המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:חושב שיש למכבי 3 שחקנים מובילים כשהשלישי (בונזי) פחות דומיננטי ויכול גם לרדת מקום אחד בהיררכיה ברגע שיגיע שחקן פנים טוב.
מובילים:
בראון ובולדוויון, סנטר שאמור להגיע ולהיות ראשון ודומיננטי בצבע, בונזי ושחקן בעמדה 3 שצריך בעיקר לתת D&3.
מהספסל זה דיבה, מרטין, סורקין. כל השאר להחליף.
עדיין שלד טוב לדעתי לשנה הבאה מה שלא יהיה.
A.Parker כתב:מפתיע שיש עוד כאלה שרוצים את מרטין. ממשחק למשחק יורד לי ממנו יותר.
A.Parker כתב:אתה באמת בעד השארת ניבו?
A.Parker כתב:אתה באמת בעד השארת ניבו?
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אתה באמת בעד השארת ניבו?
אנחנו עכשיו בדיוק בשבוע הזה בשנה שרוצים להשאיר את כולם, שבוע הבא זה כבר ישתנה
Adam כתב:אגב לא מדברים עליו פה כי חושבים שהוא לא רלוונטי, אבל הייתי מעיף מכאן לאלף עזאזל את רפי מנקו.
עידן כתב:Adam כתב:אגב לא מדברים עליו פה כי חושבים שהוא לא רלוונטי, אבל הייתי מעיף מכאן לאלף עזאזל את רפי מנקו.
זה כזה משנה? את מי כבר תביא במקומו? רוב השחקנים הישראלים ייתנו תפוקה דומה לשלו, בטח כאלו שאין להם שום ניסיון יורוליג.
יש אולי 10 ישראלים במקרה הטוב שיכולים לתרום ברמת יורוליג (ואני מחשיב גם את אבדיה בספירה הזו), ומעבר להם אני באמת לא חושב שזה משנה יותר מידי.
Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:אגב לא מדברים עליו פה כי חושבים שהוא לא רלוונטי, אבל הייתי מעיף מכאן לאלף עזאזל את רפי מנקו.
זה כזה משנה? את מי כבר תביא במקומו? רוב השחקנים הישראלים ייתנו תפוקה דומה לשלו, בטח כאלו שאין להם שום ניסיון יורוליג.
יש אולי 10 ישראלים במקרה הטוב שיכולים לתרום ברמת יורוליג (ואני מחשיב גם את אבדיה בספירה הזו), ומעבר להם אני באמת לא חושב שזה משנה יותר מידי.
זה מעט משנה כי קטש נותן לו מדי פעם 5 דק' לשחק כל 3-4 משחקים, ובדיוק ב5 דק' האלה זה עולה למכבי בפיגור דו ספרתי.
מעדיף שחקן שייתן לפחות קליעה משלוש (מה שמנקו היה אמור לעשות). נתנאל ארצי, יותם חנוכי או אפילו עמית שמחון (את האחרון אני לא סובל) עדיפים עליו בעיניי.
Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:אגב לא מדברים עליו פה כי חושבים שהוא לא רלוונטי, אבל הייתי מעיף מכאן לאלף עזאזל את רפי מנקו.
זה מעט משנה כי קטש נותן לו מדי פעם 5 דק' לשחק כל 3-4 משחקים, ובדיוק ב5 דק' האלה זה עולה למכבי בפיגור דו ספרתי.
מעדיף שחקן שייתן לפחות קליעה משלוש (מה שמנקו היה אמור לעשות). נתנאל ארצי, יותם חנוכי או אפילו עמית שמחון (את האחרון אני לא סובל) עדיפים עליו בעיניי.
felix_r כתב:Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:אגב לא מדברים עליו פה כי חושבים שהוא לא רלוונטי, אבל הייתי מעיף מכאן לאלף עזאזל את רפי מנקו.
לגבי הקליעה לשלוש. אתה לא יכול לדעת על פי הנתונים בליגה איך תהיה הקליעה של שחקן ביורוליג.
קח דוגמא, בליגה המקומית השחקן בעל האחוזים הכי גבוהים לשלוש במכבי, הוא ג'ייק כהן - 47.4% לשלוש בליגה. אבל מה, ביורוליג האחוזים שלו צונחים ל-23.8%
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים