המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:דאור פישר על סף חתימה בפנרבחצ'ה
Dperk כתב:jol9 כתב:
אבל חשבתי שכבר החלטנו שבברלי סגור במקום אחר, והיקמן עדיין לא קרע זוג נעליים ברמה הגבוהה של אירופה, ויצטרך להוכיח את עצמו קודם כל.
לא ברור לי כל כך המצב של בברלי, יש כאלה שטוענים שהוא סגור ויש כאלה שטוענים שלא. היקמן אכן לא קרע זוג נעליים ביורוליג, אבל אין לי ספק שהוא בא כדי להיות שחקן חמישייה, באחת מעמדות הגארד. זאת מכבי החדשה וזה קליבר ההחתמות שלה.
jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:
הוא מסר לא מעט אסיסטים העונה לצד פטריק בברלי , בברלי רכז טבעי?
לא מעט?? היה מלך האסיסטים של היורוקאפ, לא פחות ולא יותר...
אני בכלל לא מבין את הדיון הזה. רכז יחיד, לא רכז יחיד... ברור שמכבי צריכה רכז, וברור לחלוטין שהלפרין יכול לתת דקות כמנהל משחק לצידו של הרכז או במקומו כשהוא ינוח.
הוא עשה את זה כל הקריירה.
כתבתי בכוונה לא מעט מתוך ציניות, כי מצחיק אותי שטוענים שמלך האסיסטים של היורוקאפ לא יכול לשחק בעמדת הרכז המחליף ושמורן רוט עדיף עליו במשבצת הזו.
מקובל...
אני אישית כמעט בטוח שהלפרין יעלה בחמישייה, אלא אם כן, הגארד הזר (השם הגדול, החתמת העל, הכוכב העליון, והאל הגדול) שיגיע יהיה שחקן שהוא הרבה יותר 2 מאשר 1.
האמת שאני אישית סקרן לראות את יותם במכבי. לראות האם הוא יכול להביא את הדברים הטובים שלו, כמו הקליעה, הפיק אנד רול, החוכמה והדברים האחרים, לידי ביטוי בקבוצה כמו מכבי.
מאוד יכול להיות שעל זה תקום ותיפול העונה של מכבי, כי איך שאני רואה את זה, הלפרין הולך להיות (אם יגיע) האידסון של מכבי 2012-13, וזה תפקיד משמעותי מאוד.
מתAMסרת כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:
הוא מסר לא מעט אסיסטים העונה לצד פטריק בברלי , בברלי רכז טבעי?
לא מעט?? היה מלך האסיסטים של היורוקאפ, לא פחות ולא יותר...
אני בכלל לא מבין את הדיון הזה. רכז יחיד, לא רכז יחיד... ברור שמכבי צריכה רכז, וברור לחלוטין שהלפרין יכול לתת דקות כמנהל משחק לצידו של הרכז או במקומו כשהוא ינוח.
הוא עשה את זה כל הקריירה.
כתבתי בכוונה לא מעט מתוך ציניות, כי מצחיק אותי שטוענים שמלך האסיסטים של היורוקאפ לא יכול לשחק בעמדת הרכז המחליף ושמורן רוט עדיף עליו במשבצת הזו.
מקובל...
אני אישית כמעט בטוח שהלפרין יעלה בחמישייה, אלא אם כן, הגארד הזר (השם הגדול, החתמת העל, הכוכב העליון, והאל הגדול) שיגיע יהיה שחקן שהוא הרבה יותר 2 מאשר 1.
האמת שאני אישית סקרן לראות את יותם במכבי. לראות האם הוא יכול להביא את הדברים הטובים שלו, כמו הקליעה, הפיק אנד רול, החוכמה והדברים האחרים, לידי ביטוי בקבוצה כמו מכבי.
מאוד יכול להיות שעל זה תקום ותיפול העונה של מכבי, כי איך שאני רואה את זה, הלפרין הולך להיות (אם יגיע) האידסון של מכבי 2012-13, וזה תפקיד משמעותי מאוד.
מסכימה. חושבת שאם יותם אכן יגיע הוא יהיה הערך המוסף של הקבוצה.
עם היכולות, חוכמת המשחק והנסיון שלו הוא יכול להפוך את השחקנים שלידו ליותר טובים ולשדרג את הקבוצה בצורה משמעותית.
er79 כתב:אם הוא חושב שהוא סקאוט כל כך גדול, למה שלא יתן לאבי אבן מכתב פיטורין? מאז שהוא מונה לג'נרל מנג'ר, הקבוצה מתדרדרת מרגע לדודלי
aribari24 כתב:חחח פדרמן יוצא ללגית הקיץ בלאס ווגאס
אם יישחק בחוכמה את הרולטה והבלאק ג'ק אולי יוכל להגדיל את התקציב לעונה הבאה
er79 כתב:ומדוע אתה חושב שלדני פדרמן יהיו הצלחות?
er79 כתב:ומדוע אתה חושב שלדני פדרמן יהיו הצלחות?
jol9 כתב:er79 כתב:אם הוא חושב שהוא סקאוט כל כך גדול, למה שלא יתן לאבי אבן מכתב פיטורין? מאז שהוא מונה לג'נרל מנג'ר, הקבוצה מתדרדרת מרגע לדודלי
לא בטוח שזה רעיון רע כ"כ. תכלס מכבי לא ממש מבריקה בכל מה שקשור בסקאוטינג, ולא מזמן קראתי שגם פרוייקט הדגל של אבי אבן נחל
כשלון גדול (קבוצת הבת ממגידו)...
אולי אני סתם נתפל אליו, אבל עושה רושם שלא היו הצלחות בתחום הזה בכלל.
קודי כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אם הוא חושב שהוא סקאוט כל כך גדול, למה שלא יתן לאבי אבן מכתב פיטורין? מאז שהוא מונה לג'נרל מנג'ר, הקבוצה מתדרדרת מרגע לדודלי
לא בטוח שזה רעיון רע כ"כ. תכלס מכבי לא ממש מבריקה בכל מה שקשור בסקאוטינג, ולא מזמן קראתי שגם פרוייקט הדגל של אבי אבן נחל
האמת שלא ממש ברור מה עושה מערך הסקאוטינג שהוקם בקול תרועה רמה וכל הזמן אנחנו שומעים על כך ש"הם עובדים מאוד קשה" (בדיוק כמו דני פדרמן בקיץ הזה...). לא הוחתם כאן בשנה האחרונה כשרון אחד צעיר מרחבי היבשת וגם לא הוחתם אף שחקן אלמוני מאיזה ליגה נידחת. לא ממש ברור לי מה הם אמורים לעשות, אבל להחתים שחקנים כמו היקמן (אחד המצטיינים בקבוצת צמרת בליגה האיטלקית) או שרמדיני (שיחק פעמיים נגד מכבי), או להתעניין בשחקנים כמו ג'מונט גורדון, מאריץ או ויוקאס, לא דורש שום מערך סקאוטינג ואולי כדאי לנתב את העלות הזו לג'נרל מנג'ר רציני, מקצועי ומנוסה.
קודי כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אם הוא חושב שהוא סקאוט כל כך גדול, למה שלא יתן לאבי אבן מכתב פיטורין? מאז שהוא מונה לג'נרל מנג'ר, הקבוצה מתדרדרת מרגע לדודלי
האמת שלא ממש ברור מה עושה מערך הסקאוטינג שהוקם בקול תרועה רמה וכל הזמן אנחנו שומעים על כך ש"הם עובדים מאוד קשה" (בדיוק כמו דני פדרמן בקיץ הזה...). לא הוחתם כאן בשנה האחרונה כשרון אחד צעיר מרחבי היבשת וגם לא הוחתם אף שחקן אלמוני מאיזה ליגה נידחת. לא ממש ברור לי מה הם אמורים לעשות, אבל להחתים שחקנים כמו היקמן (אחד המצטיינים בקבוצת צמרת בליגה האיטלקית) או שרמדיני (שיחק פעמיים נגד מכבי), או להתעניין בשחקנים כמו ג'מונט גורדון, מאריץ או ויוקאס, לא דורש שום מערך סקאוטינג ואולי כדאי לנתב את העלות הזו לג'נרל מנג'ר רציני, מקצועי ומנוסה.
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אם הוא חושב שהוא סקאוט כל כך גדול, למה שלא יתן לאבי אבן מכתב פיטורין? מאז שהוא מונה לג'נרל מנג'ר, הקבוצה מתדרדרת מרגע לדודלי
זה בדיוק מה שאני אומר.
ההצלחות של מכבי היו עם שחקנים שלא רלוונטים למערך הסקאוטינג, ולמען האמת, גם הכשלונות, ברובם לא קשורים (פרט לפוט), כי שייר למשל, הוא לא איזה שחקן אלמוני שהם דגו משום מקום.
אפילו מצ'באן, שאפשר לקרוא להחתמה שלו כסוג של כשלון (לא באשמת השחקן כמובן), הוא לא קשור למערך הסקאוטינג, כי גם הוא היה שחקן מוכר לפני שחתם.
דווקא דני גוט בזמנו, כן עשה החתמות מעניינות, כמו אלכס גרסיה, ונדמה לי גם שההחתמה של האפמן היתה כשהוא היה עוזר מאמן שני. בכל אופן, מכבי זה מועדון אוכל סקאוטיה...
קשה מאוד להביא לכאן צעירים לא מוכרים ולראות אותם מצליחים. סקאוט טוב, זה משהו שצריך אותו לקבוצות שאין להן מאמן כמו בלאט, שחי ומכיר מצויין את השוק האירופאי, וגם שיש לו שני
עוזרים, שיכולים לתת חוות דעת נוספת.
זה נכשל בעבר, ואני לא הכי מבין מה הרעיון להשקיע בעניין הזה שוב.
gandya כתב:
דויד בלאט לא מכיר את השוק, אין לו זמן לכך, אם בזמנו כאשר היה עוזר מאמן במכבי, עוד היה לו זמן להתעניין, הרי שהיום פרט לשחקנים בליגות הבכירות(כמו הייקמן, פטריק), קשה להאמין שהוא מכיר משהו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־9 אורחים