ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי asafb96 » 01 יולי 2012, 15:19

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
asafb96 כתב:וויפר הוא שחקן טוב, ויכול להיות סקורר מצוין באירופה, אבל אם אני לא טועה הבחור קצת הד-קייס. אני גם לא חושב שצריך SG זר עכשיו אחרי שלאנגפורד עזב, מעדיף שיביאו רכז זר, והעמדה 2 תהיה של הלפרין, לנדסברג, והיקמן קצת אם צריך. גם סמית'-פניני יכולים לשחק יחד בעמדות 2-3. אם הולכים על גארד מהNBA, מאוד הייתי שמח אם ג'וני פלין היה מגיע לפה. שחקן שמאוד מזכיר את מקאלב, ואני חושב שלא נופל ממנו מבחינת איכות.
מה עם אוקיץ'? עדיין חופשי?

ממה שאני זוכר הוא היה רע מאוד באול' שהחתימה אותו על חוזה ענק ואם אני לא טועה הוא אפילו לא סיים שם את העונה
גם אני חושב שכדאי עכשיו להביא רכז כי נראה שהיקמן הרבה יותר טוב כ-2 מאשר כרכז,בוורלי אומנם לא ממש מצטיין בניהול משחק אבל יוכל ליצור צמד תאומים חדש
קשה לי להאמין שפלין יגיע לאירופה כי מדובר בשחקן ממש מוכשר שלא רואה את מקאלב ממטר(לא מובנת לי ההשוואה)

גם צ'ילדרס מאוד התקשה בהתחלה באולי', זה לא המדד הכי משקף. סך הכל, וויפר יכול להיות סקורר מעולה באירופה, אבל אני אישית לא ממש רוצה לראות אותו פה, לפחות בשלב הזה.
פלין מאוד מוכשר, אבל שוב, בשנתיים האחרונות העמיד סטטיסטיקה די חלשה, והוא מסיים חוזה. אני מסכים שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה פה, אבל אם מכבי יפתחו קצת את הכיס, אולי יש סיכוי. לא רואה היום קבוצות בNBA שרצות אליו עם מיליונים (ולראייה, היה לפורטלנד אופציה עליו, והם לא ניצלו אותה למרות שפלטון, הרכז המוביל שלהם, סיים חוזה). ההשוואה למקאלב היא בגלל סגנון המשחק, הוא שחקן שמאוד מזכיר אותו (רכז אמריקאי נמוך, אתלט על ומהיר מאוד. לא מנהל משחק גדול וגם לא קלעי גדול, אבל סקורר מעולה שיכול לעזור בהובלת כדור ויודע למסור שצריך).
שוב, מה עם אוקיץ'? עוד לא חתם בקבוצה אחרת? יש שמועות כלשהן על חתימה שלו בקבוצות באירופה?

אם מתכוונים לפתוח קצת את הכיס, אז לא יותר הגיוני לעשות את זה בשביל להשאיר שחקן מוכח כמו קית' לאנגפורד מאשר להביא סימן שאלה כמו ג'וני פלין שמגיע אחרי 2 עונות רעות (וזה לא שעונת הרוקי שלו הייתה הצלחה מסחררת)?

אולי. אני מניח שההנהלה קיוו והאמינו שלאנגפורד ישאר. עכשיו הוא עזב, וכרגע יש בסגל מעט שחקנים, כשהמצב עם הישראלים והשחקנים שרצו להשאיר לא טוב הקיץ. אולי מחפשים לעשות החתמה גדולה (יחסית) כדי להרגיע את המערכת והאוהדים.
בלפתוח את הכיס אני לא מתכוון ל2 מיליון דולר, אבל סכום יפה שאולי יביא אותו, או כל גארד פנוי אחר שיכול להיות הצלחה.
העונות הרעות הן בעיקר בגלל סיטואציה לא טובה בקבוצות אליהן הוא נפל (לדעתי). עונת הרוקי שלו דווקא, הייתה מאוד טובה. אל תשכח שהבחור רק בן 23, ופוטנציאל אין ספק בכלל שיש לו. יכול להיות לדעתי אחד הגארדים הטובים ביבשת.

פלין נראה לי שחקן מצויין אבל אני מעדיף את אארון ברוקס שמצטיין גם בניהול המשחק,יש סיכוי בכלל להביא אותו?כמה הוא הרוויח העונה?
אוקיץ' עוד לא חתם באף קבוצה ונראה שהוא מתלבט בין הישארות באולקר(אם המאמן שלהם ירצה בכך)או בחתימה במלאגה

גם אני מעדיף את ברוקס, אבל זה עסק כבר הרבה הרבה יותר יקר ולא ממש ריאלי. הוא הולך לNBA, ויכול לקבל שם שכר די גבוה.
אם מקאלב אכן ילך לפנר, אז אולי אפשר לנסות להביא את אוקיץ', אני מניח שהוא יעדיף את מכבי מאשר מאלגה (שלא משלמת סכומי עתק, וממש לא נחשבת קבוצה גדולה עם שם באירופה)
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 01 יולי 2012, 15:22

אני דיברתי על בוורלי עוד לפני שהוא הוזכר בתקשורת מפני שהייתה לו עונה מצויינת ברוסיה.

דווקא לגבי הניסיון שלו אני לא מסכים שהוא לא מנוסה דווקא יש לו המון ניסיון כי הוא הגיע בגיל מאוד צעיר לקבוצת יורוליג טובה וגם קיבל בה דקות. אחרי זה צבר ניסיון בליגה חזקה ושיתף פעולה עם שחקנים טובים. העונה גם הצטיין.
הוא שחקן שמאוד דומה לפרקינס. מבחינתי הוא לא מוביל כדור קלאסי הוא שחקן בין עמדת ה PG ל SG . למרות המגבלות שלו אני חושב שבמידה ויגיע עדיף שישחק בעמדת ה- SG כמו שהיה עם פארגו-פרקינס (לאחר ההבנה שפארגו טוב יותר בפוינט). כן תהיה בעיה בקליעה אבל הוא יכול להיות על תקן מר הגנה. הוא חוטף מצויין ויכול לעזור בריכוז המשחק לפרקים.
אני לא חושב שזו החתמה ענקית אבל זו החתמה נאה אם תהיה.

לגבי וויפר...שחקן בלי שכל בכלל !! ממש מטומטם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 15:32

yellowaura כתב:אני דיברתי על בוורלי עוד לפני שהוא הוזכר בתקשורת מפני שהייתה לו עונה מצויינת ברוסיה.

דווקא לגבי הניסיון שלו אני לא מסכים שהוא לא מנוסה דווקא יש לו המון ניסיון כי הוא הגיע בגיל מאוד צעיר לקבוצת יורוליג טובה וגם קיבל בה דקות. אחרי זה צבר ניסיון בליגה חזקה ושיתף פעולה עם שחקנים טובים. העונה גם הצטיין.
הוא שחקן שמאוד דומה לפרקינס. מבחינתי הוא לא מוביל כדור קלאסי הוא שחקן בין עמדת ה PG ל SG . למרות המגבלות שלו אני חושב שבמידה ויגיע עדיף שישחק בעמדת ה- SG כמו שהיה עם פארגו-פרקינס (לאחר ההבנה שפארגו טוב יותר בפוינט). כן תהיה בעיה בקליעה אבל הוא יכול להיות על תקן מר הגנה. הוא חוטף מצויין ויכול לעזור בריכוז המשחק לפרקים.
אני לא חושב שזו החתמה ענקית אבל זו החתמה נאה אם תהיה.

לגבי וויפר...שחקן בלי שכל בכלל !! ממש מטומטם.

האמת היא שפטריק הוא אחלה שחקן, וכאשר בתחילת עונת המלפפונים היו דיבורים עליו הייתי ממש מבסוט, אם אפשר לשחררו במחיר סביר, ולהחתימו לשנתיים, ללא שום אופציאות מצחיקות, הוא אחלה של שחקן, ועושה רושם שיש לבחור IQ כדורסל ברמה סבירה בהחלט. (אם יש לשחקן באי-אוט סביר, לא ברור איך עד עכשיו מכבי לא חטפו את השחקן, הוא בין הבודדים בשוק שמתאים כמו כפפה למכבי).
gandya

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 17:10

מישהו באינטרבאסקט טוען שגם פנר וגם אפס הגישו הצעה לפרמאר, שדחה את ההצעות וכאמור העדיף להישאר בנטס
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2012, 17:50

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
asafb96 כתב:וויפר הוא שחקן טוב, ויכול להיות סקורר מצוין באירופה, אבל אם אני לא טועה הבחור קצת הד-קייס. אני גם לא חושב שצריך SG זר עכשיו אחרי שלאנגפורד עזב, מעדיף שיביאו רכז זר, והעמדה 2 תהיה של הלפרין, לנדסברג, והיקמן קצת אם צריך. גם סמית'-פניני יכולים לשחק יחד בעמדות 2-3. אם הולכים על גארד מהNBA, מאוד הייתי שמח אם ג'וני פלין היה מגיע לפה. שחקן שמאוד מזכיר את מקאלב, ואני חושב שלא נופל ממנו מבחינת איכות.
מה עם אוקיץ'? עדיין חופשי?

ממה שאני זוכר הוא היה רע מאוד באול' שהחתימה אותו על חוזה ענק ואם אני לא טועה הוא אפילו לא סיים שם את העונה
גם אני חושב שכדאי עכשיו להביא רכז כי נראה שהיקמן הרבה יותר טוב כ-2 מאשר כרכז,בוורלי אומנם לא ממש מצטיין בניהול משחק אבל יוכל ליצור צמד תאומים חדש
קשה לי להאמין שפלין יגיע לאירופה כי מדובר בשחקן ממש מוכשר שלא רואה את מקאלב ממטר(לא מובנת לי ההשוואה)

אם הלפרין יגיע אז הוא יהיה בחמישייה ולא היקמן. אני מסכים שצריך להתמקד בעמדה 1, כי זה מה שחסר למכבי.

ולמה אתה חושב את כך?,דווקא נראה שלהיקמן יש פוטנציאל גדול להיות גארד טוב גם ביורוליג
ובכלל אם יביאו באמת רכז טוב אז עדיף שהיקמן יפתח לצידו ובכך יאזנו אחד את השני,ולא שהיקמן ישחק באותו הזמן עם עוד שחקן(לאנדסברג?)שלא מצטיין בניהול המשחק ואז ההתקפה של מכבי לא תנוהל כראוי

להיקמן יש פוטנציאל והלפרין כבר הוכיח את עצמו אינספור פעמים. לדעתי זה די ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 17:56

er79 כתב:מישהו באינטרבאסקט טוען שגם פנר וגם אפס הגישו הצעה לפרמאר, שדחה את ההצעות וכאמור העדיף להישאר בנטס

הטורקיות הללו חיות בסרט....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 17:58

חנו'ש כתב:
er79 כתב:מישהו באינטרבאסקט טוען שגם פנר וגם אפס הגישו הצעה לפרמאר, שדחה את ההצעות וכאמור העדיף להישאר בנטס

הטורקיות הללו חיות בסרט....

סרט טורקי. רק שהעונה שלנו לא תהיה טרגדיה יוונית.
Dperk

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2012, 17:58

לפי פיק
Source: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.

למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 18:09

Holiday_Armadillo כתב:לפי פיק
Source: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.

למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע

אין לפיק ציוצים על מלפפונים קצת יותר מעניינים מטיוס??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 18:11

חנו'ש כתב:

אין לפיק ציוצים על מלפפונים קצת יותר מעניינים מטיוס??

אם היו לו, הוא היה יותר משמח לצייץ..
gandya

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2012, 20:43

שבד שחקן חופשי הקיץ או שיש לו רק אופצית יציאה ל-NBA?
אולי כדאי למכבי לשפוך קצת כסף ולהביא לפה את אחד הרכזים הטובים באירופה במידה והוא לא ילך ל-NBA בסוף(אולי הוא בעצם ההחתמה הגדולה?)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2012, 20:44

מפאת השיעמום יש לי סקופ:
גיא פניני על סף חתימה בניז'ני נובגורוד הרוסית (נשבעת לכם שיש קבוצה כזו) לשנתיים תמורת 2 מיליון יורו לעונה ומלאי לכל החיים של מעילי פרווה וחורפנים.
שמעון מזרחי בתגובה: "אנו עדיין בוחנים את העניין אך אם הוא נכון אנו נדרוש פיצוי הולם בדמות מלאי המעילים והפרוות כדי שנוכל לחמם את קהל הפרוות בהיכל בחורף הקר הבא עלינו לטובה..."
:fuck

האמת שאפרופו פניני, יצא לי לראות היום בגולד את משחק האליפות של מכבי מול גליל של פיני ובלאט משנת 95 (היה היום יומולדת לג'מצ'י), ואולי סתם דמיינתי, אבל נשבעת לכם שראיתי בין החוגגים ביציע נער שהיה פשוט קופי גיא פניני.
יש מצב שזה היה הוא?? :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 20:45

rc4991 כתב:שבד שחקן חופשי הקיץ או שיש לו רק אופצית יציאה ל-NBA?
אולי כדאי למכבי לשפוך קצת כסף ולהביא לפה את אחד הרכזים הטובים באירופה במידה והוא לא ילך ל-NBA בסוף(אולי הוא בעצם ההחתמה הגדולה?)

בוודאי.. צסק"א תשחרר שחקן רוסי מספר אחד בעולם(שלא בNBA), לטובת מכבי.. הגיוני מאוד..
gandya

הודעהעל ידי yellowaura » 01 יולי 2012, 20:48

לא היה איזה "מקור"/ "גמד"/מרום/מקורב להנהלה בתפוז שהבטיח החתמה גדולה עד יום א' ??

טוב נראה יש עוד 10 דקות...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי itay92 » 01 יולי 2012, 20:49

חנו'ש כתב:מפאת השיעמום יש לי סקופ:
גיא פניני על סף חתימה בניז'ני נובגורוד הרוסית (נשבעת לכם שיש קבוצה כזו) לשנתיים תמורת 2 מיליון יורו לעונה ומלאי לכל החיים של מעילי פרווה וחורפנים.
שמעון מזרחי בתגובה: "אנו עדיין בוחנים את העניין אך אם הוא נכון אנו נדרוש פיצוי הולם בדמות מלאי המעילים והפרוות כדי שנוכל לחמם את קהל הפרוות בהיכל בחורף הקר הבא עלינו לטובה..."
:fuck

האמת שאפרופו פניני, יצא לי לראות היום בגולד את משחק האליפות של מכבי מול גליל של פיני ובלאט משנת 95 (היה היום יומולדת לג'מצ'י), ואולי סתם דמיינתי, אבל נשבעת לכם שראיתי בין החוגגים ביציע נער שהיה פשוט קופי גיא פניני.
יש מצב שזה היה הוא?? :roll:

פניני אוהד שרוף הוא אמר כמה פעמים שהוא היה בשער 11 קבוע...
itay92

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2012, 20:50

gandya כתב:

בוודאי.. צסק"א תשחרר שחקן רוסי מספר אחד בעולם(שלא בNBA), לטובת מכבי.. הגיוני מאוד..

אבל אולי זה יקרה בדרך עקיפה
שבד ישתחרר מצסק"א וינסה ללכת ל-NBA,כל הקבוצות(כולל צסק"א)יהיו כבר בסוף בניית הקבוצה שלהם ולשבד לא יהיה מקום ואז הוא יקבל טלפון ממזרחי ובלאט שיבשרו לו שהם מעוניינים בו והוא יחתום במכבי.
ממש סיפור מהאגדות :cry3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2012, 20:52

סקופ נוסף: עידן זלמנסון(16, 2.07 מ') בדרכו למיאמי היט. הקבוצה של פט ריילי מצאה את הסנטר המיוחל. ריילי בתגובה:" אם ג'ואל אנתוני יכל, גם זלמנסון יכול לשחק ליד לברון ו-וויד"
שמעון מזרחי בתגובה:" מאחלים לזמנסון כל ההצלחה שבעולם, וגאים לשלוח עוד נציג של מכבי אלקטרה תל אביב אל מעבר לים."
שחף

הודעהעל ידי gandya » 01 יולי 2012, 20:52

rc4991 כתב:
gandya כתב:

אבל אולי זה יקרה בדרך עקיפה
שבד ישתחרר מצסק"א וינסה ללכת ל-NBA,כל הקבוצות(כולל צסק"א)יהיו כבר בסוף בניית הקבוצה שלהם ולשבד לא יהיה מקום ואז הוא יקבל טלפון ממזרחי ובלאט שיבשרו לו שהם מעוניינים בו והוא יחתום במכבי.
ממש סיפור מהאגדות :cry3

לשבד בצסק"א יהיה תמיד מקום.. (אפילו אם מסינה הגדול לא צריך אותו..).
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2012, 22:55

יש את ג'יימס, שביורוליג הוא אחלה 4 הגנתי ליד סנטר התקפי כמו שרמאן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2012, 00:45

ואני חשבתי כבר שזה לא יגיע(מתוך ''ישראל היום'')
מהעבר השני, יש גם שם חדש ברשימת המועמדים לחיזוק מכבי ת"א: הפורוורד/סנטר הבריטי פופס מנסה בונסו, ששיחק בעונה שעברה בבשיקטאש והיה מועמד למכבי לפני שתי עונות.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים