25 אוקטובר 2022, 02:20
toja27 כתב:שועל כתב:בלאט שחקן הרבה יותר טוב ממדר. רכז מהטובים שיש במפעל.
גם כבן אדם אגב.
לא מסכים איתך. אני חושב שהפערים ביניהם שאנו רואים העונה קשורים בעיקר לניסיון ובשלות.
יצא לך לראות את המשחק האחרון של פרטיזן נגד וירטוס?
כי מדר היה גורם מכריע בניצחון, שיחק יוצא מן הכלל.
25 אוקטובר 2022, 07:17
25 אוקטובר 2022, 08:22
25 אוקטובר 2022, 08:53
25 אוקטובר 2022, 08:55
Mitelka כתב:מצטער, מאוד אוהב את מדר אבל אין דבר כזה בכדורסל רכז בלי קליעה. בטח לא ברמות הגבוהות.
לבלאט יש חסרונות אבל הוא רוצח. קלעי שלשות מצויין.
בראון רכז ראשון עם גיבוי של בלאט זה נהדר לטעמי.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
25 אוקטובר 2022, 10:02
Mitelka כתב:מצטער, מאוד אוהב את מדר אבל אין דבר כזה בכדורסל רכז בלי קליעה. בטח לא ברמות הגבוהות.
25 אוקטובר 2022, 11:22
25 אוקטובר 2022, 13:58
felix_r כתב:Mitelka כתב:מצטער, מאוד אוהב את מדר אבל אין דבר כזה בכדורסל רכז בלי קליעה. בטח לא ברמות הגבוהות.
הקליעה של מדר טובה יותר מזו של בלאט. בלאט קולע טוב רק לשלוש. הוא עדיין לא יודע לסיים מחצי מרחק או בכניסה לסל. אחוזי הקליעה שלו לשתי נקודות נמוכים משמעותית מהאחוזים לשלוש, וזה הזוי.
בלאט הוא רכז טוב יותר ממדר. כרגע, כשמאודו לו פצוע, בלאט הוא הרכז הבכיר באלבה, מה שנותן לו במה להתבלט בדברים שהוא טוב באמת.
מדר הוא פחות רכז, אבל סקורר יותר מוכשר מבלאט, ויכול סיים מכול מקום במגרש. אבל בניגוד למצב באלבה ברלין, שעוזר לבלאט להתבלט, בפרטיזן יש הרבה סקוררים מדופלמים בקו האחורי: דאנטה אקזם, קווין פאנטר, ג'יימס ננאלי וכו', מה שמזיז את מדר ממרכז הבמה, והופך אותו לשחקן משלים, שבעיקר עובד קשה בהגנה, ומקבל רק שאריות בהתקפה.
מדר גם התחיל את עונת היורוליג עם פציעה קטנה, ורק עכשיו מתחיל להציג יכולת טובה.
25 אוקטובר 2022, 14:12
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:מצטער, מאוד אוהב את מדר אבל אין דבר כזה בכדורסל רכז בלי קליעה. בטח לא ברמות הגבוהות.
ומצד שני בלאט הוא מיסמאץ בהגנה מול כל שחקן
25 אוקטובר 2022, 14:51
25 אוקטובר 2022, 15:52
גל גל כתב:שמעו, כרגע זיו זה הרכז המחליף שלנו
לא אכפת לי אם זה מדר או בלאטזה שדרוג אדיר.
25 אוקטובר 2022, 16:36
שמוליק כתב:עם כל ההערכה שלי לבראון ואני חושב שהוא הפליימייקר הטוב באירופה, אני מעדיף בעונה הבאה את מדר ובלאט כעושי המשחק בעמדה את עמדה 1 וזרים בעמדות שאין בהם ישראלים ראויים
25 אוקטובר 2022, 17:38
er79 כתב:שמוליק כתב:עם כל ההערכה שלי לבראון ואני חושב שהוא הפליימייקר הטוב באירופה, אני מעדיף בעונה הבאה את מדר ובלאט כעושי המשחק בעמדה את עמדה 1 וזרים בעמדות שאין בהם ישראלים ראויים
אמיתי זה מה שאתה חושב?
25 אוקטובר 2022, 20:10
25 אוקטובר 2022, 22:59
שמוליק כתב:er79 כתב:שמוליק כתב:עם כל ההערכה שלי לבראון ואני חושב שהוא הפליימייקר הטוב באירופה, אני מעדיף בעונה הבאה את מדר ובלאט כעושי המשחק בעמדה את עמדה 1 וזרים בעמדות שאין בהם ישראלים ראויים
אמיתי זה מה שאתה חושב?
לגמרי אמיתי. אין לנו בכדורסל הישראלי שחקנים ישראלים ראויים והנה מכבי מוצאת עצמה בונה קבוצה עם 9 זרים ויש תחושה שחסרים עוד כמה.
נכון לעכשיו, ישנם 5 ישראלים ראויים כרגע שסביבם ראוי לבנות קבוצה. שניים מהם עם כוכבית:
ליף שאני סבור שהוא שיבוט גנומי של גייק כהן
גינת שהוא תינוק שחזר לרחם
סורקין במקום הנכון ו...בלאט ומדר. אם מדר היה מסוגל לשחק כגארד ולא פליי מייקר, הייתי שמח למצבת גארדים
עמדה 1: בראון בלאט
עמדה 2: מדר, בולדווין
מאחר ואני מתרשם שים מדר אוהב את עמדת הפליי מייקר, אז אני רציני לגמרי.
25 אוקטובר 2022, 23:16
26 אוקטובר 2022, 00:01
שמוליק כתב:er79 כתב:שמוליק כתב:עם כל ההערכה שלי לבראון ואני חושב שהוא הפליימייקר הטוב באירופה, אני מעדיף בעונה הבאה את מדר ובלאט כעושי המשחק בעמדה את עמדה 1 וזרים בעמדות שאין בהם ישראלים ראויים
אמיתי זה מה שאתה חושב?
לגמרי אמיתי. אין לנו בכדורסל הישראלי שחקנים ישראלים ראויים והנה מכבי מוצאת עצמה בונה קבוצה עם 9 זרים ויש תחושה שחסרים עוד כמה.
נכון לעכשיו, ישנם 5 ישראלים ראויים כרגע שסביבם ראוי לבנות קבוצה. שניים מהם עם כוכבית:
סורקין במקום הנכון ו...בלאט ומדר. אם מדר היה מסוגל לשחק כגארד ולא פליי מייקר, הייתי שמח למצבת גארדים
26 אוקטובר 2022, 06:33
Adam כתב:לא חושב שצריך לבחור בין מדר או בלאט. צריך להביא את שניהם למכבי אם אפשר, ובמקום ג'ונדי וזיו.
קו אחורי שבנוי מבראון, בולדווין, מדר ובלאט הרבה יותר מוכשר וטוב לעומת בראון, בולדווין, ג'ונדי, זיו והולינס/אדאמס.
דווקא למדר יש פוטצניאל טוב מאוד להיות קומבו-גארד איכותי יותר מאשר רכז לדעתי. הוא שומר גם מצוין ועשוי להתאים מעולה לשיטת הלחץ בהגנה. באופן כללי גם שניהם מובילי כדור ברמה טובה מאוד.
בלאט עצמו לטעמי אחד הרכזים הטובים באירופה נכון לעכשיו. בנוסף לזה הוא ממשיך להיות במגמת שיפור עם הקליעה שלו מבחוץ. גם האחוזים שלו לעונשין מעולים (לא שזה רלוונטי, כי הוא בקושי מוצא את עצמו על הקו). דווקא הזריקה שלו לשלוש (שאגב, שחרור הזריקה שלו מאוד מאוד מהיר) מזכיר לי באופן מסוים את סטף קרי. הוא יכול להרוג אותך אם הוא נכנס לקצב, גם אם הוא רק בגובה 1.80. החיסרון העיקרי שלו כמובן זה הפיזיות, הוא שחקן הגנה רע מאוד.
26 אוקטובר 2022, 07:35
שועל כתב:שמוליק כתב:er79 כתב:שמוליק כתב:עם כל ההערכה שלי לבראון ואני חושב שהוא הפליימייקר הטוב באירופה, אני מעדיף בעונה הבאה את מדר ובלאט כעושי המשחק בעמדה את עמדה 1 וזרים בעמדות שאין בהם ישראלים ראויים
אמיתי זה מה שאתה חושב?
על תספיד את האפשרות של דני כל כך מהר
26 אוקטובר 2022, 16:54