פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 מרץ 2023, 11:36
לא הייתי שופט לא את זיזיץ ולא את ווילבקין על סמך העונה הזאת
11 מרץ 2023, 13:02
MTA2311 כתב:לא הייתי שופט לא את זיזיץ ולא את ווילבקין על סמך העונה הזאת
אפשר עד גיל 40 למצוא סיבות לא לשפוט את זיזיץ'. אבל למה? לפי איזו עונה כן היית שופט אותו? לפי איזה סט יכולות?
מה בעצם הוא מציע חוץ מקרש סל וזה שהוא בחור נחמד? משהו בהגנה? אתלטיות? קליעה מרחוק? גודל? יציבות? גיוון? מנהיגות? חוכמת משחק יוצאת מהכלל?
בעיני, גבוה אקראי שתלוי בשיטות משחק מאוד ספציפיות כדי לתרום התקפית, מעט מאוד חוץ מזה.
מסכים לגבי סקוטי.
11 מרץ 2023, 13:06
felix_r כתב:
1) דווקא במחזור הקודם ז'יז'יץ' טחן את פטרושב (שכולם פה מתלהבים ממנו אש)
2) גם במשחק הזה קטש העדיף לא פעם להכניס את מנקו ולא את היליארד, כי היליארד פשוט רך מאוד בהגנה
1. היו לו הבלחות גם במכבי. זה לא דברים שקורים לטווח ארוך. לא משהו לבנות עליו ליותר ממשחק פה, משחק שם.
2. ומה מנקו תורם כשהוא מקבל דקות במקום היליארד? חוץ מנפח את קייס ה"שיתפנו ישראלים" כמובן..
11 מרץ 2023, 13:26
מילוס כתב:MTA2311 כתב:לא הייתי שופט לא את זיזיץ ולא את ווילבקין על סמך העונה הזאת
אפשר עד גיל 40 למצוא סיבות לא לשפוט את זיזיץ'. אבל למה? לפי איזו עונה כן היית שופט אותו? לפי איזה סט יכולות?
מה בעצם הוא מציע חוץ מקרש סל וזה שהוא בחור נחמד? משהו בהגנה? אתלטיות? קליעה מרחוק? גודל? יציבות? גיוון? מנהיגות? חוכמת משחק יוצאת מהכלל?
בעיני, גבוה אקראי שתלוי בשיטות משחק מאוד ספציפיות כדי לתרום התקפית, מעט מאוד חוץ מזה.
מסכים לגבי סקוטי.
אני חושב שהוא נתן עונה לא רעה בכלל במכבי.
יש לו לא מעט חסרונות, אבל הוא לא רע כמו שהוא נראה העונה.
11 מרץ 2023, 13:56
הוא לא גרוע העונה. פשוט הוא אחד מתוך שלושת הסנטרים שיש לקבוצה: טיבור פלייס, דאנסטון וז'יז'יץ'. הוא משחק רק 15 דקות למשחק בממוצע, אז המספרים שלו לא גדולים. דרך אגב, יש לו 73% מהשדה עונתי. לא רע בכלל...
מעניין שדווקא את המשחקים היותר טובים שלו הוא נותן העונה במשחקי החוץ. בכול העונה הוא קלע 6 פעמים בדאבל-פיגרס, כול ה-6 במשחקי החוץ.
11 מרץ 2023, 14:51
אני מסכים עם מילוס. זיזיץ' שחקן טוב התקפית (אבל לא עילוי כזה גדול כמו שהיו כאלו שעשו ממנו עונה שעברה), ובזה היכולות שלו פחות או יותר מסתכמות. הוא לא ריבאונדר טוב, ובטח שהוא לא שחקן הגנה גדול, בלשון המעטה.
אני בסדר גמור עם זה שהוא לא פה, כי עם התקציב שהיו שמים עליו שאר הסגל היה נראה רע בהרבה.
11 מרץ 2023, 22:55
עידן כתב:אני מסכים עם מילוס. זיזיץ' שחקן טוב התקפית (אבל לא עילוי כזה גדול כמו שהיו כאלו שעשו ממנו עונה שעברה), ובזה היכולות שלו פחות או יותר מסתכמות. הוא לא ריבאונדר טוב, ובטח שהוא לא שחקן הגנה גדול, בלשון המעטה.
אני בסדר גמור עם זה שהוא לא פה, כי עם התקציב שהיו שמים עליו שאר הסגל היה נראה רע בהרבה.
טוב התקפית לליגת העל (''העל'') אולי
11 מרץ 2023, 23:56
אין לו אופי מכביסטי בשום צורה (סוג של אדישות הייתי אומר), ומצד שני הוא אמור לשבת על שכר של סופרסטאר, ולכן זה לא היה עובד לו בקבוצה כמו מכבי לטווח ארוך.
It's just not meant to be
12 מרץ 2023, 00:17
אפשר לבדוק מהתחלה לא אהבתי ולא היתלבטתי ולא הבנתי מה ראו בזיזיץ הזה.
שחקן בינוני ומספיק לראות את הסדרה נגד מדריד איך הוא ומכבי כולה נראו כמו ילדים נגד בוגרים ובפוקוס עליו איך אכלו אותו .
12 מרץ 2023, 00:57
שועל כתב:https://www.instagram.com/reel/CppRPgYK34b/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
איזה שחקן
להתראות בפלייאוף
נו אז מי צדק בסופו של דבר?
כמו שכתבתי בתחילת העונה - להתראות בפלייאוף
13 מרץ 2023, 14:24
שועל כתב:https://www.instagram.com/reel/CppRPgYK34b/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
איזה שחקן
להתראות בפלייאוף
רמת יציבות של שולחן עם רגל אחת שקצרה מכל שאר הרגליים
13 מרץ 2023, 14:57
Shay_uzan כתב:שועל כתב:https://www.instagram.com/reel/CppRPgYK34b/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
איזה שחקן
להתראות בפלייאוף
רמת יציבות של שולחן עם רגל אחת שקצרה מכל שאר הרגליים
הוא דווקא שחקן יציב, שקלע ברוב המשחקים בדו ספרתי, ויש לו ממוצעים גבוהים העונה. היו לנו הרבה שחקנים לא יציבים לאורך השנים - הוא בינתיים ממש לא כזה.