28 נובמבר 2022, 18:39
אני חושב שסאגת מינוי עוזר המאמן הייתה בעיקר כי גם קטש וגם מכבי ידעו שנגיע לסיטואציה הזו וקטש רצה שיהיה למכבי קשה להיפרד…Assaf M כתב:אז בואו אני אגיד לכם מה שאני יודע- במכבי ידעו שלקחו סיכון עם קטש ואף טענו כי גם אם יהיו ימים קשים הם לא יוותרו עליו. אבל יש כבר מגמה של מרמור בתוך הקבוצה של מספר שחקנים מרכזיים (שאני יכול להעריך כי מדובר בבראון ופויטרס) שמאסו ואיבדו אמון בצוות האימון. הם טוענים, ושוב הכל לכאורה, שהקבוצה לא ממצת את הפוטנציאל שלה ושרובם הולכים לאיבוד. אני שוב מסייג ואומר שהכל לכאורה, אבל השמועות והדיבורים של השחקנים למקורבים ובינם לבין עצמם בסוף יוצאות החוצה.
28 נובמבר 2022, 19:55
28 נובמבר 2022, 22:54
29 נובמבר 2022, 15:37
נשמע לי מונפץ לחלוטין. מילא היה מדובר בפתיחת עונה נוסח 18-19, אבל על 5-5?Assaf M כתב:אז בואו אני אגיד לכם מה שאני יודע- במכבי ידעו שלקחו סיכון עם קטש ואף טענו כי גם אם יהיו ימים קשים הם לא יוותרו עליו. אבל יש כבר מגמה של מרמור בתוך הקבוצה של מספר שחקנים מרכזיים (שאני יכול להעריך כי מדובר בבראון ופויטרס) שמאסו ואיבדו אמון בצוות האימון. הם טוענים, ושוב הכל לכאורה, שהקבוצה לא ממצת את הפוטנציאל שלה ושרובם הולכים לאיבוד. אני שוב מסייג ואומר שהכל לכאורה, אבל השמועות והדיבורים של השחקנים למקורבים ובינם לבין עצמם בסוף יוצאות החוצה.
30 נובמבר 2022, 12:27
ankram כתב:נשמע לי מונפץ לחלוטין. מילא היה מדובר בפתיחת עונה נוסח 18-19, אבל על 5-5?Assaf M כתב:אז בואו אני אגיד לכם מה שאני יודע- במכבי ידעו שלקחו סיכון עם קטש ואף טענו כי גם אם יהיו ימים קשים הם לא יוותרו עליו. אבל יש כבר מגמה של מרמור בתוך הקבוצה של מספר שחקנים מרכזיים (שאני יכול להעריך כי מדובר בבראון ופויטרס) שמאסו ואיבדו אמון בצוות האימון. הם טוענים, ושוב הכל לכאורה, שהקבוצה לא ממצת את הפוטנציאל שלה ושרובם הולכים לאיבוד. אני שוב מסייג ואומר שהכל לכאורה, אבל השמועות והדיבורים של השחקנים למקורבים ובינם לבין עצמם בסוף יוצאות החוצה.
יותר משאלת לב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 נובמבר 2022, 12:55
30 נובמבר 2022, 13:38
30 נובמבר 2022, 13:46
הפסד לבאיירן יכול לגרום הרבה בעיותRunner30 כתב:הנהלה בחרה בצד של קטש.
לא סביר שיזרקו אותו בזמן הקרוב
30 נובמבר 2022, 13:53
אתה מדבר מידיעה או wishful thinking?Jack55 כתב:הפסד לבאיירן יכול לגרום הרבה בעיותRunner30 כתב:הנהלה בחרה בצד של קטש.
לא סביר שיזרקו אותו בזמן הקרוב
לא מופרך בכלל אם יפוטר
30 נובמבר 2022, 13:56
30 נובמבר 2022, 14:16
30 נובמבר 2022, 16:15
גל גל כתב:נו ואת מי יביאו ?
יחתימו את אבי אבן עד סוף שנה ויחכו לפסקוואל שוב? ואז יחתימו את קטש שוב ?
30 נובמבר 2022, 16:16
30 נובמבר 2022, 18:03
where is the love? כתב:יכול להיות שהעוזר יצליח יותר ?
אולי הגיע הזמן לנוני ?
30 נובמבר 2022, 23:20
01 דצמבר 2022, 00:57
01 דצמבר 2022, 16:44
עידן כתב:where is the love? כתב:יכול להיות שהעוזר יצליח יותר ?
אולי הגיע הזמן לנוני ?
הגיע הזמן למאמן יורוליג ברמה נאותה, ולא לנוני או כל מאמן ישראלי בינוני אחר, שסביר להניח שלא ישיג תוצאות טובות יותר מקטש.
לא שזה משנה, על פי מה שאנחנו יודעים נראה שלמכבי אין עוד גרוש להוציא העונה, אז לא יגיע לא זה ולא זה.
01 דצמבר 2022, 17:05
גיא כתב:עידן כתב:where is the love? כתב:יכול להיות שהעוזר יצליח יותר ?
אולי הגיע הזמן לנוני ?
הגיע הזמן למאמן יורוליג ברמה נאותה, ולא לנוני או כל מאמן ישראלי בינוני אחר, שסביר להניח שלא ישיג תוצאות טובות יותר מקטש.
לא שזה משנה, על פי מה שאנחנו יודעים נראה שלמכבי אין עוד גרוש להוציא העונה, אז לא יגיע לא זה ולא זה.
צריך מאמן יורוליג זה בטוח, אבל אני לא בטוח אפילו שקטש הוא המאמן הכי טוב בישראל כרגע
01 דצמבר 2022, 19:07
01 דצמבר 2022, 19:35
וגרוע מכל, איבד את חדר ההלבשהJarJarBinx כתב:על הפנים עד עכשיו.
בניית קבוצה - גרוע (אין פורוורדים, וגם הסנטרים מאכזבים), הגנה על הפנים, התקפה חסרת יצירתיות ונשענת רק על יכולת אישית של הגארדים, אין כריזמה, וגם מנהיגות לא משהו (איך הגיע כבר למצב של השעיית שחקן?). קידום שחקנים - בינתיים רק סורקין מעל המצופה, וזה בגללו ולא תודות לקטש. ישראלים לא רואים מגרש. ניהול משחק - מה זה בכלל. התנהלות מול התקשורת - על הפנים, לא שמע על האפשרות של פשוט לא לומר משהו אם אין לו משהו חכם לומר.
על הפנים בכל החזיתות.