המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:18 נק
3/5 ל2
3/6 לשלוש
20 דקות.
מקס היידינגר בניצחון של באסקוניה על מלאגה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
Mitelka כתב:אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
אחלה אבי אבן.
Mitelka כתב:אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
אחלה אבי אבן.
לא קצת מוזר שבמשך שנים מתלוננים פה שבונים פה למאמנים סגלים מעל הראש ודווקא העונה כולם בטוחים שקטש בנה 100% מהסגל?עידן כתב:Mitelka כתב:אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
אחלה אבי אבן.
היה לו חוזה לעונה הזו במכבי. קטש הוא המאמן, והוא זה שהיה צריך להחליט אם הוא מוותר על שירותיו או לא. מכבי התירה את החוזה שלו, למאמן אין פה החלטה בעניין?
100% מהסגל הוא בטוח לא בנה. זה מעבר לנרמז בראיון שלו בתחילת העונה עם האוזמן.MTA2311 כתב:לא קצת מוזר שבמשך שנים מתלוננים פה שבונים פה למאמנים סגלים מעל הראש ודווקא העונה כולם בטוחים שקטש בנה 100% מהסגל?עידן כתב:Mitelka כתב:אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
אחלה אבי אבן.
היה לו חוזה לעונה הזו במכבי. קטש הוא המאמן, והוא זה שהיה צריך להחליט אם הוא מוותר על שירותיו או לא. מכבי התירה את החוזה שלו, למאמן אין פה החלטה בעניין?
MTA2311 כתב:לא קצת מוזר שבמשך שנים מתלוננים פה שבונים פה למאמנים סגלים מעל הראש ודווקא העונה כולם בטוחים שקטש בנה 100% מהסגל?עידן כתב:Mitelka כתב:אבל כדורסל ברמת יורוליג, בשכר נמוך ותעודת זהות כחולה זה יש.my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
אחלה אבי אבן.
my man כתב:אין לו 'נ' בשם שלו
ankram כתב:בקשר להיידיגר , אם אני לא טועה , לכל קבוצה בארץ מותר לרשום מתאזרח אחד , כל אחד אחר נחשב כזר , במקרה הזה אתם מעדיפים את היידיגר על ג'ונדי?
ankram כתב:בקשר להיידיגר , אם אני לא טועה , לכל קבוצה בארץ מותר לרשום מתאזרח אחד , כל אחד אחר נחשב כזר , במקרה הזה אתם מעדיפים את היידיגר על ג'ונדי?
מרסר כתב:ankram כתב:בקשר להיידיגר , אם אני לא טועה , לכל קבוצה בארץ מותר לרשום מתאזרח אחד , כל אחד אחר נחשב כזר , במקרה הזה אתם מעדיפים את היידיגר על ג'ונדי?
ג'ונדי וגם ג'ק כהן לא נחשבים מתאזרחים אלא כשחקנים ישראלים לכול דבר.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... n7s_FaSCDB
עידן כתב:מרסר כתב:ankram כתב:בקשר להיידיגר , אם אני לא טועה , לכל קבוצה בארץ מותר לרשום מתאזרח אחד , כל אחד אחר נחשב כזר , במקרה הזה אתם מעדיפים את היידיגר על ג'ונדי?
ג'ונדי וגם ג'ק כהן לא נחשבים מתאזרחים אלא כשחקנים ישראלים לכול דבר.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... n7s_FaSCDB
זו כתבה ישנה, אני לא יודע אם היא נכונה. אבל בנבחרת ככל הידוע לי ג'ונדי הרי נחשב מתאזרח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים