המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:בפודקאסט של one ברדה אמר שתהיה נסיעה ארוכה מאוד הביתה מבלגרד. ורמז יותר מפעם אחת לכך שיתכן ודרכו תסתיים
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
RomanR כתב:בפודקאסט של one ברדה אמר שתהיה נסיעה ארוכה מאוד הביתה מבלגרד. ורמז יותר מפעם אחת לכך שיתכן ודרכו תסתיים
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
Adam כתב:משה ברדה אוהב לבלבל את המוח לפעמים. תמיד בפודקאסט של ONE הוא נותן ווייבים של "אני יודע דברים שאתם לא יודעים" ובסוף הוא לא יודע כלום ושום דבר.
קטש לא יפוטר בקרוב, ואני בספק אם יפוטר בכלל באמצע העונה. מכבי עם מאזן מושלם בליגה ומאזן של 5-5 ביורוליג, לקח את גביע ווינר המיותר אחרי שנים שהיא לא לקחה, וניצח את הפועל פעמיים כבר העונה. על הנייר, אין שום סיבה מוצדקת לפטר אותו.
זה שמכבי נראת רע מאוד זה כבר עניין אחר. היו צריכים להשקיע בעוזר מאמן איכותי יותר מהליצן הקטלוני הזה.
שמואל1 כתב:2:27
עידן כתב:שמואל1 כתב:2:27
שכח מזה, לא יקרה
מכיר ספרדי שיושב בביתמרסר כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:2:27
שכח מזה, לא יקרה
וגם אם כן אל תצפו לאיזה מאמן על מקסימום ימנו את העוזר מאמן הספרדי של מכבי.
חד משמעית, השאלה אם זה לא עדיף על מה שאנחנו רואים עכשיוMTA2311 כתב:לפטר עוד מאמן באמצע העונה תהיה עוד החלטה נוראית ברצף של 15 שנה של החלטות נוראיות
Jack55 כתב:חד משמעית, השאלה אם זה לא עדיף על מה שאנחנו רואים עכשיוMTA2311 כתב:לפטר עוד מאמן באמצע העונה תהיה עוד החלטה נוראית ברצף של 15 שנה של החלטות נוראיות
שחקנים טובים כמו מרטין פויתרס היליארד והולינס פשוט נחנקים פה תחת קטש
חשבתי שזה לא על הפרק?Jack55 כתב:הפסד לבאיירן וכנראה יפוטר
+100 אבל מצד שני ההנעלה לא תתפטר, אז מה כן?MTA2311 כתב:Jack55 כתב:חד משמעית, השאלה אם זה לא עדיף על מה שאנחנו רואים עכשיוMTA2311 כתב:לפטר עוד מאמן באמצע העונה תהיה עוד החלטה נוראית ברצף של 15 שנה של החלטות נוראיות
שחקנים טובים כמו מרטין פויתרס היליארד והולינס פשוט נחנקים פה תחת קטש
1. מתי לפטר מאמן באמצע העונה עזר?
2. את מי יביאו?
3. זה משדר מסר נורא.
4. זה לא באמת המאמן.
אני כנראה הייתי הכי אגרסיבי נגד ההחתמה שלו פה בקיץ, אבל החליטו להביא אותו אז לפחות שיתנו לו לסיים את העונה. אין מה להרוויח אסטרטגית מעוד החלפה של מאמן אחרי 3 חודשים. זה כבר פתטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים