המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:עצוב עליו. העסק לא מתרומם. הוא לא שייך לשם מנטלית..
קליעה ברמה של שאק, והוא רק הולך אחורה. מעניין אם מעבר למילות הסיפוק האישי הוא מבין שהעסק תקוע.
Runner30 כתב:תכלס, אם ימשיך בכושר קליעה רע, שנה הבאה הוא עובר בטרייד לקבוצה רנדומלית.
עוד שנתיים הוא בברצלונה או ריאל, לא מכבי.
A.Parker כתב:Runner30 כתב:תכלס, אם ימשיך בכושר קליעה רע, שנה הבאה הוא עובר בטרייד לקבוצה רנדומלית.
מה גורם לך לחשוב שהשעשירות יתנפלו עליו?
בנדר, שחקן עם לא פחות פוטנציאל (ובחירה גבוהה יותר) התדרדר לחוזה נמוך יחסית במכבי. ויש עוד מקרים כמובן.
אחדשיודע כתב:אבדיה יותר מוכשר מבנדר. ובנדר גם הגנתית לא נתן כלום ברמת NBA. אבל זה לא אומר כמובן שאבדיה יינחת באירופה לחוזה עתק.
והאמת? עם כל יום שעובר, אני חושב שאבדיה יעשה טוב לעצמו אם יחזור לאירופה לאיזה שנתיים. ועדיף כמה שיותר מהר. אבל אם זה תלוי בו, הוא כנראה יעשה הכל כדי להישאר שם בתור שחקן משלים שולי.
Runner30 כתב:A.Parker כתב:Runner30 כתב:תכלס, אם ימשיך בכושר קליעה רע, שנה הבאה הוא עובר בטרייד לקבוצה רנדומלית.
בנדר, שחקן עם לא פחות פוטנציאל (ובחירה גבוהה יותר) התדרדר לחוזה נמוך יחסית במכבי. ויש עוד מקרים כמובן.
אין שום קשר בין בנדר לאבדיה.
אבדיה מיס-מץ׳ בכל עמדה שתשים אותו.
אם כבר אז אפשר לתת דוגמא של וסלי שהיה פלופ נבא והפך לכוכב באירופה.
A.Parker כתב:Runner30 כתב:A.Parker כתב:Runner30 כתב:תכלס, אם ימשיך בכושר קליעה רע, שנה הבאה הוא עובר בטרייד לקבוצה רנדומלית.
אין שום קשר בין בנדר לאבדיה.
אבדיה מיס-מץ׳ בכל עמדה שתשים אותו.
אם כבר אז אפשר לתת דוגמא של וסלי שהיה פלופ נבא והפך לכוכב באירופה.
לא חושב שבנדר כזה שונה. וכן, יש גם מקרים הפוכים כמובן.
אני גם חושב שבאירופה הוא יהיה שחקן גדול אבל זה לא אומר בהכרח שהעשירות יקפצו עליו.
עידן כתב:מילוס כתב:עצוב עליו. העסק לא מתרומם. הוא לא שייך לשם מנטלית..
קליעה ברמה של שאק, והוא רק הולך אחורה. מעניין אם מעבר למילות הסיפוק האישי הוא מבין שהעסק תקוע.
תראה, אם אתה משווה אותו לאחד מהשחקנים הגדולים בכל הזמנים, זו נראית לי דווקא מחמאה ענקית עבורו
וברצינות - כל העונה הזו לא מתרוממת. המספרים שלו דומים להחריד לאלו של העונה שעברה, גם פיני יחסית נכנס בו במעקבדיה האחרון.
שועל כתב:הוא יכול לשרוד בNBA עם ההגנה הזו. אבל בקושי ועם המון מזל.
MTA2311 כתב:קצת מוזר לי שרוב השיח עליו הוא סביב היכולת המנטאלית.
לדעתי הכישרון שלו פשוט מוגבל מאוד.
אם כבר העניין עלה פה, אז בעיני בנדר יותר מוכשר ממנו, ולא במעט.
MTA2311 כתב:לא, כישרון בעיני זה כל החבילה. גם יכולות פיזיות זה כישרון. אני פשוט לא רואה יותר מדי אצלו.
יכולת מנטאלית זה בהחלט חשוב מאוד, אני פשוט לא חושב שזאת הבעיה העיקרית אצלו.
A.Parker כתב:אני גם לא מבין למה קובעים שהוא מוכשר משמעותית מבנדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים