רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי TAYO » 03 מרץ 2023, 00:58

הוא יודע כדורסל אבל לנהל משחק? הוא שחצן ועסוק מדי בעצמו בשביל לנהל משחק טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי sroeyz » 03 מרץ 2023, 00:58

וואו איזה מאמן חלש
sroeyz

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 מרץ 2023, 00:59

גם ההפסד הזה על קטש. תצוגת אימון מחפירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 03 מרץ 2023, 17:55

אחדשיודע כתב:״הביא את בריימו״. עוד פעם השקר הזה? הוא החליט שהתקציב הוא של שקית במבה? הוא עושה את הסקאוטינג?
גם בתקציב של במבה+בייאאוט יכל כנראה להביא שחקן יותר טוב מבריימו הנוכחי
אבל האשמה היא כמובן לא רק עליו

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי gamer777 » 03 מרץ 2023, 18:42

יאניס עדיין פנוי, אי לי ספק שהקבוצה הזאת תפורה עליו והוא בהחלט יכול לייצב את ההגנה.עם קטש גם את האליפות נפסיד..
gamer777

הודעהעל ידי עידן » 03 מרץ 2023, 19:58

gamer777 כתב:יאניס עדיין פנוי, אי לי ספק שהקבוצה הזאת תפורה עליו והוא בהחלט יכול לייצב את ההגנה.עם קטש גם את האליפות נפסיד..

אין מה להחזיר את יאניס. אם קטש כבר נשאר עד עכשיו, אז שיישאר עד סוף העונה וזהו. הרי מכבי לא תשלם על מחליף כל עוד החוזה של קטש לא הסתיים, ונסתפק באבי אבן על הקווים.
עידן

רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 מרץ 2023, 22:25

RomanR כתב:
אחדשיודע כתב:״הביא את בריימו״. עוד פעם השקר הזה? הוא החליט שהתקציב הוא של שקית במבה? הוא עושה את הסקאוטינג?
גם בתקציב של במבה+בייאאוט יכל כנראה להביא שחקן יותר טוב מבריימו הנוכחי
אבל האשמה היא כמובן לא רק עליו

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

מה זה לא רק עליו? ברור שזה לא עליו. אם היה לך תקציב נורמלי לחיזוק, אז כנראה היית מקבל שחקן טוב יותר לא משנה מה. ‏גם בלי יכולות הסקאוטינג המופלאות של אבי אבן. אבל כשאין לך תקציב, אתה תלוי במערכת הסקאוטינג הכושלת של המועדון הזה. מערכת נורמלית הייתה פוסלת את המועמדות של בריימו - לא משנה מי העלה את שמו (אם הסקאוטים העלו את השם שלו בתור אפשרות, אז בכלל חמור)
אחדשיודע

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 מרץ 2023, 13:24

https://sports.walla.co.il/item/3563742
שמעו אני נדהם פעם אחר פעם מהדרך שבה קטש מתבטא בתקשורת העונה. הבן אדם חצי אוטיסט. אני בטוח שגם מאמן אלבה או וילרבאן היו שמחים לחומר שחקנים כמו של פנר, אבל אף אחד מהם לא אידיוט מספיק להוציא משפטים כאלה מהפה. איך אמורים להרגיש שחקני הספסל של מכבי עכשיו? וברור שזה המצב, גם לשחקנים, אבל אסור למאמן לדבר ככה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2023, 14:31

JarJarBinx כתב:https://sports.walla.co.il/item/3563742
שמעו אני נדהם פעם אחר פעם מהדרך שבה קטש מתבטא בתקשורת העונה. הבן אדם חצי אוטיסט. אני בטוח שגם מאמן אלבה או וילרבאן היו שמחים לחומר שחקנים כמו של פנר, אבל אף אחד מהם לא אידיוט מספיק להוציא משפטים כאלה מהפה. איך אמורים להרגיש שחקני הספסל של מכבי עכשיו? וברור שזה המצב, גם לשחקנים, אבל אסור למאמן לדבר ככה.

קראת את הציטוט המלא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 07 מרץ 2023, 15:14

ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2023, 15:23

אנשים רעים אתם!
בכול פעם שאתם מקפיצים את האשכול הזה, אני ממהר להיכנס ולבדוק אולי סופסוף קטש פוטר, אבל בכול פעם מתאכזב מחדש...

:alan:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 מרץ 2023, 16:00

MTA2311 כתב:קראת את הציטוט המלא?

כן.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 מרץ 2023, 16:03

A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.

תחשוב על זה ככה: מחר הבוס שלך בפגישת חברה אומר "אני מקנא במנכ"ל של החברה המתחרה על הצוות שהוא זוכה להוביל".
לפעמים צריך פשוט לדעת לסתום את הפה. נראה שקטש פשוט לא מסוגל לזה, ולא בפעם הראשונה העונה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2023, 16:15

JarJarBinx כתב:
A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.

תחשוב על זה ככה: מחר הבוס שלך בפגישת חברה אומר "אני מקנא במנכ"ל של החברה המתחרה על הצוות שהוא זוכה להוביל".
לפעמים צריך פשוט לדעת לסתום את הפה. נראה שקטש פשוט לא מסוגל לזה, ולא בפעם הראשונה העונה.

אז מההודעה הזאת די ברור שלא קראת, או שלא הבנת.

להגיד שהוא מקנא בעומק של הסגל של פנר זה לא רק לגיטימי, אלא מובן מאליו.

תפסיקו לקפוץ על פיפס שקשור בקטש, זה פתטי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 07 מרץ 2023, 19:03

JarJarBinx כתב:

אם אנחנו חברה יחסית צנועה מבחינת תקציב, והמנכל יגיד שהוא מקנא בחברות הענק עם התקציבים הבלתי נגמרים שלהם, בזמן שהוא במחסור כ"א, זה אימרה בסך הכל לגיטימית.
הוא לא טען שהחומר הקיים הוא זבל לעומת פנר', אבל כן ברור לכל אחד שאם היו לו עוד כמה שחקנים מוכשרים בתור אופציה אז החיים שלו היו קלים יותר.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 07 מרץ 2023, 21:02

omerk כתב:
JarJarBinx כתב:

אם אנחנו חברה יחסית צנועה מבחינת תקציב, והמנכל יגיד שהוא מקנא בחברות הענק עם התקציבים הבלתי נגמרים שלהם, בזמן שהוא במחסור כ"א, זה אימרה בסך הכל לגיטימית.
הוא לא טען שהחומר הקיים הוא זבל לעומת פנר', אבל כן ברור לכל אחד שאם היו לו עוד כמה שחקנים מוכשרים בתור אופציה אז החיים שלו היו קלים יותר.

נכון. חוץ מזה שהוא מודע לביקורות סביבו ורוצה כנראה להסיט (בצדק) חלק מהאש לאחראים העיקריים.
A.Parker

הודעהעל ידי JarJarBinx » 08 מרץ 2023, 02:29

זה שברור לכולם יחסי התקציב והכוחות בין מכבי לפנר, לא אומר שמאמן מכבי צריך לומר את זה. כמה מאמני יורוליג או NBA אמרו דבר כזה בפה מלא, גם אם הם לא מאמנים את ריאל או ברצלונה או מילווקי?
ואני לא נתפס סתם על קטש בקטע הזה.
היתה לו אמירה כלשהי בתחילת העונה שעוררה הדים והוא התנצל עליה אחר כך, לא זוכר מה זה היה.
היה את העניין עם ה"קט סל" אחרי ההפסד ההוא של הבוקס אנד ואן על בראון.
היה את הראיון בתחילת העונה שהוא פחות או יותר אמר שג'רל מרטין בקבוצה בניגוד לרצונו - למה שחקן צריך להתחיל עונה כשהמאמן שלו אומר דבר כזה מול התקשורת וכל העולם?
ועכשיו זה.
קטש פשוט לא מבין מה המעמד שלו כמאמן (של מכבי או של כל קבוצה), לא מבין מה זה התנהלות נורמלית מול תקשורת ומה זה התנהלות הגיונית מול שחקנים בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי WendelA » 08 מרץ 2023, 08:52

JarJarBinx כתב:זה שברור לכולם יחסי התקציב והכוחות בין מכבי לפנר, לא אומר שמאמן מכבי צריך לומר את זה. כמה מאמני יורוליג או NBA אמרו דבר כזה בפה מלא, גם אם הם לא מאמנים את ריאל או ברצלונה או מילווקי?
היתה לו אמירה כלשהי בתחילת העונה שעוררה הדים והוא התנצל עליה אחר כך, לא זוכר מה זה היה.
היה את הראיון בתחילת העונה שהוא פחות או יותר אמר שג'רל מרטין בקבוצה בניגוד לרצונו - למה שחקן צריך להתחיל עונה כשהמאמן שלו אומר דבר כזה מול התקשורת וכל העולם?
ועכשיו זה.
קטש פשוט לא מבין מה המעמד שלו כמאמן (של מכבי או של כל קבוצה), לא מבין מה זה התנהלות נורמלית מול תקשורת ומה זה התנהלות הגיונית מול שחקנים בקבוצה.

אני באופן אישי מעדיף את התשובות הכנות של עודד, גם אם הוא קצת חסר טקט לפעמים על פני תשובות פוליטיקלי קורקט כמו שהיו ליאניס למשל, שתמיד מביא את אותן תשובות מהבית בלי קשר למה שהוא נשאל עליו.
WendelA

הודעהעל ידי omerk » 08 מרץ 2023, 11:23

JarJarBinx כתב:זה שברור לכולם יחסי התקציב והכוחות בין מכבי לפנר, לא אומר שמאמן מכבי צריך לומר את זה. כמה מאמני יורוליג או NBA אמרו דבר כזה בפה מלא, גם אם הם לא מאמנים את ריאל או ברצלונה או מילווקי?
ועכשיו זה.

לא יכול להתייחס לאמירות לגבי תחילת העונה וקט סל כי אני לא זוכר על מה אתה מדבר, ונראה שגם אתה לא כ"כ (האם זה כזה נוראי אם אנחנו לא זוכרים את זה בכלל?).
לגבי ג'רל מרטין, אני זוכר שזה היה פחות דרמטי ממה שמתואר פה. מרטין ילד גדול ואני בטוח שהוא מודע לחלוטין לעובדה שמכבי לקחו עליו הימור ובעולם מושלם הם היו מעדיפים להביא פורוורד מנוסה. זה לא מוריד ממנו ומהכישרון שלו כי יש דברים שהם לא בשליטתו כרגע ולא קשורים אליו אישית (למשל העובדה שלא שיחק באירופה מעולם). הוא בא להוכיח את עצמו והוא מבין את זה ומכבי מבינים את זה, ואין פה גן ילדים שצריך שכולם ירגישו ש"באמת באמת רצו אותך ורק אותך ואתה הכי טוב ומושלם לנו".

פיני גרשון ובלאט גם היו עוקצים לא מעט את ההנהלה דרך התקשורת וגרשון גם היה לא מעט מדבר על שחקנים ספציפיים. לא חושב שזה נובע מחוסר טקט, אלא מטקטיקה ולוחמה פסיכולוגית של מאמן בתור שיטה.
מוריניו עשה מזה קריירה: היה תמיד מנסה להעביר לשחקנים שלו מסר דרך התקשורת שהקבוצה שלו הכי מסכנה וקטנה ומקופחת וזה הם מול כל העולם, שזה כמובן מגוחך בהתחשב במגה קבוצות על שאימן, אבל זה עבד לו יפה מאד כמה שנים (עד שהשטענץ נשחק והפסיק לעבוד).

יש שיגידו שאמירה כמו של קטש יכולה גם להחדיר מוטיבציה לשחקנים ואולי להוריד מהם את הלחץ כי כביכול הם אנדרדוג ואין מה להפסיד, ואם מנצחים זה הישג ענק.
omerk

הודעהעל ידי שמוליק » 10 מרץ 2023, 22:38

נראה ששימון פיזר ואבן (Vaben) במים של קטש...
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים