פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים - סולימאן בריימו במו

05 פברואר 2023, 21:34

לא שאני חלילה מזלזל בידיעות שמגיעות אל אראל (אלוף), וכמובן שתמשיך לפנק במידע.

אבל. השמות שנזרקים מדי שנה בפברואר בהקשר של מכבי, ב-99.9% מהמקרים בין לא יקרו לאנחנו מגלים איפשהו בנובמבר שהם משחקים באיזה קובאן. עד יוני הכל עוד יתהפך 100 פעמים.

Re: ת'רד המלפפונים - סולימאן בריימו במו"מ מתקדם

05 פברואר 2023, 22:01

מילוס כתב:לא שאני חלילה מזלזל בידיעות שמגיעות אל אראל (אלוף), וכמובן שתמשיך לפנק במידע.

אבל. השמות שנזרקים מדי שנה בפברואר בהקשר של מכבי, ב-99.9% מהמקרים בין לא יקרו לאנחנו מגלים איפשהו בנובמבר שהם משחקים באיזה קובאן. עד יוני הכל עוד יתהפך 100 פעמים.
קודם כל תודה, ואם להיות כנה אני מסכים איתך, אז למה בכל זאת פרסמתי?

כי בנוגע למקרה הזה שמעתי מידע יותר מדויק וספציפי לכן שווה פרסום, מן הסתם שאני לא יכול לחשוף בדיוק בדיוק מה ששמעתי, אבל תהייה בטוח שאם פרסמתי את זה בשלב כזה מוקדם אז זה קצת מעבר לסתם זרקו את השם שלו באוויר

לקראת הקיץ נדע אם מהלך כזה באמת יצא לפועל, בכל זאת זה יצריך השקעה כספית דיי גדולה ממכבי

05 פברואר 2023, 22:10

בדוק, בדוק. ואני אישית דווקא כן בעד שתפרסם את השמות האלו מאותו מקור אמין שיש לך, בניגוד לכל מני פרסומים עלומים של כתבי רכילות ספורט. זה נותן איזה כיוון כללי למקומות שבהם (אולי) שוקלים לתקן.

רק נתתי פרספקטיבה על רמת ההלימה שבין דיווחי אמצע העונה - למה שקורה בקיץ :) אאל"ט, וויז'נייבסקי, צירבס והליצן בלי הרצועות היו מהבודדים שאני זוכר שדנו בהם ברצינות במהלך העונה ואשכרה היו פה.

ת'רד המלפפונים - סולימאן בריימו במו"מ מתקדם

05 פברואר 2023, 22:23

מילוס כתב:בדוק, בדוק. ואני אישית דווקא כן בעד שתפרסם את השמות האלו מאותו מקור אמין שיש לך, בניגוד לכל מני פרסומים עלומים של כתבי רכילות ספורט. זה נותן איזה כיוון כללי למקומות שבהם (אולי) שוקלים לתקן.

רק נתתי פרספקטיבה על רמת ההלימה שבין דיווחי אמצע העונה - למה שקורה בקיץ :) אאל"ט, וויז'נייבסקי, צירבס והליצן בלי הרצועות היו מהבודדים שאני זוכר שדנו בהם ברצינות במהלך העונה ואשכרה היו פה.
חד משמעית מסכים איתך, למען האמת רוב הפרסומים האלה במהלך העונה זה בדרך כלל הנפצות של כתבים שכמעט ולא מבוססות על כלום בשביל להשיג רייטינג לקראת הקיץ

לדוגמה הפרסום שהיה על אוואנס לא מזמן, דיי חרטא רצינית

05 פברואר 2023, 22:24

מעניין אם זה בנוסף למרטין או במקומו

05 פברואר 2023, 22:58

זאק לידיי שחקן טוב ...... אבל מרטין שחקן בהרבה יותר טוב ממנו
אצל מאמן נורמלי מרטין זה כוכב כוכב

05 פברואר 2023, 23:04

Neo כתב:זאק לידיי שחקן טוב ...... אבל מרטין שחקן בהרבה יותר טוב ממנו

אין פה הגזמה עם מרטין ?

05 פברואר 2023, 23:34

גל גל כתב:

אין פה הגזמה עם מרטין ?

אין הגזמה חבר , מרטין כוכב כדורסל
לצערו בעונתו הראשונה ביורוליג הוא פגש ברנש אפור בשם עודד

לצערנו בשנה הבאה בערוץ 58 אתה תראה את מרטין דופק הצגות במדי כוכב האדום , ז'לגיריס , אלבה ..... אתה תבחר .

06 פברואר 2023, 09:11

לגבי מרטין - מסכים לגמרי, תנסו להזכר מתי היה לנו שחקן בעמדה 4 עם הגנה מעולה + קליעה מבחוץ, בפוטנציאל יש לו את כל החבילה

לגבי לידיי - אמנם היכולות ההתקפיות שלו מעולות, אבל בהגנה הוא קסטרופה.. הוא ופאנטר הסיבה למה פרטיזן מקום אחרון ביורוליג מבחינה הגנתית

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

06 פברואר 2023, 09:31

שמואל1 כתב:זאק לידיי מועמד לעונה הבאה
https://twitter.com/EuroZoneBasket/stat ... 6994796547

מי זה? לא מכיר

אבי אבן הזה פעם אחר פעם מצליח להביא גניבות מתחת לאף של כולם

06 פברואר 2023, 09:57

בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
עם זאת, עשוי להיות החתמה הוגנת, אבל חייב מישהו עם אוריינטציה הגנתית שיגבה אותו ואת סורקין/ניבו.

מה זה אומר על פוייתרס?

06 פברואר 2023, 10:01

Adam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.
עם זאת, עשוי להיות החתמה הוגנת, אבל חייב מישהו עם אוריינטציה הגנתית שיגבה אותו ואת סורקין/ניבו.

מה זה אומר על פוייתרס?
אני חושב שכבר ברור שפויתרס לא ימשיך

06 פברואר 2023, 10:15

שמואל1 כתב:
Adam כתב:בולדווין וזאק לידיי... אנחנו רוצים להיות אולימפיאקוס של בלאט? לא זכור לי שהם כזה הצליחו.

מה זה אומר על פוייתרס?
אני חושב שכבר ברור שפויתרס לא ימשיך
לא נכון, עוד מוקדם לדעת

06 פברואר 2023, 10:38

מה זה אומר על פוייתרס?
הסגל ההוא של אולימפיאקוס… היום הם כולם שחקנים מובילים ביורוליג לא? נראה לי שבלאט פשוט הקדים אז את זמנו

Sent from my iPhone using Tapatalk

06 פברואר 2023, 11:08

לידיי אחלה שחקן, אבל לא הייתי רוצה עוד חור הגנתי בצבע.
הרי ברור לכולם שמכבי לא יביאו לו שחקן הגנתי שישלים אותו וכל העונה נראה איך תופרים אותנו בצבע פעם אחר פעם.

בכל מקרה, לא חושב שיש מה לקחת ברצינות את הידיעות האלו הרי כ"כ הרבה יכול לקרות בזמן הזה מעכשיו עד שהוא יהיה חופשי בקיץ.
לידיי שחקן סבבה, אבל מכבי היחידים שמרגישים צורך להכריז בריש גלי (גם אם באופן בלתי אמצעי) שהם שמו אותו "על הכוונת" כדי לקבל כמה נקודות זכות מהאוהדים כאילו מישהו עובד שם על סגל איכותי לשנה הבאה. כנראה שיש מספר קבוצות ביורוליג ששמו עליו עין מאחר ומסיים חוזה בקיץ, אבל אף אחת לא באמת ראתה טעם להודיע על זה מעכשיו. בשנייה שתכנס למירוץ רשמית קבוצת יורוליג נוספת, והבנו השנה שזה גם כבר לא חשוב איזו קבוצת יורוליג, המשחק כנראה גמור מבחינת מכבי לגביו.

06 פברואר 2023, 15:28

נראה לי שאפשר להוריד את בריימו מהכותרת

06 פברואר 2023, 16:54

TAYO כתב:

מה זה אומר על פוייתרס?
הסגל ההוא של אולימפיאקוס… היום הם כולם שחקנים מובילים ביורוליג לא? נראה לי שבלאט פשוט הקדים אז את זמנו

Sent from my iPhone using Tapatalk

בידיוק כמו שהיה אצל דרושאפקה. ווילבקין, זיזיץ, קלייבורן וויניימקר שכל אחד מהם אחרי שנה-שנתיים היה סופרסטאר ברמת יורוליג.
לא אומר שזה המקרה אצל זאק לידיי אבל לבלאט יש תווית עין, ראינו את זה לא פעם ולא פעמיים.

06 פברואר 2023, 17:23

גל גל כתב:

אין פה הגזמה עם מרטין ?

יש הגזמה. יחסית לעונה ראשונה ביורוליג הוא לא רע, אבל גם לא כזה מבריק. זה שהוא לא חור בהגנה ומסוגל לקלוע לשלוש לא עושה ממנו סופרסטאר עדיין. עד עכשיו הוא בסדר, לא מבריק ולא נפילה.

06 פברואר 2023, 18:56

אני רק לא יודע אם זה נכון להביא את זאק לידיי במקום מרטין.
מרטין נותן עונה סבירה בתור עונת בכורה באירופה, אבל יש לי הרגשה שהוא יראה שיפור לקראת עונה הבאה כי בסוף לא מדובר בשחקן טיפש (בשונה מריינולדס, וויליאמס או ניבו לדעתי).

06 פברואר 2023, 19:00

Adam כתב:אני רק לא יודע אם זה נכון להביא את זאק לידיי במקום מרטין.
מרטין נותן עונה סבירה בתור עונת בכורה באירופה, אבל יש לי הרגשה שהוא יראה שיפור לקראת עונה הבאה כי בסוף לא מדובר בשחקן טיפש (בשונה מריינולדס, וויליאמס או ניבו לדעתי).

בדיוק. אם זאק לידיי אמור להגיע במקום מרטין, אני לא חושב שזה נכון.

לא בגלל שמרטין עילוי, אלא בגלל שהוא נותן עונה סבירה כפי שכתבת, וגם אני מאמין שיש סיכוי טוב שהוא ישתפר עונה הבאה. ושחקן טוב שנשאר לעונה שנייה באותה הקבוצה זה אחלה. לא שם הייתי מחפש לחזק את הסגל.
פרסם תגובה