המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:Shay_uzan כתב:להאשים את קטש בדבר הזה נהיה פתטי.
מה פתטי בזה? הוא לא האשם היחיד, ויש המון בעיות, אבל הקבוצה לא מאומנת בשיט. ירדו פה על יאניס בעונה שעברה, אבל מכבי של העונה מעצבנת אותי הרבה יותר מזו של העונה שעברה. אמרו שליאניס היה תרגיל אחד או שניים? לא נראה שיש אפילו את זה למכבי הנוכחית.
משה כתב:ניבו זה לא שחקן ששייך לענף.
MTA2311 כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:להאשים את קטש בדבר הזה נהיה פתטי.
מה פתטי בזה? הוא לא האשם היחיד, ויש המון בעיות, אבל הקבוצה לא מאומנת בשיט. ירדו פה על יאניס בעונה שעברה, אבל מכבי של העונה מעצבנת אותי הרבה יותר מזו של העונה שעברה. אמרו שליאניס היה תרגיל אחד או שניים? לא נראה שיש אפילו את זה למכבי הנוכחית.
אני לא מאשים את קטש בשום דבר, היה ברור שהוא לא שייך לרמה הזאת. זאת באמת לא אשמתו.
מקאדו 3 כתב:טוב אני יגיד מה אני חושב , לורנזו בראון מאכזב עד עכשיו , נותן רבע פה רבע שם טובים ובשאר בינוני עד חלש נכון שכולם סביבו לא משהו אבל הוא אמור לעשות הבדל והוא לא , נדבק בחולשה של כולם .
משה כתב:כמההה זמן כמה זמן עוד נסבול את הדיבה הזה, לא יכול לראות אותו כבר.
RomanR כתב:קטש צריך ללכת הביתה עוד היום. אין לו מושג מה לעשות עם הסגל הזה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
עידן כתב:מקאדו 3 כתב:טוב אני יגיד מה אני חושב , לורנזו בראון מאכזב עד עכשיו , נותן רבע פה רבע שם טובים ובשאר בינוני עד חלש נכון שכולם סביבו לא משהו אבל הוא אמור לעשות הבדל והוא לא , נדבק בחולשה של כולם .
מה ציפית שהוא יהיה? לברון ג'יימס? קצת התבלבלת, לורנזו בראון הוא לא שחקן שיכול או צריך לסחוב קבוצה שלמה על הגב שלו. הוא צריך לרכז, ואת זה הוא עושה מצוין. פשוט אין לו שחקנים לצידו שיודעים לנצל את זה.
בסגל הזה גם לפסקוול אין מה לעשות.RomanR כתב:קטש צריך ללכת הביתה עוד היום. אין לו מושג מה לעשות עם הסגל הזה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
די נו... אמרנו את זה כבר ביולי, זה לא קטשJack55 כתב:מכבי נראים ככה בעיקר בגלל קטש
חמישיות רעות מאוד ומשתמש בשחקנים בצורה נוראית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־29 אורחים