פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי 22/23

16 מרץ 2023, 23:07

מילוס כתב:
מרסר כתב:
הבעיה של ירושלים זה שהיורליג זה מפעל פרטי שמונע מכסף ושמי שבוחר לשחק במפעל אלו חברי הדריקטריון שמורכב מקבוצות רישיון A, אורי אלון בזמנו ניסה לשכנע אותם אבל הם דחו אותו בטענה שישראל זה שוק קטן ואין מקום לשני קבוצות מישראל.

סרביה שוק ענק? כי להם יש 2 קבוצות העונה.
הכל כסף, ירושלים תביא כסף ושחקנים מעולים, כולל יוצאי נבא, ביורוליג יסתערו עליהם.

לסרביה יש קבוצה אחת קבועה - הכוכב. פרטיזן הגיעה דרך היורוקאפ, אותו ירושלים עזבה בטיפשותה.

17 מרץ 2023, 00:12

felix_r כתב:
מילוס כתב:
מרסר כתב:
הבעיה של ירושלים זה שהיורליג זה מפעל פרטי שמונע מכסף ושמי שבוחר לשחק במפעל אלו חברי הדריקטריון שמורכב מקבוצות רישיון A, אורי אלון בזמנו ניסה לשכנע אותם אבל הם דחו אותו בטענה שישראל זה שוק קטן ואין מקום לשני קבוצות מישראל.

הכל כסף, ירושלים תביא כסף ושחקנים מעולים, כולל יוצאי נבא, ביורוליג יסתערו עליהם.

לסרביה יש קבוצה אחת קבועה - הכוכב. פרטיזן הגיעה דרך היורוקאפ, אותו ירושלים עזבה בטיפשותה.
פרטיזן לא הגיעה דרך היורוקאפ. וירטוס הגיעה (זכתה אחרי ניצחון על בורסאספור).

פרטיזן קיבלה כרטיס חופשי.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

17 מרץ 2023, 01:13

Mitelka כתב:
felix_r כתב:
מילוס כתב:
מרסר כתב:

פרטיזן לא הגיעה דרך היורוקאפ. וירטוס הגיעה (זכתה אחרי ניצחון על בורסאספור).

פרטיזן קיבלה כרטיס חופשי.

צודק! טעות שלי :thumbup

17 מרץ 2023, 01:16

הייתי מחכה רגע לראות כמה ישקיעו בכלל. אבל כן, יש פה פוטנציאל למפץ.

17 מרץ 2023, 01:21

אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו פה "אם x יקרה הם יהיו חייבים להתחיל להשקיע" הייתי קונה את מכבי בעצמי ומעמיד תקציב מכובד.

גם אם משפחת אדלסון ישפכו פה מיליארדים פדרמן לא יזוז מהדרך שלו, בעיקר כי אין לו כסף להשקיע, אבל גם כי הוא שם אלף זין.

17 מרץ 2023, 01:59

MTA2311 כתב:אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו פה "אם x יקרה הם יהיו חייבים להתחיל להשקיע" הייתי קונה את מכבי בעצמי ומעמיד תקציב מכובד.

גם אם משפחת אדלסון ישפכו פה מיליארדים פדרמן לא יזוז מהדרך שלו, בעיקר כי אין לו כסף להשקיע, אבל גם כי הוא שם אלף זין.

כן. הפרדרמנים והרקאנטים אוחזים בקרנות המזבח ולא מוכנים לשחרר, ולכן מכבי בכיוון מטה.
אתפלא אגב אם אדלסון או מכריו לא גיששו קודם בגזרה של מכבי. אבל ככה או ככה, אני מניח שהיו מספיק מיליארדרים יהודים שהיו מוכנים לקחת על עצמם את המועדון לאורך השנים. וזה פשוט לא התאים לפדרמנים/רקאנטים שייקחו להם מהרזומה את השורה של ״בעלי מכבי תל אביב״ ואת הכל הנלווה לזה.

19 מרץ 2023, 13:20

סוף סוף שעה נורמלית למשחק ליגה

19 מרץ 2023, 13:36

my man כתב:סוף סוף שעה נורמלית למשחק ליגה

אני מנחש שזה בגלל שאת הכדורגל שיחקו אתמול

20 מרץ 2023, 20:04

שמתם לב להפסד המפתיע של חולון לאילת הלפני אחרונה בטבלה?

חוץ מהתוצאה המפתיעה, היה שם דאבל-דאבל מדהים של הסנטר הדרום סודני מנג'וק מתיאנג : 22 נקודות ו-24 ריבאונדים :eek

בשביל השוואה, כול חולון לקחה 27 ריבאונדים במשחק הזה! :D

20 מרץ 2023, 20:59

חולון פצועה וחבולה

20 מרץ 2023, 23:12

והנה תגובה ישראלית לדרום סודאני של אילת - נמרוד לוי עם 25 נק ו16 ריבאונדים בניצחון הגדול של גליל בב"ש (חזרו ממינוס 15 במחצית).

20 מרץ 2023, 23:15

אז בסוף התגובה לאיום השביתה של השחקנים הישראלים נענה בתוספת תקציב לקבוצות שירשמו 4 זרים לכל העונה. מקסים.

20 מרץ 2023, 23:40

A.Parker כתב:אז בסוף התגובה לאיום השביתה של השחקנים הישראלים נענה בתוספת תקציב לקבוצות שירשמו 4 זרים לכל העונה. מקסים.
דואגים לשחקן הישראלי!
לכיס שלו, כמובן

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

20 מרץ 2023, 23:49

RomanR כתב:
A.Parker כתב:אז בסוף התגובה לאיום השביתה של השחקנים הישראלים נענה בתוספת תקציב לקבוצות שירשמו 4 זרים לכל העונה. מקסים.
דואגים לשחקן הישראלי!
לכיס שלו, כמובן

ומציינים תוך כדי שהרמה בליגה תעלה

21 מרץ 2023, 14:32

A.Parker כתב:
RomanR כתב:
דואגים לשחקן הישראלי!
לכיס שלו, כמובן

ומציינים תוך כדי שהרמה בליגה תעלה
הכי קל לציין דברים לא מדידים.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk

21 מרץ 2023, 15:26

לא מפספסים הזדמנות לפספס חבורת האהבלים הזאתתמונה

21 מרץ 2023, 15:37

לא מבין למה הכדורסלנים צריכים לקבל מיליונים מכספי המיסים של האזרחים.

23 מרץ 2023, 11:46

"בהפסקת המחצית, בזמן שקבוצתו מחזיקה ביתרון שברירי של 42:48, העלה צ'ינאנו אונואקו סטורי בחשבון האינסטגרם שלו. "שאדם יהיה מאושר, גם זה חשוב", נכתב בפוסט שהעביר קומיקאי אמריקאי בשם יוסף ריאוון לפני שלושה שבועות, ושאותו מצא הסנטר לנכון לשתף באותו רגע"

https://sports.walla.co.il/item/3567590

מוכרח לומר שהוא ממשיך להוכיח שטוב שהוא לא הגיע לפה. פעם קודמת הוא שאל לגבי הופעה שהתקיימה בזמן משחק של הקבוצה שלו, הפעם הוא מעלה סטורי בזמן משחק עצמו. מקצוען.

23 מרץ 2023, 12:37

רואים שהוא לא מאה. לא רוצה אותו פה.
לגבי הסטורי - הכוונה לבן אדם או שיש מצב שזו עקיצה לאדם אריאל?

23 מרץ 2023, 12:38

A.Parker כתב:רואים שהוא לא מאה. לא רוצה אותו פה.
לגבי הסטורי - הכוונה לבן אדם או שיש מצב שזו עקיצה לאדם אריאל?

מאחר וזה סטורי באנגלית, לא נראה לי שיש קשר לאדם אריאל. לא בטוח שבכלל יש קשר לכלום. כמו שכתבת, הבן אדם לא נראה מאה אחוז בלשון המעטה.
נושא נעול