23 ינואר 2023, 10:36
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא, כישרון בעיני זה כל החבילה. גם יכולות פיזיות זה כישרון. אני פשוט לא רואה יותר מדי אצלו.
יכולת מנטאלית זה בהחלט חשוב מאוד, אני פשוט לא חושב שזאת הבעיה העיקרית אצלו.
מבחינה פיזית אין על מה לדבר. לאבדיה יש יתרון על הרבה מאוד שחקנים והוא יכול לשמור על מספר עמדות כאמור (גובה, זריזות יחסית טובה). וורסטילי מאוד. בנדר פחות. לא מספיק זריז, רך מאוד (בעיקר בשנותיו ב-NBA) ולא מספיק מגוון באופן כללי.
אני רואה המון פוטנציאל אצל אבדיה. אבל כמובן, זה לא שווה הרבה אם לא עושים עם זה משהו.
23 ינואר 2023, 11:26
23 ינואר 2023, 12:04
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:לא, כישרון בעיני זה כל החבילה. גם יכולות פיזיות זה כישרון. אני פשוט לא רואה יותר מדי אצלו.
יכולת מנטאלית זה בהחלט חשוב מאוד, אני פשוט לא חושב שזאת הבעיה העיקרית אצלו.
מבחינה פיזית אין על מה לדבר. לאבדיה יש יתרון על הרבה מאוד שחקנים והוא יכול לשמור על מספר עמדות כאמור (גובה, זריזות יחסית טובה). וורסטילי מאוד. בנדר פחות. לא מספיק זריז, רך מאוד (בעיקר בשנותיו ב-NBA) ולא מספיק מגוון באופן כללי.
אני רואה המון פוטנציאל אצל אבדיה. אבל כמובן, זה לא שווה הרבה אם לא עושים עם זה משהו.
עזוב את ההשוואה לבנדר, זאת לא הפואנטה.
אני לא רואה אצלו כישרון מיוחד שמצדיק התמקדות בפן המנטאלי. לא חושב שהקטע המנטאלי זה מה שמונע ממנו לפרוץ כרגע.
23 ינואר 2023, 21:00
23 ינואר 2023, 21:09
שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
23 ינואר 2023, 21:11
אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
טרייד די גרוע לוושינגטון (כי לא קיבלו יותר מידי), אבל למי אכפת.
23 ינואר 2023, 21:12
שמואל1 כתב:אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
הצ'ימורה שחקן רע עם תרומה שלילית לכל קבוצת כדורסל.
23 ינואר 2023, 21:12
שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
23 ינואר 2023, 21:13
למה זה רע לוושינגטון? גם ככה הוא מסיים חוזה בקיץ. לפחות אספו כמה בחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
טרייד רע לכל הצדדים. סתם טרייד בגדול.
אבל אם יש אפסייד, אז הוא כנראה אצל הלייקרס דווקא. ספק אם וושינגטון יוציאו משהו מהבחירת סיבוב שני הזאת.
23 ינואר 2023, 21:14
23 ינואר 2023, 21:16
שמואל1 כתב:למה זה רע לוושינגטון? גם ככה הוא מסיים חוזה בקיץ. לפחות אספו כמה בחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:בשעה טובה נינג'מורה עובר ללייקרס בטרייד תמורת קנדריק נאן ובחירות סיבוב שני.
טוב לדני.
אבל אם יש אפסייד, אז הוא כנראה אצל הלייקרס דווקא. ספק אם וושינגטון יוציאו משהו מהבחירת סיבוב שני הזאת.
23 ינואר 2023, 21:18
23 ינואר 2023, 21:23
כנראה שקבוצות בליגה מבינות שהצ'ימורה שחק רע שלא שווה יותר מבחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למה זה רע לוושינגטון? גם ככה הוא מסיים חוזה בקיץ. לפחות אספו כמה בחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.אחדשיודע כתב:טרייד די גרוע לוושינגטון (כי לא קיבלו יותר מידי), אבל למי אכפת.
בחירת סיבוב שני אחת.
ולמה? כי יכלו לקבל עליו יותר. זה למה.
23 ינואר 2023, 21:24
23 ינואר 2023, 21:31
מילוס כתב:ושימו לב, בספורט5 כבר לא מוצאים מדדים סטטיסטיים זניחים שמוכיחים שאבדיה הוא לברון הבא. עוד מעט ממנים את דורין אטיאס לפרשנית האן בי איי החדשה.
לפני הארדן: אבדיה בטופ 10 של דירוג המתלבשים
ב'אתלטיק' החמיאו לישראלי שנכנס לראשונה לדירוג השבועי. ומי ראשון?
23 ינואר 2023, 22:30
שמואל1 כתב:כנראה שקבוצות בליגה מבינות שהצ'ימורה שחק רע שלא שווה יותר מבחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:למה זה רע לוושינגטון? גם ככה הוא מסיים חוזה בקיץ. לפחות אספו כמה בחירות סיבוב שני.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אם כבר זה טרייד רע ללייקרס שקיבלו שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע זה לזרוק לסל.
בחירת סיבוב שני אחת.
ולמה? כי יכלו לקבל עליו יותר. זה למה.
23 ינואר 2023, 22:52
23 ינואר 2023, 23:27
23 ינואר 2023, 23:32
מילוס כתב:ושימו לב, בספורט5 כבר לא מוצאים מדדים סטטיסטיים זניחים שמוכיחים שאבדיה הוא לברון הבא. עוד מעט ממנים את דורין אטיאס לפרשנית האן בי איי החדשה.
לפני הארדן: אבדיה בטופ 10 של דירוג המתלבשים
ב'אתלטיק' החמיאו לישראלי שנכנס לראשונה לדירוג השבועי. ומי ראשון?
23 ינואר 2023, 23:40