31 אוקטובר 2022, 14:29
אני גם נוטה לחשוב שהוא לא פוקס. דווקא הנצחון על ז’לגיריס הרגיש לי יותר פוקס אם כבר. אני חושב שמונקו אכן הייתה יכולה להשאיר את המשחק אצלה אם הייתה קצת יותר אינטליגנטית אבל כל ה-״אם״ הזה לא רלוונטי כי את הכסף סופרים במדרגות ומכבי בינתיים סופרת את הכסף. בכל מקרה, אחרי באסקוניה וברצלונה, נדע הרבה יותר טוב אם במכבי מתחולל נס לנגד עינינו או שאולי הפתיחה הזו היא סתם אנומליה.Jack55 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים, אבל פוקס זה לאאחדשיודע כתב:omerk כתב:בינתיים מאד כיף לצפות בכל המשחקים האחרונים כי זה היה ניצחונות עם משחק שוטף ויפה, אבל אני באמת נזהר לשמוח כי במבחן האמיתי היחיד של מכבי נגד פנרבחצ'ה לא היה נראה טוב (למרות שבדיעבד אנחנו מבינים שגם מונאקו היא קבוצה מצויינת ואין לזלזל בניצחון)
למה בדיעבד אבל? הבנו את זה הרבה קודם. וחוץ מזה, זו קבוצה שהובילה עלייך ב-19, בבית שלך, וניצחת אותה בפוקס. אפשר להתרשם מהקאמבק, אבל אני לא מתלהב מהתצוגה הכללית של מכבי במשחק הזה. עד עכשיו לא היה משחק אחד ביורוליג שמכבי הציגה בו רמה גבוהה באמת.
לחזור מ19 הפרש זה לא פוקס
זה המון יכולת ואופי
שוב אני מסכים שאולי אי אפשר להתרשם ולהתגאות מזה שהגענו למצב של מינוס 19 בבית מלכתחילה, אבל הקאמבק והניצחון הזה (שנגמר כמעט בדו ספרתי אגב) הוא ממש לא פוקס וגם משהו להתגאות בו ולשמוח עליו
31 אוקטובר 2022, 14:48
Jack55 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים, אבל פוקס זה לאאחדשיודע כתב:omerk כתב:בינתיים מאד כיף לצפות בכל המשחקים האחרונים כי זה היה ניצחונות עם משחק שוטף ויפה, אבל אני באמת נזהר לשמוח כי במבחן האמיתי היחיד של מכבי נגד פנרבחצ'ה לא היה נראה טוב (למרות שבדיעבד אנחנו מבינים שגם מונאקו היא קבוצה מצויינת ואין לזלזל בניצחון)
למה בדיעבד אבל? הבנו את זה הרבה קודם. וחוץ מזה, זו קבוצה שהובילה עלייך ב-19, בבית שלך, וניצחת אותה בפוקס. אפשר להתרשם מהקאמבק, אבל אני לא מתלהב מהתצוגה הכללית של מכבי במשחק הזה. עד עכשיו לא היה משחק אחד ביורוליג שמכבי הציגה בו רמה גבוהה באמת.
זה המון יכולת ואופי
שוב אני מסכים שאולי אי אפשר להתרשם ולהתגאות מזה שהגענו למצב של מינוס 19 בבית מלכתחילה, אבל הקאמבק והניצחון הזה (שנגמר כמעט בדו ספרתי אגב) הוא ממש לא פוקס וגם משהו להתגאות בו ולשמוח עליו
31 אוקטובר 2022, 14:58
31 אוקטובר 2022, 15:10
31 אוקטובר 2022, 16:14
מעריך אותך, אבל למה אתה לא מדייק במה שאני כותב?אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים, אבל פוקס זה לאאחדשיודע כתב:omerk כתב:בינתיים מאד כיף לצפות בכל המשחקים האחרונים כי זה היה ניצחונות עם משחק שוטף ויפה, אבל אני באמת נזהר לשמוח כי במבחן האמיתי היחיד של מכבי נגד פנרבחצ'ה לא היה נראה טוב (למרות שבדיעבד אנחנו מבינים שגם מונאקו היא קבוצה מצויינת ואין לזלזל בניצחון)
זה המון יכולת ואופי
וואחד פוקס. כמה פעמים ראית את מכבי חוזרת מ-19 הפרש ביורוליג? אני אעזור לך. אף פעם. זה נדיר. אם הם יופיעו ככה שוב, הם לא ינצחו.
אז אפשר כאמור להתרשם מהקאמבק (רק חצי מהמשחק), אבל להיכנס לפיגור 19 בבית - פחות. אני אתרשם כשיביסו קבוצה כזאת בבית, או כשינצחו אותה בחוץ.
הורגלתם לבינוניות (או נולדתם לתוכה). אני עדיין זוכר את הימים היפים של המועדון הזה.
