יורוליג מחזור 15: אלבה ברלין נגד מכבי ת"א, חמישי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 15: אלבה ברלין נגד מכבי ת"א, חמישי 21:00

הודעהעל ידי גיא » 23 דצמבר 2022, 03:58

מסכן זיו, עד שהוא נכנס לסוג של rhythm קטש לא נותן לו שניה.
היה נראה לי שהוא עשה כמה פעולות טובות בשני המשחקים האחרונים,
בנוסף לאיזה תחושה (לא מבוססת כמובן) שהוא התבגר ולא נראה ממנו 4 איבודים במשחק.
יש לו דברים שלג׳ונדי אין, אבל גם הפוך.
גיא

הודעהעל ידי שועל » 23 דצמבר 2022, 05:44

מבחינת הסגל זו לדעתי הקבוצה החלשה במפעל.
גם ממינוס 30 קבוצה סבירה יכולה לחזור מולה.
זה לא אומר כלום על מכבי

(ואגב, ירד לי מבלאט. זוסמן תמיד היה לא קשור בעיניי)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי TAYO » 23 דצמבר 2022, 07:26

Jack55 כתב:יצאו עם 2/3 משלושת משחקי החוץ האלה ואת האמת אני חושב שבסה"כ אפשר להיות מרוצים
צריך לזכור שאנחנו בלי השחקן השני הכי טוב בקבוצה שהוא גם הסקורר הטוב ביותר שלנו + בלי אחד הגבוהים המובילים שלנו

מקווה שבולדווין יחזור לריאל או אנאדולו + יביאו בימים הקרובים גבוה מחליף ואז הדברים בכלל יראו הרבה יותר טוב.

מצטט הודעה שלי מלפניי חודש וחצי :
שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו
הצפייה שלי, אחריי החצי הראשון להיות במאזן 7-5, ואחריי החצי השני להיות במאזן 9-8

כרגע אנחנו עומדים על מאזן 8-7 חיובי, להשיג ניצחון באחד מהמשחקים הבאים יהיה מאוד קשה אבל מכבי בבית אף פעם לא אנדרדוג ככה שאפשר עוד איכשהו להיות טיפה אופטימי לגביי זה
גם אם בסופו של דבר נסיים את הסיבוב עם מאזן של 8-9 שלילי אני חושב שאפשר להיות מרוצים

אמנם הפסדנו כמה משחקים מיותרים - בולוניה חוץ, פרטיזן חוץ ובאיירן חוץ
אבל גם השגנו כמה ניצחונות יפים מאוד - ז'לגיריס, אולימפיאקוס ומונאקו בבית, מילאנו חוץ (ופוטנציאלית אפשר לקחת גם עוד משחק מהשניים הבאים)

יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את השניים הקרובים ונסיים סיבוב ראשון עם 8 ניצחונות, יש עוד 17 משחקים בסיבוב השני שבתכלס מכבי צריכה לנצח 9-10 מהם בשביל לדבר חזק מאוד על פלייאוף
מבחינתי לא מופרך בכלל בטח ובטח ש9 מתוכם הם משחקי בית, ככה שכמו שאפשר לראות אם מכבי תצליח בסיבוב השני לשמור על בית מושלם ולהפסיד משחק 1-2 מקסימום, אני לא רואה סיבה שלא נעשה דברים יפים העונה.
פלייאוף ממקום 7-8 ואז סוויפ בסדרה זה ״דברים יפים״? די כבר, מכבי מתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Mitelka » 23 דצמבר 2022, 10:45

felix_r כתב:
שועל כתב:לא מתרגש מאדאמס למרות משחק טוב
הכל נראה אצלו מאולתר
פוטנציאל נחמד יש

הוא קלעי שלשות מצוין.

הוא עונה ראשונה ביורוליג, בקבוצה מבולגנת, שלא משחקת תרגילים לקלעים, ולמרות זאת הוא קולע 39.1% לשלוש. שים אותו בקבוצה מאומנת, שמשחקת תרגילים לקלעי שלשות, כמו באסקוניה לדוגמא, או אפילו אותה אלבה ברלין, והוא שחקן של 10-12 נקודות למשחק (ולא 5.7 כמו שיש לו במכבי).

הבעיה היא שחוץ מהקליעה הוא די בינוני בכל שאר הפרמטרים. הוא לא יכול להיות רכז פותח, כי יכולת הריכוז שלא היא בינונית. הוא לא שומר גדול. הכניסה שלו לסל היא גם בינונית.

זאת הסיבה שאני לא רואה אותו מתפתח לאיזה כוכב יורוליג, גם אם יציג יכולת טובה יותר בהמשך. אבל בשביל להיות שחקן של 300-350 אלף שעולה מהספסל , הוא בסדר
ב-ד-י-ו-ק.
שחקן סולידי מהספסל על תקן ההתקפי שקולע נקודות ומשנה את המשחק בעלות סבירה.
מרטין באמת עם פוטנציאל ל-4 מוביל ביורוליג . אדאמס לא, אבל לגמרי יש לו רול שאפשר לרוץ איתו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 23 דצמבר 2022, 11:09

אחרי שראיתי את הרבע האחרון בפעם השנייה, הבנתי שקטש עשה בו את מה שסקריולו עשה לקטש במחזור הקודם: דאבל-טים על הרכז כבר בתחילת ההתקפה, שמכריח את הרכז למסור למישהו שלא יודע לרכז, מה שתוקע את ההתקפה.

כעסנו בשבוע שעבר, שקטש לא ידע להגיב על מה שעשה לו סקריולו. אז לפחות קטש לומד מאחרים. גם זה טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: יורוליג מחזור 15: אלבה ברלין נגד מכבי ת

הודעהעל ידי A.Parker » 23 דצמבר 2022, 11:49

MTA2311 כתב:לסיים מקום 8 זה דברים יפים? לסיים סיבוב במאזן שלילי זה משהו שאפשר להיות מרוצים לגביו?

הכל כמובן יחסי, אבל אסור להתרגל לבינוניות וצריך להזכיר כל הזמן: לסיים מקום 8 ולחטוף איזה סוויפ או משהו בסגנון בפלייאוף זה ממש לא הישג בשביל מועדון כמו מכבי.

* ועוד בעונה בלי הרוסיות
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 דצמבר 2022, 12:37

הבנו כבר שאדאמס מצליח להביא את עצמו ברמת ליגת הפח הישראלית. המשחק הזה לא חידש כלום מהבחינה הזאת. אלבה ברלין קבוצה חלשה מאוד, ולא במקרה רושמת רצף הפסדים שכזה. זו עוד קבוצה ליגה ישראלית שמשחקת עם החוק הרוסי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 23 דצמבר 2022, 12:49

TAYO כתב:
Jack55 כתב:יצאו עם 2/3 משלושת משחקי החוץ האלה ואת האמת אני חושב שבסה"כ אפשר להיות מרוצים
צריך לזכור שאנחנו בלי השחקן השני הכי טוב בקבוצה שהוא גם הסקורר הטוב ביותר שלנו + בלי אחד הגבוהים המובילים שלנו

מקווה שבולדווין יחזור לריאל או אנאדולו + יביאו בימים הקרובים גבוה מחליף ואז הדברים בכלל יראו הרבה יותר טוב.

שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו

כרגע אנחנו עומדים על מאזן 8-7 חיובי, להשיג ניצחון באחד מהמשחקים הבאים יהיה מאוד קשה אבל מכבי בבית אף פעם לא אנדרדוג ככה שאפשר עוד איכשהו להיות טיפה אופטימי לגביי זה
גם אם בסופו של דבר נסיים את הסיבוב עם מאזן של 8-9 שלילי אני חושב שאפשר להיות מרוצים

אבל גם השגנו כמה ניצחונות יפים מאוד - ז'לגיריס, אולימפיאקוס ומונאקו בבית, מילאנו חוץ (ופוטנציאלית אפשר לקחת גם עוד משחק מהשניים הבאים)

יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את השניים הקרובים ונסיים סיבוב ראשון עם 8 ניצחונות, יש עוד 17 משחקים בסיבוב השני שבתכלס מכבי צריכה לנצח 9-10 מהם בשביל לדבר חזק מאוד על פלייאוף
מבחינתי לא מופרך בכלל בטח ובטח ש9 מתוכם הם משחקי בית, ככה שכמו שאפשר לראות אם מכבי תצליח בסיבוב השני לשמור על בית מושלם ולהפסיד משחק 1-2 מקסימום, אני לא רואה סיבה שלא נעשה דברים יפים העונה.

תראה מה עניתי לאור

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי TAYO » 23 דצמבר 2022, 13:23

Jack55 כתב:
TAYO כתב:

תראה מה עניתי לאור

אז בוא נסכים שהביטוי ״דברים יפים״ לא מתאר את הסיטואציה הזו שהיא אולי באמת המקסימום שאפשר לקוות לו? אולי מקרא לזה - המינימום?

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי anthony » 23 דצמבר 2022, 14:31

חלק מאנשי הפורום פה מעודדים מאוד מניצחון על אלבה
פתאום מרטין פוטנציאל להיות כוכב יורוליג

הלו, ניצחנו את אלבה ברלין
אחת מהקבוצות החלשות בתולדות היורוליג
קבוצה שלא עושה פה פיינל פור בישראל
קבוצה שסופרת 12 הפסדים ברציפות במפעל

על מה כל השמחה והצהלה?

חוץ מזה, חלק גדול מהמשחק אלבה הייתה טובה יותר

anthony

הודעהעל ידי toja27 » 24 דצמבר 2022, 09:19

felix_r כתב:סתם דרך אגב, בשביל אלא שחושבים שאסור להעביר ביקורת על בראון: בראון עם 5/20 מהשדה...

נכון ערב קליעה רע, אבל הוא עדיין מושך אליו תשומת לב (שמירה כפולה) שמשאירה את השחקנים האחרים פנויים יותר. ששחקן כזה הוא בדיוק מה שהיה חסר לאלבה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 24 דצמבר 2022, 11:45

toja27 כתב:
felix_r כתב:סתם דרך אגב, בשביל אלא שחושבים שאסור להעביר ביקורת על בראון: בראון עם 5/20 מהשדה...

נכון ערב קליעה רע, אבל הוא עדיין מושך אליו תשומת לב (שמירה כפולה) שמשאירה את השחקנים האחרים פנויים יותר. ששחקן כזה הוא בדיוק מה שהיה חסר לאלבה.

אף אחד לא אומר שהוא שחקן רע. ברור שהוא השחקן הכי טוב במכבי.

אני רק טוען, שקטש יכול לפעמים גם לקרוא לו לסדר, כשבראון מתחיל להגזים. להעיר לו בצורה עניינית (לא צעקות או משהו), לפעמים להוריד לספסל שינוח קצת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים