כתב:הווארד שחקן אדיר
הברקה של באסקוניה
תשמע עונה משוגעתTAYO כתב:נכון! בכלל, היורוליג השנה הולכת להיות משוגעת… הכל צמוד ואיכותי. מכבי לצערנו לא שם.Jack55 כתב:הווארד שחקן אדיר
הברקה של באסקוניה
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
או שאני מפספס את זה איפשהו?
Jack55 כתב:הווארד שחקן אדיר
הברקה של באסקוניה
לא רואהfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
גלגל למטה
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:הווארד שחקן אדיר
הברקה של באסקוניה
הם החתימו אותו באמצע יולי, (הרבה) אחרי שמכבי כבר סגרה את הסגל. רק אומר.
הסבלנות משתלמת. ופה לא היו צריכים יותר מידי סבלנות, רק קצת. אה, וסקאוטינג נורמלי.
Jack55 כתב:לא רואהfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
גלגל למטה
רואה רק ממוצע עונתי וכל הזמנים
מה אני מפספס?
felix_r כתב:Jack55 כתב:לא רואהfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
גלגל למטה
מה אני מפספס?
גלגל עוד!
felix_r כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:לא רואהfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
גלגל למטה
מה אני מפספס?
גלגל עוד!
קשה לנחש מה יצא באתר הזה בכל יום... מי שעושה את האתר אידיוט.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:לא רואהfelix_r כתב:
גלגל למטה
מה אני מפספס?
גלגל עוד!
קשה לנחש מה יצא באתר הזה בכל יום... מי שעושה את האתר אידיוט.
זה ככה כבר מהעונה שעברה, לא? מאז החידוש של האתר
אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:הווארד שחקן אדיר
הברקה של באסקוניה
הם החתימו אותו באמצע יולי, (הרבה) אחרי שמכבי כבר סגרה את הסגל. רק אומר.
הסבלנות משתלמת. ופה לא היו צריכים יותר מידי סבלנות, רק קצת. אה, וסקאוטינג נורמלי.
רק נגיד שהוא קלעי מטורף, אבל לא בדיוק מנהל משחק משובח (33 נק׳ לעומת אסיסט בודד ושני איבודים). כלומר, שוטינג גארד בגוף של רכז.
זה מראה לי ככה סעמקfelix_r כתב:Jack55 כתב:לא רואהfelix_r כתב:Jack55 כתב:אין יותר אפשרות באתר של היורוליג לראות את מובילי הסטטיסטיקה של המחזור?
גלגל למטה
מה אני מפספס?
גלגל עוד!
פתיחה מרשימה גם שלו וגם של אלבהשמואל1 כתב:שאפו לתמיר בלאט. יש לציין שהיום הוא "נהנה" גם מפציעה של מאודו לו.
אבל פתיחת עונה מרשימה מאוד שלו, מאחל לו שימשיך ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־29 אורחים