פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

24 נובמבר 2022, 21:33

לך כבר הביתה יא אפס

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

24 נובמבר 2022, 21:36

עידן כתב:
toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.

מה הקשר בכלל? מסתכלים על איך שהקבוצה נראית. והקבוצה נראית רע, גם בנצחונות. הכל מרגיש אקראי, הקבוצה לא מרגישה מאומנת בכלל. וקטש עצמו נרדם לפרקי זמן ארוכים.

+1
ההגנה נראת רע מאוד מתחילת העונה. זה מרגיש שאם יש פוזשיין שלא חוטפים סל זה פשוט מזל

24 נובמבר 2022, 21:39

MTAbasket כתב:
עידן כתב:
toja27 כתב:לדעתי מגזימים כאן לגמרי עם קטש. ניצחון על אולימפיקוס והפסד לכוכב המשתפרת בנקודה בחוץ זה לא רע.

מה הקשר בכלל? מסתכלים על איך שהקבוצה נראית. והקבוצה נראית רע, גם בנצחונות. הכל מרגיש אקראי, הקבוצה לא מרגישה מאומנת בכלל. וקטש עצמו נרדם לפרקי זמן ארוכים.

+1
ההגנה נראת רע מאוד מתחילת העונה. זה מרגיש שאם יש פוזשיין שלא חוטפים סל זה פשוט מזל

אגיד יותר מזה - לא מרגיש שמכבי מסוגלת לנצח משחק חוץ. עוד לפני המשחק, אני כבר מתכונן נפשית לזה שמכבי תיכנס לפיגור גדול ותיראה רע, ולצערי זה קורה שוב ושוב ושוב.

בשבועות כפולים עוד מילא, אפשר לתת "הנחה". אבל גם אחרי שבוע מנוחה, מכבי לא מגיעה מוכנה למשחקים.

24 נובמבר 2022, 21:41

עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.
עד כה הוא פשוט נותן הרגשה בכל משחק שהוא שוכח שהוא המאמן של מכבי, ושהוא בא על תקן צופה מהיציע.
נערך לאחרונה על ידי Adam בתאריך 24 נובמבר 2022, 21:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 נובמבר 2022, 21:42

Adam כתב:עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.

כלומר אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא נשאר פה עד סוף העונה...

24 נובמבר 2022, 21:42

אמנם אתה נמדד בסופו של דבר במבחן התוצאה
אבל אין התקדמות באף אספקט של המשחק מתחילת השנה
ההגנה נשארה גרועה
ההתקפה שבלונית וחד ממדית כשרובה המוחלט מתבסס על יכולות אישיות של בולדווין ולורנזו

Sent from my iPhone using Tapatalk

24 נובמבר 2022, 21:43

עידן כתב:
MTAbasket כתב:
עידן כתב:

+1

אגיד יותר מזה - לא מרגיש שמכבי מסוגלת לנצח משחק חוץ. עוד לפני המשחק, אני כבר מתכונן נפשית לזה שמכבי תיכנס לפיגור גדול ותיראה רע, ולצערי זה קורה שוב ושוב ושוב.

בשבועות כפולים עוד מילא, אפשר לתת "הנחה". אבל גם אחרי שבוע מנוחה, מכבי לא מגיעה מוכנה למשחקים.

כן, כי אין שום מהלך שזורם על אוטומט. מכבי צריכה לחשוב בכל התקפה.
וזה מתיש.

24 נובמבר 2022, 21:43

עידן כתב:
Adam כתב:עצוב לי שאני אומר את זה, אבל אני מקווה שמכבי לא תיקח את האליפות העונה רק כדי שלא נראה את הפרצוף שלו עונה הבאה. הוא כזה מאמן מעיק.

הרי ברור שהוא יישאר. מי יביאו לך במקום? עוד פעם את אבי אבן? גם אם מכבי תפסיד עכשיו את כל המשחקים הבאים שלה העונה הוא יישאר.
צריך לבדוק את זה, אבל אני בספק אם יש למכבי סעיף יציאה מהחוזה שלו, ואם הוא לוקח כאן אליפות אז החוזה שלו אוטומטית גם מחודש. מדובר בחוזה לטובתו ולא לטובת מכבי.

24 נובמבר 2022, 21:44

Adam כתב:
עידן כתב:

הרי ברור שהוא יישאר. מי יביאו לך במקום? עוד פעם את אבי אבן? גם אם מכבי תפסיד עכשיו את כל המשחקים הבאים שלה העונה הוא יישאר.
צריך לבדוק את זה, אבל אני בספק אם יש למכבי סעיף יציאה מהחוזה שלו, ואם הוא לוקח כאן אליפות אז החוזה שלו אוטומטית גם מחודש. מדובר בחוזה לטובתו ולא לטובת מכבי.
ברור שאם מפטרים אותו צריך לשלם לו פיצויים.
אבל מכבי לא תגיע לשום מקום איתו

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

24 נובמבר 2022, 21:47

עידן כתב:

קודם כל לפני שמדברים איך הקבוצה נראת שלעיתים קרובות זאת נקודת מבט סובייקטיבית, צריך לדבר על מבחן התוצאה. מכבי עומדת על 5-5 בלוז סביר בדרגת הקושי.
החלקים נראים כמתחברים במיוחד ראינו בשבוע הכפול הזה את סורקין דיבה ומרטין משחקים תפקיד אינטגרלי יותר בקבוצה. בולדווין ובראון נמצאים בנק' איזון מאוד יפה ביניהם בנטילת אחריות. יש בעיות, במיוחד בהגנה , אבל ההתקפה נראת טוב.

24 נובמבר 2022, 21:49

ועוד דבר, נראה שחלק מהאוהדים לא אוהבים את הטמפרמנט של קטש, כלומר רצו איזה אחד עם דם יותר חם מן שאראס כזה, אבל לא על זה נמדד מאמן.

24 נובמבר 2022, 21:52

toja27 כתב:ועוד דבר, נראה שחלק מהאוהדים לא אוהבים את הטמפרמנט של קטש, כלומר רצו איזה אחד עם דם יותר חם מן שאראס כזה, אבל לא על זה נמדד מאמן.
לא צריך טמפרמנט של שאראס.
צריך מאמן לא אדיש שאשכרה מסוגל להגיב למתרחש במשחק. ועוד קצת כריזמה לא תזיק.

24 נובמבר 2022, 21:53

יש לו תבנית התקפה די מוזרה.
מסתובבים על קשת השלוש 10 שניות.
ואז מסירות מוזרות לרוחב או חדירה עם הראש בקיר

24 נובמבר 2022, 21:53

לא יהיו משחקי חוץ יותר קלים מאלו העונה. חבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

25 נובמבר 2022, 01:37

מה שבעיקר מפריע לי אצלו זה שיש לו הרבה כלים שהוא פשוט לא יודע או מעוניין לנצל. קולסון, היליארד, מרטין... שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שהם מראים אבל הוא פשוט לא יודע מה לעשות איתם.

יש לו את שני הגארדים שלו, עם מה שהם מצליחים לייצר לעצמם או לאחרים ובזה זה נגמר. השחקן היחיד שהוא מנסה להכניס חוץ מזה זה דיברתולומיאו....

אני דווקא אוהב את האופי שלו, וחושב שהוא אחלה גבר. פשוט לא מאמן טוב.

25 נובמבר 2022, 10:54

הוא מאמן טוב לליגה, ואולי קצת מעבר. היורוליג גדול עליו כרגע, ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה מאמנים שעוד משתפשפים במפעל.

מעבר לזה רואים שהוא אוהב את המועדון וזה חשוב לו מאוד

25 נובמבר 2022, 11:37

גם אני אוהב אותו מאוד כאדם. לא מאמין שיפוטר העונה.

25 נובמבר 2022, 13:11

גם אם יפוטר מי יבוא במקו?ם

25 נובמבר 2022, 13:15

לא אוהב אותו בכלל..
וכמאמן - פשוט כואב עלינו שאנחנו צריכים לעבור את העונה הזו איתו..

25 נובמבר 2022, 14:49

בפודקאסט של one ברדה אמר שתהיה נסיעה ארוכה מאוד הביתה מבלגרד. ורמז יותר מפעם אחת לכך שיתכן ודרכו תסתיים

פרסם תגובה