המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה מצוין למכבי.felix_r כתב:באסקוניה עשתה קאמבק בעזרת השלשות שלה (איך לא?) וניצחה עם שלשת באזר של קאסטלו. שלשה + עבירה!
זה רע למכבי. כמו גם הניצחון של ז'לגיריס
https://twitter.com/BasketNews_com/stat ... 3398585356Shabazz Napier with a #EuroLeague career match in a victory over Valencia
28 PTS
5/8 3PT
5 AST
28 EFF
Adam כתב:הניצחונות של פרטיזן, ויטוריה וז'לגיריס באים רע מאוד למכבי. נקודת האור היחידה מאתמול היא אולי ההפסד של ולנסיה.
ויטוריה ופרטיזן מתחילות לברוח לשאר הקבוצות (מכבי, ז'לגיריס, ולנסיה, בולוניה ואולי אנאדולו) ומתייצבות במקומות 6-7.
הפסד היום לפנרבחצ'ה עלול לסיים לנו את הסיכויים לעלות להצלבה מבחינה תיאורטית.
אסור לשכוח שיש לנו יום שישי גם משחק נגד אנאדולו בחוץ שאני בספק שננצח.
עידן כתב:Adam כתב:הניצחונות של פרטיזן, ויטוריה וז'לגיריס באים רע מאוד למכבי. נקודת האור היחידה מאתמול היא אולי ההפסד של ולנסיה.
ויטוריה ופרטיזן מתחילות לברוח לשאר הקבוצות (מכבי, ז'לגיריס, ולנסיה, בולוניה ואולי אנאדולו) ומתייצבות במקומות 6-7.
הסיכוי שלנו להיות בהצלבה העונה אחרי המשחקים האחרונים הוא נמוך מאוד לדעתי, גם אם ננצח את כל משחקי הבית שנותרו.
כמו שכתבת, אני לא רואה אותנו מנצחים בחוץ את אנאדולו, וגם לא את ז'לגיריס. עם איך שאנחנו נראים העונה, אני בספק שננצח בחוץ גם את וילרבאן.
וגם אם איכשהו נסיים מקום 8, הסיטואציה שבה במחזור האחרון ריאל מביסים אותנו בבית, ואח"כ עושים עלינו שוב בהצלבה 3-0 - נראית ריאלית מאוד. לא יודע כמה חשק יש לי להשפלה נוספת כזו.
Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:הניצחונות של פרטיזן, ויטוריה וז'לגיריס באים רע מאוד למכבי. נקודת האור היחידה מאתמול היא אולי ההפסד של ולנסיה.
הסיכוי שלנו להיות בהצלבה העונה אחרי המשחקים האחרונים הוא נמוך מאוד לדעתי, גם אם ננצח את כל משחקי הבית שנותרו.
כמו שכתבת, אני לא רואה אותנו מנצחים בחוץ את אנאדולו, וגם לא את ז'לגיריס. עם איך שאנחנו נראים העונה, אני בספק שננצח בחוץ גם את וילרבאן.
וגם אם איכשהו נסיים מקום 8, הסיטואציה שבה במחזור האחרון ריאל מביסים אותנו בבית, ואח"כ עושים עלינו שוב בהצלבה 3-0 - נראית ריאלית מאוד. לא יודע כמה חשק יש לי להשפלה נוספת כזו.
נניח שכן נסיים בהצלבה, הקבוצה היחידה שיש לנו מה לתת נגדה עם אולימפיאקוס (שבעיניי אגב הפייבוריטית לסיים במקום הראשון העונה). נגד ברצלונה ונגד ריאל יש לנו מאטצ'-אפ יותר מדי רע ונקבל סוויפ קליל.
על פנרבחצ'ה / מונאקו אין על מה לדבר בכלל כי מכבי לא תסיים מקום חמישי.
סומבץ כתב:שייך אמנם למחזור הקודם (טופ 10), אבל לא רוצה להקפיץ סתם ת'רד מלפני שבוע.
שימו לב לתגובה של דדאס אחרי החסימה של בוקר
https://www.youtube.com/watch?v=jlTmtSUZBoU#t=3m
Mitelka כתב:הכוכב מפרקים את אפס.
מעולה לנו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Orel1234 כתב:לא נעים להגיד אבל גם זה בבובאה נפצע זה טוב בשבילנו, הבחור תמיד תופר אותנו
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים