המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
הוא לא הבעיה של המועדון, אבל כשמסתכלים על העונה הנוכחית ספציפית, העבודה שלו עם הסגל היא קטסטרופלית והוא צריך לקבל על זה בראשMTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
כן, כאילו מי ישמע את מי יביאו במקומו או כאילו הוא הבעיה של המועדון הזה.
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
מה? יאניס הביא את מכבי לפליאוף. ברור שלא יבקרו את יאניסA.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
מעבר למה הפתרון, מרגיש לי שמעצימים יותר מדי את "הבעיה". כן, מכבי לא משחקת כדורסל איכותי, אבל גם לא מזעזעת יותר משנים קודמות. עם יאניס לקח לפחות שנה וחצי עד שהתחילה בכלל ביקורת עליו (מעבר לכמה אנשים, כולל אני) ופה קוטלים את קטש מיד. לא מצפה שקטש יקבל את אותו קרדיט, אבל חוסר הסימטריות זועק פה.
מה גם שנראה שעדיין יש אנשים שלא מבינים שיש בסגל בעיות מבניות קשות ומאשימים את קטש בחוסר מיצוי פוטנציאל, שאמנם קיים אבל לא ברמה שהם חושבים.
Shay_uzan כתב:מה? יאניס הביא את מכבי לפליאוף. ברור שלא יבקרו את יאניסA.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
מעבר למה הפתרון, מרגיש לי שמעצימים יותר מדי את "הבעיה". כן, מכבי לא משחקת כדורסל איכותי, אבל גם לא מזעזעת יותר משנים קודמות. עם יאניס לקח לפחות שנה וחצי עד שהתחילה בכלל ביקורת עליו (מעבר לכמה אנשים, כולל אני) ופה קוטלים את קטש מיד. לא מצפה שקטש יקבל את אותו קרדיט, אבל חוסר הסימטריות זועק פה.
מה גם שנראה שעדיין יש אנשים שלא מבינים שיש בסגל בעיות מבניות קשות ומאשימים את קטש בחוסר מיצוי פוטנציאל, שאמנם קיים אבל לא ברמה שהם חושבים.
RomanR כתב:ליאניס היה קרדיט שהוא הרוויח, גם פעמיים גמר הפיינל פור עם אולי וגם העלה את מכבי לפלייאוף
מה קטש עשה? זכה בתואר בארץ עם ירושלים?
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
toja27 כתב:אני מאמין שכל עוד לא יהיה שינוי תפיסה בבניית הקבוצה והמאמנים ימשיכו להעמיד כאן קבוצות של 8 זרים אמרקאיים בלי איזון עם זרים משאר העולם מכבי לא תוכל לחזור להיות מכבי.
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:מה? יאניס הביא את מכבי לפליאוף. ברור שלא יבקרו את יאניסA.Parker כתב:MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אני לא מחסידי קטש, ויש לו הרבה בעיות (שצפינו), אבל מרגיש שכותשים אותו יותר מדי
אוקיי, עליה אחת לפלייאוף (מטרה שממש לא אמורה להיחשב להישג) לא אמורה למנוע ביקורת בשנים הקשות שאחרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־28 אורחים