felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
לא מאמין שיש למכבי מספיק כסף
במקום ניבו עם קצת תוספת והקסמים של אבי אבן וסגרנו את הפינה הזאת.
הוא בדרך ל NBA
ידיעה או דעה ?
גם לדעתי הוא יהיה שם בסוף.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:היום זה הזמן לסגור עם פטרושב לעונה הבאה .
לא מאמין שיש למכבי מספיק כסף
במקום ניבו עם קצת תוספת והקסמים של אבי אבן וסגרנו את הפינה הזאת.
הוא בדרך ל NBA
my man כתב:הקסמים של אבי אבן חחחחחחח
עידן כתב:בגדול מסכים איתך, אבל אני לא רואה מצב שמדר יבוא בתור רכז שלישי, מה שיקרה אם תחתים זר נוסף בעמדה הזו. בתור רכז מחליף - יש מצב.
לגבי מרטין - זה עוד מוקדם, אבל אם ישפר קצת את המספרים עד סוף העונה וישמור על יציבות, לגמרי הייתי שומר אותו פה לעונה הבאה.
lirca89 כתב:שנים אני טוען שחייבים קלעי אמיתי שרץ על חסימות ושעושים עבורו תרגילים לקליעה פנויה אפילו ממבט של חצי שניה.
אז אחרי אתמול וגם אחרי תצוגות קליעה נהדרות שלו בעבר, לדעתי נמניה נדוביץ' זה האיש הכי מתאים.
נכון, הוא פציע קצת, אבל אם נשים אותו במשבצת הזו כשחקן שעולה מהספסל ולא של שחקן מוביל (בדיוק כמו בכוכב האדום) זה יוריד ממנו עומס וכולם ירוויחו.
הלוואי שיגיע.
מהי דעתכם?
lirca89 כתב:שנים אני טוען שחייבים קלעי אמיתי שרץ על חסימות ושעושים עבורו תרגילים לקליעה פנויה אפילו ממבט של חצי שניה.
אז אחרי אתמול וגם אחרי תצוגות קליעה נהדרות שלו בעבר, לדעתי נמניה נדוביץ' זה האיש הכי מתאים.
נכון, הוא פציע קצת, אבל אם נשים אותו במשבצת הזו כשחקן שעולה מהספסל ולא של שחקן מוביל (בדיוק כמו בכוכב האדום) זה יוריד ממנו עומס וכולם ירוויחו.
הלוואי שיגיע.
מהי דעתכם?
Jack55 כתב:מה דעתכם על ביטדזה לעונה הבאה כסנטר?
Cobra כתב:אני חיבבתי את מיקי במהלך השנים האחרונות אבל העונה הוא לא ממש נותן תפוקה בבולניה
felix_r כתב:לגבי המועמדים בעמדת הסווינגמן... פעם הייתי דלוק על בייקון, אבל לאחר שעקבתי אחריו קצת יותר בהקפדה בפאו, ירד לי ממנו. הוא באמת מאוד מוכשר בהתקפה, אבל הוא התחנה האחרונה בהתקפה, לא רואה את החברים ממטר, ובהגנה הוא חלש מאוד. בזה הוא מזכיר לי את חברו לקבוצה דרק וויליאמס. כשמשחקים עליו כול הזמן בהתקפה, יש לו יכולת סקורינג אדירה, אבל אם משחקים עליו פחות (או שזה יום קליעה פחות טוב), הוא פשוט נזק גדול לקבוצה... הקיצר, די ירד לי ממנו.
Jack55 כתב:מה דעתכם על ביטדזה לעונה הבאה כסנטר?
Neo כתב:felix_r כתב:לגבי המועמדים בעמדת הסווינגמן... פעם הייתי דלוק על בייקון, אבל לאחר שעקבתי אחריו קצת יותר בהקפדה בפאו, ירד לי ממנו. הוא באמת מאוד מוכשר בהתקפה, אבל הוא התחנה האחרונה בהתקפה, לא רואה את החברים ממטר, ובהגנה הוא חלש מאוד. בזה הוא מזכיר לי את חברו לקבוצה דרק וויליאמס. כשמשחקים עליו כול הזמן בהתקפה, יש לו יכולת סקורינג אדירה, אבל אם משחקים עליו פחות (או שזה יום קליעה פחות טוב), הוא פשוט נזק גדול לקבוצה... הקיצר, די ירד לי ממנו.
בייקון זה לא למה שמכבי בונים לעונה הבאה
מאמין שאחרי רבע אחד לורנזו ובולדווין יכו אותו בברוטליות
כולם מחפשים רכז גאון וסנטר ורסטילי אבל מה שבאמת חסר באירופה זה מספרי 3 שיודעים לעשות הכל
חוץ ממוסה בריאל וקלייברן בפילזן אני לא ממש מחזיק ממישהו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים