ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 יולי 2012, 13:54

אם הכל קקה והמצב כ"כ גרוע, אז מה רע בזה שמפרקים את הכל ובונים מחדש? דוקא צריכים לברך על זה...

חוץ מזה, אם לא אוהבים את מכבי, תמיד יש קבוצות אחרות לאהוד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2012, 13:55

רק אלוהים יודע על מה אתם מדברים פה... :neutral
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יולי 2012, 14:03

חביב אורנג'ד כתב:אם הכל קקה והמצב כ"כ גרוע, אז מה רע בזה שמפרקים את הכל ובונים מחדש? דוקא צריכים לברך על זה...

אני אמרתי בלי קשר לתוצאת הסידרה נגד פאו שצריך להרוס הכל ולבנות מחדש..לא חשבתי שהמצב פשוט ייראה כל כך רע מבחינת הכיוון

yarinsaky כתב:בעבר היו כל כך הרבה שחקנים מחורבנים, מטומטמים ושודדים בטרניניג שאני די בטוח שליאור רחוק מלהיות השנוא ביותר בקרב אוהדי מכבי .

באופן פרטני יכולה להיות סטייה מהנורמה, אבל זו ממש לא דיעה מקובלת לדעתי.

יש שחקנים כמו יניב גרין או קאמינגס שהם שודדים בטרנינג ושחקנים מחורבנים אבל להגיד שהם הפריעו לי ברמה של עצבים? לא
מצד שני יש שחקנים כמו ליאור שיש לי אנטי מטורף אליהם בלי קשר ליכולת אלא מעבר לזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 14:05

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו. ליאור כזה חוצפן, זה פשוט לא ייאמן. בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי. לא מספיק שאתה מקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה(למרות שאתה משחק כמו ילדה בת 6), אתה עוד דורש העלאה במשכורת בגלל האדריאטית?

rc, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר ברור הרבה זמן שהמטרה היחידה של ההנהלה היא לעלות לטופ 16(שוב, רק ממניעים כלכליים), ולכן את כל הפעולות שלה היא תעשה בהתאם להגרלה.

לא מבין מה הבעיה שלך עם ליאור, ולמה אתה מתייחס למה שכתוב כתורה מסיני?

גם בהנחה שמה שכתוב נכון, אתה לא מבין מה הבעיה שלי עם ליאור?

לא מבין. אני גם אגיד לך למה.
זה לא ברור לי, למה אנחנו חושבים שבגלל שהמשכורת של השחקנים האלה ידועה, יש לנו את הזכות לשבת ולדסקס את העניינים האישיים שלהם.
זכותו של ליאור לבקש כל מה שהוא רוצה, וזה בכלל אמור להישאר בינו לבין המועדון, ואני גם בטוח, שזה מה שהיה, ולכן הפרסום הזה מונפץ לגמרי (לאף אחד אין
כאן אינטרס להדליף את העניין לעיתונאים).

בלי קשר, גם אם זה מפריע לך, יש קצת גבול בין זה, לבין המשפט "בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי"...

כאילו שכולם פה טלית שכולה תכלת ומעולם לא נכנסו לאנשים לכיס או דיברו על העניינים האישיים שלהם
אם נצטרך למחוק את כל ההודעות שנכתבו על זה אז לפחות 55% מהפורום ייעלם..בוא לא נחליט עכשיו שזה פתאום לא לגיטימי

אור לא אוהב את ליאור ואולי הוא השחקן שהוא הכי שונא במכבי(עבר והווה)..זכותו

יש הבדל בין להגיד - נראה לי שזה שכר מוגזם עבור שחקן X, לבין להיכנס לכל הפינות הקטנות, של מה ההוא עשה ומה ההוא אמר, וכמה תוספת מגיע לו וכו'.
זה לא לעניין בכלל.
חוץ מזה, לא ביקשתי למחוק את ההודעות של אף אחד. זכותו של כל אחד להגיד א', וזכותי להגיד ב'. בשביל זה יש פורום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 14:07

חביב אורנג'ד כתב:אם הכל קקה והמצב כ"כ גרוע, אז מה רע בזה שמפרקים את הכל ובונים מחדש? דוקא צריכים לברך על זה...

עם זה כבר הסכמנו, הבעיה שבינתיים רק מפרקים (או מתפרקים) ולא בונים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יולי 2012, 14:08

יש הבדל בין להגיד - נראה לי שזה שכר מוגזם עבור שחקן X, לבין להיכנס לכל הפינות הקטנות, של מה ההוא עשה ומה ההוא אמר, וכמה תוספת מגיע לו וכו'.
זה לא לעניין בכלל.
חוץ מזה, לא ביקשתי למחוק את ההודעות של אף אחד. זכותו של כל אחד להגיד א', וזכותי להגיד ב'. בשביל זה יש פורום.

ושוב, אתה מתנהג כאילו זה משהו חדש בפורום..לא פעם ראשונה או שנייה וגם לא האחרונה
לגיטימי או לא, אנשים עושים את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2012, 14:08

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו. ליאור כזה חוצפן, זה פשוט לא ייאמן. בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי. לא מספיק שאתה מקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה(למרות שאתה משחק כמו ילדה בת 6), אתה עוד דורש העלאה במשכורת בגלל האדריאטית?

rc, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר ברור הרבה זמן שהמטרה היחידה של ההנהלה היא לעלות לטופ 16(שוב, רק ממניעים כלכליים), ולכן את כל הפעולות שלה היא תעשה בהתאם להגרלה.

זה לא ברור לי, למה אנחנו חושבים שבגלל שהמשכורת של השחקנים האלה ידועה, יש לנו את הזכות לשבת ולדסקס את העניינים האישיים שלהם.
זכותו של ליאור לבקש כל מה שהוא רוצה, וזה בכלל אמור להישאר בינו לבין המועדון, ואני גם בטוח, שזה מה שהיה, ולכן הפרסום הזה מונפץ לגמרי (לאף אחד אין

בלי קשר, גם אם זה מפריע לך, יש קצת גבול בין זה, לבין המשפט "בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי"...

אחד המשפטים היותר הזויים שקראתי כאן. חלק גדול(מאוד) מהדיונים כאן בפורום מתעסקים בדיוק בזה, עכשיו פתאום זה לא לגיטימי?
זכותו לדרוש כל מה שהוא רוצה, וזכותי לשנוא אותו על כך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2012, 14:09

yarinsaky כתב:בעבר היו כל כך הרבה שחקנים מחורבנים, מטומטמים ושודדים בטרניניג שאני די בטוח שליאור רחוק מלהיות השנוא ביותר בקרב אוהדי מכבי .

אני גאה להיות הסטייה מהנורמה במקרה הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 14:10

Holiday_Armadillo כתב:
זה לא לעניין בכלל.

ושוב, אתה מתנהג כאילו זה משהו חדש בפורום..לא פעם ראשונה או שנייה וגם לא האחרונה
לגיטימי או לא, אנשים עושים את זה

OK, whatever
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יולי 2012, 14:11

MTA2311 כתב:

אני גאה להיות הסטייה מהנורמה במקרה הזה.

בסדר, זכותך.
לדעתי שנאה זה דבר מוגזם לגבי כל המכלול הזה של כדורסל ושחקני כדורסל , אני שומר את זה לדברים אחרים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 14:14

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אחד המשפטים היותר הזויים שקראתי כאן. חלק גדול(מאוד) מהדיונים כאן בפורום מתעסקים בדיוק בזה, עכשיו פתאום זה לא לגיטימי?
זכותו לדרוש כל מה שהוא רוצה, וזכותי לשנוא אותו על כך.

לא זכור לי דיון אחד שבו התעסקנו בבונוסים, תוספות שכר חריגות, מענקים או כל דבר אחר שהוא יחסית זניח בתוך החוזה.
תמיד מדברים על השכר הגלובלי (נטו או ברוטו).
להתחיל להיתפל לכל מיני שטויות בגלל שמועות לא רלוונטיות של מישהו, שהגישה שלו לפרטים סודיים בתוך
המועדון לא קיימת, זה כבר באמת סוג של שיא.

אתה יכול לשנוא אותו, זה כנראה לא מאוד מטריד אותו, פשוט נראה לי שאתה לוקח את חוסר האהדה אליו כשחקן, למגרש אחר לגמרי וממש מחפש איפה אפשר
להתנקל אליו עוד ועוד. נראה לי קצת מיותר, בטח כל עוד השחקן הוא שחקן של מכבי, ואתה אוהד של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יולי 2012, 14:20

איך כבר הגענו לארבעים ושלוש עמודים בפחות משבוע שאפילו לא היו בו התפתחויות מעניינות :o
כמה מהגולשים כאן חייבים לכתוב פחות :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2012, 14:22

איפה דובר על בונוס, או על מענק בהקשר של ליאור? לפי הכתבה, הוא דרש תוספת במשכורת, בדיוק כמו שיוגב דרש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יולי 2012, 14:36

צריך לדייק כשמדברים על הכתבה הזאת בישראל היום , אני אגיד לך בדיוק מה כתוב שם, שתי שורות של רכילות :

" אחד מאנשי המקצוע שהיה פעם במועדון טוען שהקיץ הזה הוא האפשר שוק של הליגה האדריאטית - שחקנים כמו אליהו ובלו התמרמרו שעל עוד 30 משחקים הם לא קיבלו תמורה כלל. אליהו אף שקל לתבוע את המועדון . "

זה הכול, זה מה שכתוב. לא כתוב כאן תוספת למשכורת , כתוב תמורה. לא כתוב רק אליהו, אלא גם בלו. לא כתוב שהוא תובע את המועדון, אלא שקל את הרעיון .
הכול כאן כל כך רכילותי ומגמתי שאני מתפלא שאנשים נתפסים לזה כתורה מסיני . לך תוכיח עכשיו ששחקן X לא שקל פעם לתבוע את מכבי על צבע המגבות בחדר ההלבשה. אולי זה היה אפילו שאראס. לך תדע.

ובאמת אנחנו צריכים לקצץ בהודעות, אני אשתדל בכל אופן.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 14:43

yarinsaky כתב:צריך לדייק כשמדברים על הכתבה הזאת בישראל היום , אני אגיד לך בדיוק מה כתוב שם, שתי שורות של רכילות :

" אחד מאנשי המקצוע שהיה פעם במועדון טוען שהקיץ הזה הוא האפשר שוק של הליגה האדריאטית - שחקנים כמו אליהו ובלו התמרמרו שעל עוד 30 משחקים הם לא קיבלו תמורה כלל. אליהו אף שקל לתבוע את המועדון . "

זה הכול, זה מה שכתוב. לא כתוב כאן תוספת למשכורת , כתוב תמורה. לא כתוב רק אליהו, אלא גם בלו. לא כתוב שהוא תובע את המועדון, אלא שקל את הרעיון .
הכול כאן כל כך רכילותי ומגמתי שאני מתפלא שאנשים נתפסים לזה כתורה מסיני . לך תוכיח עכשיו ששחקן X לא שקל פעם לתבוע את מכבי על צבע המגבות בחדר ההלבשה. אולי זה היה אפילו שאראס. לך תדע.

ובאמת אנחנו צריכים לקצץ בהודעות, אני אשתדל בכל אופן.

היה פעם?? :huh
אולי סהר עשה סיאנס והעלה באוב את מוני שסיפר לו את זה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2012, 14:47

לא קראתי את הכתבה, ביססתי את הדברים שלי על דברים שנכתבו כאן בפורום. כנראה שזאת הייתה הטעות שלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יולי 2012, 14:48

MTA2311 כתב:לא קראתי את הכתבה, ביססתי את הדברים שלי על דברים שנכתבו כאן בפורום. כנראה שזאת הייתה הטעות שלי.

בסדר, עזוב. לא חסרים נושאים בעייתים הקיץ. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקובי » 03 יולי 2012, 15:17

כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.

טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.

מכבי לא צדיקה תמימה בכל הסיפור, ויש לה גם נקודות רעות- ללא ספק.

לגבי יוגב- אם הציעו לו שדרוג של 50% זה בסדר גמור (מ200 ל300 אלף), יותר מזה בסופו של דבר הוא לא שווה. בטח לא לתת פי 3 וחצי ממה שהוא הרוויח בשנה האחרונה, ולדעתי גם לא לתת לו חוזה כמו טל (שעבר דבר או שניים במכבי) או פניני (ששדרג חוזה אחרי שנתיים מצוינות)
לגבי זלזול וביטול- אני לא יודע אם להאמין לזה, הרי בסופו של דבר האידיליה בסוף העונה בין יוגב ומכבי היתה נהדרת, ופתאום הכל התפקשש- לא ברור מה גרם לכך.

לגבי יותם- אני גם לא מבין למה מכבי לא טיפלה בזה במהלך העונה, אבל יכול להיות שיותם היה זה שצריך לפנות למס הכנסה? (אין לי מושג איך זה עובד במס הכנסה, אבל כמו שאני מכיר את הבירוקרטיה בארץ אני מעריך שהשחקן הוא זה שאמור לקבל תשובות, ומס הכנסה בטח דחו אותו- תחכה לקיץ וכו' וכו' וכו' בסופו של דבר אני ואתה יודעים מה קורה כאן)

לגבי הזרים- אני באמת לא בטוח שמכבי רצתה להתחרות בסכומים שהנדריקס קיבל. לגבי קית' יכול להיות שכאן פיקששנו (לפי הפירסומים הוא היה מוכן להאריך את החוזה במחיר האופציה לפני חודשיים) אבל בסופו של דבר טעויות קורות.

לגבי טומיץ'- ברור שזה לא אידיאלי וצריך להתאים 2 סנטרים שישלימו אחד את השני, ואם שרמאדיני דק ונותן אופציות מסוימות אז טומיץ' אמור להשלים אותו באספקטים אחרים, אבל לפעמים יש הבדלים בין המצוי לרצוי, אני דווקא אשמח לראות קו קדמי חכם ומסירות בין גבוהים (כמו בימים של ניקו ובאסטון) ונראה לי שעם טומיץ' ושראמדיני יהיה לנו את זה הרבה.
הנקודה שלי הייתה והבהירו את הנקודה הזאת טוב מאוד כמה פוסטים לפניי- תמיד יהיה אפשר למצוא דברים לא טובים להגיד על החתמות\ שחקני מכבי\ הנהלה\ פדרמן וכד', באותה מידה אפשר גם להראות את הצד הטוב.
מקובי

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 15:30

מקובי כתב:
כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.

טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.

מכבי לא צדיקה תמימה בכל הסיפור, ויש לה גם נקודות רעות- ללא ספק.

לגבי יוגב- אם הציעו לו שדרוג של 50% זה בסדר גמור (מ200 ל300 אלף), יותר מזה בסופו של דבר הוא לא שווה. בטח לא לתת פי 3 וחצי ממה שהוא הרוויח בשנה האחרונה, ולדעתי גם לא לתת לו חוזה כמו טל (שעבר דבר או שניים במכבי) או פניני (ששדרג חוזה אחרי שנתיים מצוינות)
לגבי זלזול וביטול- אני לא יודע אם להאמין לזה, הרי בסופו של דבר האידיליה בסוף העונה בין יוגב ומכבי היתה נהדרת, ופתאום הכל התפקשש- לא ברור מה גרם לכך.

לגבי יותם- אני גם לא מבין למה מכבי לא טיפלה בזה במהלך העונה, אבל יכול להיות שיותם היה זה שצריך לפנות למס הכנסה? (אין לי מושג איך זה עובד במס הכנסה, אבל כמו שאני מכיר את הבירוקרטיה בארץ אני מעריך שהשחקן הוא זה שאמור לקבל תשובות, ומס הכנסה בטח דחו אותו- תחכה לקיץ וכו' וכו' וכו' בסופו של דבר אני ואתה יודעים מה קורה כאן)

לגבי הזרים- אני באמת לא בטוח שמכבי רצתה להתחרות בסכומים שהנדריקס קיבל. לגבי קית' יכול להיות שכאן פיקששנו (לפי הפירסומים הוא היה מוכן להאריך את החוזה במחיר האופציה לפני חודשיים) אבל בסופו של דבר טעויות קורות.

לגבי טומיץ'- ברור שזה לא אידיאלי וצריך להתאים 2 סנטרים שישלימו אחד את השני, ואם שרמאדיני דק ונותן אופציות מסוימות אז טומיץ' אמור להשלים אותו באספקטים אחרים, אבל לפעמים יש הבדלים בין המצוי לרצוי, אני דווקא אשמח לראות קו קדמי חכם ומסירות בין גבוהים (כמו בימים של ניקו ובאסטון) ונראה לי שעם טומיץ' ושראמדיני יהיה לנו את זה הרבה.
הנקודה שלי הייתה והבהירו את הנקודה הזאת טוב מאוד כמה פוסטים לפניי- תמיד יהיה אפשר למצוא דברים לא טובים להגיד על החתמות\ שחקני מכבי\ הנהלה\ פדרמן וכד', באותה מידה אפשר גם להראות את הצד הטוב.

קיט היה מוכן להאריך במחיר האופציה? לא ממש.. במילאנו הוא קיבל(1.6M$), זה סכום שפחות או יותר היה צפוי לקבל מקבוצה זו, או אחרת, כולם ידעו זאת כולל הוא עצמו, קיט הולך אחרי הכסף, היה אפשר להשאיר אותו כאן בקלות תמורת 1.3-1.4 מליון דולר, לפני חודשיים, ואפילו לפני שבועיים.

הדבר היחיד שנותר לראות זה את מי ההנהלה תחתים בסכום דומה(כאשר התפנו עכשיו ה1.2 שהיו כביכול מיעדים לקיט), לי יש הרגשה שלא נקבל השנה אף שחקן שמקבל מעל מליון דולר(במשך 3 העונות האחרונות לא היה שחקן אחד שקיבל סכום שכזה, פרט ללמפה, שנחתך במהרה), ונקבל כאן שחקנים דרג ז.
gandya

הודעהעל ידי מקובי » 03 יולי 2012, 15:40

קיט היה מוכן להאריך במחיר האופציה? לא ממש.. במילאנו הוא קיבל(1.6M$), זה סכום שפחות או יותר היה צפוי לקבל מקבוצה זו, או אחרת, כולם ידעו זאת כולל הוא עצמו, קיט הולך אחרי הכסף, היה אפשר להשאיר אותו כאן בקלות תמורת 1.3-1.4 מליון דולר, לפני חודשיים, ואפילו לפני שבועיים.

הדבר היחיד שנותר לראות זה את מי ההנהלה תחתים בסכום דומה(כאשר התפנו עכשיו ה1.2 שהיו כביכול מיעדים לקיט), לי יש הרגשה שלא נקבל השנה אף שחקן שמקבל מעל מליון דולר(במשך 3 העונות האחרונות לא היה שחקן אחד שקיבל סכום שכזה, פרט ללמפה, שנחתך במהרה), ונקבל כאן שחקנים דרג ז.

לא יודע מה היה מאחורי הקלעים.
כל הפרסומים הראו שמכבי התמהמה לתת לו את האופציה שלו ולכן הוא בדק אופציות אחרות. אמרו שאם מכבי בסיום העונה הייתה מציעה את האופציה הוא היה חותם, אבל זאת התקשורת אז לך תסמוך עליהם.
ברור שהסוכן של קית' לא טיפש והוא ידע טוב מאוד מה הערך של השחקן שלו.

אין לי שום בעיה עם זה שלא נקבל שחקן עם שכר של מיליון דולר. כמו שרשמת -ב3 העונות האחרונות לא היה שחקן כזה ועדיין מכבי העמידה קבוצות מצוינות.
אני לא מסתכל על סכום החוזה של השחקן ולפי זה מעריך אותו אם הוא טוב או לא, הכי חשוב שדיוויד ירצה אותו וידע מה המקום שהוא מייעד לו בקבוצה.
יש שחקנים שקיבלו ממכבי מיליון ברוטו (גרין) ולא היו שווים כלום, מנגד היו שחקנים שקיבלו גרושים והפכו לשחקנים אדירים (פארגו)
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים