המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא כל הזריקות שהוא לקח זה בכלל זריקות, מלא ניסיונות ריבאונד נרשמו לו כזריקות.Runner30 כתב:עם אחוזים כאלה גם אם יעשה לוקה ללוקה ולברון ללברון הוא לא ישאר בליגה
Shay_uzan כתב:שמישהי תאהב אותי כמו שבפורום הזה אוהבים לרקוד על הדם של שחקן חמישיה בן 22 בNBA
לא מדבר על הודעה ספציפית, תחזור פה קצת אחורה תראה מה רושמים פה~Box & 1~ כתב:Shay_uzan כתב:שמישהי תאהב אותי כמו שבפורום הזה אוהבים לרקוד על הדם של שחקן חמישיה בן 22 בNBA
כנס לדיון כאן מהיום ותראה שהחבר'ה מRealGM עוד יחסית עדינים:
https://www.bulletsforever.com/2022/11/ ... etsforever
לא חושב שזה לרקוד על הדם שי. אוהדי אן בי איי רואים את המשחק בצורה אחרת מאירופה. הדגש אצלהם הוא מאוד על היכולת האישית. לצערי בפן הזה דני בינתיים מביך.
תחשוב שאלה אוהדים שיכולים לבקר אולסטרים שנותנים 30 נקודות למשחק כשהם לא משחקים טוב, אז מי זה דני בשבילם.
Shay_uzan כתב:שמישהי תאהב אותי כמו שבפורום הזה אוהבים לרקוד על הדם של שחקן חמישיה בן 22 בNBA
לא אישית, פשוט מצחיק אותי שעל משחק לא טוב שלו רושמים שמחר הוא באירופה ואין לו כישרון וזה שאפשר לחתום פה ש90% לא רואים בכלל את המשחקיםMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:שמישהי תאהב אותי כמו שבפורום הזה אוהבים לרקוד על הדם של שחקן חמישיה בן 22 בNBA
אתה לוקח את כל העסק איתו בצורה הרבה יותר מדי אישית
~Box & 1~ כתב:קוזמה זה בראדלי ביל בתחפושת של גובה 2.08.
אם הוא אכן לא פותח, כשגם ביל בחוץ, הרבה מהפוקוס הולך להיות על דני.
הופעה טובה שלו והמנייה תעלה, הופעה רעה וזה יילך למקום לא נעים. אוהדי הוויזארדס גם ככה על הקשקש איתו.
עריכה: אנסלד ג'וניור אומר שקוזמה כן ישחק.
מה שרשמתי זה בגלל העריכה שלך~Box & 1~ כתב:אני יודע, כתבתי שהפוקוס יהיה מאוד עליו בגלל ששני הבול הוגרים הכי גדולים של הקבוצה לא היו משחקים בו זמנית והיו נותנים לו הרבה יותר אחריות עם הכדור.
מטלות לדני למשחק:
- להימנע מפאולים כמובן
-לקחת 12 זריקות לפחות
- בפעמים שהוא מקבל הזדמנות להוביל כדור להראות שהוא הולך להתקיף את הטבעת, להמעיט במסירות של "קח, תעשה אתה את העבודה".
- לשפר קצת את האחוזים, אבל יותר קריטי שימשיך לקחת הרבה זריקות ולהתקיף את הסל. לא להיות צופה מהצד.
- הטבעת פוסטר על מרקאנן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים