14 מרץ 2023, 11:28
אחדשיודע כתב:רגע, לפרטיזן אין אופציה על מדר? אני זוכר שדובר על חוזה ל-3 שנים או שנתיים עם אופציה לעונה נוספת. אם יש לה, אני די בטוח שיממשו אותה בהתחשב בגיל שלו. הם יירצו ליהנות מהפירות. מה גם שהוא חתם שם על חוזה בשכר נמוך.
14 מרץ 2023, 16:34
14 מרץ 2023, 17:46
14 מרץ 2023, 18:17
A.Parker כתב:הוא שיחק בעבר בכוכב אז אולי היה אובר אמוציונאלי
14 מרץ 2023, 18:18
אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:הוא שיחק בעבר בכוכב אז אולי היה אובר אמוציונאלי
אתה חושב? https://twitter.com/BasketNews_com/stat ... 1925225472
14 מרץ 2023, 18:38
14 מרץ 2023, 18:45
מרסר כתב:מונאקו השעתה את מייק ג'יימס באופן זמני לאחר שהפר את חוקי המועדון.
14 מרץ 2023, 18:46
14 מרץ 2023, 18:46
אחדשיודע כתב:מרסר כתב:מונאקו השעתה את מייק ג'יימס באופן זמני לאחר שהפר את חוקי המועדון.
איזה מאוס הוא
14 מרץ 2023, 22:24
Mitelka כתב:עשה חמש רצופות שהחזירו את פרטיזן וסחט את החמישית מקאמפצו.מילוס כתב:ים מדר מאכזב מאוד. אין קפיצת מדרגה, בסיטואציה שבה שחקנים בינוניים כמו לסור נראים כמו מפלצות. יכול להיות שהגיע זמנו להמשיך למקום שייבחן האם הוא יכול להיות שחקן דומיננטי
לא איזה עונה להיט אבל בהחלט סביר.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
A.Parker כתב:מילוס כתב:ים מדר מאכזב מאוד. אין קפיצת מדרגה, בסיטואציה שבה שחקנים בינוניים כמו לסור נראים כמו מפלצות. יכול להיות שהגיע זמנו להמשיך למקום שייבחן האם הוא יכול להיות שחקן דומיננטי
דווקא הוא אחלה לדעתי, בטח כשאובראדוביץ' מייבש אותו הרבה פעמים בהגזמה. אני מאוד התרשמתי מהשיפור שהציג בקליעה בשנה וחצי האחרונה, הפך את נקודת החולשה לכלי מרכזי במשחק שלו.
מבחינתי קל הוא המטרה המרכזית בשוק הישראלים הקיץ, בעדיפות לנעילה על חוזה ארוך טווח (כמובן שהכל במידה והשכר סביר, לא צריך להסתנוור מהלאום יותר מדי). זה טיפה ריסקי אבל הייתי נותן לו כבר שנה הבאה את תפקיד הרכז המחליף.
14 מרץ 2023, 22:29
14 מרץ 2023, 22:30
14 מרץ 2023, 22:48
14 מרץ 2023, 22:53
מילוס כתב:לא מעניין טייטלים, הוא הראה רמה אחרת מול הטופ של בני גילו ביורובסקט U20, יש מדד יותר טוב? כמובן, זה לא מבטיח כלום, זה כן מראה פוטנציאל. וכזה יש בערימות, בעיני. אני אישית לא ממש מתרשם מכותרות ה"מדר שינה את המומנטום במשחק בליגה האדריאטית וסיים עם 7 נק'", זה קלאסי לתקשורת כדורסל שהתרגלה לזה שכל ישראלי שקולע סל וחצי באירופה הוא פלא. אני אישית לא רואה שיפור. בעיני הוא צריך להיות טוב מהלפרין, והלפרין בגילו עשה דברים מאוד יפים.
14 מרץ 2023, 23:02
14 מרץ 2023, 23:06
מילוס כתב:לא מעניין טייטלים, הוא הראה רמה אחרת מול הטופ של בני גילו ביורובסקט U20, יש מדד יותר טוב? כמובן, זה לא מבטיח כלום, זה כן מראה פוטנציאל. וכזה יש בערימות, בעיני. אני אישית לא ממש מתרשם מכותרות ה"מדר שינה את המומנטום במשחק בליגה האדריאטית וסיים עם 7 נק'", זה קלאסי לתקשורת כדורסל שהתרגלה לזה שכל ישראלי שקולע סל וחצי באירופה הוא פלא. אני אישית לא רואה שיפור. בעיני הוא צריך להיות טוב מהלפרין, והלפרין בגילו עשה דברים מאוד יפים.
15 מרץ 2023, 00:27
15 מרץ 2023, 01:22
A.Parker כתב:נראה לי שאתה קצת מגזים. קודם כל, באופן סיסטמתי, הטורנירים האלה לא מנבאים בהכרח את פערי הרמות בעתיד. הוא כן כבר כיום שחקן רוטציה לגיטימי בקבוצה טובה ביורוליג, אולי יוכל להתפתח בעתיד אפילו לרכז פותח. אני לא בטוח שיש לו את תקרת הזכוכית של הלפרין והייתי מחכה קצת עם החרבות. נראה לי שאתה די מגזים וגם שוכח את העובדה שעם כל הכבוד לאובראדוביץ' שחקנים לא בהכרח יבריקו תחתיו.
בעיני כבר כיום הוא שווה רכז מחליף ביורוליג, וזה משמעותי מאוד. תוסיף לזה שהוא כנראה יוזן מאוד מהאנרגיה של ההיכל ואני מאמין שיהיה פה עוד סייד אפקט איכותי. וזה כמובן בדיבורים על הווה, ולא על העתיד שעוד יכול להתפתח.
15 מרץ 2023, 01:26
משה כתב:על סמך מה קבעת שהוא צריך להיות שחקן יותר טוב מהלפרין? הלפרין רחוק מלהיות כוס התה שלי בלשון המעטה אבל כבר בגיל של ים מדר הוא הוביל את לובליאנה לדאבל. 3 שנים אחרי הוא היה שחקן חמישיה במכבי שהגיע לגמר יורוליג (נבחר גם לאחת מחמישיות העונה ביורוליג). מבחינת כישרון לטעמי הלפרין היה כמה רמות מאליו (ההיתרון היחידי של מדר הוא שנראה שיש לו הרבה יותר מביצים).
15 מרץ 2023, 13:47