31 אוקטובר 2022, 16:26
Jack55 כתב:מעריך אותך, אבל למה אתה לא מדייק במה שאני כותב?אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים, אבל פוקס זה לאאחדשיודע כתב:omerk כתב:בינתיים מאד כיף לצפות בכל המשחקים האחרונים כי זה היה ניצחונות עם משחק שוטף ויפה, אבל אני באמת נזהר לשמוח כי במבחן האמיתי היחיד של מכבי נגד פנרבחצ'ה לא היה נראה טוב (למרות שבדיעבד אנחנו מבינים שגם מונאקו היא קבוצה מצויינת ואין לזלזל בניצחון)
זה המון יכולת ואופי
וואחד פוקס. כמה פעמים ראית את מכבי חוזרת מ-19 הפרש ביורוליג? אני אעזור לך. אף פעם. זה נדיר. אם הם יופיעו ככה שוב, הם לא ינצחו.
אז אפשר כאמור להתרשם מהקאמבק (רק חצי מהמשחק), אבל להיכנס לפיגור 19 בבית - פחות. אני אתרשם כשיביסו קבוצה כזאת בבית, או כשינצחו אותה בחוץ.
הורגלתם לבינוניות (או נולדתם לתוכה). אני עדיין זוכר את הימים היפים של המועדון הזה.
הדגשתי שאני מסכים שלא צריך להיות מעודדים מזה שבכלל הגענו למצב של מינוס 19 בבית (משהו שלא צריך לקרות נגד אף קבוצה), אבל שכן אפשר להיות שמחים על זה שלא הרימו ידיים, נלחמו עד הסוף והפכו את התוצאה עד ניצחון ב8 הפרש
ברור שזה משהו חריג, אבל זה לא קרה בפוקס, זה קרה בגלל היכולת של הקבוצה שהרגה אותם בהגנה במחצית השנייה, ופעולות טובות של קטש מהספסל
ככה או ככה, נקווה לא להגיע למצב כזה יותר העונה
31 אוקטובר 2022, 17:59
Mitelka כתב:סיקרנת אותי, מה זה ״הימים היפים״ של המועדון הזה שאתה מכיר?
04 נובמבר 2022, 00:41
04 נובמבר 2022, 15:23
04 נובמבר 2022, 15:31
בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
04 נובמבר 2022, 15:45
04 נובמבר 2022, 15:46
שמואל1 כתב:בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
אבל היום מכבי מקבלת תצוגות מחפירות כדבר שבשגרה.
04 נובמבר 2022, 16:01
יש מצב שהעוזר הספרדי עדיף עליו (הוחתם כתעודת ביטוח).MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
אין גם את מי להביא, צריך להגיד את זה
04 נובמבר 2022, 16:09
04 נובמבר 2022, 16:12
04 נובמבר 2022, 16:37
TAYO כתב:כמה זחיחות ושחצנות יש בבחירה של קטש להתעקש על הגימיק של פתיחה עם ניבו ופויטרס יחד בחמישיה? כמה אגו יש ההתעקשות הזו שמכניסה את מכבי לבור משחק אחרי משחק?
Sent from my iPhone using Tapatalk
04 נובמבר 2022, 19:49
בגלל שכולם אומרים שזה רעיון רע ולא יעבוד א פעם, כולל האוזמן שבוע אחרי שבוע (ולא תגידו לי שקטש לא שומע את הקולות) ובגלל שעד עכשיו הוא ניצח למרות ההרכבים ההזויים, אז הוא ממשיך עם זה. זו ההגדרה של שחצנות ושל זחיחות. בוא נראה אם מכל זה יישאר רק האגו והוא ימשיך להתעקש או שהוא יצליח לא לירות לעצמו ברגל. את האמת כולם יודעים וגם הוא בעצמו.עידן כתב:TAYO כתב:כמה זחיחות ושחצנות יש בבחירה של קטש להתעקש על הגימיק של פתיחה עם ניבו ופויטרס יחד בחמישיה? כמה אגו יש ההתעקשות הזו שמכניסה את מכבי לבור משחק אחרי משחק?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לדעתי הוא סתם מקובע ולא מוכן לשנות, לא ממקום של אגו
04 נובמבר 2022, 19:54
בטוח שיש את מי להביא, אני לא בקיא בשוק המאמנים.שמואל1 כתב:יש מצב שהעוזר הספרדי עדיף עליו (הוחתם כתעודת ביטוח).MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
אין גם את מי להביא, צריך להגיד את זה
04 נובמבר 2022, 20:29
בלאט המשיך גם אחרי 40 הפרש בחוץ לצסק"א. יש לי הרבה ביקורת אבל זה לא הפועל מרמורק מפטרים מאמן אחרי תבוסה אחת מחזור 6. לא כך מתנהלים.שמואל1 כתב:בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
04 נובמבר 2022, 20:43
השוואה שגויה.Mitelka כתב:בלאט המשיך גם אחרי 40 הפרש בחוץ לצסק"א. יש לי הרבה ביקורת אבל זה לא הפועל מרמורק מפטרים מאמן אחרי תבוסה אחת מחזור 6. לא כך מתנהלים.שמואל1 כתב:בימים כתיקונם אין סרט שהוא היה ממשיך אחרי משחק מבזה כזה.RomanR כתב:צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk