המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה אמנם לא הת'רד להיכנס לזה, אבל מה זה "הלכה המדינה"?מילוס כתב:מניח שהסיכוי להביא זרים ממכבי לנבחרת הוא קלוש, בעיקר כי הם לא שורדים פה הרבה זמן, ואם יתנו מעמד כלשהו לכל ספורטאי שנמצא פה שנה או שלוש, הלכה המדינה.
גל גל כתב:טוב אפ כבר הקפצתם את התרד של קולסון ויש משחק היום.
אני חושב שהוא האקס פקטור של מכבי השנה .
הוא כזה חשוב בסגל הזה אין לכם מושג אפילו כמה.
היום נראה אותו בפעולה נגד אולנובאס ובירדזייקיס
Rampel כתב:זה אמנם לא הת'רד להיכנס לזה, אבל מה זה "הלכה המדינה"?מילוס כתב:מניח שהסיכוי להביא זרים ממכבי לנבחרת הוא קלוש, בעיקר כי הם לא שורדים פה הרבה זמן, ואם יתנו מעמד כלשהו לכל ספורטאי שנמצא פה שנה או שלוש, הלכה המדינה.
אני לא חושב שצריך לאזרח זר בינוני כי יש לו זיקה למדינה וכי הוא משחק פה ובטח שלא כל אחד כזה.
מצד שני, לאזרח שחקן אחד שיכול לתרום ולהועיל באופן משמעותי, בלי שום קשר לאיפה הוא משחק או כמה פעמים הוא ביקר בישראל לפני כן (גבוה איכותי למשל) זה נותן בעיקר תועלת לספורט הישראלי. שחקן אחד כזה בטוח לא מוביל לזה ש"הלכה המדינה". תשאל את סלובניה שאזרחו את רנדולף וספרד שאזרחו את בראון. נראה לי שהן בסדר.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מסכים לגמרי.מילוס כתב:Rampel כתב:זה אמנם לא הת'רד להיכנס לזה, אבל מה זה "הלכה המדינה"?מילוס כתב:מניח שהסיכוי להביא זרים ממכבי לנבחרת הוא קלוש, בעיקר כי הם לא שורדים פה הרבה זמן, ואם יתנו מעמד כלשהו לכל ספורטאי שנמצא פה שנה או שלוש, הלכה המדינה.
אני לא חושב שצריך לאזרח זר בינוני כי יש לו זיקה למדינה וכי הוא משחק פה ובטח שלא כל אחד כזה.
מצד שני, לאזרח שחקן אחד שיכול לתרום ולהועיל באופן משמעותי, בלי שום קשר לאיפה הוא משחק או כמה פעמים הוא ביקר בישראל לפני כן (גבוה איכותי למשל) זה נותן בעיקר תועלת לספורט הישראלי. שחקן אחד כזה בטוח לא מוביל לזה ש"הלכה המדינה". תשאל את סלובניה שאזרחו את רנדולף וספרד שאזרחו את בראון. נראה לי שהן בסדר.
כל מדינה והחוקים, השיקולים או הרגולציות שלה.
אבל ברגע ששחקן מכבי שלפני יומיים חשב שישראל זה גמלים, ישו ו-ICQ, יקבל מעמד כלשהו בגלל טיעון שרירותי לגמרי של "תרומה אפשרית עתידית למדינה" (איך מודדים פוטנציאל תרומה? איך משווים בין מגזרים שונים?), יהיה פה בלגאן. כל קבוצה בליגה, בכל ענף ספורט, תרוץ לדרוש מעמד לזרים אקראים בטענות שונות ואקראיות. אבל הרבה מעבר לספורט - יש במדינה הזו המון של אנשים שממתינים שנים למעמד כלשהו, כולל אנשים עם זיקה אמיתית למדינה, כולל ילידי הארץ, כולל אמהות ששולחות את הילד להלחם בעזה, והם בכלל לא על הפרק.
אם כבר, לכל הפחות, צריכה להיות הגדרה מדידה וחד משמעית לדבר הזה..
מילוס כתב:Rampel כתב:זה אמנם לא הת'רד להיכנס לזה, אבל מה זה "הלכה המדינה"?מילוס כתב:מניח שהסיכוי להביא זרים ממכבי לנבחרת הוא קלוש, בעיקר כי הם לא שורדים פה הרבה זמן, ואם יתנו מעמד כלשהו לכל ספורטאי שנמצא פה שנה או שלוש, הלכה המדינה.
כל מדינה והחוקים, השיקולים או הרגולציות שלה.
אבל ברגע ששחקן מכבי שלפני יומיים חשב שישראל זה גמלים, ישו ו-ICQ, יקבל מעמד כלשהו בגלל טיעון שרירותי לגמרי של "תרומה אפשרית עתידית למדינה" (איך מודדים פוטנציאל תרומה? איך משווים בין מגזרים שונים?), יהיה פה בלגאן. כל קבוצה בליגה, בכל ענף ספורט, תרוץ לדרוש מעמד לזרים אקראים בטענות שונות ואקראיות. אבל הרבה מעבר לספורט - יש במדינה הזו המון של אנשים שממתינים שנים למעמד כלשהו, כולל אנשים עם זיקה אמיתית למדינה, כולל ילידי הארץ, כולל אמהות ששולחות את הילד להלחם בעזה, והם בכלל לא על הפרק.
אם כבר, לכל הפחות, צריכה להיות הגדרה מדידה וחד משמעית לדבר הזה..
refael כתב:זה ברור לכולם חוץ מלקטש שהוא צריך לשחק בעמדה מספר 4.
אני חושב שהיליארד יחזור הרוטציה צריכה להיות ככה:
3 - מנקו, היליארד
4 - מרטין, קולסון
אני אסביר,
כן אני חושב שמנקו יכול לפתוח בעמדה מספר 3, כמו שזוסמן עשה בזמנו.
גם ישראלי שיהיה בחמישיה וגם אני חושב שיש לו מה למכור.
הגנה חזקה בתחילת המשחק, שלשות חופשיות. הוא לא פרייאר מנקו.
עמדה 4 כמובן לפתוח עם מרטין, קטש חייב להבין שלפתוח עם שני הסנטרים שלך כבר לא עובד.
מה שמביא למכבי ספסל באמת עוצמתי:
2 - אדאמס, הולינס
3 -היליארד
4- קולסון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים