A.Parker כתב:felix_r כתב:מי האידיוט שחתך את מוסא מ-NBA ?
מי האדיוט שלא לקח אותו כשנחתך מאפס?
עוד פספוס הזדמנות מטופשת של מכבי
גם פטרוסב שנחתך מאפס- שחקן יוצא מן הכלל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:felix_r כתב:מי האידיוט שחתך את מוסא מ-NBA ?
מי האדיוט שלא לקח אותו כשנחתך מאפס?
עוד פספוס הזדמנות מטופשת של מכבי
לגמרי!felix_r כתב:הפסדים של ז'לגיריס ושל פנר טובים למכבי. חבל שאלבה לא הצליחה לנצח את ולנסיה.
נשאר רק לנצח את אולימפיאקוס
felix_r כתב:Mitelka כתב:22-62 לפנאתנייקוס במחצית השנייה נגד ז'לגירס.
מה ששמעתם.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אין להם רכז לאחר שטיילור נפצע. לקאביצ'וס הזקן לא יכול לשחקן בצורה סבירה יותר מ 15-20 דקות.
Jack55 כתב:פשוט פסיכי מה שפאו עשו לזלגיריס במחצית השנייה, ההפסד הזה סופר חשוב למכבי כי על הנייר זה מהמשחקים שזלגיריס היו צריכים לקחת
גם ההפסד של פנר טוב לנו כמובן, פנר דיי התפרקו היום מול וילרבאן, קשה להתמודד מול דה קולו כשהוא נכנס לזה חזק
אני דווקא חושב שזה שהיורוליג מאוד שיווני לאוו דווקא מראה על זה שהיורוליג נחלשה, אלא להפך, זה מראה שעכשיו כל הקבוצות באמת טובות ושלכל אחת יש סיכוי, ואין 2-3 קבוצות שדורסות את הליגה והרוב נגררות מאחורה
בעיניי זה מעולה שזה ככה, גם התחרותיות הרבה יותר גבוהה וגם הליגה מאוד מאוד מעניינת, רגעי ההכרעה העונה יהיו מטורפים
מסכים לגבי הרובAdam כתב:Jack55 כתב:פשוט פסיכי מה שפאו עשו לזלגיריס במחצית השנייה, ההפסד הזה סופר חשוב למכבי כי על הנייר זה מהמשחקים שזלגיריס היו צריכים לקחת
גם ההפסד של פנר טוב לנו כמובן, פנר דיי התפרקו היום מול וילרבאן, קשה להתמודד מול דה קולו כשהוא נכנס לזה חזק
אני דווקא חושב שזה שהיורוליג מאוד שיווני לאוו דווקא מראה על זה שהיורוליג נחלשה, אלא להפך, זה מראה שעכשיו כל הקבוצות באמת טובות ושלכל אחת יש סיכוי, ואין 2-3 קבוצות שדורסות את הליגה והרוב נגררות מאחורה
בעיניי זה מעולה שזה ככה, גם התחרותיות הרבה יותר גבוהה וגם הליגה מאוד מאוד מעניינת, רגעי ההכרעה העונה יהיו מטורפים
זה שהיורוליג צמוד לא אומר בהכרח שהוא התחזק. כמו שאמרנו, זה יכול ללכת לכאן או לכאן. אני בצד שחושב שהיורוליג נחלש העונה מאוד ויש לזה כמה סיבות:
1. הרוסיות שאינן משחקות.
2. היורוליג הזדקן. הרבה שחקנים כבר מעבר לשיאם. קבוצות כמו ברצלונה, מילאנו, ריאל ואפילו אנאדולו מלאות בשחקנים בני 30+ שרובם הגדול מעבר לשיאו.
3. קבוצות כמו וילרבן או אלבה פשוט לא מעמידות סגל מתאים לרמת יורוליג (לא נופלות בעיניי מהפועל ירושלים או הפועל תל אביב השנה). תאר לך את צ'סקא וזניט במקומם ותדמיין מה היה קורה.
4. לא שזה אינדיקציה, אבל מתי פעם האחרונה היו לך 3 (אולי 4) ישראלים ביורוליג שלא שיחקו במכבי?
אני כן מסכים אבל שזה שכולם צמודים הופך את היורוליג השנה למאוד מעניין.
Orel1234 כתב:מסכים לגבי הרובAdam כתב:Jack55 כתב:פשוט פסיכי מה שפאו עשו לזלגיריס במחצית השנייה, ההפסד הזה סופר חשוב למכבי כי על הנייר זה מהמשחקים שזלגיריס היו צריכים לקחת
זה שהיורוליג צמוד לא אומר בהכרח שהוא התחזק. כמו שאמרנו, זה יכול ללכת לכאן או לכאן. אני בצד שחושב שהיורוליג נחלש העונה מאוד ויש לזה כמה סיבות:
1. הרוסיות שאינן משחקות.
2. היורוליג הזדקן. הרבה שחקנים כבר מעבר לשיאם. קבוצות כמו ברצלונה, מילאנו, ריאל ואפילו אנאדולו מלאות בשחקנים בני 30+ שרובם הגדול מעבר לשיאו.
3. קבוצות כמו וילרבן או אלבה פשוט לא מעמידות סגל מתאים לרמת יורוליג (לא נופלות בעיניי מהפועל ירושלים או הפועל תל אביב השנה). תאר לך את צ'סקא וזניט במקומם ותדמיין מה היה קורה.
4. לא שזה אינדיקציה, אבל מתי פעם האחרונה היו לך 3 (אולי 4) ישראלים ביורוליג שלא שיחקו במכבי?
אני כן מסכים אבל שזה שכולם צמודים הופך את היורוליג השנה למאוד מעניין.
אבל חייב לציין שהיום 30-31 זה עדיין שיא קריירה
דוגמא הכי טובה זה לורנזו, הבנאדם בפיק של הקריירה שלו.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
felix_r כתב:לא בצניחה, ולא כמה שנים. כל שנה אני שומע את זה. ממש לא. אין שום ירידה ברמה. חלק עוזבים ל NBA, האחרים חוזרים מ NBA לאירופה.
גם ללא הרוסיות הרמה נשארה גבוהה, כי כמעט כל השחקנים היקרים שהיו ברוסיה, עברו לקבוצות אחרות. מי נשאר ברוסיה מהכוכבים? מילוטינוב ושבד, שבכול מקרה כבר התחילו לרדת ברמה שלהם בעונה הקודמת (הראשון בגלל הפציעות, השני בגלל הגיל). אף אחד לא ממש חסר העונה ביורוליג.
felix_r כתב:איך מכבי ויתרה על וילדוסה בשביל אדאמס?![]()
![]()
למכבי אין כסףfelix_r כתב:איך מכבי ויתרה על וילדוסה בשביל אדאמס?![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים