המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמע, אם זה היה אפשרי טכנית, מכבי הייתה מפסידה 20 הפרש מסל נצחון של מייק ג׳יימס.שמוליק כתב:הרגע יצאתי מהדלוריאן: 8 למכבי, 14 נק של אדאמס, 11 אסיסטים לאדאמס, הולינס עם שיא קריירה של 5 נק'.
שמוליק כתב:הרגע יצאתי מהדלוריאן: 8 למכבי, 14 נק של אדאמס, 11 אסיסטים לאדאמס, הולינס עם שיא קריירה של 5 נק'.
felix_r כתב:שמוליק כתב:הרגע יצאתי מהדלוריאן: 8 למכבי, 14 נק של אדאמס, 11 אסיסטים לאדאמס, הולינס עם שיא קריירה של 5 נק'.
שכחת לציין שמנצחים מסל ניצחון של ג'ייק כהן בדאנק מפלצתי בפנים של דונטה הול.
התנין 2 כתב:מתי היינו בפעם האחרונה אנדרדוג נגד קבוצה צרפתית?
קבוצה חזקה מאוד מונאקו (גם אם לא קבוצת פיינל פור כמו שחלק אומרים). אבל עדיין, אם לא מנצלים אותם בבית אוי ואבוי.
התנין 2 כתב:איכותית מאוד, קבוצת פלייאוף.
ברור שיכולה לצאת מפה עם ניצחון וזה לא מאוד יפתיע, אבל אני כן מדבר מנקודת הנחה שלמכבי, בטח בשלב הזה של העונה כששני מחזורים בלבד מאחורינו, יש אספירציות להגיע לפלייאוף.
תעשה עם עצמך תרגיל מחשבתי - מכל משחקי הבית הצפויים העונה למכבי, איזה הפסד ביתי כן יהיה מפתיע?Jack55 כתב:התנין 2 כתב:מתי היינו בפעם האחרונה אנדרדוג נגד קבוצה צרפתית?
קבוצה חזקה מאוד מונאקו (גם אם לא קבוצת פיינל פור כמו שחלק אומרים). אבל עדיין, אם לא מנצלים אותם בבית אוי ואבוי.
בעיניי אתה קצת מגזים, כרגע מונאקו בכושר מטורף (פירקו את בולוניה וניצחו את אפס)
העובדה שזה משחק בית נותנת לנו יתרון יחסי, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמונאקו קבוצה מאוד איכותית והפסד פה לא יהיה מפתיע
אני צופה משחק יחסית צמוד, מקווה שהשחקנים יתעלו על עצמם ויביאו לנו ניצחון קריטי
Mmm כתב:תראו איך לקחו קבוצת כדורסל אם לא יותר כסף משלנו ומה עשו בה? אני מאד אוחז ממנואקו מאמין שיהיה בפיינל פור. די ברור לי שנובס היום לא פחות מ15 הפרש. מכבי מאד איכזבה עד כה. הכי מבאס איך לעזאזל קבוצה עם 0 מסורת ותקציב בינוני כבר שנה שניה ברציפות מגיעה חזקה מאד ומצליחה ואנו ב8 שנים לא עשינו כלום.
תודה וויציץ!
refael כתב:תבוסה רצינית היום
Mmm כתב:לכוין שעות ל2:24?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים