TAYO כתב:לדעתי צריך להחזיר את טיוס כסנטר שלישי… בהנחה שהוא לא יקר מדי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כבר דיברו על זה פה כמה פעמים, אני לא רואה איך זה קורה. בשביל שהוא יסכים להיות סנטר שלישי פה, אני מאמין שמכבי יצטרכו לשלם לו, והרבה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:לדעתי צריך להחזיר את טיוס כסנטר שלישי… בהנחה שהוא לא יקר מדי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
felix_r כתב:המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.
עידן כתב:felix_r כתב:המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.
ממה שאני רואה, טרי יליד 94, כך שהוא כבר לא ממש צעיר, ועדיין לא שיחק ברמה אירופאית שאפשר להסיק ממנה יותר מידי.
הוא יכול לבוא על תקן ה"הימור" בעונה הבאה, אין לי בעיה עם זה (כמו נניח מרטין העונה). הבעיה מתחילה ברגע שחצי סגל זה הימור.
Neo כתב:עוד שחקן שיכול להתאים מקצועית וחברתית ליד לורנזו ובולדווין הוא ברודריק טומאס שכתבתי עליו פעם בסקאוטינג
הוא שוחרר על יד בוסטון והסוכן שלו אמר שהילד רוצה לשחק הרבה וזה יהיה באירופה
אישית אני מת עליו , הוא יודע לעשות הכל בקו האחורי וגם שומר מעולה און דה בול. אבל גדוללל , לא שיחק באירופה שלא מחבבים את הנתון הזה ביד אליהו
Brodric Thomas 1.98 G\SF
https://www.youtube.com/watch?v=_nWsAo6czhc
https://www.youtube.com/watch?v=UA79Lo9KN_4
נכון, כרגע הוא עם חוזה מובטח והתכנון שהוא ממשיךגל גל כתב:תקשיבו לגבי עמדה 5
אני לא חושב שמכבי הולכת לשחרר את ניבו
או הוא או פוייתרס ישארו פה 100%
Jack55 כתב:נכון, כרגע הוא עם חוזה מובטח והתכנון שהוא ממשיךגל גל כתב:תקשיבו לגבי עמדה 5
אני לא חושב שמכבי הולכת לשחרר את ניבו
או הוא או פוייתרס ישארו פה 100%
יכולים לנסות להיפטר ממנו אבל זה לא יהיה כל כך פשוט
Cobra כתב:לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.
Cobra כתב:לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.
מקאדו 3 כתב:ניבו כן כזה רע לקבוצה עם שאיפות ביורוליג ומגוחך לראות פרשנים ואנשים שאשכרה מבינים בכדורסל מתלהבים מדאנק יפה פה ושם , שחקן שגם ככה בנחיתות מול גבוהי היורוליג המובילים כי הוא נמוך יחסית , שום ערך מוסף שום פוסט אפ שום תנועה עם הגב לסל , שחקן שמתאים לס ציונה או קרית אתא .
Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים
Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים