ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי קובי » 02 יולי 2012, 19:31

Assaf M כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123517.html
אפשר להרגע. הולכים לחפש לנו "כשרונות" בליגת הקיץ למילוי השורות.

אני רואה שעברת מהגנה להתקפה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי gandya » 02 יולי 2012, 19:36

קובי כתב:
Assaf M כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123517.html
אפשר להרגע. הולכים לחפש לנו "כשרונות" בליגת הקיץ למילוי השורות.

אני רואה שעברת מהגנה להתקפה...

לפעמים ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 20:35

jol9 כתב:סה"כ ראיון סביר של שמעון. לא אמר אמנם שהמצב הוא לא פשוט, אבל כן התייחס לשאלה של קופמן בנושא של הדור הצעיר של ההנהלה, שכינה אותם "לא הצלחה גדולה",
בכך שצריך לתת להם זמן...

טוב, אם שמעון רגוע, אז גם אני רגוע (לא באמת)...
אני חושב שכן תהיה קבוצה, אבל הרבה פחות טובה ממה שהיה אפשר לבנות.

הקשבתי לראיון עצמו (ידעתי שאסור להסתמך על ציטוטים שמוצאים מהקשרם) והוא לא סתם היה רגוע, הוא היה נשמע ממש במצב רוח טוב, אפילו שמעתי צחקוקים.... משמעון!! :eek
בלי קשר, הם כמובן הוציאו מהקשרו את הציטוט לגבי ה"גאווה" שלו על כך שמכבי משדרגת שחקנים לחוזים גבוהים באירופה. ממה שהבנתי הוא יותר התכוון לכך שהוא גאה על כך שמכבי לא משתוללת עם החוזים של השחקנים ולא נותנת להם את הסכומים המופרכים שהם מקבלים לפעמים, גם אם זה אומר לאבד אותם.
דבר נוסף, הוא די הכניס ליוגב כשהוא דיבר על אליהו ועל הצורה היפה והמכובדת שבה הוא בא אליהם לבקש להשתתף בליגת הקיץ במטרה להשיג חוזה בנ.ב.א - "ליאור אליהו עשה את זה בדרך הכי יפה ואלגנטית שאפשר לעשות, הוא הודיע לנו מראש... הוא לא מתכוון להתחמק משום בחוזה, ככה צריכים לנהוג"

לגבי העניין עם הצעירים,
שמעון מן הסתם לא יגיד את זה, אבל לדעתי זה לא שפדרמן ג'וניור עוד צעיר וצריך ללמוד ובעתיד יהיה אחלה מאמן.
אם הגישה שלו ודרך המחשבה שלו, הוא גם בעוד מיליון שנה לא ינהל את מכבי בדרך בה האוהדים ושמעון היו רוצים לראות.
גישות ופילוסופיות אינם דברים שמשתנים עם הזמן, והוא ינהל בעתיד טוב את מכבי כמו שאני אהיה שחקנים כדורסל מקצוענית בעתידי ואני רק צריכה זמן (ולמי שלא יודע, הגובה שלי הוא פחות ממטר שישים... :oops )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי docariel » 02 יולי 2012, 20:37

לפי הפורום של אינטרבסקט,טומי'ץ במשא ומתן עם מכבי,כרגע הוא מעדיף את ההצעה של מכבי על זו של צסקא.
הסיבה לכך היא דקות המשחק...נשמע הזוי בכל מקרה.
״
Ante Tomic in talks with Maccabi.he looks for a club where he won't be a 15 min roatation player like in Real.
For now he prefers Maccabi's offer rathar than CSKA's higher one...
Its good to see that some players not only looking for $$״
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 20:54

אתם חושבים שיש סיכוי בעולם הכדורסל תאב הבצע של ימינו שיהיה שחקן שישים אינטרסים שהם לא כסף בראש סדר העדיפויות שלו בקבלת ההחלטה לאיזו קבוצה ללכת??
האם יש מצב כיום ששחקן אשכרה יעדיף הצעה ממכבי על פני הצעה מצסקא??

למרות שכשחושבים על זה, אליהו עשה את זה כשחזר למכבי.
לא מאיזה מכביזם נשגב כמובן, אבל הוא עדיין העדיף להרוויח פחות כסף משום שהיו לו דברים אחרים יותר חשובים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Dperk » 02 יולי 2012, 20:56

חנו'ש כתב:אתם חושבים שיש סיכוי בעולם הכדורסל תאב הבצע של ימינו שיהיה שחקן שישים אינטרסים שהם לא כסף בראש סדר העדיפויות שלו בקבלת ההחלטה לאיזו קבוצה ללכת??

לא מאיזה מכביזם נשגב כמובן, אבל הוא עדיין העדיף להרוויח פחות כסף משום שהיו לו דברים אחרים יותר חשובים.

אומרים שהיקמן עשה את זה כשבא למכבי, לא ויתר על הצעה מצסק"א, אבל מקבוצות גדולות אחרות שהציעו יותר כסף.
Dperk

הודעהעל ידי docariel » 02 יולי 2012, 21:00

חנו'ש כתב:אתם חושבים שיש סיכוי בעולם הכדורסל תאב הבצע של ימינו שיהיה שחקן שישים אינטרסים שהם לא כסף בראש סדר העדיפויות שלו בקבלת ההחלטה לאיזו קבוצה ללכת??

המעשה שליאור עשה הוא אחד ל...

לי זה נשמע הזוי, בכל מקרה, מכבי לא צריכה גם את שרמדיני וגם את טומי'ץ,צריך סנטר אחד מאסיבי בנוסף לשרמדיני וג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Dperk » 02 יולי 2012, 21:02

docariel כתב:

לי זה נשמע הזוי, בכל מקרה, מכבי לא צריכה גם את שרמדיני וגם את טומי'ץ,צריך סנטר אחד מאסיבי בנוסף לשרמדיני וג'יימס.

טומיץ' כבר לא כזה רזה, ובכל מקרה מה שיש בשוק מאוד מצומצם.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2012, 21:05

אני חושב שיש נקודה קריטית, שבה השחקן מוכן לוותר על הדברים שחשובים לו תמורת כסף, וגם אז זה בדר"כ לא יהיה לוותר על הכל.

כלומר שחקן שבוחר בין מכבי לצסקא, מודע לכך שאצל הרוסים יהיה לו מאבק לא פשוט על דקות משחק, אבל הוא יודע שהוא כן הולך לשחק בטופ של אירופה,
וכנראה להגיע לשלבים המכריעים.

האמת, אני חושב שזה נכון לא רק לספורטאים, אלא גם לנו. אם תהיה לי הצעה היום עם שכר כפול ממה שאני מרוויח היום, יש סיכוי טוב שאני אלך לעבודה
שהיא פחות מעניינת, פחות מאתגרת ופחות מפתחת.

having said that אני כן יכול להגיד, שכנראה שיש שלב בחיים, שבו האדם מחפש יותר עניין ואתגר, והכסף פחות מדבר אליו. אלה כנראה שחקנים שכבר עשו כסף במהלך הקריירה,
וחוזה גדול נוסף, זה לאו דווקא מה שמושך אותם.
אולי אלה השחקנים שמכבי מבחינתה יכולה לחפש אותם. שמו של DD עולה לי לראש כשחקן שמתאים להגדרה הזאת. אישית אני חושב שאם יעזוב את פאו, אולי הוא יעדיף להיות
בעל בית בלעדי בקבוצה כמו מכבי, ולהרוויח פחות, מאשר להיות עוד שחקן בקו האחורי של צסקא או ברצלונה, ולהרוויח פי 2.

אבל זאת סתם אופטימיות של רגע... לא באמת יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי docariel » 02 יולי 2012, 21:06

Dperk כתב:
docariel כתב:

טומיץ' כבר לא כזה רזה, ובכל מקרה מה שיש בשוק מאוד מצומצם.

צודק,פשוט הייתי יותר שמח לראות את שלישיית הגבוהים הזו: וויוקאס,שרמדיני,ג'יימס.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Dperk » 02 יולי 2012, 21:09

jol9 כתב:

אני חושב שיש נקודה קריטית, שבה השחקן מוכן לוותר על הדברים שחשובים לו תמורת כסף, וגם אז זה בדר"כ לא יהיה לוותר על הכל.

כלומר שחקן שבוחר בין מכבי לצסקא, מודע לכך שאצל הרוסים יהיה לו מאבק לא פשוט על דקות משחק, אבל הוא יודע שהוא כן הולך לשחק בטופ של אירופה,

האמת, אני חושב שזה נכון לא רק לספורטאים, אלא גם לנו. אם תהיה לי הצעה היום עם שכר כפול ממה שאני מרוויח היום, יש סיכוי טוב שאני אלך לעבודה

having said that אני כן יכול להגיד, שכנראה שיש שלב בחיים, שבו האדם מחפש יותר עניין ואתגר, והכסף פחות מדבר אליו. אלה כנראה שחקנים שכבר עשו כסף במהלך הקריירה,
אולי אלה השחקנים שמכבי מבחינתה יכולה לחפש אותם. שמו של DD עולה לי לראש כשחקן שמתאים להגדרה הזאת. אישית אני חושב שאם יעזוב את פאו, אולי הוא יעדיף להיות
בעל בית בלעדי בקבוצה כמו מכבי, ולהרוויח פחות, מאשר להיות עוד שחקן בקו האחורי של צסקא או ברצלונה, ולהרוויח פי 2.

לדעתי, זה בעצם הפוך. בתחילת הקריירה של ספורטאי הוא מחפש את הקידום המקצועי, האתגר וההתפתחות. בסוף הקריירה שהוא כבר מבין שהוא ששיאו מאחוריו או יהיה שם בקרוב ואין לו עוד לאן להתקדם מגיע החיפוש אחר הכסף, החוזה הענק שיסדר לו נחיתה רכה בריקנות שנובעת מה"מוות הראשון" של הספורטאים, הפרישה וסיום הקריירה.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2012, 21:21

Dperk כתב:
jol9 כתב:

לדעתי, זה בעצם הפוך. בתחילת הקריירה של ספורטאי הוא מחפש את הקידום המקצועי, האתגר וההתפתחות. בסוף הקריירה שהוא כבר מבין שהוא ששיאו מאחוריו או יהיה שם בקרוב ואין לו עוד לאן להתקדם מגיע החיפוש אחר הכסף, החוזה הענק שיסדר לו נחיתה רכה בריקנות שנובעת מה"מוות הראשון" של הספורטאים, הפרישה וסיום הקריירה.

זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי באופי. יש כאלה שיעדיפו את הציפור ביד עכשיו, יש כאלה שירצו לטפס למעלה (בדר"כ בעלי ביטחון עצמי גבוה יותר), יש כאלה שיהיו מוכנים לוותר על כסף
תמורת אתגר, ויש כאלה שיעדיפו לעשות את המכה האחרונה לפני הפרישה.
אין כאן חוקיות.

לא סתם אמרתי על DD. הוא טיפוס מנהיג באופיו. שים אותו באותה הקבוצה עם תאודוסיץ' ושבד, ותקבל שחקן שצריך להילחם על המנהיגות שלו, מול שחקנים אחרים,
שכבר בני בית במקום. שים אותו במכבי, והוא מקבל את המנהיגות במקום, בלי מאבק בכלל.
יכול להיות שדבר כזה יכול לדבר אליו. לא יודע.
אולי מצד שני, הוא לא ירצה לרדת מחוזה של למעלה מ2 מליון, למליון. זה יהיה downgrade משמעותי מדי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 21:35

יוני, אני מאמינה שמבחינת DD לעזוב את פאו זה לא כזה פשוט.
זו היתה קבוצת הבית שלו כל הקריירה ואני מאמינה שהוא אפילו יהיה מוכן לקצץ בחוזה שלו כדי להישאר שם.
זה לא קל בגילו לצאת מבית אליו הוא כ"כ התרגל, ועוד לעבור למדינה אחרת (אולי יעשה מהלך מיקי ויעבור רגע לפני הפרישה לאולי'... :tongue3 )
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 02 יולי 2012, 21:36

עוד קבוצה שמשום מה מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה. זה כבר באמת הופך לעניין משפיל ולא ממש ברור לי איך מכבי יכולה בכלל לחלום על פיינל פור, כשהתקציב שלה נמצא בשליש התחתון של היורוליג, יחד עם קבוצות כמו סופוט וז'אלגיריס.

תקשיב, אתה לא אמיתי.
לקחת 5 מילים שאבי סגל זרק בעיתון היום בבוקר ומכאן הגעת למסקנה שמכבי לא מסוגלת להתמודד עם גלא מבחינה כלכלית.
הרי אם מכבי באמת הייתה רוצה את פופס ומוכנה לשלם לו מיליון- אני בטוח שאתה הראשון שהיית יוצא נגד ההנהלה ואומר שזה סכום גבוה מאוד והוא לא שווה את זה וכו' וכו' וכו'.
אם אני זוכר נכון גם בשנים האחרונות לא היינו בטופ של התקציבים באירופה (רחוק מזה, והיינו בגמר היורוליג בעונה אחת ובעונה אח"כ היה חסר לנו סל מהפיינל פור)

קודי כתב:
felix_r כתב:נו...? אז איפה ההחתמה הגדולה בתחילת השבוע שהובטחה לנו ? מורן רוט ?

לא הבנת כבר שכל הגמדים למיניהם כבר אבדו מזמן ביער?
הרי ברור לשנינו שמכבי לא תעשה החתמה קטנה. הקבוצה הזו לא מצליחה להחתים שחקנים סבירים כמו הלפרין ואוחיון, בינוניים כמו לנדסברג וגרועים כמו טיוס, אז אתה מצפה שיחתימו כאן שמות גדולים, כשכל איזה קמקוגלו מקבל מיליון יורו? מקסימום יחתימו כאן איזה שחקן עלוב כמו קיצ'ן ויספרו לנו כמה הוא מוכשר עם השוואות לפארגו, מוריס ופרקינס (והס מלהזכיר את סימונס וויליאמס).

מכבי לא תעשה החתמה קטנה. היא תישאר עם 4 שחקנים בסגל.
היא תחתים שחקנים ששווים ליגה ז'.
האשמה היא של מכבי שליותם יש בעיות מיסים ושיוגב החליט להסתנוור מהכסף הגדול של רוסיה (או שאתה חושב שמכבי צריכה להתחרות עם קובאן ולהציע ליוגב 700 אלף נכון?)
האשמה היא של מכבי שבלו החליט לפרוש והיא צריכה גבוה ישראלי נוסף נכון? (שהאלטרנטיבה הכי טובה נכון להיום זה טיוס)

נראה שלא משנה מה יקרה- יהיה כאן על מה לבכות.
עכשיו גם טומיץ' לא מספיק טוב כי הוא רכיכה, במקום לחשוב על הפסימיות שזה לא טוב 2 סנטרים "דקיקים" (ולא ראיתי אותו משחק) אני יכול להגיד שיכול להיות שזה לטובה כי מכבי יוכלו לשחק משחק הרבה יותר מהיר.
בסופו של דבר- כמה סנטרים כבדים כבר יש ביורוליג?.
מקובי

הודעהעל ידי מכביסט » 02 יולי 2012, 21:57

מקובי כתב:
עוד קבוצה שמשום מה מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה. זה כבר באמת הופך לעניין משפיל ולא ממש ברור לי איך מכבי יכולה בכלל לחלום על פיינל פור, כשהתקציב שלה נמצא בשליש התחתון של היורוליג, יחד עם קבוצות כמו סופוט וז'אלגיריס.

תקשיב, אתה לא אמיתי.
לקחת 5 מילים שאבי סגל זרק בעיתון היום בבוקר ומכאן הגעת למסקנה שמכבי לא מסוגלת להתמודד עם גלא מבחינה כלכלית.
הרי אם מכבי באמת הייתה רוצה את פופס ומוכנה לשלם לו מיליון- אני בטוח שאתה הראשון שהיית יוצא נגד ההנהלה ואומר שזה סכום גבוה מאוד והוא לא שווה את זה וכו' וכו' וכו'.
אם אני זוכר נכון גם בשנים האחרונות לא היינו בטופ של התקציבים באירופה (רחוק מזה, והיינו בגמר היורוליג בעונה אחת ובעונה אח"כ היה חסר לנו סל מהפיינל פור)

קודי כתב:
felix_r כתב:נו...? אז איפה ההחתמה הגדולה בתחילת השבוע שהובטחה לנו ? מורן רוט ?

לא הבנת כבר שכל הגמדים למיניהם כבר אבדו מזמן ביער?
הרי ברור לשנינו שמכבי לא תעשה החתמה קטנה. הקבוצה הזו לא מצליחה להחתים שחקנים סבירים כמו הלפרין ואוחיון, בינוניים כמו לנדסברג וגרועים כמו טיוס, אז אתה מצפה שיחתימו כאן שמות גדולים, כשכל איזה קמקוגלו מקבל מיליון יורו? מקסימום יחתימו כאן איזה שחקן עלוב כמו קיצ'ן ויספרו לנו כמה הוא מוכשר עם השוואות לפארגו, מוריס ופרקינס (והס מלהזכיר את סימונס וויליאמס).

מכבי לא תעשה החתמה קטנה. היא תישאר עם 4 שחקנים בסגל.
היא תחתים שחקנים ששווים ליגה ז'.
האשמה היא של מכבי שליותם יש בעיות מיסים ושיוגב החליט להסתנוור מהכסף הגדול של רוסיה (או שאתה חושב שמכבי צריכה להתחרות עם קובאן ולהציע ליוגב 700 אלף נכון?)
האשמה היא של מכבי שבלו החליט לפרוש והיא צריכה גבוה ישראלי נוסף נכון? (שהאלטרנטיבה הכי טובה נכון להיום זה טיוס)

נראה שלא משנה מה יקרה- יהיה כאן על מה לבכות.
עכשיו גם טומיץ' לא מספיק טוב כי הוא רכיכה, במקום לחשוב על הפסימיות שזה לא טוב 2 סנטרים "דקיקים" (ולא ראיתי אותו משחק) אני יכול להגיד שיכול להיות שזה לטובה כי מכבי יוכלו לשחק משחק הרבה יותר מהיר.
בסופו של דבר- כמה סנטרים כבדים כבר יש ביורוליג?.

משחק מהיר זה דבר שלא מוביל לשום מקום בטח שלא נגד הגדולות
מכביסט

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 22:06

מקובי כתב:

תקשיב, אתה לא אמיתי.

לא שאני מתבכיינת, אבל בהתחשב בהחתמות שנעשו, נראה לי שזו די עובדה קיימת שהתקציב של גאלא השנה,כמו גם התקציב של קובאן, גבוה מזה של מכבי.
ויש עוד לא מעט קבוצות יורוקאפ וקבוצות מהדרגים הנמוכים של אירופה (בעיקר ברוסיה וטורקיה) שתקציבם גבוה משל מכבי וככל הנראה גבוה גם מתקציבם של כמה וכמה קבוצות יורוליג נוספות.
זה יצר לנו קצת עולם הפוך ומוזר, בו שחקני יורוליג טובים שצריכים לשחק מבחינה מקצועית בטופ של אירופה, לשם הם שייכים, מעדיפים לנדוד להם ליורוקאפ ולשחק ברמות נמוכות יותר בשביל הכסף.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 02 יולי 2012, 22:10

משחק מהיר זה דבר שלא מוביל לשום מקום בטח שלא נגד הגדולות

בוא רק נגיד שבהיסטוריה של הכדורסל היו כמה וכמה קבוצות מצליחות ששיחקו ראן אנד גאן.

בכל מקרה- הבאתי את זה כדוגמא על כך שאפשר להוציא מהרכב כזה את הטוב, כמו שדיוויד הפתיע את כל אירופה עם סגנון משחק חדש לפני שנתיים, וכמו שפיני ודיוויד עשו בי"ס לאירופה בקדנציה הראשונה שלהם (הגנתית- קבוצות לא עברו את ה60 נקודות נגד מכבי) והשנייה שלהם (התקפית- מיותר לפרט אני מניח) אני בטוח שיהיה אפשר לבנות קבוצה עם שיטת משחק שתתאים לשני סנטרים כאלה.

חני- הבאתי דוגמא על כך שלא משנה מה- יהיה על מה לבכות- אם היו מחתימים פה את פופס במיליון דולר היו אומרים שמכבי השתגעה וזה לא טוב כי לא יהיה מספיק כסף לרכז וכו' וכו' וכו'.
יובל לקח את זה לצד השני- הוא אמר שמכבי לא יכולה להתמודד עם גלא על סמך 5 מילים של אבי סגל הבוקר בעיתון, וזה חרטא.
ולמען הסר ספק- לרגע לא אמרתי שהתקציב של מכבי גבוה. רק ציינתי שכל שנה מכבי נמצאת +- במקום העשירי מבחינת תקציבית ביורוליג ובד"כ היא כן מצליחה להוציא יותר, בניגוד לקבוצות האלה שכן משתגעות ומפציצות עם שחקנים מאוד יקרים. זאת היתה הנקודה שלי.
בעולם מושלם היה לנו איזה אוליגרך שהיה נותן תקציב של 50 מיליון, בת'כלס אנחנו משתדלים להיות מאוזנים והתקציב שלנו הוא מכובד במונחים אירופיים.
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2012, 22:18

מקובי כתב:חני- לרגע לא אמרתי שהתקציב של מכבי גבוה. רק ציינתי שכל שנה מכבי נמצאת +- במקום העשירי מבחינת תקציבית ביורוליג ובד"כ היא כן מצליחה להוציא יותר, בניגוד לקבוצות האלה שכן משתגעות ומפציצות עם שחקנים מאוד יקרים. זאת היתה הנקודה שלי.
בעולם מושלם היה לנו איזה אוליגרך שהיה נותן תקציב של 50 מיליון, בת'כלס אנחנו משתדלים להיות מאוזנים והתקציב שלנו הוא מכובד במונחים אירופיים.

אבל שוב, אני מסבירה לך שאנחנו לא מקום עשירי מבחינה תקציבית כי אתה דואג להוציא את כל אותם קבוצות יורוקאפ שהם אולי לא מתחרות שלנו במשך העונה, אבל הן כן מתחרות שלנו בעונת המלפפונים וזה רק מקשה פי כמה על מכבי.
אני לא צריכה שמכבי תתחרה עם צסקא, בארסה או ריאל, אף פעם לא ממש יכולנו להתחרות מולם, אבל שכאתה מנסה לרדת קצת כדי להגיע לרמת השחקנים שאתה כן מסוגל לנסות להביא - שחקני דרג ב' ו-ג' באירופה ומגלה שקבוצות יורוקאפ כבר גנבו לך אותם, זה כבר מרגיז וממש לא נעים וכמובן שמקשה פי כמה על העבודה של מכבי, כי אין מספיק שחקנים טובים באירופה כדי לחלק אותם בין כל כך הרבה קבוצות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יולי 2012, 22:22

טומיץ' שחקן טוב. אם יגיע אני לא אתלונן על כך למרות שבסיטואציה הנוכחית אין ספק ששחקן שיודע לעשות הגנה כמו פרוביץ' עדיף.

בכל מקרה טומיץ' הרבה יותר מוכשר מוויקאס ולמרות שוויקאס לכאורה יותר מתאים להשלים את שרמדיני הייתי לוקח את טומיץ'.

סה"כ אם הוא יגיע זו בהחלט בחירה ראויה. ואני מאמין שהצמד שרמדיני, טומיץ' גם יצליח. שימו לידם את ג'ואי דורסי ויש לכם 3 גבוהים מאוד מעניינים: גבוה שיודע לעשות פוסט מהטובים באירופה (טומיץ'), גבוה שיודע למסור ולקלוע עונשין (שרמדיני) וגבוה אתלטי שיודע לעשות הגנה חזקה (דורסי). לא רע בכלל.

תוסיפו עוד קלעים ברמה גבוהה (הלפרין למשל, דומרקנט)

חמישייה שמתאימה ליד טומיץ':

C - טומיץ', שרמדיני
PF- דורסי, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- דומרקנט, הלפרין
PG- בוורלי, היקמן
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יולי 2012, 22:24

ג'ורדן פארמר לפי ספורטס סנטר בדרך לאטלנטה במסגרת טרייד שיביא את ג'ו ג'ונסון לברוקלין.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים