המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:בקיצור, מכבי הפכה לסוג של בני סכנין. בית זונות של עסקנים, מקורבים וכסאות מוסיקליים של מאמנים, שחקנים אובר-רייטד ובאד-ווייב בכל מקום, כל השאר לא מעניין.
קטש יישאר, ילך, זה באמת משנה? (כמה פעמים שקלו את עתידו של יאניס? ומה קרה בסוף?) המועדון מפורר מבפנים, הסגל מפורר מבפנים כבר יומיים אחרי שנבנה, אין כסף למאמן רציני (ובכלל, יש בשוק?), אין כסף לשחקנים שישנו משהו (עברנו מצורך לבנות מחדש בכל קיץ - לצורך לבנות מחדש כבר בסוף כל שליש ראשון של עונה).
במכבי יתמקדו בלכסת"ח אחד את השני ולמצוא איזה שעיר לעזאזל (וימצאו - השנה יש הרבה אופציות), בזמן שכל קיץ מצליחים להשתיק את האוהדים עם איזה גימיק מגוחך (וולקאם בלאט), הגרופים ימשיכו לקנות מנויים במחיר מופקע, העסק ימשיך לתפקד כלכלית - ואנחנו נמשיך לחלום על פופוביץ' וכוכבי כדורסל, להתעורר עם ננו גינזבורג וג'וש ניבו, ולראות את העסק מתפרק כבר באוקטובר.
באסה.. זו כבר כ"כ מזמן לא מכבי.
מילוס כתב:בקיצור, מכבי הפכה לסוג של בני סכנין. בית זונות של עסקנים, מקורבים וכסאות מוסיקליים של מאמנים, שחקנים אובר-רייטד ובאד-ווייב בכל מקום, כל השאר לא מעניין.
קטש יישאר, ילך, זה באמת משנה? (כמה פעמים שקלו את עתידו של יאניס? ומה קרה בסוף?) המועדון מפורר מבפנים, הסגל מפורר מבפנים כבר יומיים אחרי שנבנה, אין כסף למאמן רציני (ובכלל, יש בשוק?), אין כסף לשחקנים שישנו משהו (עברנו מצורך לבנות מחדש בכל קיץ - לצורך לבנות מחדש כבר בסוף כל שליש ראשון של עונה).
במכבי יתמקדו בלכסת"ח אחד את השני ולמצוא איזה שעיר לעזאזל (וימצאו - השנה יש הרבה אופציות), בזמן שכל קיץ מצליחים להשתיק את האוהדים עם איזה גימיק מגוחך (וולקאם בלאט), הגרופים ימשיכו לקנות מנויים במחיר מופקע, העסק ימשיך לתפקד כלכלית - ואנחנו נמשיך לחלום על פופוביץ' וכוכבי כדורסל, להתעורר עם ננו גינזבורג וג'וש ניבו, ולראות את העסק מתפרק כבר באוקטובר.
באסה.. זו כבר כ"כ מזמן לא מכבי.
לברדה אין מושג, סתם זיין שכל.מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי שוקלת לבצע שינוי בעמדת המאמן יאניס ולאסו ברשימה.
ankram כתב:לברדה אין מושג, סתם זיין שכל.מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי שוקלת לבצע שינוי בעמדת המאמן יאניס ולאסו ברשימה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא צריך להיות משה ברדה כדי להפריח כמה שמות של מאמנים לקבל קליק בייט, אם במכבי היו מקשיבים לחפרן הזה שהורס כל פוד שהוא נוכח בו , דראגן בנדר היה פרנצייס פליירמרסר כתב:ankram כתב:לברדה אין מושג, סתם זיין שכל.מרסר כתב:ברדה מוואן מפרסם שמכבי שוקלת לבצע שינוי בעמדת המאמן יאניס ולאסו ברשימה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
במקרה הזה אולי, אבל בקיץ הוא הביא ידיעות שהתבררו כנכונות הוא ממש לא חרטטן.
שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
אבל מרגיש שבמקום להוציא 150 אחוז מהסגל הוא מוציא ממנו 50 אחוז יכולת.
נראה שהשחקנים לא מאמינים במאמן.
דרך אגב אני גם לא מתלהב מלאסו ולא הייתי רוצה אותו פה
MTA2311 כתב:שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
גם אם הוא לא בדיוק כוס התה שלך זה מאמן שגדול על המועדון ב20 רמות
מי נראה לך שיסכים לבוא לפה בכלל?
גל גל כתב:MTA2311 כתב:שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
אני חושב שאם אתה סוגר את לאסו פה הוא יבוא לכמה שנים.
הייתי מעדיף שיחכו לקיץ ויביאו את פסקוואל או טרנקיירי
לא מרגיש לי שלאסו זה מאמין שיכול להצליח בקבוצה עם תקציב כמו של מכבי
הבנאדם אימן רק בריאל מדריד שהיו לה כוכבים מטורפים ותקציב מטורף ובוא, הוא לא יקבל חצי מזה במכבי.
ברור שהוא עדיף על קטש מן הסתם. לא חושב שגם הוא יצליח פה אבל
MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
הבנאדם אימן רק בריאל מדריד שהיו לה כוכבים מטורפים ותקציב מטורף ובוא, הוא לא יקבל חצי מזה במכבי.
אנחנו לא היחידים שרואים איך מכבי מנוהלת. למה שאנשי מקצוע כמו טרנקיירי ופסקוואל ירצו להגיע לפה?
עזוב, מאמנים ברמה הזאת כבר לא יגיעו למכבי. זה לא סתם במקרה שמאמן כמו קטש חתם פה העונה.
איזה מועדון חולה ורקוב. מאמן עשר שנים עומד על הקווים אפתי ואדיש - ומי שמחתים אותו מופתע שהמאמן אפתי ואדיש.Assaf M כתב:עודד אחלה בחור ואיש כדורסל. האופי, פחות מתאים לדעתי לאימון קבוצות בכירות. אפתיות ואדישות שמחלחלת עמוק לשחקנים במיוחד במהלך משחקים.
גם במכבי מבינים שהם טעו, ויפה שעת אחת קודם. למעט כמה שינויים שחובה לבצע בקו הקדמי, סה״כ הסגל הוא טוב ויכול וצריך להגיע לפלייאוף.
ובכן, הם לא.מרסר כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
אנחנו לא היחידים שרואים איך מכבי מנוהלת. למה שאנשי מקצוע כמו טרנקיירי ופסקוואל ירצו להגיע לפה?
עזוב, מאמנים ברמה הזאת כבר לא יגיעו למכבי. זה לא סתם במקרה שמאמן כמו קטש חתם פה העונה.
תכלס, למה שלאסו או כול מאמן טופ יורוליג אחר יסכימו לקבל מדיניות מקצועית מאבי אבן ובני פדרמן.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:שמע גל להגיד שלא היית רוצה את לאסו במכבי במצבה הנוכחי זה וואחד ניתוקגל גל כתב:תחילת השנה הייתי בעד קטש ולא הייתי פסימי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־32 אורחים