המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:מוטלי סנטר נהדר!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mitelka כתב:20 נקודות לנאנלי, 11 לים מדר.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
TAYO כתב:מוטלי סנטר נהדר!
A.Parker כתב:TAYO כתב:מוטלי סנטר נהדר!
איך רציתי אותו פה.
גל גל כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:מוטלי סנטר נהדר!
איך רציתי אותו פה.
שים אותו פה במקום ניבו ומכבי מסיימת 2 מקומות למעלה
גל גל כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:מוטלי סנטר נהדר!
איך רציתי אותו פה.
שים אותו פה במקום ניבו ומכבי מסיימת 2 מקומות למעלה
צודק אבל מים מתחת לגשר, מכבי צריכה כבר עכשיו לעבוד טוב טוב על ההתאמות הנדרשות לשנה הבאה על בסיס הסגל הקיים כי אסור להתחיל שוב מאפס בעונה הבאה.MTA2311 כתב:הזייה ששחקן כמו סקוטי היה פה עם חוזה ולא עשו הכל כדי להשאיר אותו.
"אבל הוא רצה לעזוב אי אפשר להכריח שחקן להישאר!!!"
הוא רצה לעזוב בגלל התנהלות מסוימת, שהיה אפשר (וצריך) לשנות בכל מקרה.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
אני רוצה להגיד שמה שקורה בברצלונה נראה לי כולו על הראש של שאראס. הבן האדם מאמלל את השחקנים שלו ומוציא להם את הכיף מהמשחק. הוא מנסה לשלוט בכל פוזשן ומעקר כל יצירתיות. אפילו במהלך שבו סטוראנסקי אמור לייצר זריקה מכרעת, הוא כל כך פחד מהתגובה של שאראס שהוא אפילו לא הצליח לייצר זריקה לכיוון הסל.Jack55 כתב:כמה דברים :
בולוניה בדיחה רצינית, אישית זה היה לי ברור שהם לא באמת יהיו חזקים השנה, אבל לקריסה כזאת בפתיחת העונה לא ציפיתי, הם צריך להיות מאוד מודאגים להמשך העונה
מצד שני פרטיזן סוף סוף הראו מה הם שווים, וז'ליקו עשה בשכל שפתח עם ים מדר שהיה באמת נהדר, כרגע הוא הרכז היחיד שלהם ועובדה ברגע שפתח בחמישייה וקיבל קרדיט, גם ההתקפות של הסרבים נראו הרבה יותר טוב
ז'לגיריס לא פראיירים בכלל, היום ניצחו ניצחון גדול את ברצלונה ובכלל נראים סבבה לגמרי עד עכשיו, אוואנס יושב שם פצצה ומעמיד מספרים יפים מאוד
חייב להגיד שקאליניץ עד כה דיי מאכזב בברצלונה, מקבל הרבה דקות אבל לא מצליח לתת משחקים כל כך טובים, אם זה ימשיך ככה זה יהיה דיי בעייתי לברצלונה במהלך העונה
באיירן בבעיה רצינית, חטפו עוד הפסד היום וכבר במאזן 0-4 שלילי, כנראה שהסגל שלהם לא כל כך איכותי בשביל להתחרות על פלייאוף
מילאנו אמנם ניצחה היום אבל במקומם לא הייתי כל כך שמח, נכון הם במאזן יפה של 3-1, אבל כל הניצחונות שלהם היו דיי על הקשקש ולא נגד הקבוצות המרשימות עד עכשיו, הדברים שם לא דופקים כמו שצריך
פנר עם פתיחת עונה מושלמת, 4-0 מוחץ ומרשים, החלקים שם מתחברים יפה מאוד והשילוב של ווילבקין וקלאת'ס עובד לא רע בכלל, סקוטי נתן היום משחק גדול של 20 נק', 5 ריב' ו5 אס'.
את ולנסיה לא הייתי מספיד כל כך מהר, אמנם הם עם מאזן 1-3 שלילי, אבל 2 הפסדים שלהם היו סופר צמודים, בהפסד הראשון לוילרבאן בעיניי הם נשדדו על ידי השופטים, והשבוע ניצחו את אפס וגם היום כמעט וחזרו עם ניצחון חוץ נגד פנר המצוינים
ואגב כל מי שזלזל בג'ונס, עד עכשיו גם העונה הוא פשוט מעולה - 12.2 נק', 3.5 ריב', 4.2 אס' וחטיפה בממוצע
TAYO כתב:אני רוצה להגיד שמה שקורה בברצלונה נראה לי כולו על הראש של שאראס. הבן האדם מאמלל את השחקנים שלו ומוציא להם את הכיף מהמשחק. הוא מנסה לשלוט בכל פוזשן ומעקר כל יצירתיות. אפילו במהלך שבו סטוראנסקי אמור לייצר זריקה מכרעת, הוא כל כך פחד מהתגובה של שאראס שהוא אפילו לא הצליח לייצר זריקה לכיוון הסל.Jack55 כתב:כמה דברים :
בולוניה בדיחה רצינית, אישית זה היה לי ברור שהם לא באמת יהיו חזקים השנה, אבל לקריסה כזאת בפתיחת העונה לא ציפיתי, הם צריך להיות מאוד מודאגים להמשך העונה
מצד שני פרטיזן סוף סוף הראו מה הם שווים, וז'ליקו עשה בשכל שפתח עם ים מדר שהיה באמת נהדר, כרגע הוא הרכז היחיד שלהם ועובדה ברגע שפתח בחמישייה וקיבל קרדיט, גם ההתקפות של הסרבים נראו הרבה יותר טוב
ז'לגיריס לא פראיירים בכלל, היום ניצחו ניצחון גדול את ברצלונה ובכלל נראים סבבה לגמרי עד עכשיו, אוואנס יושב שם פצצה ומעמיד מספרים יפים מאוד
חייב להגיד שקאליניץ עד כה דיי מאכזב בברצלונה, מקבל הרבה דקות אבל לא מצליח לתת משחקים כל כך טובים, אם זה ימשיך ככה זה יהיה דיי בעייתי לברצלונה במהלך העונה
באיירן בבעיה רצינית, חטפו עוד הפסד היום וכבר במאזן 0-4 שלילי, כנראה שהסגל שלהם לא כל כך איכותי בשביל להתחרות על פלייאוף
מילאנו אמנם ניצחה היום אבל במקומם לא הייתי כל כך שמח, נכון הם במאזן יפה של 3-1, אבל כל הניצחונות שלהם היו דיי על הקשקש ולא נגד הקבוצות המרשימות עד עכשיו, הדברים שם לא דופקים כמו שצריך
פנר עם פתיחת עונה מושלמת, 4-0 מוחץ ומרשים, החלקים שם מתחברים יפה מאוד והשילוב של ווילבקין וקלאת'ס עובד לא רע בכלל, סקוטי נתן היום משחק גדול של 20 נק', 5 ריב' ו5 אס'.
את ולנסיה לא הייתי מספיד כל כך מהר, אמנם הם עם מאזן 1-3 שלילי, אבל 2 הפסדים שלהם היו סופר צמודים, בהפסד הראשון לוילרבאן בעיניי הם נשדדו על ידי השופטים, והשבוע ניצחו את אפס וגם היום כמעט וחזרו עם ניצחון חוץ נגד פנר המצוינים
ואגב כל מי שזלזל בג'ונס, עד עכשיו גם העונה הוא פשוט מעולה - 12.2 נק', 3.5 ריב', 4.2 אס' וחטיפה בממוצע
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־26 אורחים