מסכן זיו, עד שהוא נכנס לסוג של rhythm קטש לא נותן לו שניה.
היה נראה לי שהוא עשה כמה פעולות טובות בשני המשחקים האחרונים,
בנוסף לאיזה תחושה (לא מבוססת כמובן) שהוא התבגר ולא נראה ממנו 4 איבודים במשחק.
יש לו דברים שלג׳ונדי אין, אבל גם הפוך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פלייאוף ממקום 7-8 ואז סוויפ בסדרה זה ״דברים יפים״? די כבר, מכבי מתה.Jack55 כתב:יצאו עם 2/3 משלושת משחקי החוץ האלה ואת האמת אני חושב שבסה"כ אפשר להיות מרוצים
צריך לזכור שאנחנו בלי השחקן השני הכי טוב בקבוצה שהוא גם הסקורר הטוב ביותר שלנו + בלי אחד הגבוהים המובילים שלנו
מקווה שבולדווין יחזור לריאל או אנאדולו + יביאו בימים הקרובים גבוה מחליף ואז הדברים בכלל יראו הרבה יותר טוב.
מצטט הודעה שלי מלפניי חודש וחצי :שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו
הצפייה שלי, אחריי החצי הראשון להיות במאזן 7-5, ואחריי החצי השני להיות במאזן 9-8
כרגע אנחנו עומדים על מאזן 8-7 חיובי, להשיג ניצחון באחד מהמשחקים הבאים יהיה מאוד קשה אבל מכבי בבית אף פעם לא אנדרדוג ככה שאפשר עוד איכשהו להיות טיפה אופטימי לגביי זה
גם אם בסופו של דבר נסיים את הסיבוב עם מאזן של 8-9 שלילי אני חושב שאפשר להיות מרוצים
אמנם הפסדנו כמה משחקים מיותרים - בולוניה חוץ, פרטיזן חוץ ובאיירן חוץ
אבל גם השגנו כמה ניצחונות יפים מאוד - ז'לגיריס, אולימפיאקוס ומונאקו בבית, מילאנו חוץ (ופוטנציאלית אפשר לקחת גם עוד משחק מהשניים הבאים)
יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את השניים הקרובים ונסיים סיבוב ראשון עם 8 ניצחונות, יש עוד 17 משחקים בסיבוב השני שבתכלס מכבי צריכה לנצח 9-10 מהם בשביל לדבר חזק מאוד על פלייאוף
מבחינתי לא מופרך בכלל בטח ובטח ש9 מתוכם הם משחקי בית, ככה שכמו שאפשר לראות אם מכבי תצליח בסיבוב השני לשמור על בית מושלם ולהפסיד משחק 1-2 מקסימום, אני לא רואה סיבה שלא נעשה דברים יפים העונה.
ב-ד-י-ו-ק.felix_r כתב:שועל כתב:לא מתרגש מאדאמס למרות משחק טוב
הכל נראה אצלו מאולתר
פוטנציאל נחמד יש
הוא קלעי שלשות מצוין.
הוא עונה ראשונה ביורוליג, בקבוצה מבולגנת, שלא משחקת תרגילים לקלעים, ולמרות זאת הוא קולע 39.1% לשלוש. שים אותו בקבוצה מאומנת, שמשחקת תרגילים לקלעי שלשות, כמו באסקוניה לדוגמא, או אפילו אותה אלבה ברלין, והוא שחקן של 10-12 נקודות למשחק (ולא 5.7 כמו שיש לו במכבי).
הבעיה היא שחוץ מהקליעה הוא די בינוני בכל שאר הפרמטרים. הוא לא יכול להיות רכז פותח, כי יכולת הריכוז שלא היא בינונית. הוא לא שומר גדול. הכניסה שלו לסל היא גם בינונית.
זאת הסיבה שאני לא רואה אותו מתפתח לאיזה כוכב יורוליג, גם אם יציג יכולת טובה יותר בהמשך. אבל בשביל להיות שחקן של 300-350 אלף שעולה מהספסל , הוא בסדר
MTA2311 כתב:לסיים מקום 8 זה דברים יפים? לסיים סיבוב במאזן שלילי זה משהו שאפשר להיות מרוצים לגביו?
הכל כמובן יחסי, אבל אסור להתרגל לבינוניות וצריך להזכיר כל הזמן: לסיים מקום 8 ולחטוף איזה סוויפ או משהו בסגנון בפלייאוף זה ממש לא הישג בשביל מועדון כמו מכבי.
תראה מה עניתי לאורTAYO כתב:פלייאוף ממקום 7-8 ואז סוויפ בסדרה זה ״דברים יפים״? די כבר, מכבי מתה.Jack55 כתב:יצאו עם 2/3 משלושת משחקי החוץ האלה ואת האמת אני חושב שבסה"כ אפשר להיות מרוצים
צריך לזכור שאנחנו בלי השחקן השני הכי טוב בקבוצה שהוא גם הסקורר הטוב ביותר שלנו + בלי אחד הגבוהים המובילים שלנו
מקווה שבולדווין יחזור לריאל או אנאדולו + יביאו בימים הקרובים גבוה מחליף ואז הדברים בכלל יראו הרבה יותר טוב.
מצטט הודעה שלי מלפניי חודש וחצי :שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו
כרגע אנחנו עומדים על מאזן 8-7 חיובי, להשיג ניצחון באחד מהמשחקים הבאים יהיה מאוד קשה אבל מכבי בבית אף פעם לא אנדרדוג ככה שאפשר עוד איכשהו להיות טיפה אופטימי לגביי זה
גם אם בסופו של דבר נסיים את הסיבוב עם מאזן של 8-9 שלילי אני חושב שאפשר להיות מרוצים
אבל גם השגנו כמה ניצחונות יפים מאוד - ז'לגיריס, אולימפיאקוס ומונאקו בבית, מילאנו חוץ (ופוטנציאלית אפשר לקחת גם עוד משחק מהשניים הבאים)
יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את השניים הקרובים ונסיים סיבוב ראשון עם 8 ניצחונות, יש עוד 17 משחקים בסיבוב השני שבתכלס מכבי צריכה לנצח 9-10 מהם בשביל לדבר חזק מאוד על פלייאוף
מבחינתי לא מופרך בכלל בטח ובטח ש9 מתוכם הם משחקי בית, ככה שכמו שאפשר לראות אם מכבי תצליח בסיבוב השני לשמור על בית מושלם ולהפסיד משחק 1-2 מקסימום, אני לא רואה סיבה שלא נעשה דברים יפים העונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז בוא נסכים שהביטוי ״דברים יפים״ לא מתאר את הסיטואציה הזו שהיא אולי באמת המקסימום שאפשר לקוות לו? אולי מקרא לזה - המינימום?Jack55 כתב:תראה מה עניתי לאורTAYO כתב:פלייאוף ממקום 7-8 ואז סוויפ בסדרה זה ״דברים יפים״? די כבר, מכבי מתה.Jack55 כתב:יצאו עם 2/3 משלושת משחקי החוץ האלה ואת האמת אני חושב שבסה"כ אפשר להיות מרוצים
felix_r כתב:סתם דרך אגב, בשביל אלא שחושבים שאסור להעביר ביקורת על בראון: בראון עם 5/20 מהשדה...
toja27 כתב:felix_r כתב:סתם דרך אגב, בשביל אלא שחושבים שאסור להעביר ביקורת על בראון: בראון עם 5/20 מהשדה...
נכון ערב קליעה רע, אבל הוא עדיין מושך אליו תשומת לב (שמירה כפולה) שמשאירה את השחקנים האחרים פנויים יותר. ששחקן כזה הוא בדיוק מה שהיה חסר לאלבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים