המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:הערב בשבע וחצי משחק השלמה בין אפס לריאל
my man כתב:ניצחון של אפס לא טוב לנו
A.Parker כתב:סיום ענק
felix_r כתב:הייתי מעדיף שאפס תפסיד היום, ותנצח במשחק הקרוב את פרטיזן...
Avi1508 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שאפס תפסיד היום, ותנצח במשחק הקרוב את פרטיזן...
בתרחיש מסוים זה דווקא טוב לנו שאפס נשארה בחיים כי אנחנו ביתרון כפול על אפס והיא תילחם עכשיו עם כל הקבוצות שבמאבק ישיר איתנו
כי אם היא הייתה גומרת את העונה היה סיכוי שהיא פחות תילחם על כל משחק
נ.ב. מדהים שאנחנו פירקנו את אפס בשישי ועכשיו היא מנצחת את ריאל , מנפלאות היורוליג של השנה
felix_r כתב:Avi1508 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שאפס תפסיד היום, ותנצח במשחק הקרוב את פרטיזן...
בתרחיש מסוים זה דווקא טוב לנו שאפס נשארה בחיים כי אנחנו ביתרון כפול על אפס והיא תילחם עכשיו עם כל הקבוצות שבמאבק ישיר איתנו
נ.ב. מדהים שאנחנו פירקנו את אפס בשישי ועכשיו היא מנצחת את ריאל , מנפלאות היורוליג של השנה
ריאל קצרה בגארדים. חוץ מיול שנפצע כבר די מזמן, במשחק האחרון נפצע גם ווליאמס-גוס. אז לא נשאר להם אף גארד שיכול לשמור על לארקין/מיציץ' (מה גם שהאנגה סוחב פציעה כבר הרבה זמן, ומשחק בהילוך שני)
my man כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שאפס תפסיד היום, ותנצח במשחק הקרוב את פרטיזן...
ריאל קצרה בגארדים. חוץ מיול שנפצע כבר די מזמן, במשחק האחרון נפצע גם ווליאמס-גוס. אז לא נשאר להם אף גארד שיכול לשמור על לארקין/מיציץ' (מה גם שהאנגה סוחב פציעה כבר הרבה זמן, ומשחק בהילוך שני)
ואז יש אחת משתי אופציות כמובן..
או שאנחנו מקבלים אותם בפלייאוף(במידה שנעלה בכלל) וכל הפצועים חוזרים ומפרקים לנו את הצורה..וברור שהם מזמינים מטוס לפני משחק מספר 3 וכו'..
או שאנחנו מקבלים אותם בפלייאוף(במידה שנעלה בכלל) והפצועים שלהם לא חוזרים והם עדיין מפרקים לנו את הצורה..וברור שהם מזמינים מטוס לפני משחק מספר 3 וכו'..
זה סנריו עם סוף ידוע מראש
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שאפס תפסיד היום, ותנצח במשחק הקרוב את פרטיזן...
ואז יש אחת משתי אופציות כמובן..
או שאנחנו מקבלים אותם בפלייאוף(במידה שנעלה בכלל) וכל הפצועים חוזרים ומפרקים לנו את הצורה..וברור שהם מזמינים מטוס לפני משחק מספר 3 וכו'..
או שאנחנו מקבלים אותם בפלייאוף(במידה שנעלה בכלל) והפצועים שלהם לא חוזרים והם עדיין מפרקים לנו את הצורה..וברור שהם מזמינים מטוס לפני משחק מספר 3 וכו'..
זה סנריו עם סוף ידוע מראש
אבל מי אמר שאנחנו נקבל אותם דווקא?
Mitelka כתב:מכבי צריכה לעשות הכל כדי לא לקבל את ריאל. הבעיה שהכל צפוף במקומות 1-3. המאצ אפ הכי גרוע בעולם יש לנו איתם.
כן, לשאלתכם, אם אולי מסיימת 1 ויש לי מצב במחזור האחרון להפסיד בכוונה כדי לסיים 8 ולא 7 - אז התשובה היא כן.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
felix_r כתב:לדעתי יש לנו סיכוי מול מונאקו.
שתי הקבוצות בנויות בצורה דומה ומתבססות על סקוררים בעמדות הגארדים.
גם אם הסגל של מונאקו חזק יותר, למכבי יש יתרון בקהל הביתי (והרקורד של מכבי במשחקי הבית מוכיח את זה מעבר לכול ספק).
אז נכון, גם מול מונאקו מכבי לא תגיע פייבוריטית, אבל עם סיכוי לא רע לגנוב ניצחון באחד משני משחקי החוץ, ולגמור את זה בבית בעזרת הקהל המטורף שלנו.
שים לב שמונאקו וברצלונה עם אותו מאזן ובנוסף למונאקו נשארו את המשחקים הכי נוחים על הנייר עד סוף העונהעידן כתב:felix_r כתב:לדעתי יש לנו סיכוי מול מונאקו.
שתי הקבוצות בנויות בצורה דומה ומתבססות על סקוררים בעמדות הגארדים.
גם אם הסגל של מונאקו חזק יותר, למכבי יש יתרון בקהל הביתי (והרקורד של מכבי במשחקי הבית מוכיח את זה מעבר לכול ספק).
אז נכון, גם מול מונאקו מכבי לא תגיע פייבוריטית, אבל עם סיכוי לא רע לגנוב ניצחון באחד משני משחקי החוץ, ולגמור את זה בבית בעזרת הקהל המטורף שלנו.
מסכים איתך, אבל מונאקו כרגע מקום 4. איך אתה חושב שיש לנו סיכוי לפגוש אותם בהצלבה? כי אני לא מאמין שיש סיכוי שנסיים מקום 5. אתה מהמר שהם יסיימו גבוה יותר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים