רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי TAYO » 18 מרץ 2023, 17:18

אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:לא כל כך הרבה. גם ב-NBA שיחק לרוב ב-4. גם בזניט ממה שיצא לי לראות, בוודאי לצד מיקי. בצהבת אומנם הוחלט שהוא 5 ותו לא, אבל זה רק רחוק מהאמת.
במכבי הוא לא יכול להיות 4, זה לא עובד. ואם הוא חייב לידו 5 עם קליעה, אז בעצם הציפייה היא שהוא יהיה 4 בלי קליעה מה שממקם אותו מתחת לסל מה שהופך אותו ל… 5?

Sent from my iPhone using Tapatalk

אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.
אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…

הפוך גוטה. אתה תקוע.
מבחינתך סנטרים עומדים מתחת לסל ו-4 קולעים שלשות. אבל זה לא עובד ככה. היום אתה רואה את כולם קולעים שלשות. אז מה זה אומר? שהסנטר שקולע שלשות הוא בעצם 4? לא. אתה יכול לראות 5 שקולע שלשות ביחד עם 4 שלא קולע שלשות. יש אינספור דוגמאות. בשורה התחתונה, העמדה נקבעת לפי ההגנה. על מי אתה מוצב בהגנה.
פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי גל גל » 18 מרץ 2023, 17:22

אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:אנשים פה ויתרו על פוייתרס בקלות מידי

אני בטוח שהוא שחקן מצויין ויש לו הרבה יותר מה לתת ( 2 רמות מעל ניבו )

הוא ממש לא 2 רמות מעל ניבו. והוא ממש לא שחקן מצוין. הוא אולי משלים מצוין. אבל... לא צריך כל כך הרבה משלימים, בטח כשיש להם את אותן התכונות בדיוק. צריך גם שחקנים מובילים בקו הקדמי, או לכל הפחות כאלה שיש להם יתרונות משמעותיים על היריבים שלהם. הוא בטח לא שווה 800 אלף דולר נטו בקבוצה דלת משאבים.

וניבו לא משלים ?
אם אתה אומר לי שאחד מהם נשאר אני משאיר את פוייתרס בענים עצומות
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 18:03

TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:במכבי הוא לא יכול להיות 4, זה לא עובד. ואם הוא חייב לידו 5 עם קליעה, אז בעצם הציפייה היא שהוא יהיה 4 בלי קליעה מה שממקם אותו מתחת לסל מה שהופך אותו ל… 5?

אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.
אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…

הפוך גוטה. אתה תקוע.
מבחינתך סנטרים עומדים מתחת לסל ו-4 קולעים שלשות. אבל זה לא עובד ככה. היום אתה רואה את כולם קולעים שלשות. אז מה זה אומר? שהסנטר שקולע שלשות הוא בעצם 4? לא. אתה יכול לראות 5 שקולע שלשות ביחד עם 4 שלא קולע שלשות. יש אינספור דוגמאות. בשורה התחתונה, העמדה נקבעת לפי ההגנה. על מי אתה מוצב בהגנה.
פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.

קודם כל, מי אמר שהוא מוצלח? פוית׳רס הוא שחקן משלים, לא מעבר לכך. בואו לא ננפח אותו לממדים מוגזמים. ודבר שני, יש לא מעט שחקנים בעמדה 4, גם היום, שלא קולעים מ-3. וכאמור, פוית׳רס צוות לאורך רוב הקריירה שלו לצד שחקן בעמדה מספר 5, כאשר הוא מתפקד כ-4. עם עובדות אתה לא יכול להתווכח, למרות שאתה מנסה לשכתב פה את ההיסטוריה. אתה רוצה לקרוא לו שחקן מיושן, שפחות מתאים למשחק של היום? אחלה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 מרץ 2023, 18:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 18:05

גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:אנשים פה ויתרו על פוייתרס בקלות מידי

אני בטוח שהוא שחקן מצויין ויש לו הרבה יותר מה לתת ( 2 רמות מעל ניבו )

הוא ממש לא 2 רמות מעל ניבו. והוא ממש לא שחקן מצוין. הוא אולי משלים מצוין. אבל... לא צריך כל כך הרבה משלימים, בטח כשיש להם את אותן התכונות בדיוק. צריך גם שחקנים מובילים בקו הקדמי, או לכל הפחות כאלה שיש להם יתרונות משמעותיים על היריבים שלהם. הוא בטח לא שווה 800 אלף דולר נטו בקבוצה דלת משאבים.

וניבו לא משלים ?
אם אתה אומר לי שאחד מהם נשאר אני משאיר את פוייתרס בענים עצומות

אמרתי. כל השחקנים של מכבי בקו הקדמי הם שחקנים משלימים. ולכן צריך להחליף, לשנות, לשפר. תחליף לפחות 1-2 מהם בשחקנים מובילים, או בשחקנים שיתנו יתרון מסוים בהשוואה לקווים קדמיים אחרים (ולא עוד מאותו דבר). ועשית צעד קדימה.

ואם אתה שואל ניבו או פוית׳רס, אז זאת שאלה כספית. מי עולה פחות. אם ניבו עולה פי 2 פחות, אז ברור שאני מעדיף את ניבו. מה השאלה בכלל? אני הרי רוצה לחזק את הקו הקדמי, וצריך להביא כסף מאיפשהו (הפדרמנים כידוע האחרונים לפתוח את הכיס).
אחדשיודע

הודעהעל ידי TAYO » 18 מרץ 2023, 18:47

אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.

הפוך גוטה. אתה תקוע.

קודם כל, מי אמר שהוא מוצלח? פוית׳רס הוא שחקן משלים, לא מעבר לכך. בואו לא ננפח אותו לממדים מוגזמים. ודבר שני, יש לא מעט שחקנים בעמדה 4, גם היום, שלא קולעים מ-3. וכאמור, פוית׳רס צוות לאורך רוב הקריירה שלו לצד שחקן בעמדה מספר 5, כאשר הוא מתפקד כ-4. עם עובדות אתה לא יכול להתכווח, למרות שאתה מנסה לשכתב פה את ההיסטוריה. אתה רוצה לקרוא לו שחקן מיושן, שפחות מתאים למשחק של היום? אחלה.
אני קורא לו 5. שם הוא הכי יעיל.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 18:48

TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…

הפוך גוטה. אתה תקוע.

קודם כל, מי אמר שהוא מוצלח? פוית׳רס הוא שחקן משלים, לא מעבר לכך. בואו לא ננפח אותו לממדים מוגזמים. ודבר שני, יש לא מעט שחקנים בעמדה 4, גם היום, שלא קולעים מ-3. וכאמור, פוית׳רס צוות לאורך רוב הקריירה שלו לצד שחקן בעמדה מספר 5, כאשר הוא מתפקד כ-4. עם עובדות אתה לא יכול להתווכח, למרות שאתה מנסה לשכתב פה את ההיסטוריה. אתה רוצה לקרוא לו שחקן מיושן, שפחות מתאים למשחק של היום? אחלה.
אני קורא לו 5. שם הוא הכי יעיל.

תקרא לו איך שאתה רוצה. עובדתית הוא 4/5, כאשר את רוב הקריירה העביר בעמדה 4. באף אחת מהעמדות הוא לא מספיק טוב בשביל שחקן מוביל.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 18 מרץ 2023, 18:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי RomanR » 18 מרץ 2023, 18:56

מצטער להיות הבאזקיל, רק לא הבנתי איך כל הדיון הזה קשור לקטש. יש מספיק ת'רדים בשביל זה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 18:56

זה התחיל מזה שטענו פה שהסגל מצוין וכל הבעיות מסתכמות בקטש. פחות או יותר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2023, 19:12

RomanR כתב:מצטער להיות הבאזקיל, רק לא הבנתי איך כל הדיון הזה קשור לקטש. יש מספיק ת'רדים בשביל זה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

תראה, פעם (לפני 8-10 שנים) הייתי מקפיד על זה, ודורש מאנשים לשמור על נושא האשכול, אבל בסוף התרגלתי לכך שכול אשכול בפורום הזה הופך לאשכול מלפפונים במוקדם או במאוחר. חבל על העצבים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 28 מרץ 2023, 21:14

אני מבין שהדיון הזה רק טוב בהפסדי חוץ קשים.

אחלה עודד. הקבוצה בשיא הכושר שלה ועושה פלייאוף. בלי שחקן פנים נורמלי, בעונה רווית פציעות וקבוצה חדשה לגמרי.

קרדיט גדול.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 28 מרץ 2023, 21:15

הביא את הקבוצה לשיא בדיוק בשביל לעשות פלייאוף..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Thorin » 28 מרץ 2023, 21:35

עודד עושה עבודה כבירה, אבל בסופו של דבר לפחות מבחינתי,
הוא ימדד בשורה התחתונה בסדרת הגמר בארץ.
גם אם הוא יקבל בראש בסדרה מול ריאל/ברצלונה/היוונים.
אם הוא ינצח את הגמר הישראלי בצורה משכנעת, הוא עשה את שלו.
ככה שהמאני טיים הוא לא היום אלא עוד חודשיים.
Thorin

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 מרץ 2023, 21:45

מגיע לקטש קרדיט על הניצחון היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 28 מרץ 2023, 21:46

לא מתומכיו (מקצועית, כבן אדם אני אוהב אותו מאוד), אבל הוא עושה עבודה מצויינת בחודש האחרון.
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 28 מרץ 2023, 22:04

מאוד מפתיע בתקופה האחרונה. הקבוצה באה מוכנה עם כמה רעיונות ועקרונות ברורים למשחקים. גם ניהול המשחק והחילופים משתפרים.

אכן מגיעה לו מילה טובה.

אם הוא נוטש את האהבה העיוורת לקו קדמי נמוך שחי נטו על אתלטיות, מגוון אותו קצת ומוסיף גובה, אני סבבה עם זה שימשיך פה. בכל אופן, הוא כנראה הרוויח עוד עונה.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Adam » 28 מרץ 2023, 22:10

צריך להוסיף ולציין שמעבר לזה שמכבי בתקופה טובה ועם רצף נצחונות, וגם משחקת כמו קבוצה סופסוף - קטש סופסוף עושה את הדברים כמו שצריך.
יכול להיות שהיה צריך ששחקנים כמו אדאמס, הולינס ופוייתרס ייפצעו כדי להבין מה יש לו בדיוק בידיים:
פוייתרס נפצע - אין יותר חמישייה של ניבו ופוייתרס (מקווה שלא נראה את זה שוב כשהוא יחזור מפציעה).
הולינס נפצע - הוא לא עולה יותר על חשבון היליארד.
אדאמס - לא באמת צריך להוסיף. בושה שהוא היה פה בכלל.

חלוקת הדקות שלו גם כן מאוד מרשימה במשחקים האחרונים.
הוא גם התחיל להגיב מהר יותר עם פסקי זמן. עדיין חסר לי שבירת הלוח מעצבים כשמכבי נראת ביזיון. כנראה שלעולם לא אראה את זה מקטש.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי ankram » 28 מרץ 2023, 22:46

כמו הקבוצה. נמצא בתקופה נפלאה כמאמן.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי JarJarBinx » 28 מרץ 2023, 22:55

לא מאוהבי קטש, ואין לי בעיה גם אחרי משחק שיא לומר שאני לא כל כך אוהב את הכדורסל שלו.
אבל כשמגיע מגיע - הקבוצה השתפרה לאחרונה פלאים בשני צדי המגרש. ממש כאילו קבוצה אחרת ברמת הביצוע. כל הכבוד לקטש.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Shay_uzan » 29 מרץ 2023, 12:15

שמואל1 כתב:מגיע לקטש קרדיט על הניצחון היום.

מגיע לו קרדיט על כל מרץ
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 29 מרץ 2023, 12:37

JarJarBinx כתב:לא מאוהבי קטש, ואין לי בעיה גם אחרי משחק שיא לומר שאני לא כל כך אוהב את הכדורסל שלו.
אבל כשמגיע מגיע - הקבוצה השתפרה לאחרונה פלאים בשני צדי המגרש. ממש כאילו קבוצה אחרת ברמת הביצוע. כל הכבוד לקטש.

מדויק
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־31 אורחים