ליגת העל מחזור 14: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת העל מחזור 14: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א.

הודעהעל ידי Mitelka » 23 ינואר 2023, 10:43

אף אחד לא מדבר על זה שאוונואק חצי רבע 4 עם 4 עבירות ואף אחד לא חושב לנסות להוציא לו את החמישית?

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי TAYO » 23 ינואר 2023, 10:54

ראיתי רק את הרבע האחרון, למה סורקין לא ראה מגרש ברבע האחרון בזמן שהפועל חודרת לסל פעם אחר פעם בלי שום הגנה על הטבעת?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי lirca89 » 23 ינואר 2023, 13:15

צר לי להגיד את זה אבל ההפסד הזה כולו רשום על שמו של קטש, האנטי מאמן שלנו.
מי שנותן לאונוואקו לשחק עם 4 עבירות רבע שלם ולא טורח להדגיש לשחקנים שלו שישחקו עליו ויוציאו ממנו את החמישית הוא לא מאמן.
מי שמאפשר לקבוצה הביתית (כששלו אורחת) לחזור מפיגור 13 בגלל הגנה לקויה הוא לא מאמן.
מי שפעם אחר פעם לא מסוגל לגרום לשחקנים שלו לקלוע סל כשחוזרים מפסק זמן הוא לא מאמן.
מי ששוב ושוב במהלך האחרון והמכריע לא מצליח לתכנן תרגיל שבסופו נקלע סל ניצחון הוא לא מאמן (גם נגד פאו, גם נגד הכוכב האדום, גם הדרבי ובטוח יש עוד דוגמאות ששכחתי).
מי שמביא באמצע העונה את סוליאמן בריימו בתור שחקן חיזוק שאמור לשפר אותנו הוא לא מאמן.

ברור לי שהוא לא האשם אלא רק קורבן של הנסיבות. הכל מתחיל בהנהלה. אבל ברגע שהצניחו אותו לתפקיד והוא מקבל את כל ההחלטות הכי גרועות בזמנים הכי קריטיים, כל הביקורות עליו נכונות.
lirca89

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2023, 13:24

ביחס לציפיות ממנו, ביחס ליכולות שלו, ביחס לרזומה שלו ובהתחשב בזה שהוא נמצא במועדון שמנוהל הכי גרוע באירופה, שגם מתייחס למאמנים שלו כמו לזבל, קטש עושה מעל ומעבר.

מקום 8 ביורוליג+ מקום ראשון בליגה בשלב הזה של העונה? עם ים של פציעות? בלי חיזוק ראוי ובלי שום גב מההנהלה?

מעל ומעבר.

אל תיפלו בבלוף הזה. קטש הוא לא הכתובת. זה בדיוק מה שהם רצו שיקרה כשמינו אותו, אל תתנו להם את הסיפוק הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ינואר 2023, 13:39

MTA2311 כתב:ביחס לציפיות ממנו, ביחס ליכולות שלו, ביחס לרזומה שלו ובהתחשב בזה שהוא נמצא במועדון שמנוהל הכי גרוע באירופה, שגם מתייחס למאמנים שלו כמו לזבל, קטש עושה מעל ומעבר.

מקום 8 ביורוליג+ מקום ראשון בליגה בשלב הזה של העונה? עם ים של פציעות? בלי חיזוק ראוי ובלי שום גב מההנהלה?

מעל ומעבר.

אל תיפלו בבלוף הזה. קטש הוא לא הכתובת. זה בדיוק מה שהם רצו שיקרה כשמינו אותו, אל תתנו להם את הסיפוק הזה.
אין בכלל ספק שההנהלה היא אשמה מספר אחת, היא זאת שלא נתנה גיבוי בזמן ולא החתימה את וילדוזה שהייתה אפשרות וגם חיכתה חודש וחצי לשחקן

אבל לדעתי זה לא סותר את זה שקטש מאמן לא טוב, נכון שבהתחשב לדברים שעברנו הקבוצה במצב יחסית בסדר, אבל אני לא יודע אם זה בעיקר בזכות קטש או בזכות השחקנים שפה

לא לשכוח שבתחילת העונה קטש גמר את פויתרס בעמדה 4, שיטת המשחק שלו לא הייתה טובה והוא מוחק סתם 2 שחקנים מהרוטציה, גם אם היליארד או הולינס לא משתלבים לו טוב, זה לא סיבה באמת למחוק את שניהם מהרוטציה ביורוליג

בכללי אני חושב שהיו לו הרבה טעויות העונה שעלו לנו בהפסדים קריטים, אז נכון שבהתחשב בדברים שעברו על הקבוצה העונה אנחנו יחסית במצב בסדר, אבל עם מאמן איכותי היינו בקלות יכולים להיות בעונה כזאת שיוויונית וצמודה ב4 הראשונים ביורוליג

זה בסדר גם להעביר ביקורת להנהלה ולהיות מודעים שהם הגורם מספר אחד לבעיות פה, אבל גם בו זמנית להגיד שקטש לא ממש שייך לרמה הזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2023, 14:12

גם ביקורת על מאמן צריכה להיות עם קונטקסט.

בכמה הסגל הזה כבר יותר טוב ממה שרואים תחת קטש?

אנחנו משחקים בלי פויתרס, שחקן חמישייה שהיה אמור להיות המוביל בקו הקדמי, בולדווין ישב בחוץ חודש ועכשיו בראון בחוץ לתקופה דומה. כל זה כשכולן מסביב לא מפסיקות להתחזק ורק אצלנו כלום.

אולי לא מדברים על זה מספיק, אבל הקו הקדמי שלנו כנראה הכי חלש ודל במפעל. אז מה כבר סגל כזה שווה יותר ממה שרואים היום? בטח לא הרבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי TAYO » 23 ינואר 2023, 14:33

פרנקו > קטש

סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: ליגת העל מחזור 14: הפועל ת

הודעהעל ידי עידן » 23 ינואר 2023, 14:48

TAYO כתב:פרנקו > קטש

שניהם מאמנים ישראלים בינוניים. אני לא חושב שיש הבדל גדול ביניהם, בטח לא ברמת היורוליג. ביורוליג צריך מאמן ברמת יורוליג, לפחות אם יש שאיפות של פלייאוף ומעלה. אף אחד מהם לא עונה על ההגדרה הזו.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 ינואר 2023, 15:28

Orel1234 כתב:הטענה על המהלך האחרון היא שזה היה העתק של מה שקרה עם הכוכב, שבמקום שקטש ישים 2 מובילי כדור בקו הראשון כי הרי היה ברור שהפועל יעשו דאבל על בולדווין הוא בחר לשים גארד ופורוורד

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

אוקיי, אבל האשימו לא מעט את בולדווין. ביחס לסיטואציה הוא פעל די נכון (בטח יותר נכון מלרוץ על שני שומרים לפחות).
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 23 ינואר 2023, 15:31

TAYO כתב:פרנקו > קטש

איזו הגזמה. פרנקו מאמן חלש מאוד וגם בהפועל לא הכי מרוצים ממנו.
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ינואר 2023, 15:54

MTA2311 כתב:גם ביקורת על מאמן צריכה להיות עם קונטקסט.

בכמה הסגל הזה כבר יותר טוב ממה שרואים תחת קטש?

אנחנו משחקים בלי פויתרס, שחקן חמישייה שהיה אמור להיות המוביל בקו הקדמי, בולדווין ישב בחוץ חודש ועכשיו בראון בחוץ לתקופה דומה. כל זה כשכולן מסביב לא מפסיקות להתחזק ורק אצלנו כלום.

אולי לא מדברים על זה מספיק, אבל הקו הקדמי שלנו כנראה הכי חלש ודל במפעל. אז מה כבר סגל כזה שווה יותר ממה שרואים היום? בטח לא הרבה.
תשמע אנחנו בכל זאת ממוקמים במקום השמיני, אני לא אומר שהקו הקדמי הזה מרשים, אבל עד עכשיו הוא גם לא זוועה ועושה יותר ממה שהוא נראה על הנייר

אני אישית חושב שמהסגל הזה היה אפשר להוציא הרבה יותר, לפחות לפחות עוד 2 ניצחונות מעבר למה שיש עכשיו

אם מרטין היה מקבל את הביטחון מההתחלה ולא רק לקראת אמצע העונה והיליארד והולינס לא היו נמחקים לגמריי אני מאמין שהעניינים היו הולכים אפילו טוב יותר, שלא נדבר על אם היה פה מחליף בזמן

אולי זה לא הסגל המושלם אבל עדיין בסופו של דבר יש לנו את אחד הצמדים הכי טובים ביורוליג, אולי הטוב ביותר אחריי מיסיץ ולארקין ובמוסף אליהם עוד שחקנים טובים כמו קולסון ניבו ומרטין

שורה תחתונה אי אפשר בכלל להתכחש לעובדה שההנהלה היא גורם מספר אחד לטעויות שנעשו פה, אבל בלי קשר קטש לא שייך לרמה הזאת בעיניי, אם מאמן רציני כמו פסקוואל לדוגמה לדעתי אנחנו בטופ של הטבלה כרגע
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2023, 15:59

כלומר הטענה היא שעם קו קדמי של ניבו, סורקין, גייק כהן ומרטין (רוקי ביורוליג), אפשר להוציא יותר ממקום 8 ביורוליג, ובעצם בגלל קטש הסגל הנהדר הזה נמצא רק במקום 8 ביורוליג ולא יותר.

אוקיי. לא ממש התחברתי, אבל אוקיי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 23 ינואר 2023, 16:04

אני חושב שהטענות נגד קטש הן על תגובות ואירועים בתוך המשחק לא על מצב המועדון באופן כללי.

ברור שההנהלה היא האחראית לכל המחדלים הגדולים פה. הטענות לקטש היא לניהול בזמן משחק. לדוגמא בזמנו הרכב הגבוהים של פויתרס-ניבו. חוסר הקרדיט למרטין עד אשר לא הייתה ברירה. הסיפור עם הילארד. ההרכבים והחמישיות בזמן משחק כמו נגיד אתמול דקות הכרעה עם כהן, בלי סורקין וכו.

בגדול הוא עושה עבודה טובה לדעתי אבל לא חף מטעויות שהיו יכולות לסדר לנו 2-3 ניצחונות נוספים.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ינואר 2023, 16:12

אחדשיודע כתב:עוד משהו - אין יותר פאתט מהדובר של הפועל. איזה חגיגות מביכות

וזה מה שקורה למי שחוגג בפאתטיות ניצחון ליגה שולי
בבדיקה שערכתי הבוקר בבית החולים התגלה שאני סובל מקרע בשריר הירך האחורי ברגל ימין וקרע בשריר הארבע ראשי ברגל שמאל
https://twitter.com/redberger8/status/1 ... 1832346626

רגע הפציעה:
https://twitter.com/iadrianbanks/status ... 9990338561
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ינואר 2023, 16:19

אחדשיודע כתב:

בבדיקה שערכתי הבוקר בבית החולים התגלה שאני סובל מקרע בשריר הירך האחורי ברגל ימין וקרע בשריר הארבע ראשי ברגל שמאל

רגע הפציעה:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ינואר 2023, 16:46

MTA2311 כתב:כלומר הטענה היא שעם קו קדמי של ניבו, סורקין, גייק כהן ומרטין (רוקי ביורוליג), אפשר להוציא יותר ממקום 8 ביורוליג, ובעצם בגלל קטש הסגל הנהדר הזה נמצא רק במקום 8 ביורוליג ולא יותר.

יכול להבין אם אתה לא מתחבר וגם אני חושב שמדובר על קו קדמי חלש, אבל עובדתית זה עובד לא רע בינתיים, ובעיניי אם מרטין היה מקבל את האמון והביטחון מקטש מתחילת העונה ולא רק לקראת אמצע העונה כמו שכתבתי, יכול להיות שאפילו זה היה נראה יותר טוב

בלי קשר כמו שאמרתי הניסיונות המביכים של קטש לשחק עם פויתרס לשחק בעמדה 4 במהלך כל תחילת העונה היו מפגרים ולא יעילים, יכול מאוד ששימוש אחר בסגל הזה ובכלים שיש פה היה מניב תוצאות יותר טובות ממה שראינו

בנוסף אם קטש לא היה מוחק לך שני שחקנים כמו הולינס והיליארד שהיו יכולים לקבל הרבה דקות בעמדה 3, זה היה נותן אפשרות לשחק עם קולסון הרבה יותר דקות בעמדה 4 ולא היה מצריך לפתוח עם פאקינג גייק כהן בחמישייה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2023, 17:16

אחדשיודע כתב:

רגע הפציעה:
נראה לי שהוא צוחק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 23 ינואר 2023, 17:23

אחדשיודע כתב:

רגע הפציעה:

:laugh1
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 23 ינואר 2023, 17:42

Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:כלומר הטענה היא שעם קו קדמי של ניבו, סורקין, גייק כהן ומרטין (רוקי ביורוליג), אפשר להוציא יותר ממקום 8 ביורוליג, ובעצם בגלל קטש הסגל הנהדר הזה נמצא רק במקום 8 ביורוליג ולא יותר.

יכול להבין אם אתה לא מתחבר וגם אני חושב שמדובר על קו קדמי חלש, אבל עובדתית זה עובד לא רע בינתיים, ובעיניי אם מרטין היה מקבל את האמון והביטחון מקטש מתחילת העונה ולא רק לקראת אמצע העונה כמו שכתבתי, יכול להיות שאפילו זה היה נראה יותר טוב

בלי קשר כמו שאמרתי הניסיונות המביכים של קטש לשחק עם פויתרס לשחק בעמדה 4 במהלך כל תחילת העונה היו מפגרים ולא יעילים, יכול מאוד ששימוש אחר בסגל הזה ובכלים שיש פה היה מניב תוצאות יותר טובות ממה שראינו

בנוסף אם קטש לא היה מוחק לך שני שחקנים כמו הולינס והיליארד שהיו יכולים לקבל הרבה דקות בעמדה 3, זה היה נותן אפשרות לשחק עם קולסון הרבה יותר דקות בעמדה 4 ולא היה מצריך לפתוח עם פאקינג גייק כהן בחמישייה

מסכים איתך בגדול. אני כן חושב שהסגל באופן כללי יחסית חלש, אבל עם איך שהעונה התפתחה ואיך שהמשחקים עד כה התפתחו, לגמרי היינו יכולים להיות עם לפחות עוד 2 נצחונות עם מאמן טוב יותר.

עם זאת, אני חושש שהמשחקים הקשים הקרובים יחשפו באמת מה שהסגל הזה שווה ביורוליג, ועם מה שצברנו עד כה - זה עשוי להיראות רע מאוד.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 23 ינואר 2023, 18:42

לגבי סורקין - קשה לו מאוד בלי בראון. לכו אחורה להצגות שלו (מילאנו במיוחד) : זה סורקין מדהים אבל גם הממתקים של בראון שעושים לו את החיים קלים יותר.

תמונה
Mitelka

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־23 אורחים