מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי JarJarBinx » 10 פברואר 2023, 23:54

האמת שלפחות בעיני החולשה הגדולה פה זה המאמן.
ההגנה של מכבי מביכה, פשוט ככה. אין תיאום, אין חיפוי.
ובהתקפה - הכל על היכולת האישית של בראון ובולדווין. זה וריבאונד התקפה.
פעם אחר פעם פוגשים קבוצות ורואים שהן מתורגלות יותר, שיטתיות יותר, ויודעות מה הן רוצות לעשות הרבה יותר.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי 0ved1212 » 11 פברואר 2023, 05:39

לפי דעתי מכבי צריגה לנסות להנחית פה מאמן סרבי
תראו מה המאמנים הסרבים עושים
לא הייתי מתנגד לראות פה את איבנוביץ או המאמן של נבחרת פולין
או אפילו גוקיץ של ירושלים
לקח קבוצה של שקל וחצי בלי שום כוכב והפך אותה לקבוצת ההגנה הטובה בליגה ובשקט מופתי
לא אתפלא אם הם יקחו את האליפות

כי בסופו דל דבר אף מאמן מהדרג הראשון באירופה לא יגיע לפה
אז לפחות מאמן שיודע להרביץ הגנה ולא מפחד לנער שחקנים
רק אז אולי מכבי יראו את היכולת האמיתית שלהם
0ved1212

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2023, 07:28

זה בסדר לבחור להשקיע את רוב התקציב בקו האחורי, אבל הקווים הקדמיים שמציעים פה חלשים גם ברמת יורוקאפ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי WendelA » 11 פברואר 2023, 11:45

אי אפשר לברוח מזה, מכבי לא יכולה להמשיך להתנהל כמו שהתנהלה עד כה ולקוות לטוב. צריך בעלים חדש וחרם מינויים. כל דבר אחר זה פלסטר שלא באמת יביא את מכבי למחוזות שהייתה בהם בעבר.
מאשימים פה את קטש, או את מי שבנה את הקבוצה( שהם אכן לא בעלי מקצוע מהטובים שיש, בלשון המעטה) אך פתרון מלא צריך להיות בשדרוג התקציב בצורה משמעותית בטח לאור שדרוגי השכר שיקבלו\קיבלו
לורנזו בולווין וקולסון. סביבם צריך להשקיע בעוד 6 זרים בשכר של 700-800 אלף דולר(נטו) בממוצע לכל אחד ורק כך אפשר יהיה לדבר חזק ביורוליג.
WendelA

הודעהעל ידי Neo » 11 פברואר 2023, 14:15

felix_r כתב:
Neo כתב:
felix_r כתב:לגבי המועמדים בעמדת הסווינגמן... פעם הייתי דלוק על בייקון, אבל לאחר שעקבתי אחריו קצת יותר בהקפדה בפאו, ירד לי ממנו. הוא באמת מאוד מוכשר בהתקפה, אבל הוא התחנה האחרונה בהתקפה, לא רואה את החברים ממטר, ובהגנה הוא חלש מאוד. בזה הוא מזכיר לי את חברו לקבוצה דרק וויליאמס. כשמשחקים עליו כול הזמן בהתקפה, יש לו יכולת סקורינג אדירה, אבל אם משחקים עליו פחות (או שזה יום קליעה פחות טוב), הוא פשוט נזק גדול לקבוצה... הקיצר, די ירד לי ממנו.

בייקון זה לא למה שמכבי בונים לעונה הבאה
מאמין שאחרי רבע אחד לורנזו ובולדווין יכו אותו בברוטליות
כולם מחפשים רכז גאון וסנטר ורסטילי אבל מה שבאמת חסר באירופה זה מספרי 3 שיודעים לעשות הכל
חוץ ממוסה בריאל וקלייברן בפילזן אני לא ממש מחזיק ממישהו...

טוב, קלייברן ומוסא זה עלית. למכבי אין סיכוי להחתים שחקנים כאלה. מה גם שקלייברן הוא לא סווינגמן, הוא 3-4.

יש את אלפה דיאלו, שעוד בעונה שעברה פימפמתי אותו פה בפורום. אבל גם אותו מכבי לא יכולה להחתים, בגלל שמונאקו היא ממש לא ענייה.

יש את נייג'ל הייז מפנר, אבל הוא לא סווינגמן, אלא יותר 3-4 קצת כמו קולסון, וגם אותו מכבי לא תחתים, אם מסיבה כולשהי פנר לא תחליט לחתוך אותו...

באמת שאין יותר מדי סווינגמנים שווים ביורוליג העונה, ולכן אולי שווה למכבי לקחת עוד גארד גבוהה, סטייל דאנטה אקזום מפרטיזן. גארד גבוה 198 ס"מ (כמו אנטוני פארקר), שגם קולע, גם מוביל כדור, וגם עושה קצת מכול דבר (13.3 נקודות, 2.5 אסיסטים, 2.3 כ"ח). 39.7% לשלוש.

זה שחקן שיכול לשחק ביחד גם אם בראון וגם עם בולדווין, ואז מכבי יכולה לעשות רוטציה של שניים מתוך שלושה כול הזמן על המגרש. או אפילו שלושתם ביחד בדקות החשובות. נראה לי שאקזום גם מתאים, וגם יש סיכוי להביא אותו.

הייז מפנר הוא חרא של שחקן והוא 4 , דיאלו יותר נחמד אבל גם הוא לא גארד אלה יותר שחקן כמו בונזי

דאנטה אקזום שחקן א די ר . חשבתי עליו במקום אדמס אבל ההצעה שלך להפוך אותו ל-3 מאוד מעניינת
אני כתבתי למעלה שאני רוצה סווינגמן עם 38 אחוז מדאון טאון עם מעל4 ניסיונות למשחק ועם מעל 4 קרשים
הקליעה של אקזום מאוד מאוד מאוד חשודה בעייני ויכול להיות לך קו אחורי הכי כישרוני באירופה לורנזו,בולדווין,אקזום ששלושתם ללא קליעה איכותית מדאון טאון
פליקס , אם אתה עובד כל יום עם אקזום על קליעה ותחילת ספטמבר אתה מודיע שהברנש גם השתפר מאוד בריבאונד כמעט כל קבוצה ביורוליג תיקח אותו כסווינגמן ואתה תיסע ברכב סיני חשמלי חדש
אהבתי את הרעיון .....
Neo

הודעהעל ידי מילוס » 11 פברואר 2023, 14:28

מה נראה לכם, ששדרוג לבונזי, לורנזו ובולדווין הוא ככה בונוס של הערכה מההנהלה לאוהדים?
התקציב אף פעם לא עולה (אם כבר, רק העלויות מסביב עולות), זה מן הסתם יתבטא בשאר ההחתמות..
ככה שנראה לי שאפשר כבר עכשיו לזנוח את התקווה למאמן מוביל+סנטר מוביל+4 מוביל+ סווינגמן משמעותי.
מילוס

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2023, 16:18

Neo כתב:
felix_r כתב:
Neo כתב:
felix_r כתב:לגבי המועמדים בעמדת הסווינגמן... פעם הייתי דלוק על בייקון, אבל לאחר שעקבתי אחריו קצת יותר בהקפדה בפאו, ירד לי ממנו. הוא באמת מאוד מוכשר בהתקפה, אבל הוא התחנה האחרונה בהתקפה, לא רואה את החברים ממטר, ובהגנה הוא חלש מאוד. בזה הוא מזכיר לי את חברו לקבוצה דרק וויליאמס. כשמשחקים עליו כול הזמן בהתקפה, יש לו יכולת סקורינג אדירה, אבל אם משחקים עליו פחות (או שזה יום קליעה פחות טוב), הוא פשוט נזק גדול לקבוצה... הקיצר, די ירד לי ממנו.

בייקון זה לא למה שמכבי בונים לעונה הבאה
מאמין שאחרי רבע אחד לורנזו ובולדווין יכו אותו בברוטליות
כולם מחפשים רכז גאון וסנטר ורסטילי אבל מה שבאמת חסר באירופה זה מספרי 3 שיודעים לעשות הכל
חוץ ממוסה בריאל וקלייברן בפילזן אני לא ממש מחזיק ממישהו...

טוב, קלייברן ומוסא זה עלית. למכבי אין סיכוי להחתים שחקנים כאלה. מה גם שקלייברן הוא לא סווינגמן, הוא 3-4.

יש את אלפה דיאלו, שעוד בעונה שעברה פימפמתי אותו פה בפורום. אבל גם אותו מכבי לא יכולה להחתים, בגלל שמונאקו היא ממש לא ענייה.

יש את נייג'ל הייז מפנר, אבל הוא לא סווינגמן, אלא יותר 3-4 קצת כמו קולסון, וגם אותו מכבי לא תחתים, אם מסיבה כולשהי פנר לא תחליט לחתוך אותו...

באמת שאין יותר מדי סווינגמנים שווים ביורוליג העונה, ולכן אולי שווה למכבי לקחת עוד גארד גבוהה, סטייל דאנטה אקזום מפרטיזן. גארד גבוה 198 ס"מ (כמו אנטוני פארקר), שגם קולע, גם מוביל כדור, וגם עושה קצת מכול דבר (13.3 נקודות, 2.5 אסיסטים, 2.3 כ"ח). 39.7% לשלוש.

זה שחקן שיכול לשחק ביחד גם אם בראון וגם עם בולדווין, ואז מכבי יכולה לעשות רוטציה של שניים מתוך שלושה כול הזמן על המגרש. או אפילו שלושתם ביחד בדקות החשובות. נראה לי שאקזום גם מתאים, וגם יש סיכוי להביא אותו.

הייז מפנר הוא חרא של שחקן והוא 4 , דיאלו יותר נחמד אבל גם הוא לא גארד אלה יותר שחקן כמו בונזי

דאנטה אקזום שחקן א די ר . חשבתי עליו במקום אדמס אבל ההצעה שלך להפוך אותו ל-3 מאוד מעניינת
אני כתבתי למעלה שאני רוצה סווינגמן עם 38 אחוז מדאון טאון עם מעל4 ניסיונות למשחק ועם מעל 4 קרשים
הקליעה של אקזום מאוד מאוד מאוד חשודה בעייני ויכול להיות לך קו אחורי הכי כישרוני באירופה לורנזו,בולדווין,אקזום ששלושתם ללא קליעה איכותית מדאון טאון
פליקס , אם אתה עובד כל יום עם אקזום על קליעה ותחילת ספטמבר אתה מודיע שהברנש גם השתפר מאוד בריבאונד כמעט כל קבוצה ביורוליג תיקח אותו כסווינגמן ואתה תיסע ברכב סיני חשמלי חדש
אהבתי את הרעיון .....

למה? לאקזום ממוצע קריירה ביורוליג (ברצלונה ו פרטיזן) 43.7% לשלוש! הוא לא מרבה לזרוק, זה נכון, העונה יש לו 23/58 ב-23 משחקים. אבל זה לא בגלל שהוא קולע רע, אלא בגלל שיש לו כניסה מצוינת לסל, ובגלל הגובה והאתלטיות הוא מרגיש יתרון על השומר שלו דווקא בחדירה ולא בקליעה מבחוץ. היתרון הנוסף שלו, שהוא יכול לשחק סוג של רכז אם צריך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 פברואר 2023, 19:11

הבעיה העיקרית עם אקסום, היסטורית, היא פציעות. חכו שישרוד את העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2023, 19:23

אחדשיודע כתב:הבעיה העיקרית עם אקסום, היסטורית, היא פציעות. חכו שישרוד את העונה.

טענה חשובה לאור העובדה שבקיץ האחרון מכבי החתימה שני נכים הולינס והיליארד. מקבל :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 12 פברואר 2023, 00:30

ראיתי שדיברתם פה על קלעי שרץ על החסימות סטייל קארול, קוריץ, מאט תומאס, בארון . אני מסכים שצריך קלעי כזה והרבה זמן לא היה פה כזה וזה משהו שכל קבוצת יורוליג צריכה גאנר שיעלה וידפוק כמה שלשות וירוץ על החסימות.
השם שלדעתי הכי מתאים לזה ויכול להיות מצוין זה קייל גאי, עמדה 2 קלעי מפחיד רץ על החסימות , השנה הוא שנה ראשונה באירופה בבאדולנה ביורוקאפ ומספק מספרים יפים.
עוד כמה שמות שיכולים להיות מעניינים לגארד מחליף מהספסל בעמדה 2 שהייתי שם עליהם עין זה ג׳ריק הארדינג מלך הסלים של הליגה הספרדית ובארי בראון מהליגה האוסטרלית שמשחק אצל מודי מאור הישראלי .
Cobra

הודעהעל ידי Jack55 » 12 פברואר 2023, 00:48

Cobra כתב:ראיתי שדיברתם פה על קלעי שרץ על החסימות סטייל קארול, קוריץ, מאט תומאס, בארון . אני מסכים שצריך קלעי כזה והרבה זמן לא היה פה כזה וזה משהו שכל קבוצת יורוליג צריכה גאנר שיעלה וידפוק כמה שלשות וירוץ על החסימות.
השם שלדעתי הכי מתאים לזה ויכול להיות מצוין זה קייל גאי, עמדה 2 קלעי מפחיד רץ על החסימות , השנה הוא שנה ראשונה באירופה בבאדולנה ביורוקאפ ומספק מספרים יפים.
עוד כמה שמות שיכולים להיות מעניינים לגארד מחליף מהספסל בעמדה 2 שהייתי שם עליהם עין זה ג׳ריק הארדינג מלך הסלים של הליגה הספרדית ובארי בראון מהליגה האוסטרלית שמשחק אצל מודי מאור הישראלי .
יפה מאוד קוברה, חיכיתי לרגע שמישהו ידבר עליו פה

שחקן אש, אופציה חזקה מאוד מאוד לשחקן שישלים עם בולדווין את עמדה 2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2023, 01:15

למה החלטתם שהוא כזה צלף גדול? לא ביורוקאפ (37.5%) ולא בליגה הספרדית (34.0%) אין לו איזה אחוזים יוצאים מהכלל. אחוזים בסדר, לא יותר מזה. הוא גם די נמוך לעמדה - 188 ס"מ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 12 פברואר 2023, 02:01

Cobra כתב:ראיתי שדיברתם פה על קלעי שרץ על החסימות סטייל קארול, קוריץ, מאט תומאס, בארון . אני מסכים שצריך קלעי כזה והרבה זמן לא היה פה כזה וזה משהו שכל קבוצת יורוליג צריכה גאנר שיעלה וידפוק כמה שלשות וירוץ על החסימות.

איך יעזור שחקן כזה ב"שיטה" ההתקפית של קטש? השנה יש את היליארד שיכול לעשות את זה, מישהו ראה איזה תרגיל כזה בשבילו?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי גל גל » 12 פברואר 2023, 02:08

אשכרה, קטש גם ככה לא מריץ תרגילי קלעים
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 12 פברואר 2023, 02:36

בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.

אם סורקין פה על תקן סנטר שני, לא ניבו ולא פוית'רס זה ממש לא הכיוון. לפניו חייב להיות סנטר איכותי. 7 פוטר עם אוריינטציה הגנתית לפני הכל. צריך לראות מה יהיה לשוק להציע בגזרה הזו ולא להתפתות להחתים עוד קפיץ אנדרסייזד.

לגבי עמדה 4 - אני עוד לא בטוח לגבי מרטין, אבל לא הייתי ממהר לשחרר אותו. בעיני הוא נותן עונת רוקי סבירה ומעלה. לחלוטין לא יציב, אבל הפוטנציאל לגמרי שם.
אני גם חושב שאפשר להביא את קבוקולו שישלים אותו (או להפך). העונה בברזיל גרמה לי להרים גבה, אבל הנה הוא חזר לאירופה וממשיך להיראות טוב גם בכדורסל האירופאי. אני חושב שקבוקלו יכול לתת דקות גם בעמדה 5 במידת הצורך (שלא נדבר על זה שאת הקריירה הוא התחיל בעמדה 3 בכלל. הורסטיליות הקיימת והפוטנציאלית של הבחור בשמיים). יחד עם קולסון שיכול לספק דקות ב-4 בהרכבי סמול בול, זה קו קדמי שאפשר לעבוד איתו.

בקיצור, בעיני הכיוון צריך להיות כזה:

בראון, זר ו/או בלאט/מדר
בולדווין, זר ו/או היידיגר/ג'ונדי
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין

בקו האחורי, למעט בראון ובולדווין צריך עוד קומבו גארד מהספסל. רצוי שיהיה יותר איכותי מאדאמס. שיוכל לשמור למשל. הזר הנוסף בכנף צריך להיות בעיקר 3&D בעיני.

* לגבי הישראלים - אני מאמין שכל עוד מכבי משחקת בליגה הישראלית היא צריכה להחזיק ישראלי בכל עמדה. לכן כהן מצוין פה בכלל - כי לצערי אני לא רואה אלטרנטיבה בעמדה 4. אם הוא נשאר פה הוא לא אמור לראות דקות ביורוליג לדעתי.

* בהמשך לנקודה הקודמת. בהסתכלות על הקו האחורי, יש פול של 4 גארדים עם תעודת זהות כחולה שמשחקים היום ביורוליג. שניים מהם צריכים להיות פה בעונה הבאה.
בגדול פחות משנה לי מי מבין ה-4 יהיה פה, אבל בעיני אסור שאלו יהיו בלאט וג'ונדי ביחד. שניהם גארדים נמוכים, שניהם לא שומרים טובים. אין מקום לשניהם באותו הסגל.
שמעתי את הטיעון על זה שהם לא ישחקו ביחד. בשביל שזה אולי יהיה נכון, אחד מהתנאים הבאים צריך להתקיים:
1. אחד מהם יעלה בחמישייה.
2. אחד מהם יסכים לקבל על עצמו את התקן של הגארד החמישי (וישחק פחות, אם בכלל, ביורוליג).
לא מאמין שמי מהתנאים הללו יתקיים.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 פברואר 2023, 09:48

Rampel כתב:בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.

אם סורקין פה על תקן סנטר שני, לא ניבו ולא פוית'רס זה ממש לא הכיוון. לפניו חייב להיות סנטר איכותי. 7 פוטר עם אוריינטציה הגנתית לפני הכל. צריך לראות מה יהיה לשוק להציע בגזרה הזו ולא להתפתות להחתים עוד קפיץ אנדרסייזד.

לגבי עמדה 4 - אני עוד לא בטוח לגבי מרטין, אבל לא הייתי ממהר לשחרר אותו. בעיני הוא נותן עונת רוקי סבירה ומעלה. לחלוטין לא יציב, אבל הפוטנציאל לגמרי שם.
אני גם חושב שאפשר להביא את קבוקולו שישלים אותו (או להפך). העונה בברזיל גרמה לי להרים גבה, אבל הנה הוא חזר לאירופה וממשיך להיראות טוב גם בכדורסל האירופאי. אני חושב שקבוקלו יכול לתת דקות גם בעמדה 5 במידת הצורך (שלא נדבר על זה שאת הקריירה הוא התחיל בעמדה 3 בכלל. הורסטיליות הקיימת והפוטנציאלית של הבחור בשמיים). יחד עם קולסון שיכול לספק דקות ב-4 בהרכבי סמול בול, זה קו קדמי שאפשר לעבוד איתו.

בראון, זר ו/או בלאט/מדר
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין

בקו האחורי, למעט בראון ובולדווין צריך עוד קומבו גארד מהספסל. רצוי שיהיה יותר איכותי מאדאמס. שיוכל לשמור למשל. הזר הנוסף בכנף צריך להיות בעיקר 3&D בעיני.

* לגבי הישראלים - אני מאמין שכל עוד מכבי משחקת בליגה הישראלית היא צריכה להחזיק ישראלי בכל עמדה. לכן כהן מצוין פה בכלל - כי לצערי אני לא רואה אלטרנטיבה בעמדה 4. אם הוא נשאר פה הוא לא אמור לראות דקות ביורוליג לדעתי.

* בהמשך לנקודה הקודמת. בהסתכלות על הקו האחורי, יש פול של 4 גארדים עם תעודת זהות כחולה שמשחקים היום ביורוליג. שניים מהם צריכים להיות פה בעונה הבאה.
בגדול פחות משנה לי מי מבין ה-4 יהיה פה, אבל בעיני אסור שאלו יהיו בלאט וג'ונדי ביחד. שניהם גארדים נמוכים, שניהם לא שומרים טובים. אין מקום לשניהם באותו הסגל.
שמעתי את הטיעון על זה שהם לא ישחקו ביחד. בשביל שזה אולי יהיה נכון, אחד מהתנאים הבאים צריך להתקיים:
2. אחד מהם יסכים לקבל על עצמו את התקן של הגארד החמישי (וישחק פחות, אם בכלל, ביורוליג).

סך הכל נראה טוב.
בהתחשב בזה שקולסון יכול לשחק 4, עם כמה שאני מחזיק מקבולקו הייתי מעדיף שהזר השני בעמדה הזאת יהיה יותר 4-5. לדעתי להיכנס לעונה עמוסה רק עם שני סנטרים זה קצת ריסקי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Avi1508 » 12 פברואר 2023, 10:19

בהמשך לכל מה שנאמר פה אני חושב שכבר היום יש שלד של קו אחורי טוב
הבעיה שלנו היא הקו הקדמי שכנראה שוב פעם נידרש לבנות את הבסיס שלו מחדש
ודווקא כשהיתה למכבי הזדמנות להביא באמצע עונה גבוה צעיר שיחזק אותה וגם יוכל להוות שלד לשנה הבאה היא בחרה בבריימו שלא רק שהוא לא תורם כמעט אלא גם הוא שחקן בלי פוטנציאל בן 33 שלכולם ברור (אני מקווה שגם לאבי אבן) שהוא לא ישאר פה שנה הבאה
והפסדנו חצי עונה שהייתה יכולה להיות התאקלמות אם היו מביאים שחקן שהיה יכול להוות שלד לשנים הבאות
וזה רק ממחיש את הניהול הכושל שקיים פה שזה כבר לא קשור לכסף אלא למערך סקואטינג כושל שאין לו את היכולת להביא כזה שחקן
Avi1508

הודעהעל ידי Rampel » 12 פברואר 2023, 11:00

MTA2311 כתב:
Rampel כתב:בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.

בראון, זר ו/או בלאט/מדר
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין

סך הכל נראה טוב.
בהתחשב בזה שקולסון יכול לשחק 4, עם כמה שאני מחזיק מקבולקו הייתי מעדיף שהזר השני בעמדה הזאת יהיה יותר 4-5. לדעתי להיכנס לעונה עמוסה רק עם שני סנטרים זה קצת ריסקי.

אני מסכים איתך שלצד מרטין צריך 4-5. העניין הוא שאני חושב שקבוקלו כבר מזמן לא הקומבו פורוורד שהוא היה. היום הוא לגמרי 4-5.

אמנם לא ראיתי אותו עדיין במשחק שלם העונה, אבל עושה רושם שבאולם הוא בכלל משחק בעיקר (אם לא באופן בלעדי) בעמדה 5. ומנפק מספרים יפים.
ב-5 משחקים ביורוקאפ מאז שהגיע:
16.4 נקודות, 8.2 ריבאונדים (3.2 מהם בהתקפה) ו-1.4 חסימות בכ-27 דקות למשחק. עם מדד ממוצע של 19.8. לא רע בשביל בחור שבעונה שעברה בעיקר השתזף בקופה קבנה (סתם, אני יודע שהוא היה בסאו פאולו).

הוא לוקח כמעט 10 זריקות ל-2 במשחק (מהתקצירים עושה רושם שלא מעט בפיק אנד רול. יש התאמה גם לקטש). ושם אותם ב-70% מאוד יעילים. הוא גם מגיע לקו לא מעט וגם שם הוא לא רע בשביל גבוה עם 76% (7/7 במשחק האחרון מול בדאלונה).
מה שכרגע הוא לא כל כך מצליח להביא לידי ביטוי זה את הקליעה מ-3 (0/7 העונה ביורוקאפ), שמי שעוקב אחריו יודע שלגמרי יש לו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי TAYO » 12 פברואר 2023, 11:16

לדעתי צריך להחזיר את טיוס כסנטר שלישי… בהנחה שהוא לא יקר מדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2023, 12:05

הקו האחורי שלי:

1) לורנזו בראון (1.96)
1-2) ווייד בולדווין (1.93)
1-2-3) דנטה אקזום (1.98)

המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.

אני עדיין לא סגור על כול הקו הקידמי, אבל הייתי שוקל את רונלדס סמיתס הלאטבי מז'לגיריס (בעונה שעברה שיחק בברצלונה) כ-4/5 מחליף במקום פויטרס. 208 ס"מ קשוח מאוד אבל יכול לשחק גם 4 כי יש לו קליעה טובה מחוץ לקשת (35%, 28/80).

נ.ב. כמובן שהשחקנים שאני מציע, הם כאלה שמכבי כן מסוגלת להחתים.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 12 פברואר 2023, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים