אולימפיאקוס לא הכי טובה באירופה וגם לא בין הטובות ,מכבי פשוט רעה אם מאמן רע ושחקנים חלקם רעים מאוד. ברצלונה שהיתה פה בלי מירוטיץ חלשה מאוד ובושה שמכבי הפסידה לה ואותו דבר גם נגד פרטיזן של זליקו ,חלשה זו מחמאה בשבילה . אם כל החסרונות בסגל של מכבי והחולשות ההפסדים הללו לקבוצות הללו זה מאמן,מאמן טוב מנצח את המשחקים הללו ונותן את האקסטרה שלו לקבוצה כדי לנצח וזה בדיוק מה שעדו שארס וזליקו מול קטש
Jack55 כתב:קטש מנסה להמציא את הכדורסל מחדש בזה שהוא משחק עם שלושה גבוהים שלשניים מהם אין קליעה בכלל והשלישי לא בעניינים
לא מובן בכלל למה הוא מייבש ככה את היליארד
כי היליארד עושה מה שהוא לא צריך לעשות. ברבע הראשון היליארד פתאום החליט שהוא רכז והתחיל בכדררת סטייל וילבקין. זה לא תפקידו.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
יחזור על זה עד סוף הערב,קבוצות הרבה פחות מוכשרות וטובות של מכבי ניצחו קבוצות מצוינות בבית שלנו ועצם זה שמכבי מפסידה לברצלונה ועוד ואולי לאולימפיאקוס זה מראה הרבה על המאמן והשחקנים הללו. הטיפש הראשי גונדי הוא בסוף הכי פחות טיפש מכל הסגל שלנו. השחקנים במכבי פשוט משחקים ללא מחויבות וללא הבנה איפה הם נמצאים הם עוד בעליה למגרש חסרי אנרגיה. אין שום מצב והצדקה שמכבי נראית ככה בבית נגד ברצלונה ואולימפיאקוס