פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

08 נובמבר 2022, 17:33

התנין 2 כתב:
Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום

ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.

וזה גם לא רק העניין המנטאלי

08 נובמבר 2022, 17:55

התנין 2 כתב:
my man כתב:
התנין 2 כתב:
Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום

ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.

לא חושב שאני חולק עליך.. לא חוסך מדני ביקורת וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר חושב שהליגה הזו פשוט גדולה עליו. הוא הרי לא מצליח להרים את הרמה שלו גם כשהסיטואציה מסביב מאפשרת זאת ולעיתים אפילו דורשת את זה ממנו..

מה שכן אי אפשר להתעלם מכמה שהקבוצה הזו מזעזעת.
וברור שגם זה משפיע על דני.

כמו שאמרתי למעלה, תחשוב שהיו אומרים משפט כמו "מכבי הייתה חלשה וזה מאוד השפיע על היכולת של יבזורי ביורוליג". הבעיה היא בעיקר בשחקן ולא בכל מה שמסביב.

לא אותו דבר בכלל. יבזורי הגיע למכבי כשחקן ישראלי שולי בגיל 30.
אבדיה נבחר במקום ה-9 בדראפט ע״י וושיגנטון בגיל 19.

בוא. יש הבדל. אתה אמור לצפות מקבוצת NBA שבחרה שחקן צעיר במקום כל כך גבוה בדראפט, שתדע לפתח אותו. והם לא. האמת שלא רק במקרה של אבדיה, אבל הוא ספציפית הגיע ל-NBA מוקדם מידי ולא מספיק בשל (מנטלית ומקצועית). הוא הגיע כשחקן שולי במכבי (ביורוליג) והמשיך ב-NBA כשחקן שולי. הוא היה צריך הגיע לקבוצה שתאפשר לו לנסות ולטעות, לקחת על עצמו יותר. וושינגטון, מראש אמרתי, זה לא המקום הזה. זאת קבוצה שמתיימרת משנה לשנה להיות קבוצת פלייאוף ולרוב לא מצליחה. כלומר, גם לא נותנת מספיק מקום לצעירים שלה - וגם לא מגיעה להישגים משמעותיים. מה שכן - מלכתחילה, הסיכויים שהיה נוחת דווקא לקבוצה שעושה טנקינג ויודעת לפתח צעירים, היה יחסית נמוך. כלומר, היה עדיף לו להישאר לפחות עוד שנה באירופה.

08 נובמבר 2022, 17:59

הוא נראה סובל , כואב לי עליו , לא פשוט לחלום כל החיים על משהו ואז שאתה מגיע אתה סובל , לקחו שחקן שאמור להיות ציר של קבוצה , הרי לא סתם בחרו אותו במקום שבחרו אותו והפכו אותו בכח לקלעי שלשות מהפינה כשחקן רוטציה , זה כמו שלורנזו בראון יגיע ל NBA כדי לשחק כסנטר , או כמו הנסיון המטומטם של קטש להפוך את פויתרס לשחקן בעמדה 4.
שיחזור ליורוליג , הוא יכול בכיף לקבל 2 מליון יורו באחת הגדולות , ואם הוא מסתפק בפחות יכול לחזור למכבי כפרנצ'ייס פלייר, ביורוליג ישתמשו בו אחרת , וסגנון המשחק יותר מתאים לו.
NBA זה לא מקום שמתאים לכולם , שחקנים יותר טובים מדני לא הצליחו שם , כוכבי יורוליג אדירים באו לשם וחזרו בין אם מרצונם או ממיצוי בקבוצה , לקרייריית יורוליג מרשימה.
NBA זה לא חזות הכל , ולמעט 2-3 קבוצות , עד הפלייאוף , זה גם כדורסל רע , אנוכי , ללא שמירות , שמקדש יכולת אישית , תוסיף לזה את הטיסות , וכמות המשחקים , אם אתה לא כוכב , זה די סבל.
אז דני , תחזור לאירופה , פחות כסף , יותר הנאה בחיים , אל תזרוק את מתנת האלוהים שקיבלת בשביל להיות שחקן רטציה שולי בקבוצת NBA כושלת.

08 נובמבר 2022, 18:32

הדבר שהכי משגע אותי זה עקומת הלמידה האפסית שלו.

סבבה הסיטואציה לא אידיאלית, המאמן ככה וככה, השחקנים סביבו לא טובים. אבל יש מה שנקרא אדפטציה, הסקת מסקנות ושינוי אסטרטגיה. משהו שכל שחקן עם קצת שכל בראש יודע לעשות. דני כבר למעלה מ150 משחקים שם והוא נשאר באותה גישה. הוא רואה שהמאמן מספסל אותו למרות שהוא נותן הכל בהגנה והוא ממשיך להיות עציץ ולחשוב שעל סמך הגנה בלבד הוא יפלס את המקום שלו בקבוצה. רבאק, אתה לא קלעי טבעי ואתה טוב יותר בניהול משחק, תדרוש שכדורים יעברו דרכך, בכוח!. תראה רעב לכדור. יש לו שפת גוף תבוסתנית כאילו פופוביץ' בכבודו ובעצמו מאמן אותו והחליט שהוא שחקן התקפה לא מספיק טוב אז עולמו חרב עליו. אתה לא רואה מי משחק סביבך? את קוזמה שהולך כל הזמן ראש בקיר ומשחק כמו טמבל? את האצ'ימורה? את ברטון? אם דני היה מנסה כמוהם ועדיין נכשל זה היה מעולה. ניסית ולא הצלחת. הבנאדם פשוט לא מנסה. אח"כ פלא שהמאמן מנהל את הדקות שלו על פי כמה הוא טוב בהגנה. איזה סיבה עוד תהיה לו להעלות אותו כשדני מתייחס לעצמו כעציץ?

במקום הסוכן שלו אני נועל אותו בחדר עם מאמן מנטלי עד שהוא יוצא מהחדר חיה רעה. איך הוא יכול להישאר כזה אדיש? כואב לראות איך גודווין, שחקן עם מעמד אפסי בקבוצה, לא בחירת טופ 10 שהמועדון מושקע בו, עולה וטורף את הפרקט ואז לראות את הגישה הנאיבית של דני.

08 נובמבר 2022, 23:54

התנין 2 כתב:

שזה מגיע מהקבוצה שלך זה לא כמו שזה מגיע מהסביבה, זה ההבדל, שהקבוצה שבחרה בך אומרת לך שהיא לא רוצה שתשחק בהתקפה אז זה פוגע יותר.

08 נובמבר 2022, 23:56

ankram כתב:הוא נראה סובל , כואב לי עליו , לא פשוט לחלום כל החיים על משהו ואז שאתה מגיע אתה סובל , לקחו שחקן שאמור להיות ציר של קבוצה , הרי לא סתם בחרו אותו במקום שבחרו אותו והפכו אותו בכח לקלעי שלשות מהפינה כשחקן רוטציה , זה כמו שלורנזו בראון יגיע ל NBA כדי לשחק כסנטר , או כמו הנסיון המטומטם של קטש להפוך את פויתרס לשחקן בעמדה 4.
שיחזור ליורוליג , הוא יכול בכיף לקבל 2 מליון יורו באחת הגדולות , ואם הוא מסתפק בפחות יכול לחזור למכבי כפרנצ'ייס פלייר, ביורוליג ישתמשו בו אחרת , וסגנון המשחק יותר מתאים לו.
NBA זה לא מקום שמתאים לכולם , שחקנים יותר טובים מדני לא הצליחו שם , כוכבי יורוליג אדירים באו לשם וחזרו בין אם מרצונם או ממיצוי בקבוצה , לקרייריית יורוליג מרשימה.
NBA זה לא חזות הכל , ולמעט 2-3 קבוצות , עד הפלייאוף , זה גם כדורסל רע , אנוכי , ללא שמירות , שמקדש יכולת אישית , תוסיף לזה את הטיסות , וכמות המשחקים , אם אתה לא כוכב , זה די סבל.
אז דני , תחזור לאירופה , פחות כסף , יותר הנאה בחיים , אל תזרוק את מתנת האלוהים שקיבלת בשביל להיות שחקן רטציה שולי בקבוצת NBA כושלת.
הוא לא יחזור ליורוליג, לא חסר לו שוק בליגה

08 נובמבר 2022, 23:59

~Box & 1~ כתב:הדבר שהכי משגע אותי זה עקומת הלמידה האפסית שלו.

סבבה הסיטואציה לא אידיאלית, המאמן ככה וככה, השחקנים סביבו לא טובים. אבל יש מה שנקרא אדפטציה, הסקת מסקנות ושינוי אסטרטגיה. משהו שכל שחקן עם קצת שכל בראש יודע לעשות. דני כבר למעלה מ150 משחקים שם והוא נשאר באותה גישה. הוא רואה שהמאמן מספסל אותו למרות שהוא נותן הכל בהגנה והוא ממשיך להיות עציץ ולחשוב שעל סמך הגנה בלבד הוא יפלס את המקום שלו בקבוצה. רבאק, אתה לא קלעי טבעי ואתה טוב יותר בניהול משחק, תדרוש שכדורים יעברו דרכך, בכוח!. תראה רעב לכדור. יש לו שפת גוף תבוסתנית כאילו פופוביץ' בכבודו ובעצמו מאמן אותו והחליט שהוא שחקן התקפה לא מספיק טוב אז עולמו חרב עליו. אתה לא רואה מי משחק סביבך? את קוזמה שהולך כל הזמן ראש בקיר ומשחק כמו טמבל? את האצ'ימורה? את ברטון? אם דני היה מנסה כמוהם ועדיין נכשל זה היה מעולה. ניסית ולא הצלחת. הבנאדם פשוט לא מנסה. אח"כ פלא שהמאמן מנהל את הדקות שלו על פי כמה הוא טוב בהגנה. איזה סיבה עוד תהיה לו להעלות אותו כשדני מתייחס לעצמו כעציץ?

במקום הסוכן שלו אני נועל אותו בחדר עם מאמן מנטלי עד שהוא יוצא מהחדר חיה רעה. איך הוא יכול להישאר כזה אדיש? כואב לראות איך גודווין, שחקן עם מעמד אפסי בקבוצה, לא בחירת טופ 10 שהמועדון מושקע בו, עולה וטורף את הפרקט ואז לראות את הגישה הנאיבית של דני.
וואלה היו משחקים העונה שהוא שיחק כמו רוי וקלע גם באחוזים גבוהים, מה הוא קיבל על זה? סיפסול ל3 משחקים ומאמן שיוצא נגדו במסיבת עיתונאים על זה שהוא לא אוהב שהוא "לא נותן למשחק להגיע אליו". מאז אותו משחק שהוא לקח על עצמו דני הפסיק לקלוע והפסיק להיות דני
הוא עשה כל מה שמומחי הפורום פה אמרו לו לעשות בכמה משחקים העונה והבן אדם שילם על זה ולא חזר על זה מאז

09 נובמבר 2022, 00:50

התנין 2 כתב:אני חייב לציין שמצחיקה אותי העובדה שכ"כ הרבה חברים פה, שאני באמת מחזיק מהם כאנשים אינטליגנטים ומבינים בכדורסל, מנסים כל הזמן למצוא את הסיבות לכישלון של אבדיה (בשנה השלישית שלו בליגה!). פעם זה המאמן, פעם זו הקבוצה שלא מתאימה לו, פעם זה חוסר הביטחון, פעם זה השחקן ההוא שכל ההתקפות הולכות עליו וכו'.
אני מדמיין בראשי מקומות אחרים שבהם בטח ישבו כמה אנשים ואמרו דברים דומים סביב אי ההצלחה של, נניח, דגן יבזורי במשחקי היורוליג, ונקרע מצחוק.
כאילו, אין אפשרות פשוט להשלים עם העובדה שדני אבדיה פשוט לא שחקן מספיק טוב?

צודק מאוד. אני רואה לא מעט קווי דמיון בינם לבין ביביסטים.
הפכו אותו לילד של כולנו, מגנים עליו בכל דבר רע ומשתפכים מכל פעולה קטנה שלו.

הוא שחקן טוב, יכול להיות מצויין באירופה, אבל הקרקס הזה מגוחך מאוד.
מה שעצוב זה שהתקשורת, ובעיקר ערוץ הספורט, אחראיים לזה, בעיקר משיקולים כספיים, כמו שגם פיני ציין.

09 נובמבר 2022, 15:51

Shay_uzan כתב:וואלה היו משחקים העונה שהוא שיחק כמו רוי וקלע גם באחוזים גבוהים, מה הוא קיבל על זה? סיפסול ל3 משחקים ומאמן שיוצא נגדו במסיבת עיתונאים על זה שהוא לא אוהב שהוא "לא נותן למשחק להגיע אליו". מאז אותו משחק שהוא לקח על עצמו דני הפסיק לקלוע והפסיק להיות דני
הוא עשה כל מה שמומחי הפורום פה אמרו לו לעשות בכמה משחקים העונה והבן אדם שילם על זה ולא חזר על זה מאז

איזה משחקים היו לו שהוא גם שיחק כמו רוי וגם קלע באחוזים גבוהים? שני המשחקים היחידים העונה שהוא לקח כמות זריקות גבוהה ביחס לדקות שהוא קיבל היו מול קליבלנד ומול ממפיס. מול קליבלנד הוא היה על 1 מ6 ב-14 דקות, ומול ממפיס על 2 מ12 ב-26 דקות. בשאר המשחקים הוא זרק מעט מאוד. הוא לא ייצר עדיין משחק שבו הוא שילב אגרסיביות בהתקפה עם אחוזים גבוהים. שזה בסדר אגב. כל עוד הוא אכן בא אגרסיבי. הטענה הגדולה שלי היא שמתוך 11 משחקים, רק בשני משחקים הוא לקח כמות זריקות של "רוי". אפס סיכוי להשתפר ככה בהתקפה.

גם אם ב5 משחקים הקרובים הוא יעמוד על רצף של 4 מ-4 מהשדה (מביא בכוונה את התסריט הכי אופטימי, הוא לוקח בממוצע 4.8 זריקות למשחק), זו כמות זריקות כל כך קטנה שהיא לא מעידה על כלום. הוא חייב למצוא דרך להסתכן ולקחת זריקות בווליום גבוה כשהוא שומר על הרמה הנוכחית שלו בהגנה. אם הזריקות יכנסו לו, למאמן לא תהיה ברירה אלא לתת לו יותר דקות, בזכות זה שהוא משלב התקפה והגנה. אם הן לא יכנסו, הוא יספסל אותו כמו שהוא מספסל אותו תמיד, רק שבגישה כזו דני לפחות מאפשר לעצמו לצמוח התקפית.

אגב אני אחדד שאגרסיביות לא צריכה לבוא לידי ביטוי רק בזריקות. היא צריכה לבוא בצורה שהוא מציג את עצמו על הפרקט ובצורה שהוא מראה עד כמה הוא רוצה לקבל כדור. יש לו שפת גוף של מיואש. ועוד בעיה- יש לו נטייה להתקרבן. המיינדסט שלו זה תמיד ש"לא נותנים לו" ולא ש"הוא לא לוקח בעצמו". זה התבטא גם בראיון עם כספי לפני הדראפט, גם בנבחרת, גם בוויזארדס. עדיין לא התבגר בקטע הזה.

*אני מחריג את המשחק מול בוסטון, דני היה שם שעיר לעזעזל. אבל זה לא תירוץ עבורו לאבד ביטחון ולהמשיך להיות פסיבי.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 09 נובמבר 2022, 16:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

09 נובמבר 2022, 16:24

~Box & 1~ כתב:
Shay_uzan כתב:וואלה היו משחקים העונה שהוא שיחק כמו רוי וקלע גם באחוזים גבוהים, מה הוא קיבל על זה? סיפסול ל3 משחקים ומאמן שיוצא נגדו במסיבת עיתונאים על זה שהוא לא אוהב שהוא "לא נותן למשחק להגיע אליו". מאז אותו משחק שהוא לקח על עצמו דני הפסיק לקלוע והפסיק להיות דני

איזה משחקים היו לו שהוא גם שיחק כמו רוי וגם קלע באחוזים גבוהים? שני המשחקים היחידים העונה שהוא לקח כמות זריקות גבוהה ביחס לדקות שהוא קיבל היו מול קליבלנד ומול ממפיס. מול קליבלנד הוא היה על 1 מ6 ב-14 דקות, ומול ממפיס על 2 מ12 ב-26 דקות. הוא לא ייצר עדיין משחק שבו הוא שילב אגרסיביות בהתקפה עם אחוזים גבוהים. שזה בסדר אגב. כל עוד אכן בא אגרסיבי. הטענה הגדולה שלי היא שמתוך 11 משחקים, רק בשני משחקים הוא לקח כמות זריקות של "רוי". אפס סיכוי להשתפר ככה בהתקפה.

גם אם ב5 משחקים הקרובים הוא יעמוד על רצף של 4 מ-4 מהשדה (מביא בכוונה את התסריט הכי אופטימי, הוא לוקח בממוצע 4.8 זריקות למשחק), זו כמות זריקות כל כך קטנה שהיא לא מעידה על כלום. הוא חייב למצוא דרך להסתכן ולקחת זריקות בווליום גבוה כשהוא שומר על הרמה הנוכחית שלו בהגנה. אם הזריקות יכנסו לו, למאמן לא תהיה ברירה אלא לתת לו יותר דקות, בזכות זה שהוא משלב התקפה והגנה. אם הן לא יכנסו, הוא יספסל אותו כמו שהוא מספסל אותו תמיד, רק שבגישה כזו דני לפחות מאפשר לעצמו לצמוח התקפית.

*אני מחריג את המשחק מול בוסטון, דני היה שם שעיר לעזעזל. אבל זה לא תירוץ עבורו לאבד ביטחון ולהמשיך להיות פסיבי.

משחק לפני מול אינדיאנה הוא זרק 7 זריקות וירד לספסל פעמיים בגלל שלא מסר במקום. אחרי המשחק ווסט אנסלד ביקר אותו על ה7 זריקות האלו במסיבת עיתונאים בטענה שהוא כופה את עצמו ולא נותן למשחק להגיע אליו (רק 7 זריקות כן?).
אחרי זה היה המשחק מול בוסטון והוא גם שם חטף. במשחקים האחרונים הוא חזר לזרוק אבל לא קולע.
אני לא זוכר בדיוק מה הסטטיסטיקה שלו בכל המשחקים אבל מה שאני זוכר בוודאות זה שהיו 2 משחקים שדני ניסה לזרוק בהם והוא קיבל ביקורת מהמאמן והקבוצה, אם הוא לא היה מקבל את הביקורת היה משהו בדבריך אבל כרגע המצב זה שדני רוצה לקחת על עצמו יותר והוא חוטף על זה.

09 נובמבר 2022, 16:31

אין בעיה, אז שיקבל ביקורת וימשיך לזרוק כל עוד יש לו הזדמנות. המאמן טועה לחלוטין פה. דני לא צריך להרוס את הקריירה שלו בשביל שאיזה מאמן דפקט יצליח להשתלט על חדר ההלבשה. זה שבארטון זורק בלי הכרה כשהוא לא עושה בכלל הגנה זה כן בסדר? זה שמונטה מוריס לוקח זריקות כשהוא אוויר מוחלט בהגנה זה בסדר? אז המאמן אמר. דני כבר עונה שלישית שם, אם הוא ימשיך לעשות בצורה עיוורת כל מילה ומילה שהמאמן אומר לו קבוצות לא ירצו אותו, וגם אם ירצו הן יציעו לו משכורת כל כך נמוכה שהמעמד שלו בקבוצה הבאה שלו יהיה נמוך. הוא חייב להתחיל להראות רעב ותשוקה לכדור. ככל שהוא יתרגל להיות פסיבי זה כבר לא יהיה ניתן לשינוי.

כאן נכנסת האחריות של האנשים הבוגרים סביבו הסוכן, וכל מי שמלווה אותו אסטרטגית, להבהיר לו את הנושא הזה.

הוא בצומת קריטית בעונה השלישית כשהוא נושק לגיל 22. שיחליט מה חשוב לו יותר, לעזור לאנסלד ג'וניור לשמור על חדר ההלבשה שמח, או להתחיל לדאוג לקריירה שלו.

09 נובמבר 2022, 17:19

~Box & 1~ כתב:אין בעיה, אז שיקבל ביקורת וימשיך לזרוק כל עוד יש לו הזדמנות. המאמן טועה לחלוטין פה. דני לא צריך להרוס את הקריירה שלו בשביל שאיזה מאמן דפקט יצליח להשתלט על חדר ההלבשה. זה שבארטון זורק בלי הכרה כשהוא לא עושה בכלל הגנה זה כן בסדר? זה שמונטה מוריס לוקח זריקות כשהוא אוויר מוחלט בהגנה זה בסדר? אז המאמן אמר. דני כבר עונה שלישית שם, אם הוא ימשיך לעשות בצורה עיוורת כל מילה ומילה שהמאמן אומר לו קבוצות לא ירצו אותו, וגם אם ירצו הן יציעו לו משכורת כל כך נמוכה שהמעמד שלו בקבוצה הבאה שלו יהיה נמוך. הוא חייב להתחיל להראות רעב ותשוקה לכדור. ככל שהוא יתרגל להיות פסיבי זה כבר לא יהיה ניתן לשינוי.

כאן נכנסת האחריות של האנשים הבוגרים סביבו הסוכן, וכל מי שמלווה אותו אסטרטגית, להבהיר לו את הנושא הזה.

הוא בצומת קריטית בעונה השלישית כשהוא נושק לגיל 22. שיחליט מה חשוב לו יותר, לעזור לאנסלד ג'וניור לשמור על חדר ההלבשה שמח, או להתחיל לדאוג לקריירה שלו.
הוא סופסל ל2 משחקים! איך בדיוק אתה מצפה שהוא יזרוק? הוא איבד כבר שליש מדקות המשחק שלו והוא ראה את המאמן שלו מעלה שחקני סוף רוטציה כדי שהם שיראו כדור בהתקפה לפניו. השנה דני לא מקבל שום חופש התקפי ולומר לו "אתה צריך לזרוק יותר" זה מנותק. אם הוא היה בסיטואציה של שנה שעברה אז היה אפשר לומר שהוא לא זורק מספיק, השנה זה לא הקייס
במקום הסוכן שלו הייתי הופך לשפרד את השולחן שימצא לו טרייד במקום לעשות סלפי במשחקים שהשחקן שלך שיחק טוב ואז סופסל כי הוא השעיר לעזאזל הקבוצתי

09 נובמבר 2022, 20:23

Shay_uzan כתב:הוא סופסל ל2 משחקים! איך בדיוק אתה מצפה שהוא יזרוק? הוא איבד כבר שליש מדקות המשחק שלו והוא ראה את המאמן שלו מעלה שחקני סוף רוטציה כדי שהם שיראו כדור בהתקפה לפניו. השנה דני לא מקבל שום חופש התקפי ולומר לו "אתה צריך לזרוק יותר" זה מנותק. אם הוא היה בסיטואציה של שנה שעברה אז היה אפשר לומר שהוא לא זורק מספיק, השנה זה לא הקייס
במקום הסוכן שלו הייתי הופך לשפרד את השולחן שימצא לו טרייד במקום לעשות סלפי במשחקים שהשחקן שלך שיחק טוב ואז סופסל כי הוא השעיר לעזאזל הקבוצתי

הוא מסופסל ככה או ככה. גם כשהוא קורע את עצמו בהגנה הוא לא מקבל יותר מדי דקות. תלך אחורה לכל המשחקים של הוויזארדס, לא קרה כמעט אף פעם שהוויזארדס היו בפיגור ואנסלד הכניס את דני בסיטואציה הזו ברבע האחרון כשהוא צריך התקפה. כל עוד דני ישחק טוב ויראה שפת גוף טובה ויחפש לתקוף את הסל כשהוא עם הכדור, אף ווס אנסלד ג'וניור לא יעצור אותו, הוא יראה דקות והמאמן בסוף יתיישר איתו. הבעיה היא שסף ה'שבירה' של דני כל כך נמוך שקצת מספסלים אותו והוא מיד חוזר להיות כלבלב. גם במכבי זה היה ככה. הוא קצת ראה שהדקות שלו עלולות להיפגע כי הוא קצת התפרע ומיד הא היה מיישר קו עם המערכת במקום לשלב בחוכמה את הרצון של המערכת עם רדיפה אחרי המספרים שלו. אצלו זה שחור או לבן. הוא חייב כבר לעשות קפיצת מדרגה בקטע הזה. הוא נמצא באירגון שכולם בו משחקים עבור הסטטיסטיקה שלהם, הוא נמצא במועדון שמושקע בו, למי יתנו עדיפות, לשחקן שהמועדון מושקע בו ובא אגרסיבי בהתקפה, או לשחקן שהמועדון לא מושקע בו ובא אגרסיבי בהתקפה? בטווח הרחוק אין לי ספק שדני יקבל קדימות במקרה הזה, כן, גם אם פה ושם הוא יהיה שעיר לעזעזל. הוא צריך להיות עיקבי בגישה הזו ובסוף יתיישרו איתו. שוב, בהנחה שהוא גם ממשיך לשמור טוב ולא מתחיל לזרוק בהגנה.

הבן אדם נמצא בסביבות המקום ה30 בנקודות במחזור הדראפט שלו. אם זה לא מדליק לו נורה אדומה שהוא צריך להיות הרבה יותר אקטיבי למספרים שלו, לא יודע מה כן. הרוב המוחלט של אוהדי הוויזארדס שאי אפשר לחשוד שהם לא אובייקטיבים טוענים שהוא מאוד פסיבי.

10 נובמבר 2022, 19:39

הלוואי שדני יכל לקרוא את השרשור הזה ולראות מה אוהדי הוויזארדס הלא ישראלים חושבים עליו:
https://www.reddit.com/r/washingtonwiza ... bout_deni/

אולי זה היה מעיר אותו.

10 נובמבר 2022, 21:39

~Box & 1~ כתב:הלוואי שדני יכל לקרוא את השרשור הזה ולראות מה אוהדי הוויזארדס הלא ישראלים חושבים עליו:
https://www.reddit.com/r/washingtonwiza ... bout_deni/

אולי זה היה מעיר אותו.
בפעם האחרונה שקראתי בפורומים היותר מסורתיים של הוויזארדס דווקא חושבים כמונו

10 נובמבר 2022, 23:11

Shay_uzan כתב:בפעם האחרונה שקראתי בפורומים היותר מסורתיים של הוויזארדס דווקא חושבים כמונו

גם אצלהם (מניח שהתכוונת לrealgm) הנימה השתנתה בזמן האחרון.
אתה שומע פתאום אוהדים שמאוד החזיקו ממנו עם משפטים כמו "אני מתחיל להרים ידיים לגביו" או "הוא התחיל את העונה בצורה קטסטרופלית" כשבעבר הם הגנו עליו לפעמים אפילו יותר ממה שהגיע לו. או כאלה שלא כותבים את זה עליו אבל עושים לייקים להודעות האלה.

11 נובמבר 2022, 00:20

בצדק. דני נראה פחות טוב משתי העונות הראשונות, כשהצפייה היא שישתפר.
נגמרו ימי החסד.

11 נובמבר 2022, 01:15

Shay_uzan כתב:
ankram כתב:הוא נראה סובל , כואב לי עליו , לא פשוט לחלום כל החיים על משהו ואז שאתה מגיע אתה סובל , לקחו שחקן שאמור להיות ציר של קבוצה , הרי לא סתם בחרו אותו במקום שבחרו אותו והפכו אותו בכח לקלעי שלשות מהפינה כשחקן רוטציה , זה כמו שלורנזו בראון יגיע ל NBA כדי לשחק כסנטר , או כמו הנסיון המטומטם של קטש להפוך את פויתרס לשחקן בעמדה 4.
הוא לא יחזור ליורוליג, לא חסר לו שוק בליגה

סיכוי גבוה שכן.

11 נובמבר 2022, 01:18

התנין 2 כתב:אני חייב לציין שמצחיקה אותי העובדה שכ"כ הרבה חברים פה, שאני באמת מחזיק מהם כאנשים אינטליגנטים ומבינים בכדורסל, מנסים כל הזמן למצוא את הסיבות לכישלון של אבדיה (בשנה השלישית שלו בליגה!). פעם זה המאמן, פעם זו הקבוצה שלא מתאימה לו, פעם זה חוסר הביטחון, פעם זה השחקן ההוא שכל ההתקפות הולכות עליו וכו'.
אני מדמיין בראשי מקומות אחרים שבהם בטח ישבו כמה אנשים ואמרו דברים דומים סביב אי ההצלחה של, נניח, דגן יבזורי במשחקי היורוליג, ונקרע מצחוק.
כאילו, אין אפשרות פשוט להשלים עם העובדה שדני אבדיה פשוט לא שחקן מספיק טוב?

כל מילה

אני לא חשבתי שהוא שייך לשם מהיום הראשון
הוא הפתיע בפן ההגנתי אבל בוא נגיד שגם פה הוא לא איזה קוואי וגם את זה רואים בנתונים

11 נובמבר 2022, 03:29

עד כה זה דני מול דונציץ
דני מבטל את דונציץ בהגנה ודונציץ נותן לדני לזרוק בהתקפה. הוא זרק 4 זריקות ועוד 2 פוטבאקים ברבע הראשון
לזכות ווסט אנסלד, השילוב של דני וגיל על דונציץ עובד מושלם
נושא נעול